De senaste dagarna har bjudit på ett BVC-besök som innehöll vägning, mätning och den fjärde dosen av Synagis. Det är så hjärtskärande när liten får ont och blir så ledsen av sprutan i benet. Men som tur är går det fort över. Vi har även firat Pehr som fyllde 25 år i måndags. Igår var vi på Barnhabiliteringen igen och de tycker att han fortsätter att utvecklas bra. Efter det var det dags för magnetröntgen för Viktor och imorgon får han veta hur det ser ut med knät. Förhoppningsvis slipper han göra en ny operation.

Idag fyller vår älskade skithöna, gudmor och fantastiska vän 25 år! Tiotusen grattis på födelsedagen, Sophia. Vi älskar dig och är så otroligt lyckliga över att du finns i våra liv. Vi ses senare idag för mängder av kärlek, presenter och tårta.

Jag bjuder på lite gamla bilder på mig och Sophia, dagen till ära.

Likes

Comments

Idag kom Testagrams februaribox hem till mig, ännu en lite onyttigare box. Den innehöll;

TWIX Bars
SNICKERS Bars
M&M's Peanut
AJAX Max Power
Fisherman's Friend Raspberry
Mjälloms Tunnbröd Råg
Extra Polar ICE
Santa Maria Burrito Mix

Likes

Comments

Igår hade vi dop för William. Det var en otroligt fin dag och vi är lyckligt lottade som har så fantastiska människor i våra liv. Tusen tack till alla som kunde närvara. William skötte sig exemplariskt hela dagen trots alldeles för lite sömn, men det är såklart inte lätt att hitta någon ro till att sova när det händer så mycket runt omkring och man är mittpunkten. Han fick otroligt fina presenter så dom tackar vi hjärtligt för. Bilder finns nedan och förutom det fick han pengar och presentkort. Gåstolen invigdes när vi kom hem och den var riktigt uppskattad. Han börjar bli så stor nu. Tiden går lite för fort.

Idag har varit otroligt trötta så imorse tog vi en välförtjänt sovmorgon och sedan har vi bara myst på här hemma. En alldeles perfekt söndag.

Likes

Comments

Här har det inte hänt mycket den senaste tiden. Sist jag skrev tog jag beslutet om att sluta med tillskottet i maten och det tog dietisten en vecka att ringa upp mig. Irriterande. Hon tyckte att jag gjorde rätt och att det inte var så mycket att göra åt. Han äter ju mer och mer mat så han kommer nog att gå upp lite snabbare nu ändå. Förutom gröt och fruktpuré så äter han nu även hemgjord potatis- och palsternackspuré, det tycker han jättemycket om. Viktor är sedan förra fredagen sjukskriven, han skadade sitt tidigare opererade knä på jobbet och hoppar på kryckor. På tisdag ska han på magnetröntgen och då kan dom förhoppningsvis se vad som är fel. Det är mysigt att få ha honom hemma med oss men otroligt tråkigt att det ska vara på grund av dessa omständigheter.

Idag är det fredag och det blev en tidig morgon. William ville inte somna om efter morgonmålet i vanlig ordning. Han tyckte att vi skulle kliva upp klockan kvart över sju istället för att sova vidare till typ halv tio, tio. Just nu ligger han på golvet och pratar/gormar för fullt. Nu har han dessutom lärt sig att rulla från rygg till mage också. Idag ska det sista fixas inför morgondagen. Då ska vår älskade lilla groda döpas. Det ska bli mysigt och det är otroligt roligt att så många kommer.

Nu ska den här trötta mamman få i sig minst en kopp kaffe. Ha en bra fredag!

Likes

Comments