Daniel

Har tagit ut ackorden samt kört igenom blåssolot några gånger så att jag kommer ihåg det inför repet imorgon.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Madde

Har arbetat i ungefär 1 timme och 45 minuter med partituret till Roundtable Rival och är nu äntligen klar med första "skissen". Har inte hunnit skriva in alla ackord än men noterna är på plats.

//Madde

Likes

Comments

Madde

Har jobbat med Roundtable Rival ännu en gång idag. Jag spenderade ungefär 20 minuter på att öva låten och 30 på att skriva i partituret. Det går sakta men säkert.

//Madde

Likes

Comments

Daniel

Idag satt jag med i min flickväns skola med hörlurar och arrangerade, skrev upp form och kollade ackord till låten "Everybody's dancing and I want to die" som vi ska börja repa på tisdag.

Likes

Comments

Madde

Har arbetat i ca 45 minuter med partituret för Roundtable Rival.

//Madde

Likes

Comments

Rep med alla

Jag har tyvärr ingen bild från detta rep, men vi repade i flertalet timmar. Vi började som vanligt med att sjunga igenom introt till Ronja Rövardotter och det börjar sitta riktigt bra! Vi spelade sedan igenom Geronimo som även den börjar arta sig. Repet avslutades med att de andra repade Raglan Road medan jag (Madde) övade roundtable rival.


Likes

Comments

Rep med alla

Idag den 12:e september så har hela gruppen repat i 2,5h. Vi har övat in stämmorna på Ronja-introt så att vi snart kan dem utantill. Sen har vi också repat på Geronimo och strukturerat upp den.

Likes

Comments

Madde

Har spenderat ca 90 minuter på att öva roundtable rival samt arbetat med dess partitur.

//Madde

Likes

Comments

Daniel

Övning på melodin till roundtable rival.

Likes

Comments