Det ekar tomt här på bloggen, ska skärpa mig. Men det är inte lätt att skriva för någon som inte läser. Får helt enkelt se det som en dagbok, på nätet (har ingen sagt någonsin). 

Idag började jag 10.30, men vi har Luciaträning och i strejk mot vår skolas kristna Lucia kom jag 30 min sent. Man skyller bara på snökaos så får man närvaro ändå, det är sen gammalt. Istället tog jag en mysig förmiddagsfika med Julia, den var välbehövlig. Ganska trevlig tjej det där faktiskt!
Det blev en fattig fika, med enbart en chailatte, ovanligt äcklig var den också. 

Missförstå mig rätt, Lucia är en mysig tradition, bara jag slipper delta. Puss!

Likes

Comments

Tusentals olika bloggar skapas varje dag, de flesta handlar om smoothiebowls, den nyaste kollektionen från NAKD eller det där eventet alla var på. Jag vet inte om jag alltid innerst inne ogillat denna struktur, så mycket så jag tvingar mig själv att fortsätta följa den, eller om jag faktiskt tycker det är en avslappning i vardagen. Missförstå mig rätt, jag krossar inte bloggvärlden, jag beundrar den. Jag har alltid tänkt att jag skulle passa in där, precis som dem, med ett champagneglas i ena handen och en nysläppt klädkollektion i andra. Men det krävs jobb, och mycket väl skulle jag inte klara det, men jag kan inte ge upp det bara för att alla inte lyckas. Om jag känner mig själv rätt, kommer jag tröttna inom ett par dagar, kanske kallas det att ge upp, men sån vill jag inte vara. Jag måste ändå ha testat, och här är försöket. En nystartad blogg kontra ett nyöppnat bregott, för alla älskar vi den känslan av nytt innehåll, välkomna!

Likes

Comments