Idag har vart jobbdag! älskar att jobba helgerna då är det mycket folk och tiden flygger förbi.

Vi håller på att sälja den nya star wars filmen och har en grej som går ut på att kommer du utklädd så får du lite grejer.

min tanke var att nu kommer folk i kassa utklädnader osv men så fel jag hade.

In genom dörren kom en darth vader som spelade hans theme song och hade till och med röst inputs med citat. tyckte det var riktigt roligt och självklart tog man en bild med honom!

Nu blir det till att ta det lugnt och ladda om för en ny jobb dag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjenare! 

Tillbaka med ett tankens inlägg som återigen handlar om kärlek.

Denna gången handlar det inte om förhållanden i sig utan den sista tråkiga biten som är att släppa taget och gå vidare.

Jag har nu i ca 1 års tid haft riktigt starka känslor för en tjej som också är min bästa kompis. Hon är den mest underbara och ärliga personen jag har träffat. Vi träffades via en gemensam kompis som då var intresserad av henne och hon var väl lite intresserad i honom. Sen träffade han en annan som han sen blev tillsammans med så jag och den här tjejen började umgås mer och vi blev nära vänner. Jag började få lite känslor för henne och ville lära känna henne mer för att se om det var något att kämpa för vilket det var. Dock hade jag nästan precis blivit singel och det slutet tåg hårt på mig så jag hörde av mig till ett av mina ex som förstår mig och hela den där biten. Jag träffade mitt ex och vi har alltid haft en vis connection men jag tolkade det fel och trodde det var något mellan mig och mitt ex. Så jag ville inte köra ett full spel så jag berättade det för tjejen jag var intresserad av och det tog hårt på henne och hon blev lite sårad. 

Det tar inte slut här för vi umgås än idag och vi är fortfarande bästa vänner men mina känslor är fortfarande kvar och det går bara inte släppa dom. Hon verkar inte vara det minsta intresserad längre tror jag men jag kan ändå få en vibe att det kan vara något. Då börjar jag tänka "-Hur länge ska jag gå och vänta på om det är något eller inte?" 

Jag får inget öppet svar mer än att hon säger att hon gillar mig men för att jag är hennes bästa killkompis. 

Jag är nöjd med vad vi har men hoppas ju såklart jämt att det ska bli något mer än bara vänskap för det är vad jag vill. Jag har aldrig känt såhär för någon innan och det är därför jag håller så hårt i det. Det sårar mig att det inte händer något men är rädd för att om jag släpper taget och går vidare så kommer det göra ännu ondare än vad det redan gör. 

Jag vill det bästa för henne för hon förtjänar det bästa. Om det inte är jag so be it. Det är inte bara upp till mig. Det är hennes val också att känna att jag är rätt för henne också. Det sista jag vill är att se henne sårad för någon kille.

Som jag skrev i mitt föra inlägg om att inte våga ta chansen för man är bästa vänner. Så är det för oss. Känner hon nu någonting för mig men inte vågar för hon är rädd över att det kanske inte håller och att våran vänskap kommer ta slut pga det eller är det ärligt ingenting från hennes sida. Det är något jag aldrig kommer få svar från av henne. Har försökt få en gemensam kompis till oss att ta reda på svaret men tror inte hon säger helt ärligt till mig vad som försigår i hennes huvud.

En del av mig kanske vill släppa taget men rädslan över att förlora något som kanske skulle bli det bästa som har hänt mig är för stor, så jag väljer att hålla fast i det tills att jag vet att det inte kommer bli vi två.

Är jag bara helt fel ute kanske? Är jag för förvirrad i mina egna tankar och förhoppningar att jag inte kan se det som är rakt framför mig? Om jag släpper taget, kommer jag kunna vara samma vän som jag är idag?

Likes

Comments

Tjenare!

Har suttit och funderat på det där med förhållanden och varför det tydligen inte går att gå från bra vänner till att ha ett förhållande.

 Jag kan bara ta mina situationer då jag träffat en tjej. Umgåtts och blivit bra vänner och sedan fått känslor för henne. Då mötts man 9 av 10 utav: Nej vi är för bra vänner. Vill inte förstöra den vänskapen.

Okej. Jag kan acceptera att man kanske inte vågar riskera en bra vänskap för ALLTID när det inte funkar och man gör slut så pratar man helt plötsligt inte med varandra. Detta är något jag tycker är fel. Jag är säker på att det finns fall då tjejen också har känslor för killen men vågar inte chansa för att "Tänk om något inte funkar" och då väljer man hellre att friendzona killen.. 

