💫Ja verkligen, jag är den jag är och jag blir den jag vill vara om jag vill. Säger människor. Men om jag då är den jag är och jag blir den jag vill bli om den tanken finns men orken i huvet inte är där hur gör man då?
Hur gör man slag i saken ? Hur får man hjärnan att göra det du vill göra.
💫💕

🌟Orken att orka viljan att vilja hur får vi det att lyckas? Det finns så mycket jag vill göra och en del av dessa SKA jag göra som att om några år gå pilgrims färden i Spanien på 80 mil. Om det blir hela eller halva det vet jag inte men det är en grej jag vill göra. Känner bara att min själ är inne i ett virrvarr. ⭐️

🌹Att faktiskt finna sig i att åldern gör sitt på sitt sätt. Har man som jag jobbat 32 år inom vård och omsorg så märker jag idag att kroppen tar slut, värken kommer och går. Vi har alla våra anledningar till att varför vi är som vi är och det har vi rätt till. Ingen ska tala om för mig hur jag ska vara förutom den varit där jag är. 🌹

Kram på er alla och ta hand om dig, idag blir det gymet, najaden och yoga.
❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 2 Readers

Likes

Comments

Hej på er är ni som jag att man Ibland funderar över hur livet kom till. Vart kommer ifrån och vart är vi på väg det citatet kommer från boken medan Brown senaste bok begynnelsen. Vi har många kulturer många religions kulturer i världen och vi bestämmer var och en av oss vad vi vill välja att tro på om ni tror på sånt. Ja vart är vi på väg och vad kommer vi egentligen ifrån. Jag kan bara svara på vad jag själv väljer att tro på och det är det goda människan. Våra hjärnor väldigt väldigt komplicerade och jag tror att ingen människa på jorden kan svara på frågan vart vi egentligen kommer ifrån. Många har teorier tro om att vi kommer ifrån Gud eller evolutionen. Skulle vara kul att ta reda på det egentliga frågan. Varför använder inte heller vår hjärnkapacitet varför är det bara en viss procent vi når upp till och när vi har nått upp till den procenten då kallas vi genier varför det?

Vad är egentligen livet vad handlar det om, vad vill just du med livet vem äger mig. Jag kan göra precis det jag vill göra jag kan bli precis det jag vill bli. En del säger att man föds in i olika roller, gör vi det eller vill vi att det ska vara så för att det är det vi kan hantera?

Många frågor om livet och varför just vi finns här efter dinosaurierna i världen sämre vi människor förstör vår egen jord, vi vill utforska andra planeter men kan inte ta hand om den vi idag lever i. Så vi ser till att vi har en annan planet att komma till om våran värld inte går att bo på!!!!!!! Vad gör vi med vår jordiska planet och varför? Makt och politik förstör allt det vackra vi har.
ilosofi, från grekiskans philosophía (φιλοσοφία), "Vän till visdom", är en intellektuell disciplin som kritiskt studerar de mest grundläggande frågorna. "Finns det någon verklighet utanför mina tankar?", "Vad är kunskap?", "Vad är sanning?", "Vad gör en handling värdefull?", "Har människor och djur värde och är de i så fall lika eller olika?", "Vad är tid?" är frågor som traditionellt har ställts inom filosofin.

Ordet kan också, i sammansättningar som "en filosofi"/"flera filosofier" syfta på ett sammanhängde tankesystem, en ideologi eller en filosofisk skola.

Ta hand om er
❤️  • 10 Readers

Likes

Comments

Hur tänker vi människor egentligen? Ja jag menar hur ser vi på varandra på vilket sätt ser vi varandra är vi alla så olika som vi tror eller är vi i grund och botten lika bara olika erfarenheter olika ryggsäckar som bär vi med oss. Trots olika religioner trots olika åsikter trots att man kanske inte umgås med allt och alla så är vi nog alla lika.

Det heter inte vi och ni .......det heter Vi tillsammans vi är alla lika och nu pratar inte lika inför gud lika inför några religioner utan nu pratar jag ur människas synvinkel.

Visst vi ser olika ut men det är bara ögonen som ser skulle vi inte ha någon syn så har vi ju ingen aning om hur vi alla ser ut. Vi har alla vuxit upp på något sätt med olika människor runtomkring oss och vi har fått tagit erfarenheter utifrån det. Att hitta sitt sanna jag kan ta ett helt liv och man kommer ändå inte på det eller kanske man inte vet vilken väg man ska ta. Men att faktiskt gå in i sig själv och leta låt ingen, jag menar ingen ta sig rätten att tycka att det är konstigt.

