Olivia Mattsson

En kväll som gjorde min vecka bäst! Dessa två personer betyder sjukt mycket för mig och älskar dom så obeskrivligt! ❤

Likes

Comments

Till mellanmål blev det två mackor med färgglatt pålägg, en kopp med kaffe och ett glas juice. Måste bara nämna att brödet är underbart gott och också nyttigt, dubbel plus.

Har precis lagt mig i sängen för att plugga då jag fortfarande ligger efter med arbeten och m.m. från när jag var sjuk och hamnade efter en hel vecka, verkligen jobbigt att behöva ta tag i det nu. Dock så vet jag att det kommer kännas mycket bättre efter jag fått gjort lite.

Ikväll kommer det inte hända så mycket mer förutom att jag ska äta, träna och efter det duscha för att sedan lägga mig. Idag har jag verkligen varit så trött, orkade knappt komma upp ur sängen imorse och nästan inte ens sminka mig eller något. Kan ha berott på att jag inte kunda somna igår så det blev ganska sent.

Likes

Comments

Igår kom jag hem från Strömstad runt fyra och tränade och duschade på direkten för att sedan kunna sminka mig länge, hehe. Vid halv sju var vi bort bjudna till några vänner för att äta tacos och sedan kolla på Melodifestivalen. Ärligt så blev jag väldigt förvånad över att Owe gick vidare haha.

Vid elva- tolv tiden gick vi hem i regnet men vi fick låna med ett paraply, väldigt bra då jag hade på mig sneakers.

Nu har jag nyss sminkat och ska om någon timma åka in till stan för att möta upp en saknad vän och äta lite sen lunch haha.

Puss

Likes

Comments


Gårdagen var väldigt bra, fick många fina presenter och tårtan som jag jagat vart sjukt god. Väldigt tacksam för alla gratulationer som jag fick men synd att dagen gick så fort haha.

Men nu har jag nyss sminkat mig och satt på mig och ska börja packa lite smått. Idag åker vi till Strömstad för att hälsa på min faster + kusiner. Vi stannar där tills på Lördag och vi kommer nog hitta på många roliga saker. Måste dock ta med mig skoldatorn för att plugga då jag ligger efter väldigt mycket och är jätte stressad.

Vädret idag är ju också väldigt fint och då passar det väldigt bra att ha mina solglasögon på mig som jag fick av min lillasyster igår, Yey!

Vi hörs senare
Puss

Likes

Comments

16 idag (!!) , så sjukt underbart roligt haha! Min outfit som jag har idag ser ni på bilderna och min lillasyster var så snäll att hon tog dom bilderna förut:)

Ska snart städa mitt rum lite och senare börja göra mat. Hela familjen kommer vid fem och vi ska äta middag, tårta och så ska jag få lite presenter. Senare ikväll kommer Vera och hon ska sova här, längtar!! Hoppas att ni får en mysig alla hjärtans dag <3 

Puss

Likes

Comments