Jag missade Elins simskola igår men Daniel fick äran att åka istället.. Både idag och igår var samma tema.. Livräddning och badvett. Mycket viktig kunskap.. Isabell fick även ha klädsim men båda hade flytväst.  Alltid en spännande upplevelse.

Elin följde med som en glad supporter men tyvärr tog även hon sig ett dopp med kläderna på.  🙈🙈 Ja ja in i bastun med byxorna och hoppas på det bästa.. Nja inga torra byxor direkt. 🙈🙈 En läxa till framtiden.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I morgon går startskottet för min fotoutmaning som kommer att sträcka sig under hela maj månad. Ni är flera som anmält intresse för att vara med, vilket är jätteroligt.. Ska bli spännande att följa era tolkningar av orden.

Regler för utmaningen:

- Anmäl dig till utmaningen genom att kommentera nedan om du inte redan gjort det och finns med i listan.

- Texten "Detta är en del av Maxarnas fotoutmaning

" ska vara med i inlägget samt märkas med #maxarnasfotoutmaning

- Ha roligt och låt kameran göra jobbet.

Fotoutmaningen går ut på att du varje dag publicerar en bild utifrån listan nedan. Du kan publicera inlägg på din blogg eller Instagram eller både och. Det bestämmer du själv. Du bestämmer även hur engagerad du vill vara. Vill du delta varje dag eller bara när det passar. Du har även fritt att publicera både nya och gamla bilder och det finns inget rätt eller fel i tolkningarna. Det är bara roligt att se olika tolkningar på samma ord.

Likes

Comments

Livet med småbarn betyder att trots sena kvällar så blir det tidiga mornar.. Vi är ändå bortskämda jämfört med många men... 😉

Något jag lärde mig under min graviditet med Elin eller rättare sagt kom underfund med är att jag ofta blir bakfull efter en aktiv och sen kväll.  Ja jag behöver inte dricka några mängder utan det räcker med lite sömn för att jag ska bli bakis.. Kan det bero på att jag är gammal?! 😱😱 Nä jag tror faktiskt att jag alltid varit sådan.. Jag blir mer bakfull av sömnbrist än alkoholöverflöd. Visst ibland kan även den spela roll ibland.  😉 Men numera känner jag mig nästan alltid bakfull efter en utekväll. Å ja jag menar riktigt bakfull med svidande mage med illamående känsla och en tung trötthet i kroppen..

Men det är bara att tagga om för ikväll ska vi fira valborg med vänner.. 🌸

Hur sjutton orkade man festa måndagar, onsdagar, fredagar och lördagar under en vecka för att sen börja om igen på måndagen?? Obegripligt.  😂😂

Likes

Comments

I skrivande stund sitter jag på bussen på väg in till Malmö.. Jag har stigit upp i ottan och innan familjen vaknade bara för att hinna med bussen 08.19.. Varför detta då en lördag i slutet på maj?? Jo för det vankas MÖHIPPA!!! 

JOSEFINE SKA GIFTA SIG! 

Detta ska vi fira med bus en hel dag!!! Därför kommer det nog vara ganska tyst här inne idag men desto mer att läsa om i morgon. 😉

När du läser detta är vi redan i fullgång med brunch och ska snart bege oss till er närliggande spa. 👌

Likes

Comments

Jag blir mer och mer irriterad på min mobil..  Det är precis som om de satt en bugg i mobilen som gör att man måste byta vartannat år.. Egentligen är jag nöjd med min mobil men den har absolut inget minne.. Den har egentligen 16gb minne men det fylls av ingenting.. Jag måste ständigt radera appar och bilder och rensa minnet. Det är som om det lagras massa filer i mobilen som inte går bort..
Jag har gjort flera total återställningar men det hjälper inte.. Den blir samma efter nån dag..

Så nu har jag börjat spana efter en ny mobil.  Det jag inte gillar är månadskostnaden det innebär.. Sjuka summor.. Jag funderar på att köpa mobilen kontant då jag tror det blir billigare..

Tanken var även att jag skulle byta operatör för att få ett bättre förhandlingsläge då resten av tekniken är hos Telenor.. Men.. nja det blir ganska mycket dyrare..

Mobilen jag spanar på och har bestämt mig för är en Sony Xperia XZ.. Det är deras flaggskepp med en grym kamera och hållbart batteri.  Peecis vad jag behöver.. Ja även stort minne.

