De tre senaste dagarna har det varit helt fantastiskt väder här, vilket gjort dagarna lite lättare att ta sig igenom. Vilket betyder att dagarna springer snabbt iväg, redan på lördag åker jag hem till hudik. Lite tråkigt att lämna aurora men hon är i goda händer hos Louise.

Imorgon åker klassen in till Malmö för att åka skridskor (<333!!) och sen gå på någon mässa(?). I allafall så ska de bli sjukt skönt att slippa skolan för en dag och komma bort från flyinge på en vardag. Sen äntligen!! Ska jag åka och träna, har måsta vila nu i två dagar för jag olyckligtvis knäckte den när jag styrde och ställde med vikterna på gymmet... får såå lätt ångest och blir mer sötsugen när jag inte tränar.

Hoppas ni haft en bra dag, pusss

Likes

Comments

Vilket klockrent pass de blev igår!!! Aurora var såå fin och lugn. Kände lite ångest inför att hoppa upp i sadeln eftersom hennes två framhovar har varit varma och där har även tempen skiljt. Tanken var först att bara skritta men hovarna var kalla när jag kom till ridhuset. Hoppade av flera gånger under passet bara för att vara helt helt säker.

Gjorde mycket lösgörande arbete som vanligt, sen även skolor i trav och galopp. Auroras vänstersida blir bitvis så stark, men också jätte fin när vi väl får till den. Måste vara mycket tydlig med innerskänkeln i tex vänster öppnan där hon i vanligs fall faller inåt. Älskar att ställa mig i stigbyglarna i galoppen. Bara för att hon ska få komma igång på rätt sätt. Alltså med ryggen och bakbenen. Annars upplever jag att galoppen blir mycket hackig, speciellt högergaloppen.

Hoppas ni haft en bra dag, pusss

Likes

Comments

Såhär har mina senaste veckor sett ut i bildformat.

Vi har vart inne i Lund ätit lunch, middag, shoppat. Fått 20 centimeter snö helt plötsligt i tisdags om jag inte minns fel. Men i övrigt har de varit sköna veckor som har gått såå fort, vilket känns kul eftersom vi får lov på fredag. Känns lite jobbigt att vi har lov två veckor innan alla andra hemma men så är de. Jag kommer förmodligen ta en tripp upp till Andreas iallafall, vi firar ju faktiskt två år 21 februari!!!!

Hoppas ni haft en bra dag, pusss

Likes

Comments

Min gårdag bestod av en massa städning här hemma, känns så skönt att vi äntligen börjar komma komma till rätta i lägenheten! Vi åt pasta & kyckling med pesto, extremt enkelt och gott. Kladdkaksglass till efterrätt, rekommenderar!!!

Aurora pysslades om väl igår, klippte man och svans. Pussades en MASSA! Och idag red vi ut vilket aurora tyckte var sååå kul. Sötnosen...

Hoppas ni haft en lika bra dag, pusss

Likes

Comments

Våran helg har varit helt packad med saker att göra, herregud så mycket vi handlade. Men nu fem dagar senare har vi nästan installerat oss helt och hållet. Så skönt att komma bort från elevhemmet och få inreda så mycket. När vi fått nån slags ordning på allt så är tanken att ni ska få se. Det bästa av allt är att jag har 1 minut till stallet!!!

Hoppas ni haft en bra dag, pusss

Likes

Comments

Vecka 9 och tio är det dags för praktik och jag är såå (!!!!!) taggad. Ska verkligen bli kul att komma bort från Flyinge en stund. Dock är det inte klart med praktiken till 100% men förhoppningsvis vet jag mer nästa vecka. Den ska ju egentligen vara inne imorgon..... men de löser sig, som jag alltid säger.

Från SM

Likes

Comments

Min vecka har varit så skön, min ork börjar smått komma tillbaka med ljuset. Idag hade vi turen nog att sista lektionen var inställd pga sjuk lärare. Satt på Auroras rygg vid 12, red ut en timme. Jätte mycket skritt, viktigt att träna hennes skritt ofta eftersom de är hennes svåraste gångart. Smörjde alla saker och var super seg med mockning osv. Älskar när det känns som att man får mycket gjort i stallet! Har nästan nyss vaknat upp från en timmes tupplur, (har tagit de varje dag denna vecka??) jaja

Finns verkligen ingen snällare häst än aurora.

Likes

Comments

Mitt senaste inköp, som var på 50%. Bara av en händelse att jag bläddrade igenom reahängaren. Brukar oftast vara fel storlek och fula saker som är på 50% meeen de fanns bara en och i min storlek!! Är inget märkesfreak men pikeur passar min kroppsform så bra och är så himla bra kvalité. Älskarrr

Likes

Comments

Igår morse var klockan ställd på 05.30 för att åka i stallet och träna Aurora. Och jag tror att det blir fler morgonträningar när vi är hemma i flyinge. Aldrig suttit på en mer ambitiös häst än henne, Har påbörjat galopppriuetter på henne som jag introducerade för första gången igår, Hennes vänstergalopp är verkligen såå stark, men hennes höger måste stärkas. Så de + skolorna är första prion just nu. Längtar så till första tävlingen!!!!

Likes

Comments

Tror vintern är här på riktigt denna gång, men bättre sent än aldrig! Nu när de har kommit tillräckligt med snö så drog vi ut på en skogstur. Aurora tycker de är riktigt kul att få komma ut i skogen, pulsa lite i snön.

Tycker det är så viktigt med varierad träning och underlag. Försöker att alltid rida på olika underlag för att få en mer hållbar häst.

Jullovet börjar dra ihop sig, jag åker ner till flyinge på antingen lördag eller söndag. Och lilla aurora kommer ner torsdag kväll. Känner mig så motiverad på hästfronten, lite mindre på skolan. Känns skönt att vi går mot ljusare tider också, längtar så mycket till sommaren!!!!

Likes

Comments