Jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta.. Jag har fått ett problem i munnen som tandläkaren vill skickade vidare till en specialistmottagning men för att kunna göra det måste de ta bilder.. Detta är minsann lättare sagt än gjort.. Det är nämligen så att jag får små blåsor i munnen när jag äter.. Kommer och går och inget som gör ont mer än obehag. Tandläkaren kan inte svara på varför och vet inte vad det är.. Därför måste det utredas.

Så när jag var hos tandläkaren för vanlig kontroll påpekade jag detta och de såg tydligt att jag hade en blåsa då på plats men deras kamera fungerade inte då utan vi tvingades boka om tiden.. Jaha tänkte jag vad är oddsen att jag har en blåsa då?? Men ja tiden blev idag och jag vaknade utan blåsor.. Drack min Oboy och vips hade jag en perfekt blåsa i munnen.. Jag brukar vara snabb på att ta hål på blåsan men idag vårdade jag den ömt.. ;)

Vi åkte iväg och gjorde våra ärenden på ikea.. Jag hade ju tid först klockan 13.00.. Vad tror ni händer ca 12.00 JO BLÅSAN SPRICKER!!! Så typiskt.. Men men vi kör ändå till tandis i hopp om att de ska kunna se rester eller något.. MEN INTE DÅ!! Det gick inte.. Men eftersom de alltid uppstår i samband med mat så bjöd de mig på en liten fruktstund i hopp om att blåsorna skulle komma.. men INTE det!!! Jaha tillbaka på ruta ett!!!

Å nu svarar han mig att de kan inte skicka remiss om de inte har någon bild.. MEN VI KAN INTE TA NÅGON BILD!! Så han vill att jag ska komma tillbaka när jag har blåsor MEN måste boka tiden innan jag kan inte bara dyka upp.. Till saken här att min tandläkare ligger ca 3 mil från hemmet så jag kör ju inte direkt bara dit för skoj skull.. Men att boka en tid är ju inte lätt eftersom jag inte vet när dessa blåsor dyker upp.. Jag blir så trött.. Alltså tillbaka till ruta noll!!! Jag får helt enkelt ha mina blåsor och hoppas att det inte är något farligt..

Nån som känner igen detta och varit med om samma sak?? Det är alltså inga virusblåsor eller onda utan helt vanliga fyllda blåsor som spricker bara jag tittar på dem..

Likes

Comments

Idag har jag varit med barnen (och barnens farmor) på event på Ikea Skaparverkstad med Återskapa.. Väldigt enkelt men så trevligt.. Vi började dagen med deras enkla frukost. Två bullar, ost och skinka, smör och gurka samt tryck för 10 kr.. Perfekt pris för en frulle..

Efteråt tog vi oss en tur i varuhuset.. Tänk att vi klarade oss från att handla något. Det ni!! Inte ens värmeljus.. ;)

Klockan 11 blev det äntligen dags för skapandet..

Jag med min fantasi hade först lite svårt att förstå charmen men när jag ser Isabells fantastiska kreativitet kunde jag inte låta bli att ryckas med och skapa något även jag.. Till och med Elin skapade för fulla muggar.. Jätteroligt!! Gamla avklippta stumpringar fick nytt liv i from av en hatt.. En Isabell byggde en lampa eller vad det nu skulle bli.. Ja jag låter bilderna tala för sig själv..

Vad tror ni Isabell gjorde när vi kom hem?? Hon sprang rakt upp på sitt rum och fortsatte pysslandet.. Var får hon allt ifrån???

Likes

Comments

Är du under 18 år så blunda nu.. ;) Dagens bild som ska illustrera dryck får bli på denna goda cider som vi köpte nere i Frankrike.. Sista flaskan är nu uppdrucken... Men så god.. Det är Rosecider så den är inte så söt som cider brukar vara utan en god blandning av cider och Rosevin.. Perfekt en varm sommardag.. Å vad jag längtar till lite varmare klimat nu..

