Header
View tracker

Allmänt

Så patriotisk bild. Betyder fosterländsk bild men det kanske ni alla ren visste. Själv lärde jag mig ordet några dagar sen och det kom ju bra till användning. Självständighetsdag, helgdag och alla ska kolla på balen. Första året jag varken har självständighetsmiddag hemma eller kollar på balen. När jag bodde hemma bruka vi alltid kolla julfilm på dagen o sen balen på kvällen..Nu har jag istället haft en sådär dålig dag när inget riktigt går rätt. Massa skolprojekt och tenter på kommande och så kolla jag dessutom fel gym till min gymtimme så missa den. Och så åt jag lite torr kyckling till middag medan jag skrev projekt på självständighetdagen..Ångest. Tycker alltid man ska fira högtider ens lite så tanken på att jag inte gjort det idag ger mig sån stress haha lol!! Hur djupt kan det riktigt bli pga Finlands födelsedag....

Igår var en lite bättre dag, fortfarande sjuk skolstress, men efter en stressigare jobbtur (tack Sara Aalto) hämta Sascha mig och dessutom hämta Foodora killen sushi! Så kolla vi på Napapiirin Pikajuna. Vet inte varför jag bara kan det finska namnet, ser den alltid på engelska förutom när dom sjunger chokladsångden, då måst det vara på svenska. Funfacts om Mattis kanske nåt att skriva upp? Så somna jag till filmen och så vakna jag då upp till idag som varit lite sådär. Nåja nu ska jag snart börja sova, kanske kolla Friends eller Bachelor om jag orkar. Puss och förlåt för negativitet<33334

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

Hej bloggy, sitter på jobbpaus och ingen bloggare har bloggat, alla instagrambilder är likeade och analyserade och snapchat storyn kollade...Somvanligt bara blogg kvar. Det är iallafall december!! Har dock inte så mycket julkänsla trots att jag gör mitt bästa, lyssnar på julmusik köper julklappar osv. Har två julkalendrar, fick en av mamma och en av Sascha haha, men har ju faktiskt haft det sen jag var nio, dock aldrig bredvid varandra! Okejokej julkalendrar världsviktigt ämne!

Veckoslutet har varit chill, på fredagen borde jag haft jobb men det avbokades så skrev färdigt nästan alla arbeten som ska in i December, så jävla skönt!! På kvällen åkte jag o Sascha till mamma och äta och så kolla vi Idol och dömde allas sångröster för själv är man ju en mästare på att sjunga!

På lördag jobba jag morgontur och så gymmade jag en stund efter jobbet, och tog en onödig bild på mina gamla gymskor från 2013 och en 5kg tyngd.

På kvällen kom Ida till mig och vi gjorde tacos och drack vin och chilla! Senare kom Masa också och chilla en stund innan jag somnade! Somnade alltså efter att Ida och Masa åkt hem inte medan de var där. Nu är jag igen på jobb, sen på gym och på kvällen träffa My. Pussss och hej god jul etc

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

Måndag igen! Ny vecka och det har aldrig kännats skönare trots att jag har jobb fyra gånger och typ 100 sidor arbete allt som allt som borde skrivas. Självklart överdrift men ni kan väl räkna ut det ren vid det här skedet. Men behöver inte läsa på tent mera!! Kursiv stil och allt pga så skönt. Nästa vecka börjar dock läsandet igen men det förtränger jag ännu!

Ett nytt nagellack jag shoppade förra veckan mot min favvo bakgrund nämligen anteckningar! Den andra bilden är egentligen onödig, men skrev en ordlista för varje kapitel och när jag kommit till kapitel 15 skrev jag imisstag nr14 och måste försöka ändra siffran. Normala personer skulle inte alls bry sig men blev så stressad över att det inte var symmetriskt så var nära att skriva om hela ordlistan, dock hade jag tidsbrist så försökte att inte kolla på den siffran. Är sjuk. Iallafall så gjorde jag seeiöst inte mycket mer förra veckan än läste och hade galen stress av läsandet.

På onsdagen åt jag middag hos mamma, och på fredag morgon efter att vi haft en dramatisk träning med Sandra (vi började bråka, jag ville dra hem från gymmet, Sandra stormar in i omklädningsrummet försöker stoppa mig ja ni fattar väldigt pinsamt) så åt vi frukost med Walter o Sandra!

