Vår drömmiga frukost imorse

Jag och Alexander vaknade tidigt upp i Åsa imorse. Vi bestämde oss för att ta en sväng till bageriet för att köpa frallor. Slutade med en drömfrulle och matkoma efteråt. Resten av dagen har spenderats i soffan framför tv:n och nu tittar vi på Frölundamatchen. Blir middag hos päronen och sedan hemgång för vår del. Ny jobbvecka imorgon.. inte pepp på det.

Hoppas ni får ett bra avslut på denna helgen,
/T

Likes

Comments

Började dagen med en mysig frukost på Ethel's

Denna helg går i rusande fart. Igår jobbade jag 09-17 och sedan spenderades kvällen med restaurangbesök på Texas long horn följt av biopremiären av skönheten & odjuret som Alexander hade överraskat mig med 💗 En perfekt start på denna helgen! Så mysigt.

Idag startade vi dagen med en brunch på Ethel's och sedan tog vi det lugnt framtill 17 ungefär. Jag fixade mig och tog sedan en vända på nordstan för att köpa födelsedagspresent till pappa och nu sitter jag och hjärtat på bussen påväg till Åsa. Blir middag och en lugn lördagskväll för vår del.

Hoppas ni har en bra helg,

/T


Likes

Comments

~ Stenungsbaden yatch club med mitt hjärta ~

Denna helgen spenderades i Stenungsund med Alexander. Jag fick världens finaste födelsedagspresent av honom - ett besök på Stenungsbaden yatch club. Vi checkade in vid 15, gick på spa, åt 3-rätters och avslutade kvällen med kvällspa och mello innan vi somnade. Kunde inte blivit en bättre kväll! Så mysigt.

Idag började vi dagen med god hotellfrukost innan vi checkade ut och åkte hem. Under kvällen har jag suttit med mitt cv och Alexander har umgåtts med Gustav som kom på besök. Nu blir det filmdags innan vi ska lägga oss för natten.

Tack för världens bästa helg älskling,
/T

Likes

Comments