Jag har lagt ner tid på nya bloggen, loggade in nu & taaack för komentarerna, puss! 

Har ny portal!! Är verkligen supernöjd, och jag känner att jag nog kommer stanna kvar på forme lääänge. Fortsätt läs! Även om jag förlorar en del läsare nu kanske, så är det värt det, det är ju det här jag vill. 

FORTSÄTT LÄS!! 

http://mayablack.forme.se/ http://mayablack.forme.se/ http://mayablack.forme.se/ http://mayablack.forme.se/ http://mayablack.forme.se/ 

Den här bloggen kommer finnas kvar, puss, hejdå nattstad! heart
 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!:) Det här har varit typ ett ganska svårt beslut..ska jag/ska jag inte.. Eftersom min blogg har börjat bli lite bättre, då menar jag att den har växt lite iaf. Så vill jag ta bort det gamla, inte så. Jag kommer ha kvar bloggen. Men jag vill ha en seriös blogg jag är nöjd över, så igår som dem flesta gör, har jag bytt över till FORME.SE jag älskar designen, så jag alltid velat ha det. Jag kommer fixa över designen & lite inlägg över dan, så kommer jag länka senare,nu satsar jag på det här. Så därför, blir det ingen bloggning här på ett tag, tills jag är klar med den andra då jag byter, puss på er! & fortsätt följa mitt liv.. 

Likes

Comments

Hej! :)Vet inte om man får sitta vid datan, så får göra detta inlägget ganska så fort, har haft engelska & matte, eller har matte lektion nu.. Om det finns något ämne jag suger i så är det matte, hehe.;) Hade något prov, och ah jag vet inte. Vi har lunch snart, bild & SO eller något, har inte lärt mig schemat än.. Jag hatar torsdagar, slutar 14:50 inte senaste, men ändå jobbiiiigt.. Ha de, vi hörs när jag har slutat!;)  puss!

(har inga bilder förutom på nattsad, på den här datan, får fixa det tills imorgon!)

Likes

Comments

Hahaha, blev tvingad till att göra det här inlägget, nu är det så att Christoffer's epa har gått sönder, och ah det är synd om honom. :)

#fjollinlägg:)

Likes

Comments

             

1.Vara en prinsessa i disney on ice, har alltid varit en stor dröm, & en av anledningarna till att jag började åka konståkning.

2. Träffa Selena Gomez, Dylan O'brien, Holland roden, kardashiens one direction & Kenza Zouiten, alla är förebilder för mig & jag älskar dem.

3.Gifta mig med one direction.

4. Bli proffesionell bloggerska, flytta till LA med min bästavän & dejta en brittisk kille.

5. Resa jorden runt med mina bästavänner

6. Åka till London bara för att shoppa.

Finns sjukt många mer drömmar som jag har, stora & små, inom sport, inom allt. Men det här var några stycken, Annars skulle få skriva i år, heheh.

Likes

Comments

Men tjaa, redan lördag, haha har varit sjuk halva veckan.. Har typ aldrig haft så tråkigt som idag, & ingen är social. Har väll hängt Med Syrran & hennes pojkvän typ hela dagen. Dem klagar på att jag aldrig nämner dem i bloggen, eller dem har klagat förut, så aah,haha. Har verkligen märkt på sistonde att bloggen växer & växer varje dag, vilket känns hur bra som helst, dock så får man ju något att leva upp till, eller så stor blogg har jag ju inte..hahaa. Men ni som komenterar, tack,tack & tack! Det betyder, & för er som har frågat är väskan från Kapahl, resten svarade jag i svar på komentarer, nu blir det lördagsfilmkväll med godis o så, puss på er!! 

Likes

Comments

Hej!:)

Har världens problem som jag vet kommer ge mig IG/F , mitt lokalsinne. Åh, så jävla jobbigt. Det suger, lika mycket som mina kartkunskaper. Juste vi har prov imorgon, sen läste jag bloggar, kolla vine osv. Vad gör jag med mitt liv. Iaf så orkar jag verkligen inte, why liksom. Kartprov, hur kan man kräva att någon ska kunna alla länder i världen & deras huvudstäder? Om någon har någon bra plugg teknik/ fusk teknik funkar också så är det bara att kika mig.. Hahaa.. spontant & tråkigt inlägg, saknar inspiration, men det kommer bättre inlägg imorgon, puss.;) 

Likes

Comments

Hejhej!:) Är riktigt trött efter dans i en & en halvtimme o så ska jag plugga osv. Men för att jag är bäst (hehe) så tänke jag svara på en fråga, som många har ställt mig & Niall. Det är då Niall's födelsedag imorgon, han fyller 20 (prata inte med mig om de) så aah. Aja tänkte berätta hur vi firar dårå. Han kan inte vara med mig för han är i England & jag i Sverige liksom.. Idag är sista dagen han är tonåring, jag kan gråta när jag tänker på det, han är min prins. .hehe. Men aja vi kommer alltså inte fira tsm vilket gör mig jätte jätte jätte ledsen, men så är de.. inget jag kan göra åt.. skolplikt osv vet ni.. Men om ungefär några år (vi har inte bestämt exakt) så är vi ju gifta & då kommer jag spendera varenda dag med min prins, så det funkar iaf. Ni som säger ''ah du vet..'' ah jag vet!, vänta & se bitches.:) Niall om du ser det här (hahaaa) så älskar jag dig mest, & du är min maaan.;)  pusspuss

Tack för frågan, jag blev jätteglad, Niall med btw. Han hälsar till er, tack för att ni finns!

halv oseriöst inlägg, HALVT vi kommer gifta oss..( stfu okej?) :):)

Likes

Comments

Hej!!:) Är påväg till dansen, är rätt pepp. Men är ändå fortfarande liiite nervös,hehe. Känner ju fortfarande ingen typ förutom Lisa, & alla tjejer verkar jätte goa. Ajaa, är sjukt trött men får la ta mig dit ändå.. ;) Sen imorgon så är det fredag, äntligen. Sen på lördag har jag träning, åh saknar isen efter 1 dag sjuk, haha. Men nu måste jag gå & möta Lisa, så dansar vi i en & en halv timme.. tror jag? ahja typ det. Sen är det hem, taco kväll med syrran mm. Ha en grym kväll!!;)  pusspuss!

                  

 

Likes

Comments

Hej!:)  Klaga på min bloggning eller vänj er, haha, nej men uppdateringen har inte varit på topp på sistonde, men det fixar jag nu.. Iaf så hittade jag en väska, tänkte bara fråga vad ni tyckte om den här väskan, matchande plånbok.;)

                                    

tyckte den var helt okej, ganska så snygg, vad tycker ni? ;)

Likes

Comments