På lördag hade jag tent på morgonen och var så dödstrött! Fixa mig i skolan och sprang till vår årliga släktlunch som börja kl13! Hade så roligt, lunchen var på en båt så med den åkte vi i 6h innan vi drog till Isbjörn och därifrån till Chrisse var vi dansa drack shotta eh yolo?!!? Sen till Pastor och sen hem. Igår var jag inte på topp men åkte till mamma för middag och kolla Friends och tvätta kläder! Nu börjar dag2 av krabbis och ska snart på jobb! Måndag<3<3

Likes

Comments

Allmänt, Listor

I brist på annat (fick raseriutbrott när jag försökte läsa natikka, börjar fundera på att hoppa av skolan), tänkte jag visa lite snapchat-memories. Man sparar allt möjligt konstigt och icke konstigt där! Här börjar jag med en vanlig bild på Kira, sista gpngen vi träffades före hon åkte till Australien, saknar henne precis varje dag tänker på henne typ tre gånger om dagen. Gav en panda mjukisdjur, ni vet sån som jag har så hon inte glömmer mig.

Krabbis på Puro Beach och försökte ta en inspobild till instagram. Är ni stalkers ser ni att vi inte har en enda bild därifrån för vi drack vin tills vi börja dansa.

När vi uppgraderade vårt rum på hotellet så vi skulle få en balkong, och till det nya rummet tillhörde vissa "facilities". Detta var vatten och te varje morgon. Tror inte vi öppnade en enda tepåse men hämta upp det till rummet varje morgon för man måste ju för det var ju gratis.

Ett till försök till inspobild, när vi balanserade vår frukostbricka på balkongräcket. Har aldrig skrattat så mycket pga var så panik när bilden togs.

Bild från när vi åt middag på Farang med Sascha och han fällde nån tallrik som var dekorerad med salt och saltet föll över hela bordet. Jag fotade självklart det genast för att fånga pinsamt ögonblick. För fälla salt är verkligen höjden av pinsamhet..

Från Jonnas födisfest på hennes lande på sommaren. Har fotat när jag tar ut min vinflaska ur kylskåpet med snapchat kameran och sen sparat bilden i memories. Varför. Varför?

Den första bilden är från lejonkungen musikalen i New York och när vi kommer sitter kvinnan bredvid oss och sover. Fotade självklart vad annat skulle man göra liksom? Låta kvinnan sova i lugn och ro nej kommer inte på frågan!! Sen från flyget påväg till New York med våra bitmojis.

Sist men inte minst när jag som full försökt adda nån (troligtvis från Puro Beach) på snapchat men istället sparat bilden i memories. Suddigt. Hoppas nu tyckte detta var kul, gjorde det mest för att lugna mig själv. Har verkligen tappat hoppet om den här tenten och den borde man ju ha kommit igenom ren förra året...hejdåååååååå

Likes

Comments

Allmänt

Hola, sitter i mitt kök och borde göra kostandsberäkningsinlämningsuppgifter eh hur blev det sådär långt ord?? Har jobb kl15 så har några timmar kvar. Har haft jätte lugnt veckoslut, skönt men är ändå dödstrött varje morgon när jag vaknar..Iallafall, på fredag läste jag hela dagen, sen träna jag med My. Senare på kvällen kom Jonna, Ida och My till mig och chilla, hade jätte roligt!! Igår på lördag då, gjorde jag projekt hela förmiddagen innan jag hade kvällstur på jobbet. Sluta 21.30 och så börja jag gå hem, man kände sig riktig lördags-otaggad när jag går i mina smutsiga leggings och tröja halv10 en lördag kväll. Min hemväg går dessutom förbi Bronda, Lucha Loco och Maxill och jag bara stirrar in i alla restaurangerna och är avundsjuk på alla som sitter där och äter middag och dricker drinkar och själv är man dränkt i laxssoppa. Lushlife!!!!! På kvällen chilla jag med Sascha, vi kolla film och drack vin och så somnade jag såklart mitt i filmen så där slutade min lördag!

