Tänkte testa denna produkt kan ju aldrig skada o jag behöver energi nu när hösten är på antågande.
Jag skriver ner lite fakta om produkten så får ni själva avgöra eller tycka vad ni vill
👍🏻
Själv ska jag börja i morgon den 13/10 2016 återkommer med input om en vecka när jag tagit dessa under veckan. 👊🏻👊🏻🍁🍂🍁🍂🍁

Better You presenterar stolt All in one Boost, i samarbete med Magdalena Graaf.

Vår filosofi grundar sig i att naturen vet bäst. Näringen i de tillskott som produceras är extraherade direkt från naturliga råvaror där naturens eget sätt att paketera näring anses vara både den renaste och bästa formen av kosttillskott. Magdalena Graaf är utöver sin offentliga roll som bland annat programledare även en hårt arbetande mamma mitt i livet, som är både nyfiken och intresserad av att skapa sina bästa möjliga förutsättningar att möta vardagen. All in one boost är hämtad direkt från naturens eget superförråd med syftet att ge dagens hälsomedvetna män och kvinnor en skjuts vad gäller friskvård, energi och viktkontroll.

Ingredienser per portion (2 vegetabiliska kapslar)

Grönt kaffeextrakt 200mg

Chilliextrakt 200mg

Kokosfett 200mg

Rosenrotextrakt 200mg

Gurkmejaextrakt 100mg

Ingefärsextrakt 100mg

Havtornsextrakt 100mg

Spenatextrakt 100mg

Fläderextrakt 100mg

Schisandrapulver 100mg

Panax Ginseng 100mg

Rysk rotextrakt 100mg

Röd Macapulver 50mg

Pepparrotextrakt 50mg

Doseringsförslag 2 kapslar dagligen i samband med måltid.

Ingredienser Grönt kaffeextrakt, Chiliextrakt, Kokosfett, rosenrotextrakt, gurkmejaextrakt, ingefärsextrakt, havtornsextrakt, Spenatextrakt, Fläderextrakt, Schisandrapulver, panaxginseng, rysk rotextrakt, röd macapulver, pepparrotextrakt.

Viktigt Tänk på vikten av en balanserad kost och hälsosam livsstil. Kosttillskott ersätter ej en allsidig kost. Rekomenderad dos bör ej överskridas. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 12 readers

Likes

Comments

Hur är det egentligen med oss människor!
Tänker på det där med barnuppfostran, vi skapar liv för att få någon annan att älska, en person som senare i livet ska bli en person som börjar på dagis, förskola, skola och senare ut i samhället där vi blir en del av det. Förhoppningsvis vet vi som är föräldrar hur jag vill att just mitt barn ska vara gentemot andra.
Vuxenmobbning är med på min hur i hela helvete lista tänker vi vuxna när vi gör så, mår du så jävla dåligt att du ger dig på en annan som inte förtjänar ditt agg att du bara måste få med dig ett gäng undersåtar till att bete dig på det sättet du gör!
Kanske är det så att du är faktiskt är avundsjuk på denna person för att den är så stark i sig själv eller för att den har det INTE DU HAR.
Det jag hoppas på och verkligen INTE har gett upp i är frågan om - hur kommer det sig att vissa barn mobbar andra? Hur mår dessa unga människor egentligen? Vem har gett dessa en så skev bild på hur man ska vara mot andra! De som blir mobbade vågar inte ta sig till skolan för rädslor av olika slag. De vågar kanske inte berätta för sin mor/far hur det ligger till. De blir kanske hotade i olika former. Vad är det som är fel i samhället! Vart är vi på väg om vi inte VÅGAR säga till våra barn vad sim är rätt o fel. RESPEKTEN för lärare för föräldrar och den respekten våra barn förtjänar vart är den???? Jag som förälder ska kunna fostra mitt barn till att bli en underbar människa som vill lära sig saker som är nyfiken på livet. Flickor som pojkar förtjänar att må bra i våra olika stadier i skolan och i deras hem.

