Header
View tracker

Tja på er, är de bra med er? Själv är jag jätte sjuk och försöker bli frisk!

Men idag ska vi inte skriva så mycke utan idag så är de lagertömning på cocopanda.se Klicka här för att komma till erbjudandet på sekunden.

Hoppas ni håller er friska och ha de bra! puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hahah deva längesen jag bloggade men jag har gjort så mycket nu den här sommaren som gått, just idag är de exakt en månad kvar tills jag börjar nian... Nervöst. 22 augusti så sitter jag i klassrummet med mina kompisar. De kommer bli väldigt stressigt i nian med alla nationella prov osv men jag måste försöka blogga mer, Men först skola sen vlogg och youtube.

Men just nu sitter jag på tåget till Skåne, ska träffa mina släktingar som bor där, sååå trevligt eftersom man kan inte träffa dom varje dag, sånt händer när man bor i Stockholm och några släktingar i Skåne. Men jag kommer fram till dom ungefär 00.00 vilket blir ganska sent men vad gör man inte för att kunna komma dit. Under hela resan har jag skypat med några kompisar och de gör jag fortfarande, sååå snälla kompisar som ställer upp och vill snacka med mig, hehe jag är ganska galen min mamma har sagt åt mig att jag ska försöka vara tystare men heheh jag skriker typ. Vad gör de egentligen, vi sitter ju inte i en tyst vagn. Så jag kan skrika om jag vill, okej näe jag ska inte skrika och söra andra, måste visa lite respekt. Men jag har jobbat lite också så snart ska jag vila lite. Snart kommer jag fram till Malmö och jag ska då byta tåg, tror vi skulle åka pågatåg nånstans. Men nu ska jag vila lite.

xoxo Maxime aka Maxi

Likes

Comments

View tracker

Tja på er finisar hoppas de är bra med mig nu är det ny vecka och jag sitter i cafeterian i skolan och väntar på att några kompisar ska komma för vi ska på idrott, men dom kommer typ inte. Men de är måndag och super fint väder 27grader de är helt otroligt, jag bloggade inte i helgen för jag städade hela rummet och så fixade jag till skolan! Nöjd med min insatt medd rummet, de är nästan klart, har bara en klädhög och lite små dekorationer kvar men de blir klart inom en vecka tror jag. Men nu ska jag springa till IP så herrå ha de bra.

KRAAAM

Likes

Comments

Tröja - Junkyard.com HÄR

Kjol - HM.se HÄR

Sneakers - Stadium.se HÄR

Jeansjacka - Saints & Mortals Finns tyvärr inte längre

Knästrumpor - HM i butik

Likes

Comments

Hej på er alla, hoppas ni har de bra, nu ska jag börja blogga igen, de var ju ett tag sen men jag tog en paus för skolan har varit så mycket på senaste tiden.

Men idag fick jag hem att packet från Cocopanda.se och jag fick hem en Wet'n Wild Cover all concealer palett Köp här Jag har inte provat produkten men jag gjorde så ni kan se hur den ser ut.

Sen var jag inne på Coop och köpte lite godis som ja kan ha ikväll.

Hoppas ni har en fin kväll KRAAAM


Likes

Comments

Godmorgon, just nu sitter jag i sängen och bara funderar på vad vi ska göra i skolan, jag vill inte till skolan men jag har bara två lektioner så de blitt faktiskt en bra dag, vi ska ha. Jag har inte bloggat eftersom jag varit sjuk och inte kunnat göra något så det har varit trist MEN nu är jag tillbaka. Jag har varit i skolan måndag och tisdag men jag har inte bloggat då eftersom jag ha spelat in till min nya YouTube kanal och redigerat en massa. Jag hinner faktiskt inte skriva så mycket eftersom jag börjar 10.10 så jag måste nog avsluta för att hinna i tid!

Likes

Comments

Wow först har jag bara o säga att dagarna rullar ju bara iväg och nu är det sportlov, jag ska göra ganska många saker så för min del så kommer jag ha jätte roligt! Jag ska blandannat träffa mina underbara kompisar och sen ska jag till tragiska tandläkaren, hela lovet blir jätte roligt.

Men idag, jag vaknade vid ca 10 och höll på lite med datorn och sedan kände jag att jag ville åka till Chillet en ungdomsgård som jag brukar vara på, vi kollade på film och hade jätte mysigt. Måste åka tid fler gånger på lördagar! Jag har aldrig varit där på en lördag.

Just nu sitter jag på tunnelbanan och lyssnar på musik som vanligt!

Med den korta storyn om idag och lovet så kan jag avsluta! Ha de bra och ta han om varandra med kärlek och omsorg

pusssss

Likes

Comments

Tunnelbanan på väg hem, sitter dystert lyssnar på musik och känner att jag vill inte vara i kylan, Sophie åker till varma Spanien och jag kanske ska sova hos Elin imorgon!

Jag skriver inlägget på tunnelbanan men jag lägger upp den när jag kommer hem.
På måndag kommer jagb börja visa mina outfits varje dag.
Måste sluta ska gå av.
Hade bra och glöm inte att ta hand om varandra med kärlek och omsorg
Pussssss

Likes

Comments

M,M,M

Just nu sitter jag i skolan och skriver detta för att jag och mina kompisar sitter i ett grupprum och arbetar med matte, eller jag jobbar inte med det eftersom jag är redan klar och då tänkte jag att jag kunde skriva lite. Men eftersom dom jobbar och lyssnar på musik så sitter jag här och bloggar lite och lyssnar på jätte hög musik, myser nästan lite, ÄLSKAR MUSIK. Musiken gör mig hel. Tänk om musiken var borta, jag tror nog att samhället skulle varit jätte tråkigt! MUSIK ÄR LIVET! Förra året lyssnade jag ca 46 TUSEN minuter musik Alltså hela 2015. Spotify hade räknat ut det. 

Men ja allmänt om det, jag har fått min dator igen men den är lite trasig, ibland så bloggar jag ifrån mobilen om jag ska någon stans eller så, annars bloggar jag från datorn. Känns jätte bra att ha min dator igen äntligen plugga ordentligt. Men det var det jag ville skriva denna fredag, JUUUUSTE idag blir de ju sportlov. Mer om vad jag ska göra på sportlovet kommer ikväll.

Ha en super bra dag, Pussssss

Likes

Comments

Varför ska klockan vara 15.20 nu? kan inte "nästa lektion" börja snart, JAG SERIÖST SLUTAR 18.00 IDAG, men jag, Elin och Sophie ska på en fotokurs och det började med att jag tvingade med Elin på den och sen ville Sophie vara med. Alltid kul att få med kompisar! Hoppas det blir kul och god fika.

Men ja, vi får höras mer likväl när kursen är klar, måste äta lite och kolla när Sophie och Elin kommer, dom åkte in till stan för att fota en grej.

Likes

Comments