​Fröken på förskolan i fler timmar än planerat med en huvudvärk som vägrade släppa och styrketräning som inte alls gick som jag ville.. kroppen och knoppen var helt enkelt inte på topp idag så jag lämnade gymmet tidigt. Viktigt att lyssna på kroppen även fast det kan vara svårt ibland! Denna mindre bra dag vände efter en bio med Kajsa. Plus att jag kollar svenska hjältar som går på tv just nu. Det finns så fina starka människor som inspirerar en hur mycket som helst! Blev Väldigt rörd, imponerad och glad av programmet. Det blev ändå ett bra avslut på en "sisådär dag". 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Söndagen har varit precis som en söndag ska vara - lugn stressfri och inga måsten. Startade min dag med en god frukost och serietittande i väntan på att fara till gymmet. Där blev det endast knäböj för min del eftersom tiden inte riktigt räckte till, men det gjorde ingenting för jag tog nytt PB på 80kg och slutade liksom på topp. Kändes busenkelt! Så kul!

Har även hälsat på hos Emil & Ellen i deras nya lägenhet. Så fint fräscht och suget för att skaffa eget blev ytterligare lite större, men jag ska försöka hålla mig till min lilla såkallade "livsplan" haha. Ikväll har jag lirat innebandy och det var lika kul som alltid. Veckans höjdpunkt ju!

Likes

Comments

Fredagsfyset ser ni ovan. 👆🏼 Tveksamt om jag hade fixat hela passet utan sällskapet för detta var ärligt talat bland det jobbigaste jag någonsin gjort. Skojar inte. Brutal svettfest men det var så kul! Och känslan efteråt är oslagbar. Stolt över mig och mitt psyke som krigade igenom hela passet!

Likes

Comments

Go'kväll. De lediga dagarna varade visst inte så länge ändå. Men jag klagar absolut inte, tvärtom faktiskt! Hoppar av lycka varje gång det dyker upp jobbförfrågningar eheh. Min onsdag startades iallafall 06:00. Att stiga upp var något tufft, men det var en bra dag på jobbet och timmarna sprang iväg. Kvällen bestod av en efterlängtad pn, dock en längre än planerat. Tvekade därför om jag skulle träna pga så trött. Men efter lite mat i magen och en nocco senare var jag fit for fight. Glad att jag till slut tog mig till gymmet!

5x5 pullups
5x5 chins
4 set sittande rodd
4 set latsdrag
4 set omvända flyes (liggandes på bänk)
15 intervaller på bandet 13,5 - 16,5 km/h

Likes

Comments

Uppvärmning - 15 min gång/löpning
Knäböj 30x10x2 40x8 50x5x2 60x3 70x1x3
Marklyft (högreps) - 50x40 60x20 70x15 60x20 50x20

115 reps på 5 set = GALEN MJÖLKSYRA. Att köra högreps i marken är sjukt. Det bränner på bra! Knäböjen gick inte lika bra idag, men så är det ibland. Härligt tisdagspass ändå! Kommer sova gott inatt. Tanken var att springa intervaller efteråt men marklyften tog all energi, så det får bli imorgon istället. Ladda!!

Likes

Comments

Måndag, ny härlig vecka, jag har just checkat av sista jobbdagen och nu vankas 10 dagar ledighet, som det ser ut nu iallafall. Rätt skönt faktiskt, men det lär nog ändras snabbt. Har inga speciella planer under dessa dagar, utan ska ta dagen som den kommer, och njuta. Träna ska jag ju givetvis göra i massor. Så pepp!

Likes

Comments

Åkte till Luleå igår med Sofia. Gjorde min första (och absolut inte min sista) tatuering. Vivre le moment présent står det, vilket betyder Lev i ögonblicket. Himla nöjd är jag! Roadtrippen var för övrigt hur trevlig som helst. Alltid kul att hänga med den tjejen.

Idag är det tydligen första december. Hur galet?! Och bara en månad kvar till 2018. I min hjärna är det ju liksom fortfarande 2014.. Nåja, idag har jag inte gjort mycket. Tog en välbehövlig sovmorgon, tittat serier, städat litegrann och senare åker jag och mamma till Aapua för att äta årets första julbord. Fin Fredag!

Likes

Comments

Mån-ons var jag fröken på dagis och resten av veckan har jag varit på ringvägen. Livet som springvikarie. ✌🏼 Men det är faktiskt lite roligt att jobba lite här och där, variera och testa på olika kan nog vara nyttigt. Slutade jobbet för inte så länge sedan och nu intagit soffläge framför Maria Wern. Tidigare under dagen, på morgonen, gjorde jag och storasyster ett gymbesök men det gick ärligt talat inte alls. Halvsov nog hela tiden vi var där. Däremot gick gårdagens morgonpass snäppet bättre! Jag var verkligen på hugget då, så lyckades dra upp ett nytt PB i mark på 105kg. Woho! 🙌🏼

Likes

Comments

Veckan startades med fler jobbtimmar än planerat. Lite innan kl.08 ringde telefonen och jag fick förfrågan om jobb på skolan. Kunde såklart inte tacka nej, så kort där efter halvsovandes knalla jag iväg. Det va några tröttsamma timmar och jag var inte riktigt med i svängarna. Men jag överlevde. När timmarna där var slut var det dags för jobb nr 2, på Ringvägen. 21:30 knalla jag hemåt och slängde mig direkt på soffan framför Sverige - Italien. Fint avslut på den hektiska måndagen!

Imorse (tisdag) gick jag till gymmet. Invigde nya lyftarskorna med squat cleans och front böj, därefter avslutade jag passet med 3km löpning. Förstår inte varför jag inte investerat i sådana träningsskor tidigare!? Så stabila, bra och sköna skor. Försökte x antal gånger på 62,5kg i cleans men det ville inte riktigt upp, så fick nöta några extra set på 60kg istället. Efter gymmet har jag bara jobbat och därefter hängt med några fina. Bilglid och skitsnack. 👌🏼 Mycket fin tisdag må jag säga!

Likes

Comments

Är alltså ÄNTLIGEN tillbaka på 100kg i marken (3x1 t.o.m). Gjorde dessutom mina första pullups ikväll. Woho så kul! 💪🏼 Go' fredag!

Likes

Comments