View tracker

Maximilian, Vardagen

Blev bussen in till stan idag och det är hur smidigt som helst. Det är även samma buss jag skall ta till jobbet sen när jag skall börja igen.
Hatar att åka kollektivt, tar gärna bilen vart jag än skall men att betala parkering i göteborg är skrämmande dyrt.

Var även på mitt jobb idag också för att planera inför när jag skall börja jobba igen efter all mammaledighet. Känner ångest redan nu inför det men knappt 3 månader kvar.
Maximilian har gått överallt och pillat på massa saker och springa efter honom och hinna stoppa i tid osv och allt med vad kläder heter är ju inte direkt enkelt längre så nu är jag helt slut i kroppen så nu blir det att göra sen middag sen mysa i soffan resten av kvällen och kolla på hela Sverige bakar.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Maximilian, Vardagen , maximilians kläder

Maximilian fick sig en ny jacka i dag då det verkligen börjar bli kyligare ute. Såg den på kappahls hemsida och tänkte att den blir perfekt men när jag kom till butiken så hängde den på avdelningen för flickor men den skriker inte flicka eller det skulle väl vara hjärtat på ryggen men en pojke kan ju också ha hjärtan, men frågade en som stog i kassan och hon tyckte att jag skulle köpa den.
Den har ju inte något rosa eller glitter på sig.

Kappahl har just nu 25% rabatt på ytterkläderna för barn. 👌🏼

Likes

Comments

View tracker

Vardagen

Hemmakväll. Vi fick för oss att åka och köpa hem lite godis till ikväll men nu när vi kom hem så är vi inte alls sugna. Typiskt!

Hoppas ni får en härlig fredag/helg ✨

Likes

Comments

Vardagen , Maximilian

Äntligen fredag igen, och vi skall strax åka iväg på bvc läkarbesök. Vi tar bilen bort för att det blåser storm ute och inget man direkt vill gå i eller utsätta sig för att bli sjuk. Hoppas på att vi lyckas ta en riktig längd på honom och vikt. Sist så fick vi det till 80 cm ca och vikten 10,3 kg.

Nu vaknade min mini så blir att byta blöja och göra frukost till honom och kaffe till mig.

Ha en bra fredag och en början till helgen 🍂🍁

Likes

Comments