Alla barn föds inte upp av rätt föräldraskap tyvärr vems uppgift är det då att skydda detta barn jo det blir samhällets. Barn måste o då menar jag MÅSTE få känna sig trygga och älskade. Att våga säga till när vi ser att någon blir utsatt av olika saker så som att någon kallar den andra för hora, eller blir skrattas åt eller knuffad, kallad käring/gubbjävel, MOBBING AV OLIKA KARAKTÄRER och lära våra barn/ ungdomar att ett NEJ BETYDER NEJ. Ska det vara så jävla svårt.

Vi bor och lever här det är ta me fan min skyldighet att se till att fostra våra barn efter lagar och samhällets alla normer som ska följas. Det är våran skyldighet att visa andra hur det är att bo här att leva tillsammans med andra. Hur ska vi alla som bor i detta land samsas om inte ens regeringar och högre makter inte ens kan samsas. JO vi kan visa att vi är bättre vi är SAMHÄLLET vi är här och vi kan hjälpas åt att bli den bästa människa någon någonsin skådat. Det går att leva tillsammans även med olika bakgrunder olika värderingar bara visa respekt mot varandra och faktiskt tacksamhet. Vi lever här och nu bara DU kan förändra dig själv

Tack för att du läste det jag skrivit det glädjer mig.

  • 18 readers

Likes

Comments

Vi lever på 2016 talet eller gör VI inte det!
I dag så blev jag verkligen skit förbannad, när jag satt och lyssnade på TV4 med Tilde så kom just det här upp. En flicka i Italien som i tisdags tog sitt liv pga att hon skickade en video till sin POJKVÄN, där hon gjorde sexiga saker. DEN JÄVELN väljer att lägga ut den på nätet. Sen börjar HÄXJAKTEN på denna tjej. Hon väljer att byta namn, flytta, säga upp sig från jobbet men till slut orkar hon inte mer. Det säljs även t-shirts i denna tjejs namn. Hon är väl för i HELVETE IBGEN FÖRÖVARE. Så i tisdags tog hon sitt liv, eller ska jag fan i mig säga att hennes före detta pojkvän tog hennes liv ifrån henne. Vilka signaler skickas ut till våra tjejer och killar. VARFÖR I HELA JÄVLA VÄRLDEN VÄLJER HENNES X ATT ÖDELÄGGA DENNA KVINNAS LIV. Vad ger han RÄTTEN TILL DETTA????

Jag talar nu för mig och jag tror eller faktiskt vet att många både män o kvinnor skickar sex videon sex bilder till sina respektive, men bara för att man väljer att göra det, betyder det väl för i helvete INTE att det ger den andra rätten att föra bilderna eller videorna vidare. DE ÄR VÄL FÖR I HELVETE PRIVATA. O vem i sina sinnes fulla bruk gör så där.

Hon är säkert inte ensam om det här, förövarna borde ta me fan få helvete för att de ödelägger andra människors liv, förstör för den andra, hur kan vi tillåta detta.
Jag hörde även att vuxna människor ställer till det för flickor, bl.a. Då en flicka blev våldtagen på en toalett i en skola. Då valde de vuxna att inte tro HENBE UTAN FÖRÖVAREN!!!!
Ehhhhh va fan är det här för ett samhälle. Vuxna människor som sa att -nä de kan inte vara han, han som är så ordentlig men där GADE DE FEL, tyvärr o FY FAN SKÄMS VUXNA MÄNNISKOR för ert underutvecklade sinne, er underutvecklade hjärna eller vad är det för fel på er. Vad sönder ni ut till era barn. Vi lever gör fan på 2016 talet, de får för i helvete vara slut på hur vi behandlar varandra, fy sköns på er som känner er träffade om ni är DN av dessa som verkligen inte ser mer än för er näsa sitter. Är det okey att någon över huvetaget Ska behöva ta sitt liv för en jävla video man väljer PRIVAT att visa sin partner lite trevligt.
😩 ska tjejen/ killen inte våga göra såna där saker med sin partner för tänk om......