Detta är något jag tycker är helt fel och onödigt. Tycker ni om varandra och ni är bra vänner så borde det ändå fortsätta så, även om känslorna försvinner och man väljer att göra slut. 

Av någon anledning har jag hamnat i en sån spiral där jag träffar och lär känna en tjej och jag är förbi det där "bli tsms på 1 vecka" grejen. Jag vill lära känna personen först och veta vem den här personen är. Jag är trött på att rusa in i något för att sen inse att det här är inte alls vad jag vill ha i ett förhållande eller liknande. 

Tyvärr så funkar det inte att lära känna personen först.. Nu säger jag inte att alla är så. Vet många som vart bästa vänner länge och sedan blivit tillsammans. Vilket jag tycker att det borde vara lite så. För då känner man varandra sen innan. Man har säkert varit med om bra samt dåliga dagar med den personen. Om man då fortfarande känner dem känslorna för personen borde inte det vara äkta då?

När vi ändå är inne på det där med känslor så kan man ju undra hur fort förändras dom där känslorna för en person? Om nu person A har känslor för person B och person B också har samma känslor. Om då person A gör något som råkar såra person B förlorar person B sina känslor direkt då? om så är fallet kan man då säga att det var äkta känslor? Eller var det bara någon form av attraktion?

Frågorna är alldeles för många och för få svar för att jag ska bli nöjd. Samtidigt som att inte veta svaren gör mig galen. 

Har också sett ett roligt mönster iallafall hos många av mina tjej kompisar. Det är ju klart tydligt att utseende spelar roll. Jag säger inte att det är fel. Dock slår det fel när dem säger att det dem vill ha är en kille som är omtänksam, ärlig, pålitlig, mysig osv osv. Det där är egenskaper som inte alls har med utseende att göra. Så frågar man dem om verkligen utseende är det som avgör och dem säger nej men det är ju klart ett plus. Så frågar man: Så du hade kunnat bli tsms med mig? Då får man till svar. Nej vi är för bra vänner. Sedan fortsätter dem klaga på att dem aldrig hittar någon kille som verkligen bryr sig om dem. 

Anledningen till varför jag frågar om dem skulle kunna bli tillsammans med mig är för att dem har sagt att jag har dem egenskaperna som dem söker hos en kille. Nu vet jag att jag kanske inte är världens snyggaste med den hetaste kroppen osv men bara sättet att tjejer vill allt detta hos en person som ser ut som te.x Channing Tatum eller liknande. 

Nu finns det ju faktiskt också killar som har den där snygga kroppen osv som har hjärtat på rätt plats. Det är tyvärr för många av dem som är "fuckboys"​

Shit man skriver mycket när man låter hjärnan sköta allt och nya saker kommer upp i hjärnan...

Ni får nog vänja er vid att jag kommer skriva såna här långa inlägg.. Känns som ett bra sätt för mig att ventilera mig på.

Okej tillbaks till ämnet.. 

Så varför är kärlek så svår? Finns äkta kärlek? Finns det en för alla eller många för en?

Mina tankar på dem frågorna är iallafall att kärlek är inte svårt men vi gör den svår. Vi vågar inte chansa för vi är för bekväma med det vi har. Det är ju inte så att bara för man är tillsammans så är man inte bästa vänner eller hur? jag tycker det är ett sätt att visa att man älskar varandra som individer och att man verkligen är bästa vänner och har tagit ett steg längre med det.

Så finns äkta kärlek? Klart det finns äkta kärlek. Men idag är det allt vanligare att man bara "hookar" upp med någon och blir tillsammans för att ha någon att mysa med för man kanske känner sig ensam. Detta säger jag inte att det är fel men känns kanske lite lönlöst i slutet för tillslut kommer man till den punkten då man vill hitta någon att spendera sitt liv med men det du gjort förut har satt spår i dig som en vana att du kommer inte hitta någon att göra det med så du återgår till det du kan bäst. Och det är kortsiktiga förhållanden.

Finns det en för alla eller många för en?

Denna är lite klurig för båda stämmer. Allt beror lite på hur du är som person och alla är vi olika men det finns flera som har liknande egenskaper. Detta gör ju att det faktiskt finns fler än en som skulle passa dig så det är vem man känner sig bekvämast med skulle jag väl tro. 

Sen har vi dem som är kr'äsna skulle jag vilja säga. Dem som vill ha sin partner på ett speciellt sätt. Och har man tur hittar man  dem speciella någon .

Kommer säkerligen komma tillbaka till detta ämnet men låter det vara för nu. 

