Header

Idag var jag och tjejerna på måndagsfika som nu mera har blivit en rutin! tog min favorit caramel latte och satt och hade lite girltalk, skönt att prata av sig om allt som händer just nu. Jag har kommit i världens stress bubbla igen men jag känner mig så himla motiverad, idag köpte jag mig även ett 12 månaders gym kort och jag ska börja gymma på allvar nu igen! ska bli så roligt att få se reslutat!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Åh det bara kliar i fingrarna tills jag får börja inreda vårat vardagsrum, jag älskar allt som är kopparfärgat/guldfärgat och massa grått på det. Soffan är verkligen min favorit men kanske inte det bästa att ligga och äta chips i en fredagskväll den är ju så så liten.

Allt kommer från mio

Likes

Comments

Hej mina favoriter! det var mer än sagt länge sedan. Jag har haft ett rejält breakup från omvärlden, jag har fokuserat så så mycket på allt runt omkring mig och det har varit så nyttigt för mig. 2016 har bara börjat och oj vad jag redan har börjat på en ny kula, jag känner mig så himla peppad och fokuserad för ett lyckat år, jag ska verkligen ta vara på alla fantastiska människor som jag har runt omkring mig, jag har känt att 2015 har varit ett jobbigt år för mig där jag har pendlat mycket mellan antingen eller, och jag har verkligen kommit till insikt vilka som står på min sida och som jag verkligen kan förlita mig på, jag har faktiskt klippt bandet med många vänner som har stått mig otroligt nära och det är jag faktiskt tacksam för, man har ingen nytta av människor som sprider dålig energi. Nu siktar vi uppåt.

Jag hade även ett helt fantastiskt nyår med min underbara pojkvän! hoppas att ni har haft det allra bäst.

Likes

Comments

Hej godingar! hoppas att ni har haft en fantastisk jul. 

Just nu sitter jag och la familia och mumsar på massa räkor med goda såser att gotta sig med och massa bubbel vatten. Jag är verkligen ett äkta fan av skaldjur, det finns inget bättre. Nu ska vi fortsätta att gotta oss! puss​

Likes

Comments

Hej godingar! sitter i skrivande stund i våran otroligt sköna säng som jag har börjat uppskatta mer och mer nu, den är jätte ful tycker jag men det är otroligt bekväm, vi la nämligen till en yttligare tjock madrass så nu är det som att sova på moln, precis som jag vill ha det. Allt är på sin plats ikväll, sambon har massor med tid för mig och vi ligger ner gosad och ska titta på någon bra film eller leta någon ny serie. Jag har hackat upp ett fruktfat, jag håller mig till frukten ikväll medans O får gotta sig med lite onyttigheter, jag trivs så bra med att äta nyttigt jag har äntligen kommit in i den bubblan nu och känner inte alls något sockersug.

Snart ska jag och göra en jätte god kräftsoppa, den är så jäkla god jag jag tänkte dela med mig av receptet till er så småningom! mums.


Likes

Comments

Hej pussgurkor! sitter just nu och har vaknat och håller på att fixa en rejäl frukost, har kokat massor med ägg och tänkte slänga ihop någon omelett av något slag och kanske steka lite bacon, jag har nu kommit in i min nyttiga period nu innan nyår då jag gärna vill komma in i en snygg klänning, vilken tur jag har som inte diggar julmat så mycket så att jag kan slippa det.

 Idag går vi äntligen på jullov! ska bli så himla skönt att ÄNTLIGEN få koppla av. Det finns inga planer på vad jag ska göra på nyår, det får komma som det kommer. 

Likes

Comments

2015 vilket lärorikt år, jag lastat på mig så mycket mer erfarenhet och lärdom så jag är nästan lycklig av allt drama som har varit, och allt som har gjort så otroligt ont att man nästan ville gå i bitar. Jag kommer bara sikta in mig på allt bra som har hänt.


Under Augusti månad var jag till Kos med min bästa vän. Jag tågade ner till Göteborg och flög från Landvetter. Det var en helt fantastisk resa även om det var mycket som man var missnöjd över, det var bland annat dålig mat på hotellet så vi levde mycket på Doritos och massa goda drinkar haha, sedan var flyktingkrisen som alla värst under denna period, utanför vårat hotell satt det MINST 5000 flyktingar som hade kommit med gummibåtar för att fly från krig, det var helt fruktansvärt att uppleva men man kunde samtidigt öppna ögonen och se vad det verkligen är som pågår, istället för att läsa alla tidningar så fick man se detta med egna ögon och jag kan lova er att man hade inte gott samvete då man skulle äta middag, där satt dem och hade knappt mat om dagen. 

Förövrigt så var det en riktigt rolig resa, ni som har möjligheten att resa med eran bästis, do it! tveka inte en sekund. Det finns ingen som jag har skrattat så mycket med och ingen som jag har bråkat så mycket mer. En kväll var vi även ut och det fanns verkligen inget roligt folk hahah, jag blir nästan full i skratt bara av tanken, endast britter som var sjukt tråkiga. Annars var det ett gäng härliga svenska tjejer från stockholm vi stötte på och bytte några ord med den kvällen. 


Likes

Comments

Tisdag nu kör vi!! tjejer nu peppar vi oss igenom dessa slitsamma dagar innan lov och jul, wieee. Halsduken jag bär kommer från nelly.com och jag tok älskar den! 

Likes

Comments

Nouw Magazine