Onsdag, en ledig onsdag, en någorlunda solig onsdag (eller så inte), en träningsonsdag, en bra onsdag. Har inte gjort speciellt mycket idag. Tog lång sovmorgon till 11:30 och gick sedan ut med Mojje. Skönt att start dagen med en promenad! Solen visade sig en stund också. Så härligt. Slängde ihop lunch och drack en nocco innan jag begav mig till gymmet. Tränade i tre timmar och under dessa tre timmar körde jag bänkpress (tungt), cleans, teknik i jerks, marklyft och 30min gång/löpning. Der var 30 hemska minuter. Det var helt ärligt inte ens skönt efteråt. Nåja, nu ska jag äta middag och sedan bänka mig framför greys anatomy. Vi hörs!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lördag 7/10, dagen vi flög hem till Sverige och landa i Luleå, så plockade vännerna upp mig och vi åkte vidare till Umeå. Spenderade några riktigt fina mysiga dagar där hos Hanna & Tova. Utgång, kortspel, massa mat, innebandy tittande, strosa i gallerior och mys bestod dagarna av. Det gjorde ont i hjärtat att behöva åka därifrån. Det tog emot. Jag blir så glad av dem, mina fina vänner.

Likes

Comments

Delar med mig av några bilder från den härliga och välbehövliga Greklandresan. ☀️

Likes

Comments

Befinner mig just nu i Grekland, på Rhodos. Jag mår! 👌🏼☀️

Likes

Comments

Svettfest på gymmet imorse - 4km löpning, 10 tunga set cleans och 8 tunga set push press + 4 magövningar. Passet gick inte riktigt som planerat pga ont om tid. Men körde så intensivt som möjligt så svetten spruta som bara den. Så skoj!

Efter träningen hann jag duscha, tvätta, packa, fixa mig, hänga upp tvätt, möta upp Kajsa för lite shopping och lunch på valvet innan jag knalla vidare till jobbet. Nu är jag hemma och har just intagit soffläge framför wahlgrens värld. Så skönt.

Likes

Comments

Denna onsdagskvällen spenderades i lingonskogen med mamma och mormor. Det va fint 🍂

Likes

Comments

Tränat, tvättat, handlat, packat, jobbat 6 timmar och tvättat lite till. Det är va jag gjort denna fina tisdag. Nu ska jag slänga mig på soffan framför tvn. Som jag längtat.

Önskar er en fortsatt trevlig kväll! ✨

Likes

Comments

Helgen har bestått av sammanlagt 19h jobb och häng med finisarna på bilderna ovan. Så har haft en väldigt bra helg med andra ord. ✨

Idag är det måndag och jag har inte gjort så mycket mer än att promenera med hunden och fixa & trixa med klädesplagget som ni ser på bilden. Skönt att bara sitta och pyssla ibland. Lite av terapi. Senare under kvällen är planen att träna. Peppp!

Kvällens pass -
10min uppvärmning på bandet
8 set bänkpress (tungt)
12 set marklyft
50 pullups
50 chins
4 set hängande benlyft
4 set fällkniven
4 set liggande benlyft
200m x 15 intervaller på bandet


Ha en fin kväll allesammans!

Likes

Comments

Denna fina fredag skulle starta på gymmet men träningsvärken från gårdagens pass var/är för brutal. Istället la jag mig i soffan åt frulle och kollade serier. Funkar ju det med såklart! Efter en och annan suck, powernap och slöande tog jag till slut tag i storstädning av mitt rum. Det var på tiden. När man väl kommer igång, det flyter på bra, man har lite sådär feeling, sjunger med till musiken, då är det faktiskt (hör & häpna) kul att städa. Även bilen fick bli lite fräsch när jag ändå var igång. Slängde därefter ihop kyckling och ris till middag. Känner mig duktig, klapp på axeln!

Annars då? Det är helt okej med mig. Men dessa dagar när man är ensam hemma, det är då tankarna snurrar runt i skallen lite extra. Tankar som gör en frustrerad, lite nere och "förstör" de annars bra stunderna under dagen. Jag försöker vifta bort dem genom positivt tänkande, men tror det kan vara nyttigt att "ta tag" i dessa tankar genom ex. olika aktiviter såsom träning för att få ut sin frustration, eller bara tänka igenom händelser misstag eller liknande så att man sedan kan lägga det bakom sig och istället blicka framåt. ✨ Det är något jag jobbar på.

Likes

Comments