Fucking för jävligt och ja jag vet många svärord men i detta inlägg är och förblir jag rent av förbannad. NU FÅR DET RÄCKA. Sluta med att utsätta varandra för sånt som inte borde vara. Låt oss njuta av varandra utan att någonstans känna att -tänk om.
Tack för mig
💋😘😀 ta hand om er KÄRLEK

PS läs boken Flickan & skammen

  • 40 readers

Likes

Comments

Har börjat läsa innan jag ska sova o de hjälper mina spöken i huvudet. Känns så skönt att få lägga sig o bara läsa o koppla ner allting. Har de körigt i sovrummet. Många som vill prata med en i andevärlden. Jag försöker att ta de en o en men ibland snurrar det till sig så totalt. Min kapacitet till att lyssna o hjälpa är emellanåt helt åt något annat håll.

Tycker att läsandet ger mig det rätta sömnmedlet jag behöver. Hoppas att det fortsätter så här nu och att sovandet kan få genomsyras hela nätterna. Bara att ha tålamod o se
👍🏻😀👍🏻👁💞👁

Hoppas nu på att träningen ger mig krafter, de krafter jag behöver👁💪🏻👁☀️

  • 49 readers

Likes

Comments

Ja nu när semestern e här så är väl meningen att JAG ska varva ner lite för att sen på't igen. Vad är avkoppling är det att måla väggar o tak, springa, läsa eller bara att få mera tid för alla, vet inte själv riktigt men jag tycker att semester är att få vakna upp när jag vill o göra saker med min STORA 😀 familj.

Träningen kommer bort lite vet inte om det är så jätte bra, vill så gärna ha "koll" på allt jag gör, men vad händer, jo jag drar ner på exercise o gör bara sånt som jag annars inte hinner så ofta. Yogan ska in i mitt liv så dom mindfulness gör. Allt är nytt för alla första gången, ge tid o utrymme så blir det till en rutin, en rutin som är positiv och dom ger en något tillbaka.

Puss o kram på er under sommaren o ta hand om dig
💞😍💞

  • 65 readers

Likes

Comments

Alla är på semester eller ska på semester o väder är med oss med många ☀️iga timmar vid strand o vatten. Men vad är egentligen semester innebörden är att kanske koppla av från ordinärt arbete. Nu skriver jag inte om vårt hela tiden arbete med familj nära o kära, utan det andra. Känns nästan som ett KRAV att koppla av, varva ner m.m. För egen del tar det ca 2 veckor att koppla ner eller varva ner. Sen är kroppen i ordalag slö. Sen det där med en avkopplande bok? Det ska läsas men varför läser vi inte annars??? Gör vi d eller låter det bara mysigt när vi ska semesterläsa 😀 träffar mina barn o barnbarn det ska jag visst göra men det gör jag annars med. Att kunna ta till vara på nuet, varva ner i nuet låta vår andning bli en del av nuet det är att själen får semester. Att få ha den sinnesnärvaro som krävs för att leva i ett andetag i taget det är semester för kropp o själ.

Ledighet börjar med en i insiktsfull syn på vad livet kan ge en här och nu. Ledigt från jobb ger mig nya krafter och jag ger mer av mig själv när jag tar hand om mig själv på ett härligt sätt.

"Lev här lev nu för i nuet finns bara du" nuet ger mig inga problem nuet ger mig lugn nuet ger mig kraft.
🌸💖

  • 90 readers

Likes

Comments

Nu är jag inne på vecka 2 på vv:s jämnviktsprogram. Vikten måste justeras o jag måste äta mer då jag fortfarande tränar så mycket som jag gör.

Min Fitbit hjälper mig ha koll på stegen, träning o maten. Allt jag gör nu gör jag för att må bra och med motivation och trägen hållning kommer jag nog dit jag vill vara.

