Igår åkte jag in till Västerås runt kl 1 för att träffa Julius och Lukas. Vi träffades vid Erikslund och gick mot Shoppingcentret. Påvägen gick vi in på elgiganten för att jag ville Kika på kameran som jag planerar att köpa. Sen tog vi oss till Shoppingcentret för att gå runt och titta lite. Efter ett tag bestämde vi oss för att äta och det fick bli pizza - gott.

Efter maten gick vi runt i någon timme till, åt frozen yoghurt och sen gick jag och köpte sushi som jag tog med mig hem. Resten av dagen blev det Chill och inte så mycket gjort, men så är det när man har lov.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag va ännu en seg och väldigt oproduktiv dag. Det är svårt att ha något intressant att skriva om när man bara är i skolan varje dag och sen gymmar och sen pluggar. Men..men.. Idag hade vi iallafall ännu ett prov fast denna gång i samhällskunskap. Provet va på juridik och rätt vilket är kul då jag går samhäll med juridik profil. Just nu sitter jag och tittar på Youtube och ät deprimerad över att jag ska gå upp klockan 6 imorgon...suck... Blir nog att gå och lägga sig snart för att jag ska lyckas ta mig upp imorgon..

Hade bäst!

Likes

Comments

1. Träna effektivt istället för länge

​Träna hellre ett kortare mer intensivt pass än ett långt oeffektivt.

2. Ät nyttig och bra mat

Kombinera kosten​ med träningen för ultimata resultat. Anpassa sedan kosten efter om du vill gå upp eller ner i vikt.

3. Variera din träning

​Variera övningar, set, reps och belastning för att alltid hålla kroppen och musklerna igång. 

4. Sträva efter nya mål

Sätt ​upp mål och sträva efter att nå dem. Det är viktigt att du har ett driv och att du inte fastnar i en fas där du inte rör dig framåt,

5. Ha kul när du tränar

Sist, men inte minst, så ska du ha kul när du tränar. Träna för att det är kul och du mår bra och inte för att du känner at du behöver. 

Likes

Comments

Här sitter jag och skypar med sebbe och William och är sjuk igen.. Jag måste ha Sveriges absolut sämsta immunförsvar eftersom jag blir sjuk exakt hela tiden. Blir en sjuk helg med serier och chill eftersom Wilma är på SM och jag som sagt är sjuk och inte kan träna eller göra något. Blir att sova så länge som jag kan imorgon för att försöka vila upp mig, kommer ny uppdatering imorgon!

Likes

Comments

Tänkte att jag lägger upp några bilder på den bästa platsen jag har vart varit på i världen hittills i mitt liv: Marbella. Va i Marbella för 2 år sedan och älskade stället. Anledningen till att jag tycker om Marbella så mycket är hur fint det är med alla båtar när man går vid hamnen. Allt som jag tycker om finns där; Fina bilar, båtar, värme, vatten och märkes affärer. Kan starkt rekommendera att ni tar en sväng dit om ni någon gång är runt eller i Malaga.

Marbella vi ses igen!

Likes

Comments

Sitter just nu i bilen på väg hem. vaknade klockan 10 i 6 och åkte till skolan 10 över 7. Har inte varit så trött som jag va I morse på ett bra tag men lyckades ändå ta mig igenom skoldagen.

Skoldagen började med svenska lektion och sedan hade vi orientering, vilket gick sämst om någon är intresserad. Banan va jätte svår och lång och man skulle hinna ta 10 kontroller på 40 minuter. Efter Orientering hade vi ytterligare 3 lektioner och slutade klockan 4.

Sen körde jag ett arm och mag pass på gymmet som tog ca 1 timme. Sedan bar det av till Max för att käka hamburgare och nu sitter jag i bilen hem och längtar efter att få lägga mig i sängen och bara chilla efter denna sega dag.

Likes

Comments

Kom nyss hem från skolan, slutade egentligen 1 pågrund av 2 inställda lektioner, men stack till gymmet en sväng. Innan jag slutade hade jag redovisning om jordbävningar på Geografin, gick helt ok, och det kändes som vår redovisning var någorlunda bra.. :) 

Efter skolan väntade jag ca 40 min på Sebbe eftersom han hade ett semenarium som jag redan haft för en vecka sedan. Efter det gick vi till gymmet och körde ett snabbt axel & mag pass med ca 3 övningar per muskelgrupp. Det va skönt eftersom jag fick komma hem ca halv 4 istället för 6 som jag brukar göra på de senare dagarna. När jag kom hem fotade jag lite till Instagram, bilden som ni ser där uppe, och satte mig sedan vid datorn med musik och nybakade bullar som mamma gjorde igår, må bäst. Ni kan se mina Instagram bilder till vänster om inläggs-fönstret eller så kan ni trycka på Instagram loggan uppe i funktionsfältet om ni känner för att följa mig.

Nu blir det lite plugg och efter det ska jag mest ta det lugnt eftersom jag hade prov igår och redovisning idag, skönt att det är gjort!

Hade Bäst!

Likes

Comments

Idag blev det en tur till västerås med sebbe och William för att gå på mineral mässan i Västerås. Inte för att vi ville utan för att vi va tvungna på grund av en geografi uppgift - tråk. Vi va där i ca 20 min svarade på frågorna och tog en selfie (man va tvungen att ta en selfie för att få närvaro). Efter det så skyndade vi oss ut som fort som möjligt och drog till Jensen's för att äta. Maten tog lång tid att få och missade därför bussen 16:40 så fick sitta kvar i stan i en timme för att vänta på nästa buss. skönt att få åka hem nu.

Likes

Comments

Gårdagen spenderades i Västerås. Min bror har fyllt år så vi firade det med att gå ut och äta. Vi åt på restaurangen A-grill som ligger vid hamnen i Västerås. Detta eftersom dem har bra och riktigt god mat där. Vi kom dit ca 15 över 5 och beställde mat. Jag tog mitt favorit kött: Oxfilé och det va riktigt gott.

Efter vi hade åtit oss mätta och belåtna så tog vi oss hemmåt för att fika och äta tårta. Va dock för mätt för att äta tårta så det blev inget för mig. Efter tårtan chillade vi och la oss lagom tidigt för att få lite sömn.

Likes

Comments