View tracker

Dags att avslöja innehållet bakom lucka tre i Rituals julkalender.. Än så länge är jag jättenöjd med innehållet..

Idag var det Duschkräm som gömde sig bakom luckan.. Jag hade den redan men då det är rykande åtgång här hemma så var den välkommen ändå.. =)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

December betyder tävlingsmåndag i och med att det florerar julkalendrar både här och där.. Jag brukar vara flitig och tävla så mycket jag orkar.. Tyvärr har det varit ganska låga insatser från min sida i år då jag valt att fokusera på min egen julkalender istället.. Men då och då har jag slängt in ett bidrag i en tävling.. Å vet ni vad. Jag har vunnit min första tävling!!!

Jag deltog i @bolmgren julkalender och tävlade om ett presentkort värt 300 kr hos Kransmakaren.se. Det var precis vad jag behövde då vår julkrans på ytterdörren börjar se sina bästa år.. Ni kan tro jag blev glad över denna vinst. Tack så mycket!!!!

Å till er andra så kan jag tipsa om att hon har fler tävlingar som kommer att släppas så håll koll på hennes blogg..

Likes

Comments

View tracker

Kan man annat än att le åt den galna familjen!!! Galna men härliga!!

Idag har barnen varit hela dagen hos sin farmor tillsammans med sina kusiner.. De har bakat och pyntat och lekt massor.. Inte nog med det utan vi föräldrar var välkomna på middag på kvällen.. En heldag med andra ord.

Jag tror svärmor var ganska glad när vi gick hem då det varit en intensiv dag.. haha Men tack så mycket!!

Jag tog med mig kameran för att ta lite härliga familjebilder.. Men ja verkligheten ville något annat.. Å sen vet jag inte riktigt vad som var fel på min kamera men den fungerade inte riktigt som den skulle.. Det blev jättemörka bilder.. hmm

Men ja håll till godo med galna familjen men stora HJÄRTAT!!

Att få en bild där 6 barn samarbetar är INTE LÄTT!!! haha

Man blir som man umgås brukar det ju heta haha

Tack för idag!!!

Likes

Comments

Det är mycket som kretsar kring julkalendrar så här års.. Jag vet att diskussionerna är många men jag älskar det.. Både pysslet innan och förväntningarna under..

Idag var det Elins tur att öppna ett paket..

I lucka nr 3 gömde sig en Findus till Elins stora lycka.. Tyvärr hann jag inte ta en bättre bild i morse så jag får göra det senare.. Nu är Isabell,  Elin och Findus hemma hos farmor för julbak med kusinerna.. 

Denna mamma ska påbörja det stora jobbet att rensa garderober..

Likes

Comments

3 december och det är dags att öppna en ny tävlingslucka.

I samarbete med Alexphil.se tävlar jag ut ett 6pack kombotråg med olika smaker.

Innehåller följande smaker:

1 förp av Vår äppliga gröt med nypon & ceylonkanel
1 förp av Vår jordgubbsgröt med granatäpple & vanilj
1 förp av Vår päron-plommongröt med kardemumma
1 förp av Vår smoothie med blåa bär & vanilj
1 förp av Vår smoothie med havtorn & mango
1 förp av Vår smoothie med persika, röda frukter & vanilj

Alex & Phil är den enda naturligt näringstäta barnmaten på marknaden. Deras vision är att producera barnmat som innehåller rena råvaror och tillagas så att så mycket näring som möjligt bibehålls.

Inte nog med att ditt barn får kvalitetssäkrad mat utan för varje såld portion mat som vi köper bidrar vi till att att hjälpa andra utsatta barn. Alex och Phil skänker ett bidrag för varje såld portion till en välgörenhetsorganisation.

För att tävla:

Gilla Alex&phil facebook

Gilla Maxarnafacebook

Följ Alex&philinstagram
Kommentera genom att svara på vilken smak som lockar dig mest och du är med och tävlar.

Tävlingen avslutas tisdagen den 6 december kl 23.59

Vill du hitta fler tävlingar och julkalendrar att delta i så kan jag rekommendera följande bloggar..

@MISSTOSSEQUEEN

@BOLMGREN

@SWEETWORDS

@BELLAKITTELSENS

Likes

Comments

Här hemma får vi hela tiden höra "Jag é en stor tjej" Å visst har vår lilla tjej vuxit på senaste tiden och klarar allt mer på egen hand.. Det är inte mycket vi får hjälpa henne med.. "kan själv.... Vill själv.. Nej mamma.." osv.. Ni förstår säkert..

Nu är det senaste att hon själv säger att hon inte vill ha nappen.. Ja men absolut lägg du den på sin plats.. Här tvingar vi ingen att ha napp..

Jag är väl inte riktigt övertygad över att hon är färdig med nappen utan låter henne själv bestämma i detta läget.. Vilket idag fick mig att inse att Isabell var i exakt samma ålder när hon tog beslutet att byta sin napp mig en studsmatta.. Även då var jag osäker på om hon var redo.. Men det var hon.. Aldrig efteråt har hon tjatat om nappen. 2,5 år och redan vet vad hon vill.. Är Elin lika säker??

Nu har det jag fasar för kommit på tal.. "Ge nappen till Tomten" Usch jag är inte alls bekväm med den uppgörelsen.. Jag har hela tiden sagt att Tomten inte ska förväxlas med känslan av att mista något man har kärt.. Tomten ska vara en glädjande snubbe som kommer med julklappar..

Så nu går mitt huvud på högvarv.. Hur ska vi lösa detta??

Eller har Elin redan löst det för oss??

Ikväll när jag nattade Elin sa hon först att hon inte ville ha nappen utan hon var en stor tjej.. Ja visst låt det vara.. Sen efter en stund när hon blev lite tröttare så ville hon såklart ha nappen. Men två sug på nappen sen la hon tillbaka den på sängbordet.. Sen somnade hon och har nu sovit gott i några timmar utan napp.. Det kanske är dags redan nu att säga adjö till den lilla gummiproppen..

Jag tror på att man inte behöver komplicera saker utan låta barnen styra.. Det viktiga är att vi föräldrar är lyhörda på vad de vill.. Därför har vi aldrig behövt kämpa med avslut som blöja, välling och (i Isabells fall) napp.. Kanske blir det även så för Elin.. =) ¨

Det får helt enkelt bli en liten följetong på detta..

Vad tror ni, Är hon redo???

Likes

Comments