Min dag började helt fantastiskt, sovmorgon till 10:15 för att sen träna. Sen endast två timmars lektion. Kyra Kyrklund hade föreläsningen men den va samma tid som middagen så valde att prioritera maten (såklart) ångrar de dock.

Träningen var varken bra eller dålig. Vi klickade inte riktigt den träningen, men jag kan bara klandra mig själv. Auroras vecka har bestått endast av uteritter. Men de behöver man ha ibland.

Sedan har min kväll bestått av att försöka plugga, men med vår internet så gick det inte så bra. Hoppas de blir bättre snart... slutade med att jag låg och skratta i linneas säng fram till nu.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Distansförhållande är rent ut förjävligt. Det har gått ungefär lite över ett år sen Andreas flyttade ifrån mig, och drygt två månader sen jag flyttade ännu längre ifrån. Vilket betyder att vi ses i princip aldrig. Så svårt när de är så långt ifrån och eftersom vi har så mycket i våra dagar som gör att de blir svårt att hitta tiden för varandra.

Men vi försöker allt vi kan, och varje gång vi ses får jag sånna sjuka fjärilar i magen. Helt klart värt allt slit ;)

Likes

Comments

Åå, åkte på ännu en ganska spontantripp till Lund igår kväll. Käkade på Lunds hotell, käkade som vanlig kycklingsallad. Dock inte alls i min smak, men sen gick vi och tog en latte på espresso, följt av en bussresa och cykeltur i stormen... lätt värt dock.

Likes

Comments

Jag och Louise har kommit överens om att vi ska försöka bli nyttig, tänka mer på vad vi äter och motionera lite mer på egen hand istället för bara hästarna. Dock vet jag att jag är så himla lat och slarvig så jag kommer fuska så mycket. Men ska verkligen försöka, wish me luck :)

Likes

Comments

I helgen har mamma och min syster varit på besök, har varit i Lund och shoppat lite och även provridit häst! Haft det supermysigt.

Igår hade jag och Louise världens mysdag, låg och drog oss i sängen enda till klockan ett. Så blev det en spontantripp till Lund, där vi käkade mat på spisen. Följt av promenad genom Lunds mysiga gator. Har blivit så kallt, trots kappa, vantar och halsduk så frös jag som en tok. Så vi drog in på espresso house och tog en latte.

Likes

Comments

Jag har panik, kommer snart få en hjärtattack.

Har försökt att plugga sen 17 och så gick de ganska bra, segt men bra. Så plötsligt försvinner alla mina frågor när datorn helt plötsligt bestämmer sig för att uppdateras. Och jag blir så stressad att jag börjar gråta. Kan inte tackla motgångar när jag är stressad över ett prov eller uppgift.

Så nu har jag bestämt mig att lägga ifrån mig allt och lägga mig och kolla på min favoritserie; SKAM. Får bara ännu mer ont i magen när jag hetsar så mycket, hoppas dock inte att de onda släpper till imorgon... så jag har en anledning att skippa provet. Vill bara ha liiite mer tid och fortsätta plugga när jag inte är lika stressad.

Likes

Comments

​Känner mest att allt i mitt liv är spontant hela tiden, BEHÖVER struktur...!!!

Idag är det dags att ta tag i mitt rum och framförallt ​plugga, ​prov på torsdag i biologi. Såå tråkigt men det måste göras, tyvärr. Aurora ska ridas, förhoppningsvis lite bommar och lösgörande. Har verkligen märkt att om inte aurora har minst två pass i veckan som är bara lösgörande så är de ingen idé att rida.....

på tal om ingenting, så har jag fått en låt som jag absolut ÄLSKAR!!!!

Likes

Comments

Idag blev det en välbehövlig sovmorgon, vilket var superskönt när man går så långa dagar. Direkt efter skolan hängde vi lite i stallet och sedan red ett dressyrpass i wallenberg, Aurora var så lyhörd och vela verkligen jobba vilket gjorde mig så glad. Linnea filmade lite och ibland hör man mig skratta till. Aurora gjorde rätt även fast jag gjorde helt fel, världens bästa ponny <3

Efter de skrittade jag och Louise runt i ca 15 minuter med Linnea bredvid oss som satt på en cykel istället för häst, haha. Super mysigt DOCK kallt!!!

Likes

Comments

​Jag är så oändligt tacksam, för allt.

Mina föräldrar som tror och satsar på mig och sporten som jag lever för. För att jag har möjligheten att gå på flyinge, ha med min egna lilla ponny och utvecklas. Varje dag känner jag exakt samma motivation till hästarna och sporten jag utövar. Jag är så extremt stolt över mig själv att jag har tagit detta enorma kliv som 16-åring.

Jag är fan bäst

Lille ponnyskrutt​

Likes

Comments

​Tänk att jag bor (!!!!) i Skåne, de är faktiskt helt sjukt. Förstår det knappt själv. Ännu sjukare att snart två månader av skolan har gått och man börjar se höstlovet närma mig. Vilket ger mig sån sjuk hemlängtan fast ändå inte, att åka hem till Hudiksvall ger mig någon sorts ångest, vet inte hur jag ska förklara.

Och på tal om att åka hem så ska jag äntligen få träffa Andreas igen, känns som en evighet sen sist. Antingen åker jag upp till honom efter några dagar i hudik eller så kanske, kanske, kanske kommer han också hem. Vilket vore det allra bästa och skönaste!!!!!


Likes

Comments