Header

JÄVLA DIGITALA STEKTERMOMETER !
Jag kan inte få min digitala stektermometer att fungera, den piper i tid och otid, visar allt annat än stektiden just nu !  I natt när allt var över och steken var för längesedan uppäten, då började fanskapet att pipa tills jag gick upp och försökte stänga av den . Men den tystnar först när jag plockar ur batterierna . Jag önskar mig en helt vanlig stektermometer utan batterier som helt enkelt visar innetemperaturen i mat.
JÄVLA DIGITALA STEKTERMOMETER !Likes

Comments

Jag ser märken av studentmössornas svettrem i många pannor . Dessa unga glada människor som springer omkring i vår ny funna sommar.Själv sitter jag i skuggan med keps och rör mig så lite som möjligt.

Likes

Comments

Melissa modell för Swappis i Forumgallerian  Uppsala
En härlig blandning av 50 0ch 80 talet
 
 

Swappis är en secondhand butik där du kan lämna in kläder och andra typer av modeartiklar för att samla bytespoäng och handla för 50 % av det ursprungliga priset. Det går att handla direkt också, men huvudsyftet är att uppmuntra folk att återanvända kläder och bidra till en hållbar konsumtion.

http://forumgallerian.se/butik/swappis

Likes

Comments

8-1 till Lärarna I årets stora fotbolls match . Kapten krok råkade släppa in ett mål när han gjorde high five med hejarklacken. Annars var det 2 hårda halvlekar i Tallbackskolans Gymnastikhall.
 
Zlatan gjorde ett inhopp  också så det blev bra.
 

Likes

Comments

Matt dansar jorden runt .
Kolla in den här killen  39 åriga Matt Harding   från  Connecticut . som senare flyttade till Brisbane, Australia.
När han var 23  En uttråkad Spelprogramerare som sade upp sig från sitt jobb och åkte på en resa ensam jorden runt, Han postade roliga dans klipp hem till sina vänner från kända ställen i världen som ett skämt. Lämnade över kameran till någon förbipasserande och gjorde en tokig dans. Och blev snabbt en hit på Youtube som "Den där killen som dansar världen runt "http://www.wheretheheckismatt.com/

Här är  Matt i Stockholm

Så här började det 2005

Kolla här på hans dansfilm runt världen 2008


Och snart får han hela världen att dansa 2012
 


Likes

Comments

Tänk vad fort en vår går,den nästan springer.Hann knappt skrika mitt vårskrik förren den var förbi. det ekar fortfarande i försommar natten .
Mina maskrosor förbereder sig på att resa bort .och jag övar på "Den blomstertid som kommer"
Skrubbsårsplåster på ett sår. Vår på Engelska heter spring. det passar i år min snabba vår.
 

 
 
 
 
 
 

 

 
 

Likes

Comments