Helloo boys n' girls

De första april och jag hatar det, april är nog den värsta månaden på hela året, 1. det börjar med massa skämt och jag hatar skämt och gjort det sedan jag var liten, då sa jag oftast "jag är ingen skoj-tjej" jag hatade när folk skämtade med mig så jag blev mest sur och dryg, liten plutt jag var haha. 2. Det är månad 4 och visst mitt favorittal är 4 men april på nummer fyra var inte bästa tanken. Men jag avskyr april, inge mer om det nu tack!

Idag är det en städdag för mig så jag rockar med i musik och försöker få allt klart. MITT RUM ÄR KAOS, jag har verkligen kastat runt allt. och mitt sminkbord eller ja jag har mitt smink i fönstret och där sitter jag och sminkar mig för då får jag dagsljus och då blir sminket mycket finare än vad det blir med lampor. Ljuset kan bli mer orange och varm i undertonen, men om man sminkar sig med dagsljus eller mer vitt ljus så blir sminket mer naturellt och mycket jämnare, iallafall vad jag har märkt, Mina åsikter och jag vet inte hur ni vill ha så om ni tycker det blir finare med en annan ljuskälla så fine jag har inga kommentarer för dina åsikter!

Nu ska jag faktiskt försöka städa klart och senare ikväll ska jag kolla på en serie om Hitler för vi ska ha SO prov nästa vecka så då kan det vara bra och kolla på den.

Men ha en super dag fina ni<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag är det fredag och det ska bli skönt med helg. Fredagar är bäst för jag börjar 10.00 och slutar 12.40, de ju positivt men det finns också nackdelar som att vår lunch är 12.40 så de brukar knappt finnas mat men det är alltid kul och äta senare än andra för då är det ingen i matsalen förutom dom som jobbar där och vår klass. Det är en rätt så stor matsal eftersom det är en stor skola och det ska även få plats med gymnasieelever också. Det kanske märks att alla mina inlägg är borta men det är för jag ska göra en ny start och nu ska jag ta dehär lite mer på allvar och försöka få upp minst 2 inlägg i veckan.

Det här med vegansk kategori, jo cocopanda har skapat en vegansk kategori så man kan hitta allt vegansk betydligt mycket lättare och då hittar man allt vegansk i en enda kategori, SMART tycker jag. Hitta dig något fint på cocopanda dom har alltid bra priser och man hittar alltid mer än en sak. Tänk på djuren och köp något som inte är testat på djur.

https://goo.gl/sBBAKL 

Hoppas ni blir glada att jag kommer tillbakaaaa!<3 Sköt om er och var rädda om er.


Likes

Comments