Just det, jag har helt glömt bort att visa min senaste Testagram-box. De hade uppehåll i juli så augusti-boxen hade ett innehåll av ett värde på ca 400 kr. Det var en helt okej box förutom parfymen som inte alls föll mig i smaken men man kan inte gilla allt.

Boxen innehöll:

  • Serla's Hand Dispenser samt papper till denna
  • Kryddmix från Santa Maria till Fish Taco och Chicken Taco
  • Majskakor från Friggs med smak av parmesan
  • En parfym från Weleda med doften "Jardin de vie Onagre"
  • Lakrits från Fazer
  • Choklad fylld med jordnötssmör från Candy People
  • Och slutligen Red Bull's Simply Cola

Likes

Comments

Här hemma ser det ut som tredje världskriget, det står flyttkartonger överallt i lägenheten och fler blir det allt eftersom. Alla väggar är tömda och en del möbler är sålda. I och med den stundande flytten blir bloggen lidande och ligger långt ner i listan på prioriteringar. Men nu är det endast 18 dagar kvar tills vi flyttar och det känns så jäkla underbart. Vad jag längtar tills vi får inreda vår nya lägenhet, speciellt Williams sovrum.

Likes

Comments

Det spelar ingen roll hur många år som går för jag kommer aldrig sluta önska att du var här. Jag saknar dig varje dag. I sexton år fick jag ha dig i mitt liv och det är inte tillräckligt. Det är inte meningen att man som sextonåring ska lära sig leva utan sin pappa. En stor del av mig dog samtidigt som du. Det fanns problem som gjorde att vår relation inte var som den borde ha varit men jag visste alltid att du bara var ett samtal bort. Nu är du i en helt annan värld och jag hoppas att det kommer en dag då vi äntligen får vara tillsammans igen. Det finns så mycket du har missat, så mycket som jag vill berätta för dig. Jag vill tro att du finns här hos mig och vakar över varje steg jag tar. It's just so hard to accept the fact, you're gone forever.

Jag älskar dig och så länge vi minns, finns du.

Likes

Comments

Idag är det riktigt höstväder ute, kallt och blåsigt så vi har bara varit hemma och myst idag. Vi var ute i den friska luften både i måndags och igår vilket gör det helt okej att bara vara hemma idag. William åker dessutom till Stavre idag tills på fredag med mamma och Assar, då måste vi passa på att kramas och mysa så mycket vi bara kan. Det blir så mycket enklare med allt när vi flyttar in till stan, då blir det så mycket lättare med överlämningar och då behöver han inte sova över varje gång. Det går bra på jobbet men så fort man kommer hem så kommer saknaden som en explosion. Det är alldeles för tyst här hemma utan William. Inga lugnande andetag i sängen bredvid när man ska somna om kvällarna. Men som sagt, det blir bättre om 25 dagar när vi flyttar in till stan. Jag hoppas att tiden går fort.

Likes

Comments

Igår fick vi väldigt goda nyheter. Den första oktober lämnar vi vår lilla tvåa i Brunflo för att flytta till en fyra i Östersund. Äntligen! Det börjar verkligen bli trångt här, speciellt när Hugo är hos oss och man ska sova fyra stycken i ett rum. Nu får William ett eget rum och det fjärde rummet blir ett gästrum så Hugo får sova i ett eget rum när han kommer också. Igår började vi packa för fullt och gjorde även en beställning på IKEA på lite nya möbler, bland annat en ny tv-bänk och en byrå. Om endast 26 dagar bor vi i en större lägenhet och det känns helt underbart. Vi trivs jättebra här i Brunflo men det ska ändå bli skönt att få flytta in till stan. Det här är det bästa för oss just nu. Så från och med den första oktober hittar ni oss på Körfältet.

Likes

Comments

Instagram@mattssonlundqvist