Detta inlägg är skrivet i samarbete med Everyday Baby

När man har barn är det mycket att tänka på när det kommer till säkerheten. Saker som kan vara naturligt men som ändå kan vara svårt att avgöra i stunden. Då är det tur att det finns företag som tänker till lite extra när det kommer till barns säkerhet. Precis ett sådant företag är Everyday Baby. De tänker till kring barns säkerhet och utformar produkter för att underlätta för småbarnsföräldrars vardags.

Jag har fått möjligheten att pova deras produkt som heter WaterHero . Det är halkskyddsmattor med inbyggd temperaturindikator. För hur lätt är det egentligen att veta om badvattnet har rätt temperatur? Det blir lätt för varmt vatten när man spolar upp ett bad för små bebisar eller barn.

Everyday Baby Waterhero säkerhet
Every day waterhero Säkerhet
Every day WaterHero

Elin blev exhalterad och ville bada direkt.. Så vi tappade såklart upp ett bad och provade dessa halkmattor.. Först var jag vara tuvngen att prova dem i vatten.. Å mycket riktigt i vattnet som jag bara kranade fram var på tok för varm och mattorna ändrade snabbt färg.

Eftersom vi inte har något badkar så brukar barnen bada i en plastlåda och de är lika lyckliga för det. Halkmattorna passade jättebra på botten och satt fast genom sugpropparna under fötterna. De var faktiskt bättre än jag först hade trott i baljan då den lätt blir hal men dessa gjorde susen i botten.

Elin ger WaterHero två tummar upp!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments