Hej på er, det var ett tag sedan!

Som ni ser på rubriken har jag varit på klassresa i Italien. Åkte i onsdags och kom hem igår och det var sååå kul. Har har haft det kul med mina kompisar och så har jag börjat prata med andra i klassen som jag inte haft så mycket kontakt med innan, väldigt kul. Detta är en resa som jag aldrig kommer att glömma eftersom minnena är så stora. 

Vi bodde iallafall i Ostia som då ligger 1 timma utanför Rom. Vi åkte in till Rom varje dag med tåg och tunnelbana. 

Maten var riktigt god men glassen och Cappucinon var ännu bättre, mums! Jag hade i och för sig en förkylning hela resan men det gjorde inte så jätte mycket förutom att jag sov ganska dåligt och var väldigt trött.

När jag kom hem igår så packade jag upp och sedan gick jag och la mig och somnade till ungefär klockan 18. Har nog aldrig varit så trött som jag var igår haha.

Bilder från resan kommer här nedan, puss på er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Hej finisar.

Vaknade runt 11 idag och har sedan dess bara tagit det lugnt. Sååå fint väder idag så ska försöka gå ut och gå en lång promenad. Kanske ska träffa några kompisar senare men fortfarande oklart. 

Men ÄLSKAR verkligen hösten! Frisk luft ute, tända ljus på kvällarna och ta varma bad. Och det bästa är när man har sköna stickade tröjor, åååå love it!! 

Puss

Likes

Comments

Hej.

Som ni kan se har jag tagit bort alla mina inlägg eftersom jag ville ha en ny start! Så nu framöver kommer det komma upp lite inlägg då och då när jag känner för det och när jag har något kul att skriva om.

Puss

Likes

Comments