Det är en häftig sak att skriva ner sina tankar. Att arkivera & spara minnen, känslor, tankar ja allt som pågår i ens huvud och bara spara det för alltid. Ens egen glömska är inget hot längre.

Hösten är här och snart snart snart är det min tur att fylla myndig, kan ni tänka er det? Maya 18 år
Det kan inte jag. Så länge som jag väntat på den här dagen, och som mycket annan längtan har det varit helt underbart och jävligt mycket piss att längta

Men nu är det snart dags
Nu snart(?)Likes

Comments

Hur kan hjärtat bara bestämma sig för att nu ska man inte vara kär längre?
För jag minns så jävla väl hur det pirrade i magen när han såg på mig. Och jag minns så jävla väl hur jag bara ville vara där du var, och allt jag såg var dig.

Hur kan hjärtat ba bestämma sig för att nu är det det nog, fastän ingenting egentligen förändrats?

2,5 har jag älskat honom, och det kommer jag göra länge till. Han är liksom, min bästa vän. Han känner mig som ingen annan, och jag vet att han älskar mig för den jag är. Jag vet det. Han är den finaste vän jag har, och jag skulle ge honom allt om han bara frågade.
Men att älska någon som är ens finaste vän, och att vara kär i någon så det bara pirrar i hela kroppen är inte samma sak. Inte längre, inte för mig.

Och det är fan Förjävligt för jag vill så jävla gärna vara kär i honom fan vi hade det så jävla jävla jävla bra? Hur fan kan hjärtat bara bestämma sig för att sluta vara kär? Jag älskar ju honom

Likes

Comments