Hoppas ni har haft en bra helg iallafall och ta hand om er och dem i eran omgivning! puss o bless <3

Likes

Comments


Tjenare! denna helgen har man haft fullt upp. Med uppgångar samt nergångar!

Fredagen började med att man bara tog det lugnt på dagen. Hjälpte mamma med att packa samt lite smakråd då hon skulle till Göteborg över helgen och träffa någon kille. Jaa morsan har börjat datea igen, vilket jag tycker är riktigt roligt.

Mamma har varit singel i många år nu och hon förtjänar få lite manlig uppmärksamhet. Hoppas bar hon hittar en riktigt klippa!

Tillbaka till ämnet. Efter hon åkte så kom lite kompisar. 4 från Jönköping och sen några andra härifrån stan.

Hade lite fest hos mig som jag tyckte blev lyckad. Trotts att jag inte blev full..

Lördagen var det jobb dag och jag har fått jobb på hemmakväll och är riktigt glad över det. Känner mig sjukt bekväm där och trivs som fasen!

På kvällen skulle vi bara ta det lugnt och skulle köpa av en snubbe som robba oss på 300 kr så är lite förbannad över det.

Kommer aldrig lite på andras kontakter längre..

Så istället tog vi det bara lugnt. Satt och kollade på Dreamhack Masters CS:GO turnering som jag i skrivandets stund sitter och kollar på också.

Idag så har det bara vart en lugn dag. Dock så ville 2 av dem som är från Jönköping hem och kunde inte sluta tjata. Detta gjorde mig väldigt irriterad vilket jag fortfarande är. Fattar inte varför vissa tror att allt kretsar kring dem. Så fort man inte vill göra samma sak som dem så blir dem sura. Jag är förbi det stadiet i mitt liv där jag vill hitta på saker hela tiden. Jag är nöjd över att få sätta mig ner och andas och varva ner. Vuxen livet suger verkligen ibland.

Hur som helst så har dem åkt hem nu och jag är själv igen vilket är riktigt skönt. Förstå rätt här nu.

Jag älskar mina vänner. Med min bakgrund så är jag glad att jag har dem vänner som jag verkligen kan lita på men det kan bli för mycket i längre mått med dem.

Nu har jag iallafall beställt pizza. Ska ta det lugnt och vila mig så gott jag kan för imorgon väntar ännu en jobbdag och nya grejer som jag ska lära mig. Är riktigt exalterad över att få lära mig nya grejer!

Hoppas alla har haft en rolig helg med antingen härliga vänner eller en lugnt helg med sin partner eller själv och bara andats ut och vilat upp sig!

Kom ihåg att ta hand om er själva och att själviska val är ett måste ibland för att man ska kunna må bra!

Se bara till att inte glömma bort att ta hand om andra till ens fulla kapacitet!

Peace & love allihop! <3

Likes

Comments

har äntligen fått ett jobb där jag vet att jag inte bara kommer jobba över sommarn eller en viss tid. har sökt detta jobbet 8 gånger innan och nu äntligen har jag det. nu gäller det bara att samla på sig timmar så lönen blir bra så jag kan fixa mitt körkort o flytta hemifrån.

har idag annars inte gjort så mycket. handlat lite, vart i stan och chillat sen bara vart hemma och spelat på datorn.

nu på kvällen är det alltid vanligt att tankar kommer upp och denna känslan som finns nu är jag för bekant med. Känslan att vara ensam.
Jag saknar att ha någon där. någon som är ens bästa vän och som man delar allt med. någon man litar på och som man älskar. någon att somna o vakna upp brevid. att på en söndag bara kunna ligga i sängen och mysa för varför gå upp en söndag? har aldrig riktigt vant mig vid känslan att vara singel ett längre tag då jag alltid vart i ett förhållande. så detta är en väl en bra erfarenhet så att veta att jag klarar mig ändå. dock saknar man ändå den där riktiga närheten med någon..

Likes

Comments

tjenare! Söndag igen och jag har ingen aning om vad fan jag ska göra.. min bästa och närmsta vän här i Falkenberg åker till Teneriffa idag och känner redan att jag saknar henne som fan. men som tur är så ska hon bara vara borta en vecka :)
får väl se vad dagen har att erbjuda
kanske bara blir en slapp dsh hemma eller något. peace!

Likes

Comments

Eller ahh så brukar det vara men idag är det mer chill dricka med vänner och bara umgås!

Mina tankar är översllt förutom här. Tänker för mycket och måste sluta med det. Ju mer jag tänker ju mer sårar jag mig själv.

Nu får jah skärpa mig och återgå till festandet! Ha en brs fredag!!❤

Likes

Comments