Lutar åt silver denna gång.. 👌

Likes

Comments

Denna helg kunde inte fått en bättre start.. Jag sitter här och pluggar för glatta livet och börjar känna mig mer eller mindre färdig med veckans uppgifter.. Skönt är det.. Men mitt under mina studier som kom det där mailet jag väntat på... Mailet med min bedömning från en tidigare examinerande uppgift.. Jag har haft sådan ångest över den uppsatsen eftersom jag till en början missuppfattade uppgiften och tvingades skriva om den i sista stund.. Det fick bära eller brista när jag skickade in den..

Idag kom som sagt mailet.. Jag fick lite flashback från när jag skrev teorin till körkortet och man klickade på rätta. Jag blundade då för att jag inte vågade se resultatet. När jag insåg att jag var tvungen att klicka på ytterligare en knapp, bekräfta.. Lite så var det även idag. Jag öppnade mailet och letade i texten efter det stora feta ICKE GODKÄND! Men märkligt nog stod det inte något sådant. Jag hittade inget betyg alls i slutet av mailet så jag började läsa texten och det var ju mycket bra respons.. Så tittar jag högst upp i mailet där det står Väl Godkänd!! Ni kan tro jag gjorde ifrån mig ett glädje tjut.. Vilken pärs.. Då laddar vi om till nästa uppgift.. Livet som student.. ;)

Men vet ni vad.. Nu tänker jag lägga studierna åt sidan några dagar och hålla långledigt med min familj!!! Man ska sluta när man ligger på topp sägs det..

I morse när jag lämnade barnen på förskolan fick Elin "cykla" på balanscykeln.. Det gav mig en insikt i hur bra den cykeln faktiskt är för balansen.. Hon hade riktigt kämpigt med att ta sig fram men envis som hon är så vägrade hon att ge upp.. Isabell var äldre när hon fick den och därför behärskade hon den bättre. Hon var redan en van cyklist på stödhjul då.. Elin är duktig på stödhjul men långt ifrån att klara utan.. Så därför är det nog skillnad.. Elin har fått balanscykeln i rättan tid.. Det får bli mer övning med den helt enkelt för bara på vägen till förskolan såg jag en utveckling.


Likes

Comments

Då var det redan fredag igen.. Känns som att det nyss var helg med tanke på att vi har haft Vab i veckan.. Men nu är det fredag och jag hoppas min flitiga lampa tänds så att jag får gjort det som står på dagens schema..  Plugg plugg plugg..

Sen väntar tre intensiva men roliga dagar med vänner.. Valborg och första majfirande är helgens stora händelser till det tillkommer tivoli och bio. Ja och såklart simskola.. Så inte ligger vi på latsidan direkt. 😉

Ha en fin dag vänner.. 🌸

Kan ni gissa plantan?? 🌱

Likes

Comments

Idag hämtade vi ett stort paket på posten.. Tungt var det också.. Det var min beställning från Matsmart.se.. Elin hjälpte mig packa upp.. Jag ångrar lite att jag inte filmade för vilken charm hon låg inne med när hon packade upp.. Å hennes kommentarer sen.. Allt var överväldigande positivt wow!! "En sådan, nej klå (två), nej tje (tre) mamma titta".. Överlycklig när hon hittade kexen. 💗👌
Bilderna säger allt...

Likes

Comments

Vi pratade lite löst om att åka en långweekend till Danmark i sommar.. Nu har de lösa planerna blivit verklighet.. Idag bokade vi ett boende i Norddjus, Bönnerup Strand.. Vi velade lite fram och tillbaka om vi skulle boka på Scandic eller ej men det visade sig att detta boende på badanläggningen var mycket billigare. Då får vi en lägenhet med balkong och tillgång till massa olika barnaktiviteter och poolområden både ute och inne. Vi kommer dock inte vara så mycket på området utan tanken är att vi ska åka runt i Danmark och besöka platser som Århus och Skagen.. Jag tror det kommer bli en mysig vecka.. Inte nog med att vår familj åker.. Barnens farmor hänger också med på semestern denna gång..

Detta är sommarens andra bokade aktivitet. Så man kan säga att sommarens första aktivitet och sommarens sista aktivitet är bokade. Vad som händer där emellan återstår att se men jag tror det blir mest på hemmaplan.

Här kan du läsa mer om vår andra bokade resa i sommar.

Bönnerup strand semesterlägenhet i Danmark

Likes

Comments