Alla letar vi efter vårt bättre jag och jag själv är på god väg att hitta mitt goda jag men det har tagit mig 45 år. Idag är jag 51 så jag har inte tagit hela livet det är för att man är fortfarande barn man vet inte mer än man får uppleva som barn. Mina barna år och ungdomsår har inte heller varit lätt. Jag också blivit mobbad i skolan jag har känt mig väldigt utanför trots en del vänner, skulle nog idag också känner mig väldigt utanför om det inte vore för att jag själv har tagit tag i mitt liv.

Jag letar inte längre efter andras godkännande jag godkänner mig själv för den jag är och det är gott nog för mig själv. För det är just det som är grejen att jag är jag och du är du. Det jobbar jag med hela tiden och att arbeta med sig själv är väl det vi alla borde göra. Se alla som den den är. Utan förutfattade meningar utan åsikter riktad mot hur man ser ut helt förbehållslöst.

Jag har sett och varit med om döden i flera år. Jag har tagit hand om döende människor sett deras skräckblandade känslor inför döden, och det är väl det enda vi borde acceptera då det är den vägen vi alla är på väg till. Vad vi gör däremellan är nig det viktigaste vi kan bära med oss. Det händer både positiva och negativa under en livstid och hur vi hanterar det kan vara så olika.

Jag skulle kunna berätta mycket om mina år att jobba med människor vid livets slut i alla åldrar. Kanske forsätter jag berätta om dessa möten mina stora som små gråtstunder då jag tyckt/tycker livet är orättvist. Alla har vi varit där suttit där o bara givit upp o tyckt - jävla skit liv, det finns hopp och det finns hjälp sen finns det ingen hjälp alls att få men det är just det som är livet med.
Kram på er o ta hand om just dig
❤️  • 17 Readers

Likes

Comments

Hur gott är inte den här dunder hälsodrycken. Gjorde min första i helgen. Det blev en fin guldpasta. Håller i ca 2 veckor. Sååååå underbar god och väldans lugnande. Jag är inte pur ung och jag lever inte alltid hälsosamt. Men jag gör mitt bästa och jag tycker om att leta nya saker som håller mig där jag nu är. Det må gälla träning i olika former mat eller dryck.

Jag vet att jod är ett viktigt komponent när jag som kvinna nått medelåldern. Tror att jag själv kan hitta den balansen om jag bara har rätt verktyg. Men jag är ständigt trött och känner mig nere mer än sällan. Livet är vad man gör set till sögs det, men är det verkligen så lätt eller så enkelt?

Nu ska ni få receptet på den underbara guldpastan.
1 1/2 dl vatten
1 msk pulver ingefära (färsk)
1/2 dl gurkmeja
Rör ner i kastrullen och håll koll tills det blir en fin pasta. Det tar ca 6-8 minuter.

Häll ett glas mandelmjölk, havremjölk, kokosmjölk i kastrullen värm den och rör ner 1 tsk guldpasta häll i lite honung och om du vill kanel och 1 tsk kokosolja. Se till att ha allt faretrade eller ekologiskt om ni kan.

Sitt ner och njut av er GOLDEN MILK så dom jag gör
❤️❤️❤️❤️
P.s tänk på när ni tränar att inte använda vilken skitplast sim helst i era flaskor välj med omsorg. Och helst i glas eller annat material
🎶🌸🎶

  • 29 Readers

Likes

Comments

Hur kan det var rätt att vissa mäktiga män ta sig rätten till att utnyttja kvinna man eller hen. Vad gör du om rätten att göra det de gör och på det sättet som gör att tysta en person är inget mer en feghet. Är konstant tror att man kan utnyttja en person för att kanske göra personen berömd på något sätt eller bara för att just jag är kvinna man eller henne och inte kan eller rättare sagt våga säga ifrån. Nu får det fan vara nog. Vi måste stå upp enade tillsammans mot såna här vidriga äckliga saker som sker i vårt samhälle. Att visa människor inte ska kunna visa vad vi kan ute att bli sexuellt trakasserad det är inget samhälle jag vill leva i. Att utnyttja en människa på det sättet som män, även kvinnor gör det faktiskt är inte okej ska inte vara okej och det ska vara straffbart. Många av våra unga idag lever i ett samhälle där prestation om att vara bäst starkast att vara bäst inne på Facebook att vara bäst inne på Instagram att hela tiden konstant ha det trycket på sig vad jag kallar för psykisk och hälsa. All den här sociala medier som finns idag borde vi alla inifrån oss själva granska och se är det verkligt eller inte verkligt vi är alla olika vi är unika varelser på vårt sätt. Det blir så mycket och göra där ute men jag tror vi alla renar det och vet vad vi vill med vårt samhälle så kan vi göra nånting stort tillsammans puss och kram på er ta hand om varandra och er själva. Obs jag har själv inte råkat ut för det hära men jag som många många med mig kvinnor men hen accepterar inte att det är så här ser ut så här i vårt samhälle och det här ingen lag som kanske just idag fungerar men det här är definitivt ett brott och jag vill att man nu tillsammans ska uppmärksamma det här och det här ska bli lika stort som allt annat som vi hashtaggar . 

