Just idag mår jag bra (trots öron- och halsont..), har kanske skrivit det många gånger i tidigare inlägg, men det är just nu som jag verkligen känner mig stark och lycklig. Detta beror på många saker! Dels på grund av människorna som får mig att må bra, är så oerhört tacksam över dem! samt att jag insett att det är dags att "knalla" vidare från det som inte gör gott och de som gör mig illa. Jag tycker givetvis det är trist men är samtidigt glad över allt det negativa som skett eftersom det "härdat och stärkt mig". 


Kände att jag behövde skriva av mig lite.

Helgen var underbart rolig! Lördagen bestod av fotbollscup i Kalix och på kvällen vankades utgång. Jag var glad, plånkan var väl motsatsen.. alldeles för många drinkar och mycket dansande sammanfattar väl kvällen rätt bra. 💃🏻

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

För jag är lyckligare nu. Och starkare.

Likes

Comments

Vilken otroligt lugn och skön tisdag jag haft. Haft hemmastudier hela dagen förutom 12.30 till 13.10. Så jag passade på att starta dagen med träning, 4 snabba kilometer på bandet och några magövningar på det. Morgonlöpning må ju vara bland det skönaste! Sedan värmde jag bastun, basta och tog en promenad med Mojje innan jag begav mig till dagens första och sista lektion. Fler tisdagar som denna tack! 🙏🏼

Gårdagen var något tyngre. En sliten skoldag full med lektioner, lite träning på det och sedan bio med ett gäng. Kollade sameblod och den var helt okej! Lite jobbig vissa stunder och vissa saker saknade man, men annars var den bra. Efter bion sa jag bara tack och godnatt!Likes

Comments

Gårdagen startades med 6h jobb innan jag begav mig hemåt, åt middag, bytte om och stack iväg till jobb nr2. Det va en skoj kväll i baren, men oj så slut jag är i både kropp och knopp just nu. 04.30 var klockan när jag klev in genom dörren här hemma och efter inte så många timmar sömn var det dags att swisha om till fotbollskläder. Helt ok träning trots att vi va väldigt få och energin på noll. Fortsatte sedan träningen på sporthallen fast med innebandyklubban. Där vart tempot en aning högre, så nu ligger jag i sängen med smärta i varenda liten kroppsdel. Hade behövt äta duscha och plugga, meeeeen synd bara att jag inte orkar röra mig någonstans så blir nog en tidig natt och så gör jag allt detdär jobbiga imorgon istället. Godnatt. 


Imorgon är det måndag och ny vecka. JAG ÄR INTE REDO. 

Likes

Comments

FREDAG peeps!! Och jag är så glad, humöret är liksom på högsta topp, har typ "oh happy day-feeling" idag. Ingen aning om varför, men känns fantastiskt!

Tidigare var jag till gymmet och körde några set bänkpress. Testade lägga 60kg på stången pga så mycket energi och positiv inställning m.m, så tänkte att det kan bara inte gå fel och vet ni vad? det gjorde inte det heller! Det var så enkelt. Har avvaktat lite med 60kg ett tag eftersom det inte riktigt gått som jag velat. Men nu så, nu gick det! Gjorde dessutom fem ettor. Alltså hur bra fredag?!

Ikväll ska jag knyta på springskorna och kuta några kilometer på bandet. Det är ju cardiofredag och det kan man ju inte missa! Därefter ska jag nog ta det lugnt framför serier med möjligtvis lite (läs mycket) gottigott. Å hoppas på att vakna upp med lika bra humör imorgon!

Igår fick vi träffa den sötaste lill-prinsen/kussen som kom till världen för 6 dagar sedan. Otroligt va mycket kärlek en sån liten krabat kan ge 💗💗

Likes

Comments

Hej på er! Det var ett tag sen sist, men det har faktiskt inte hänt så värst mycket så det gör väl ingenting. Denna lördag starta jag med några timmar jobb. Därefter slängde jag ihop en enkel middag, slängde på träningskläderna och knallade till gymmet. Passet bestod av bänkpress, ett försök i en utmaning i armhävningar, gick sådär. Det hade väl troligtvis gått lite bättre om jag gjorde utmaningen innan bänkpressen.. nåja ibland tänker man inte längre än näsan räcker. Nytt försök nästa vecka! Drog även några tunga set marklyft innan jag begav mig hemåt.

Morgondagen kommer starta på samma sätt som denna, med några timmar jobb. Sedan är planen att lira innebandy och checka av skolarbeten. Nu ska jag äta kvällis, basta och sedan skalla kudden. Godnatt!

Likes

Comments

Bilder från gårdagen.

Gårdagen var underbar! Starta den som ni ser på Jupukka med dessa 4. ☀️ Man kan bara inte vara något annat än glad när solen skiner och vädret är på topp. Därefter vankades ett par timmars jobb och gym och plugg.

Solen skiner på idag igen och jag har vaknat upp på helt rätt sida, känner jag! Så ska nu fixa ihop en god frukost innan jag, Ellen & mamma beger oss ut i solen. Senare står fotbollsträning och förhoppningsvis innebandy på schemat. Blir nog en grym söndag!

Likes

Comments

Hejsan. Hur är det mer er? Med mig är det faktiskt helt okej. Kom just från ett roligt efterlängtat pass på gymmet som bestod av bänkpress, axelpress och frivändningar. Orkade pressa upp en relativt enkel 7a på 50kg och 3x2 på 57,5 i bänken. Blev rätt paff. Träningen går alltid som bäst efter långvila. Måste helt enkelt bero på att vila bygger muskler! Lyckades även göra några frivändningar på 50kg. Kändes som att vikterna bara flög upp idag, känns helt fantastiskt att vara tillbaka bland skrotet.

Resten av kvällen kommer jag spendera vid datorn. Har en del plugg som måste göras innan veckans slut. Önska mig lycka till!

Likes

Comments

En välbehövlig myskväll igår med bästa människorna. 💗

Dagen har bestått av några timmar jobb och just nu sänghäng framför serier. Känner mig betydligt mycket piggare idag, så funderar faktiskt på ett gymbesök snart. Hade varit skönt och saknar det en aning också!

Hoppas ni får en trevlig lördagkväll allesammans!

Likes

Comments

Wow vilket ovanligt bra flow jag har när det gäller plugg. Det känns faktiskt helt fantastiskt! Idag gjorde jag bort min korta tråkiga redovisning, så kan äntligen checka av den från "att-göra-v.8-listan". Började även jobba matte efter lunchen och satt kvar i klassrummet, med snoken konstant i matteboken, i lite mer än 2h. Det händer väldigt sällan kan jag säga, så är väldigt stolt! Imorgon får jag checka av ännu en slarvig redovisning och ett filosofi prov. Ska bli så skönt med helg!

Nog pratat om skolan! Jag har blivit sjuk, igen. Lyckades dra på mig en förkylning efter förra helgens festligheter. Kände av redan förra veckan att något inte stod rätt till, så efter lördagen bröt det ut. Blir andfådd och slut som artist av att gå från sängen till kylskåpet och tillbaka. Så träningen finns nog inte ens med på kartan denna vecka.. kanske att energin är tillbaka på söndag, så jag förhoppningsvis kan träna fotboll och innebandy. Men vi ser ju. Träningssuget ska ju såklart vara som störst när man inte kan träna..

Likes

Comments