Min vecka har varit så skön, min ork börjar smått komma tillbaka med ljuset. Idag hade vi turen nog att sista lektionen var inställd pga sjuk lärare. Satt på Auroras rygg vid 12, red ut en timme. Jätte mycket skritt, viktigt att träna hennes skritt ofta eftersom de är hennes svåraste gångart. Smörjde alla saker och var super seg med mockning osv. Älskar när det känns som att man får mycket gjort i stallet! Har nästan nyss vaknat upp från en timmes tupplur, (har tagit de varje dag denna vecka??) jaja

Finns verkligen ingen snällare häst än aurora.

Likes

Comments

Mitt senaste inköp, som var på 50%. Bara av en händelse att jag bläddrade igenom reahängaren. Brukar oftast vara fel storlek och fula saker som är på 50% meeen de fanns bara en och i min storlek!! Är inget märkesfreak men pikeur passar min kroppsform så bra och är så himla bra kvalité. Älskarrr

Likes

Comments

Igår morse var klockan ställd på 05.30 för att åka i stallet och träna Aurora. Och jag tror att det blir fler morgonträningar när vi är hemma i flyinge. Aldrig suttit på en mer ambitiös häst än henne, Har påbörjat galopppriuetter på henne som jag introducerade för första gången igår, Hennes vänstergalopp är verkligen såå stark, men hennes höger måste stärkas. Så de + skolorna är första prion just nu. Längtar så till första tävlingen!!!!

Likes

Comments

Tror vintern är här på riktigt denna gång, men bättre sent än aldrig! Nu när de har kommit tillräckligt med snö så drog vi ut på en skogstur. Aurora tycker de är riktigt kul att få komma ut i skogen, pulsa lite i snön.

Tycker det är så viktigt med varierad träning och underlag. Försöker att alltid rida på olika underlag för att få en mer hållbar häst.

Jullovet börjar dra ihop sig, jag åker ner till flyinge på antingen lördag eller söndag. Och lilla aurora kommer ner torsdag kväll. Känner mig så motiverad på hästfronten, lite mindre på skolan. Känns skönt att vi går mot ljusare tider också, längtar så mycket till sommaren!!!!

Likes

Comments

Enda sättet att få Aurora att få öronen framåt var att locka med löv....
Haft en super bra dag med en massa häst. Och ett SUPER pass på prinsessan, nöp mig själv i armen. SÅ FIN!!!

Likes

Comments

ÄNTLIGEN FREDAG!
Aldrig känt mig så utmattad som jag gör just nu. Till och med fått feber. Innan allt de så red jag ett lösgörande pass på en nyklippt Aurora.

Första gången jag klippte och hon var hur snäll som helst. Men pågrund av krångel med klippmaskinen så vart de inte den allra finaste klippningen men huvudsaken att hon inte blir så svettig när vi går mot kallare tider.

Likes

Comments

Som ni kanske vet så är Aurora till salu vilket betyder att jag är ute efter en ny häst. Och om det är en sak som jag har lärt mig nu efter två ponnys är att de är så otroligt viktigt att de känns rätt. Tiptop som var min första ponny visste jag lixom inte alls vad jag skulle känna, och jag tackade ju absolut ja till vad som helst. Sen med Aurora så hade jag egentligen inte alls henne i åtanke när vi gick igenom vilka jag hade provridit. Aurora var absolut superfin men jag kände inget särskilt i kemin med henne. Men mamma sa att de såg ut som handen i handsken, så de blev hon. Vilket jag idag är så glad för.

Denna gång vill jag verkligen att de ska bli rätt. Men jag har silat igenom hastnet tusentals gånger utan vidare resultat. Kan de vara att jag är för kräsen? Jag vill ju att min nästa häst ska hjälpa mig att utvecklas i min ridning och faktiskt nå wow-känsla på hög nivå. Kanske jag är i drömmarnas land när jag säger att nästa hästen jag köper, ska vara min drömhäst.

Jag söker en häst med uttrycksfulla gångarter och ett tryck från bakbenen. En sportig modell, ni som har sett Aurora, ni vet vad jag menar ;) Och med ett bra temperament, de känner jag är en av de viktigaste sakerna nu när jag vill fortsätta på samma nivå fast på häst. Kunna byten, skolor och allt dedär. Samtidigt måste den kunna ridas ut, och hoppas eftersom jag kommer ha med den i utbildningen här på flyinge.

Det är extremt svårt dehär, men jag letar vidare.

Likes

Comments

Gaaaah, matig helg för att beskriva den enkelt. Käkade världens godaste pizza på ved. Har man vägarna förbi Lund så tycker jag absolut att man ska käka där, blir hungrig av att tänka på den...

Vi gick mest bara runt, kollade lite i butikerna innan de stängde. Sååå kallt men super mysigt!! Älskar våra trips till Lund, men de blir inte nå fler än på ett tag. Då jag ska hålla hårt i pengarna då en massa julklappar ska köpas in, såå kul. ÄLSKAR JUL!

Likes

Comments

Aldrig varit så förvånad som i onsdags när jag vaknade upp med snö utanför fönstret. Trodde inte för en sekund att de skulle komma snö inom de närmaste?? Jaja, mysigt är de i vartfall!!!

Likes

Comments

Första ridpasset idag sen lite mer än två veckor tillbaka. Aurora kändes lätt i handen, vilket tyder på att louise har gjort ett bra jobb med henne. Men lite seg, hade velat ha henne lite kvickare. Ska börja rida med sporrar nu och se hur de känns, ifall hon blir kvickare. Lekte lite, provade göra byte på henne vilket hon klarade galant på första försöket, mindre galant den andra gången...

Igår agerade aurora hoppponny med Louise på ryggen, gick superbra. Aurora verkade tycka att de var super kul men liiite läskigt när de blir riktiga hinder

Likes

Comments