Tillsammanärvistarka tillsammans
  • 16 Readers

Likes

Comments

Hur tränar ni alla? På vilket sätt tränar du, kanske är det beroendes på vad du vill med din träning och beroendes på hur din kropp mår. Har åldern något att göra med hur du tränar?

Jag kan bara utgå från mig o h vad jag gör med min träning. Det jag fokuserar på är min dagliga form och jag lägger ner en del på kondition, önskat jag faktiskt ibland vore yngre för att orka hålla på så som då många gör. Pratat nu inte om bodybuilder utan på att faktiskt göra det jag borde ha gjort för flera År sedan. Utforskat min kropp och verkligen ta reda på hur mindfulness / yoga fungerar på djupet. Jag har själv problem med mina axlar och skuldror närkamp tränar. Känner mig stel just där men jag låter inte det hindra mig. Jag tänkte leva ett tag till så få måste jag se vad just min kropp behöver för att vara mig behjälplig.

Att träna min hjärna är lika viktig om inte viktigare än något annat med. Hjärnan behöver vitaminer o mineraler och utmaningar så jag tränar på för fulla muggar på det med.

Har tyvärr varit borta från gymet några veckor både pga operation men har varit så nedrans trött med så det har blivit vardags motion endast, som att gå till o från jobbet o promenader med min sessa.

Men snart ska jag dit i land kan jag behöva en knuff i ryggen ja ni vet pushing pushing
😍👊🏻👊🏻👊🏻💞💖💝💘tack för att ni vill läsa kram på er Love you all.

  • 161 Readers

Likes

Comments


Så har det snart gått två veckor sen axeloperationen.
Har efter flera års värk bestämt att nu får det räcka med ont. Inget har hjälp mig ingen sjukgymnastik, inga nålar, inga cortison. Konstant trött på att vara urlakad på nätterna o vaken o allert på jobbet. Jag kraschar snart. Orkar i ge mer o så jobbar man ju ensam, det gör verkligen inte saken bättre.

Allt gick så fort på tre dagar hade jag varit där. Gjort ultraljud onsdag, akut röntgen samma dag sen operation fredag. Snälla ni som har detta problem som jag har, gå aldrig så länge o ha ont, inom 6 månader om inget har hjälpt er kontakta ortopedi.

Är så tacksam att jag gjort detta, nu har jag möjlighet att sova på nätterna utan att vanka omkring hemma nattetid.
💤💤💤💤💤

Jag gjorde detta på Södermalms ortopedi kan verkligen varmt rekommendera. Urtrevliga proffsiga och tar en på största allvar.
Tack för läsningen
😍

Kolla på filmen nedan hur op kan se ut 
http://specialist.se/wp-content/uploads/Kalkaxel-.mp4

  • 178 Readers

Likes

Comments

Av jordens alla människor så möter vi dom vi möter, det är kanske inte många vi möter som stannar kvar, utan dom kommer och går.
Tycker mig se just den där attityden hos människor - DU ska inte vara lycklig -du vem fan e du - vi hör inte av oss - jag orkar inte med att se dig glad/lycklig - nära o kära de e inte alltid så, skrapa på ytan så ser du bättre. - e så förbannat trött på hur vi är MIT varandra i världen. Som tur är så föds det nya människor kanske eller förhoppningsvis med en annan människosyn, fast det beror på förresten. Hur vi uppfostrar våra barn.

Det verkligen äcklar mig att se att man inte kan unna någon gott i livet. Förlåt för fan för att just DU råkade komma in i mitt liv. Ska aldrig störa igen, mer o underbara människor finns runtom ändå. Är ta me fan 50 år och tycker du inte eller håller inte med nähääääää gör inte de då. Struntar fullkomligt i d. Trött på människor som sägs vara såååååå ödmjuk människokännare. Fy o bläääää.

