Header

Halloj! inte bloggat på ett bra tag.. (skäms på mig!) Men nu tänkte jag börja igen eftersom jag känner att jag behöver skriva av mig lite. kanske ska börja med att skriva lite om skolan. Egentligen skulle jag ju gå i 2:an på naturbruk nu. Meeeeen,,,, Eftersom jag va sjukskriven så mycket förra året så har jag nu gått om :/ Så jag går nu i NB14 hund. Alla i min klass är sååååå trevliga och jag vet inte men det finns säkert någon/några som hatar mig.. Det gör det alltid men jag försöker vara så trevlig som möjligt iallafall :P så ser ni i min klass detta så tycker jag verkligen om er allihopa ;P 

I skolan nu har jag bytt hund att ha med. Sååååå jävla skönt asså! innan hade jag med mig iris (bild nedan).

                   

Men den hunden går seriöst inte att träna eftersom hon är såååå lat och vill hellre bara va hemma o sova istället. Hon är ingen spidad hund .. xD Meeeen.. som tur väl va så hade jag ju en annan hund med. Min lilla prins Z. Och JAA han heter bara Z..Han har så mycket energi så jag har aldrig haft såhär roligt med att träna en hund. Han älskar verkligen det och han är så smart med :O :D

(bild nedan)


 Så nu börjar jag ÄNTLIGEN få ordning på min skolgång! så JÄVLA härligt!! :D 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Den smärtan jag känner i hela min kropp är så intensiv att allt annat försvinner runt omkring mig. Då är det bara jag och demonen jag har inom mig som också äter upp mig sakta men säkert inifrån. Jag har ännu inte funnit varifrån smärtan kommer men jag vet iallafall säkert att den känns lika mycket i hela kroppen. Jag vet inte vart i kroppen den bildas elr vart den härstammar ifrån men en sak är säkert, JAG SKA BLI AV MED DEN! jag är så jävla trött på att alltid förhålla mig till en sak som inte ens existerar ! det är ju bara i mitt huvud den finns , ingen kan bevisa att den finns och då kan jag också bestämma att den inte finns! 

ingen ska se mig gå ner mig, jag kommer tillbaka!

Likes

Comments

Jag har många förebilder som inspirerar mig på många olika sätt. Men en ny inspirationskälla hos mig är effie trinket från hunger games. jag älskar verkligen hennes stil. Tex.

denna bilden där hon har ljuslila hår och skrikrosa smink!


jag älskar ju pastellfärger så detta är en av mina favorit bilder på effie.

Samma sminkning som på första bilden men från en annan vinkel 

Jag avgudar hennes lösögonfransar som föreställer fåglar ocg här återkommer också pastellfärgerna som jag älskar!

En annan artist som verkar gilla pastellfärger och som jag blir inspirerad av är nicki minaj, jag bara älskar att hon vågar va totalt galen!


Likes

Comments

jag vet inte riktigt hur jag ska börja detta blogginlägget. Men klockan är tjugo över tolv på kvällen, hundarna sover, min lillasyster sover, mamma är inte hemma och hjärtat sover bredvid mig. Jag fick en riktig jävla gråtattack och var helt övertygad om att jag skulle dö på ett eller annat sätt! sånt är så extremt läskigt och jag är fortfarande rädd för mig själv. Mitt i det värsta så vände jag mig mot hjärtat och la mig på hans bröst. jag kände hur mina tårar blev till en pöl på hans bröst och då lyfte jag huvudet för att torka bort tårarna från honom och då fastnar jag med blicken på hans ansikte.. Jag kunde inte släppa honom med blicken och jag försöker då få fram några ord, det går men det är men en svag och skör ton. Jag säger: ''duu.. jag är rädd''.. han öppnar inte ens ögonen utan vänder sig om som om han verkligen bryr sig men behöver inte se mig för att känna hur jag mår och frågar tillbaka :''för vad?'' . jag brister ut i hysteriskt gråt och säger:''mig.. jag är rädd för mig själv''. utan att säga ett ljud eller göra minsta lilla uttryck i ansiktet så vänder han sig mot mig och kramar mig hårt och ger mig en puss på pannan. Att en sån liten sak kan betyda så mycket. 


jag är så otrolig jävla rädd för mig själv! jag blir hellre lämnad med en okänd människa än att få va själv när jag mår såhär för det slutar bara med rakblad och sån skit. Det allra läskigaste med detta är att det är precis som om det sitter en människa i mig och försöker få dö på mig! när jag får tankarna på att hämta rakbladet så skriker jag inombords! ibland kan jag skrika fysiskt också det hänt många gånger att jag skrikit ''nej! snälla!!'' men ändå kan jag inte stoppa mig från att skada mig. i dom situationerna är det som om det inte är jag som styr mig. flickan med rakbladet i handen och sår på armarna är inte jag. Det är mitt blod som rinner men det är inte jag som skär. Det som sätter rakbladet mot huden är någonting som jag inte kan sätta fingret på vad det är. Men jag vet att det är inom mig och det står i min väg! Det blockerar många dörrar till livet, detta gör ju att jag inte ens vågar gå fram och känna på dörren för jag vill inte riskera att det ska attackera! 


 

Likes

Comments

Fyfan för denna dagen! Ätit två mackor idag o kan knappt hålla dom kvar i magen.. Ligger på mitt rum på internatet och stirrar upp i taket. Jag önskar att jag hade en riddare! En riddare i nöden som kom bara för att jag skulle känna mig trygg så fort jag mådde dåligt. Snälla du riddare ! Hitta mig, kom till mig och rädda mig!

Likes

Comments

Tänkte börja skriva varje kväll vad jag har ätit under dagen för att jag ska få en bättre översikt på vad jag äter! Så idag har jag ätit lite salta kex, en panpizza, lite potatisgratäng och en kasslerskiva, godis och en macka :)

Likes

Comments


detta gör mig riktigt ledsen och stött! Jag har väldigt svårt att äta och spyr ofta upp maten ! Jag vill absolut inte kalla det för en ätstörning utan jag har lite jobbigt med maten bara. Men detta gör att jag väger alldeles för lite för min längd. Jag är 181 cm lång och väger 55 kg. I media sprids det bara bilder om att du är fin om du har kurvor för inga killar vill ha skelett och så vidare. Vi som är smala då? Är vi inte vackra bara för att folk tror att vi har bättre självförtroende än tjocka?! Fattar nt detta..

Likes

Comments

när du känner dig värdelös och det känns som om du inte kan någonting och du kanske till och med stannar inomhus för att slippa allt det jobbiga? du är en vingklippt ängel. Men jag lovar, dina vingar kommer växa ut igen och bli större och finare än du någonsin sett vingar vara. Du vet så väl innerst inne att du kan flyga men det är någonting som fattas som gör att du bara inte kan lyfta ifrån marken längre .och jag vet med att du kan flyga men det är inte så lätt när det är vingarna som fattas. men i sinom tid så har du dom tillbaka och då är det bara att sätta fart uppåt igen!

Likes

Comments

kan ni gissa vilken som är originalet? en av dom här 'älskar jag o en tycker jag inte om alls. kan ni gissa vilken ;)?Likes

Comments

 jag tycker verkligen inte att detta är porrigt eller för naket utan jag tycker att detta är konst rakt igenom!

Likes

Comments