Tid och motivation är det som ger mig ett mer energirikt liv
🌺 träningen och min familj stöttar mig helhjärtat, även när jag ibland bara inte pallar. Mindfulness överallt att inte tappa andan att andas in genom näsan ut genom munnen här o där😍🌺💞🌸

Kram på er o ha en fin vecka nu
🌺☀️☀️🌺

  • 87 readers

Likes

Comments

Så där har gjort ett misstag genom att säga upp ett gymkort. Men de ska snart vara fixat. Idag när jag var på Viktväktarna så fick jag äntligen nyckeln till mitt nya liv. Vågen stod idag på 64,4 och jag hade satt sim mål 65kg. Skrev på och nu börjar jag en 6 veckors vägning. För att se hur mycket jag ska äta per dag och hur mycket jag antingen måste ha mer eller mindre av. Ska bli intressant.

Har i mina tankar att jag kanske ska bli coacha andra till framgång med Viktväktarna. Får se hur jag gör
😀👍🏻😀. Idag köpte jag mig en fitbitflex, låter ju lite roligt på namnet men den ska hjälpa mig nu på alla möjliga sätt i mitt nya liv med motion mat o kreativitet.

Det här är hoppas jag bara början. Känner mig super taggad. Vi får väl se hur det kommer att bli. Sp följ mig gärna på bloggen. Nouw.com/maudan66 super kul om ni vill vara med i mitt nya underbara liv. Med med o motgångar klarar jag allt
💪🏻☀️💪🏻☀️🌻🌸🌻 de jag själv vill klara. Målen kan vara precis d du vill att de ska va. Bara bestäm dig 💪🏻💪🏻💪🏻💞💞💞🌺💖☀️

  • 110 readers

Likes

Comments

Ja vilken kämpe jag är och fortfarande kämpar jag på för min hälsa skull. Jag har idag stått på vv:s våg där den stod på ET antal kilon ner, sammanlagt 11,4 kg ner. 💪🏻💪🏻💪🏻Idag såg jag en video med en dam som är över 80 styrketränar o äter bra mat. Vilken underbar människa. Det är sånna som henne som ger mig motivation till det jag nu försöker bygga mitt liv kring. Här är lite av hennes sida på Facebook. Jag lägger ut lite bilder på henne med och det går att gå till hennes sida där hon berättar om sig själv o livet.

Good morning everyone I am here at DRUID HILL PARK(Baltimore) WAITING TO CELEBRATE MY 3 YEAR WALK ANNIVESARY ....waiting for you too! Guess what I am still celebrating my 80th birthday.

Please hurry out, the weather is great!

Tack Ernestine Shephard för att du inspirerar mig o tusentals andra. You Go girl like I will and have a very happy birthday
💋💖❤️

80 år har hon fyllt and keep going strong 💪🏻👍🏻💪🏻🌸💖💞

  • 122 readers

Likes

Comments

Då har jag halvlandat hemma med dygnsrytm o allt. Märkte på gymet att jag inte pallar lika mycket. Så nu tränar jag lite sen ökar jag takten igen.
Men vilken jetlag jag har, trodde jag skulle slippa den men icke sa nicke.

Men nu hör till saken att jag råkat gå upp 1kg blev riktigt besviken. Trodde jag hade hållit det någorlunda. VV sa till mig att det brukar bli så men jag är i alla fall lite besviken på mig själv. Det är bara att börja jobba på re igen
👍🏻😀

Sunt o gott de e så jag ska ha re. Mina fina seniorer hade VERKLIGEN överraskat mig med gåva tal och ett en fin ros, innan jag åkte. Hur gulligt är inte det! Jag är så tacksam över dessa och över det jag blivit. O är det så att det inte passar vissa människor så behöver ni INTE ha med mig att göra. Jag bryr mig ärligt talat inte. Finns annat att göra o tänka på.
😜😱🌺☀️☀️

Sommar o sommar det är en årstid jag älskar, jobbet är det ganska ok med just nu, kan njuta av nuet och allt runtomkring.
🙏🏻💖💞🙏🏻

Love is The greatest thing you van feel. Enjoy and be kind and don't take anyone for granted. A bye bye is so not fun.
🙏🏻💖🙏🏻

  • 139 readers

Likes

Comments