Det ökar varje dag psykisk ohälsa bland våra barn/unga och äldre. Hoppas det inte drabbar dig. Har genom åren då man har kontakt med skola i mitt yrke fått höra både de ena o de andra, våra ungdomar behöver ER UPPMÄRKSAMET FÖRÄLDRAR, hör ni d dom behöver er
Hej o hopp nu e re jul igen eller
😱😱😱

  • 174 Readers

Likes

Comments

Hej på er alla, nä nån stooooor bloggare blir jag nog aldrig. Men en som kan skriva om något jag själv tycker är viktigt eller om något ger mig något att få fundera på det gillar jag. I veckan har det varit mycket prat om döden och dödens väntrum, det har jag alltid varit intresserad av.

Mina barn som idag är vuxna brukade säga - mamma inte nu igen
😂 kanske tyckte dom de va obehagligt och overkligt men jag har alltid haft en lugn o gin relation till dödens väntrum. Det finns ju som sagt var olika sätt att dö på det är självklart och alla sätt är inte realistiska det vet jag med. Alla som dör, dör inte rättvist, så kommer det alltid att vara, men en sak är säker, vi ska alla dit nån gång. Hur jag väljer att hantera eller inte hantera det är upp till var och en av oss.

Dödens relation. Livet vi har här på jorden är inte alltid rättvist. - vad är meningen med livet? -varför just jag - varför hände det hen? Ja VARFÖR, den frågan kan duga musten ur vem dom helst. Orättvist att många av världens barn ska behöva dö, orättvist att många blir våldtagna, mördade m.m.

Jag grubblar inte så mycket över det, för mig o då menar jag mig så har grubblandet i stället blivit något i stil med att " jag vet att allt som föds är vackert därmed är döden vacker just i dödsögonblicket om man får dö av naturlig orsak, många många har jag i mina år inom vården haft möten om livssamtal både med den berörde men även anhörig, vårdpersonal och andra människor runtomkring.

Ämnet är alltid aktuellt på många olika sätt
Kram på er, o ta hand om varandra

  • 187 Readers

Likes

Comments

Tänkte testa denna produkt kan ju aldrig skada o jag behöver energi nu när hösten är på antågande.
Jag skriver ner lite fakta om produkten så får ni själva avgöra eller tycka vad ni vill
👍🏻
Själv ska jag börja i morgon den 13/10 2016 återkommer med input om en vecka när jag tagit dessa under veckan. 👊🏻👊🏻🍁🍂🍁🍂🍁

Better You presenterar stolt All in one Boost, i samarbete med Magdalena Graaf.

Vår filosofi grundar sig i att naturen vet bäst. Näringen i de tillskott som produceras är extraherade direkt från naturliga råvaror där naturens eget sätt att paketera näring anses vara både den renaste och bästa formen av kosttillskott. Magdalena Graaf är utöver sin offentliga roll som bland annat programledare även en hårt arbetande mamma mitt i livet, som är både nyfiken och intresserad av att skapa sina bästa möjliga förutsättningar att möta vardagen. All in one boost är hämtad direkt från naturens eget superförråd med syftet att ge dagens hälsomedvetna män och kvinnor en skjuts vad gäller friskvård, energi och viktkontroll.

Ingredienser per portion (2 vegetabiliska kapslar)

Grönt kaffeextrakt 200mg

Chilliextrakt 200mg

Kokosfett 200mg

Rosenrotextrakt 200mg

Gurkmejaextrakt 100mg

Ingefärsextrakt 100mg

Havtornsextrakt 100mg

Spenatextrakt 100mg

Fläderextrakt 100mg

Schisandrapulver 100mg

Panax Ginseng 100mg

Rysk rotextrakt 100mg

Röd Macapulver 50mg

Pepparrotextrakt 50mg

Doseringsförslag 2 kapslar dagligen i samband med måltid.

Ingredienser Grönt kaffeextrakt, Chiliextrakt, Kokosfett, rosenrotextrakt, gurkmejaextrakt, ingefärsextrakt, havtornsextrakt, Spenatextrakt, Fläderextrakt, Schisandrapulver, panaxginseng, rysk rotextrakt, röd macapulver, pepparrotextrakt.

Viktigt Tänk på vikten av en balanserad kost och hälsosam livsstil. Kosttillskott ersätter ej en allsidig kost. Rekomenderad dos bör ej överskridas. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.

  • 211 Readers

Likes

Comments