Likes

Comments

först vill jag bara kräka ur min frustration över att NOUWs app är sånt skräp att man tvingas skriva om ens inlägg flera gånger.. Idag skrev jag ett långt inlägg (delar ur det kommer nedan) sen skulle jag hämta en bild i inlägget. Nouw stoppas och mitt inlägg är borta... Det händer för ofta och motivation att skriva om är obefintlig.. grr skärpning nouw!!!!

---------------------------------------

Nu till inlägget.

Jo det var såhär att vi hade lovat Elin att även hon ska få börja i simskola.. Så det var med stor nervositet jag spanade in vårens kurser... Jag vet att det inte brukar vara många lediga platser så det gäller att vara på hugget.. Förkunskaper eller inte? Hon har ju simmat tidigare men nja jag satsade på grundläggande. Hittade en tid som passade oss perfekt.. Bokade!!!  Inser sen att jag valt fel stad.. NEJ!!!

äh vågar inte chansa utan bokar även en kurs i rätt by och en annan kurs.. Så nu kommer Elin att simma som en pingvin på lördagar och Isabell som en delfin om söndagar.  Håll tummarna att jag kan avboka tisdagen.. Annars får Elin simma två gånger i veckan.. 😉

Det svåraste är detta första steg när de ska bli inskrivna i simskolan... Sen är de inne i rullorna och har sin plats.. Nu i början får man ta lite vad man får.. Jag vet en flicka som kommer att vara överlycklig iaf.. 👏👏

Likes

Comments

Det var längesedan jag gjorde ett länkbyte nu så idag tyckte jag att det var dags igen.. Ni som är trogna följare vet att jag tidigare har tipsat om Mirres blogg ----> Sweetwords.se men jag tycker att hon borde få lite extra kärlek även igen och jag har fått nya läsare sen förra inlägget..

Vem är då stjärnan bakom bloggen Sweetwords då?? Jo det är härliga Mirre som jag har mer gemensamt med än vad vi först hade anat.. Smålänningar i botten båda två och har till och med bott i samma stad.. Hon är av samma årgång som min gubbe så det är lite extra roligt att driva om deras åldersnojor.. ;) Inte nog med det så har vi barn med samma namn men olika stavningar.. ;) Hon har liksom jag ett stort intresse för fotografering och kan skapa bilder som man blir alldeles grön av avund..

Spana in hennes blogg och du lär bli fast direkt..

Är det någon mer som är sugen på länkbyte så säg till!!!

Likes

Comments

Vi håller på att drömma oss bort till ett annat vardagsrum.. Ny soffa och nytt matrumsbord.. Ja ni förstår man kommer ibland långt i tankarna men tyvärr inte lika snabbt till action då man måste prioritera vissa saker.. Men här kommer lite inspo på interior som gärna får flytta in..

Likes

Comments

Sportlovet är här TJOHOO.. Veckan börjas fyllas med aktiviteter.. Härligt!!  Jag tänkte ta tillfället i akt och tipsa om ett event som händer på Ikea den 21/2 och 22/2.. Gänget får återSKAPA kommer till Ikea och pysslar med barnen.

Vi ska dit.. Isabell älskar ju både programmet och att pyssla själv... Fantasin har ingen gräns hos henne.. Makalös till att skapa.. Till skillnad mot hennes mamma.. 😉

Så har ni inget för er kom till Malmö.

Likes

Comments

Dags att nominera till en ny VECKANS BLOGG..

Gör så här:

Fram till torsdag den 23/2 kan du nominera din favoritblogg i en kommentar nedan. Det går även bra att nominera sig själv.

På torsdag kväll lägger jag upp alla nominerade och ni kan rösta fram en lycklig vinnare..

Vinnaren kommer att presenteras på bloggen under söndagen och sen vara synlig på bloggen och min Facebooksida Maxarnasblogg under hela veckan.

Kom igen nu!!!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw