Varje pluggdag är lik den andra.. Jag tänker hela dagen att sen när jag pluggat klart och hämtat barnen ska vi hinna så mycket men det blir nästan alltid likadant.. Elin är så sliten efter förskolan att hon BARA vill sitta i min famn och är extremt mammig.. Att få gjort något då är dömt att misslyckas.. Det är bara att ge henne den tiden och låta henne samla kraft.. Måstena stannar kvar så de ska jag ta itu med sen.. 😉😉

Ikväll ska här märkas kläder till helgens loppis.. Då ska vi även passa på att se över barnens höst/vintergarderob så att de har kläder så de klarar sig.. Nu är ju hösten här på riktigt..

Likes

Comments

Allt går med rätt planering.. Planet landade 18.15.. Redan när jag satte mig på flyget valde jag en plats nära utgången så jag var snabbt ute.. Raska steg mot utgången där familjen väntade med öppna famnar.. In i bilen och 18.30 lämnade de av mig på förskolan så att jag kunde delta i förskolans föräldramöte..

Det är helt otroligt hur denna förskola har utvecklats på dessa år.. När Isabell började var vi nära att byta förskola flera gånger pga missnöje men så kom en fantastisk pedagog in och rörde om i grytan.. Nu är förskolan den bästa tänkbara och barnen trivs jättebra.. Det finns ett pedagogiskt tänk genom hela verksamheten och barnen står i centrum.

Nu ska jag njuta av lugnet och stressa ner lite i soffan innan sängen..

Likes

Comments

Två extremt givande dagar i Stockholm är över och jag sitter redo på flygplatsen att återvända hem till familjen.. Längtar!!!
Tyvärr blir det inte så mycket familjemys ikväll då det vankas föräldramöte på förskolan så fort jag landat..

Nu ska jag vila mig ett slag innan flyget kommer.. Man blir helt slut av dessa dagar.

Likes

Comments

Första dagen på fackliga utvecklingsdagarna är över. En mycket givande dag där jag lärt mig massa matnyttigt.. Men det har tagit på krafterna då jag varit döv på ena örat nästan hela dagen. Flyga med förkylning är ingen hit..

Kvällen bjöd iaf på en middag i hotellets restaurang.. Det är nog Stockholms sämsta restaurang.. Förbeställd mat trots det fick vi vänta i 70 min innan maten kom. Sen fick vi lamm som var så genomstekt att du kunde slå ihjäl någon.. Äta gick det iaf inte.. Till efterrätt fick vi flytande pannacotta.. 😂😂 Nja gör om gör rätt..

Nu ska jag sova.. Natti natt

Likes

Comments

Kommer ni ihåg när jag gjorde laseroperation på mina ögon?  Efteråt ville jag skänka mina gamla glasögon till bättre behövande. Trots aktivt letande så hittade jag inget.. Fram till idag när jag såg tipset om Synoptik som just nu samlar in.. Perfekt.. De ska få mina glasögon som jag sparat från 4års ålder.. 👌👌

Likes

Comments


Better Blogging Nouw