En bild på mig då jag läser, och så två bilder från idag på morgonen. Var o träna med Sandra för några timmar sen och så åt jag frukost och nu borde jag då börja räkna..Men känner mig så trött att jag skulle kunna somna, dagen slutar ju ändå om 2h när jobbet börjar och det blir kolmörkt! Har haft lite höstdepp den här veckan, tycker mörkret nästan känns klaustrofobiskt. Det är så så så mörkt och man kommer liksom inte bort från det (sjävklart man inte gör det, solen har ju gått ner). Borde gå till solarium eller nån slags ljusterapi.. Har kämpat så mycket den här hösten med att inte bli deppig pga mörkret och det har lyckats så bra jämfört med förra hösten. Försöker bara lyssna på festlåtar från 2012 typ för att inte märka hösten. Carpe Diem!? Nåja nu måste jag faktiskt räkna innan det blir mörkt då! Puss och hej<3<3 love <3<3< hearts<3<3<3

Likes

Comments

Allmänt, Mat

Hej bloggy!! Torsdag, har just ätit middag och nu äter jag karkki pga tränade just. Vilket inte makear nån sense alls, borde ju dricka smoothie nu eller nåt..Anyways, två bilder från igår när min familj kom till mig för att laga tacos!! Blev så gott och vi hade superroligt<3

I brist på annat en bild på hur del av min lägenhet såg ut före jag ändrade lite! Intressant! Läste till tent idag på förmiddagen innan jag gick till skolan och så hem och läsa igen och så på en crosstraining med Ida och Tanja som brukar vara skit tung men nu var den inte alls så bra. Hatar förresten torsdagar så mycket! Har alltid gjort det, när jag var liten hade jag redskapsgymnastiks-träningar på torsdagar och när jag var ännu mindre än det hade jag engelska-klubben på torsdagar där vi lärde oss engelska. Ingen dera var mina favoriter och traumat lever fortfarande kvar. På tal om redskapsgympa har jag sån cheerleading lust att jag inte vet vad jag ska göra, får fysiskt ont i mitt hjärta när jag tänker på cheer jag börjar sakna det så mycket..Nåja, värre saker har man haft ont i hjärtat för så överlever väl detta, ska duscha nu för har inte ännu gjort det (freshhh) och så ska jag läsa lite mera nationalekonomi<3 imorgon fredag partypartydancydancyyy nej herregud måste sluta nu.

Likes

Comments

Allmänt

Hej bloggy!! Så länge sen sist..Kom just hem från skolan och har femton minuter tills jag ska börja läsa på natikkatenten. Intensivt schema!!! Här är iallafall två bilder från förra veckan när Sandra kom till mig och vi gjorde mat och drack vin<3 Sandra hade glömt id hemma och ville ha nåt speciellt exakt rödvin (dvs det billigaste) så det var lite problem vid alko men det är det ofta då jag tydligen ser så ung ut..Nåja nästa sak!

Förra veckan chilla jag hos Ida också som just har flyttat! Men det har jag nämnt så många gånger här så det börjar nästan bli ointressant..

Förra fredagen åkte jag hem till muncca och äta med pappa, vi hade superkul och det är nog det bästa att komma hem haha, saknar min familj så mycket..Och skorpan också så galet mycket har drömt om honom säkert sju gånger sen jag flyttat omg deep missing dogs and family moving out growing up blabla.

Efter att jag ätit hos pappa åkte jag till Ida för att dricka glögg och chilla. Var så sjukt trött trodde jag skulle somna stående typ. Fast vi satt i soffan så sittande sku det ju bli men stående låter mer dramatiskt..

Bara matbilder som vanligt men vad kan jag säga..Det enda som är roligt att fota typ. Detta från Holiday på lördag kväll när vi åt där med Sascha! Så god mat som vanligt (lol) och har äntligen hittat goda drinkar där, tog sin lilla tid..Kvällen var iallafall superrolig och skönt att inte vakna med krabbis. Alltså det är så skönt att man inte ens förstår!! På söndagen efter jobbet åkte jag till pappa dör vi fira farsdag med middag och film<3 Nu borde jag börja läsa..Får se hur det går..Bara en månad kvar tills allting är över!! För några veckor då, sen börjar ju allt på nytt. Jaja gnäller jag vet förlåt. Pussss<33

Likes

Comments

Hej bloggen, har inte skrivit på länge för har helt enkelt inte hunnit. Har så mycket skola just nu att det enda jag gör är antingen läser till tenter eller skriver arbeten. Måste till och med läsa efter kvällsturer på jobbet och före skolan på morgnar, helt sjukt skriv en bok om det! Iallafall får ni två fina solnedgångsbilder jag tagit under de här veckorna, och sà ¥ en bild från Esplanad när det såg så Halloweenigt ut, fast nu är det ju ren jultider så är lite sent ute med den bilden..

Förra veckan gjorde jag somsagt bara skolsaker, på onsdagen kolla jag Bachelor med Jonna, gick också för att se Idas nya lägenhet nåndag förra veckan!! Funfun!! Lät riktigt sarkastiskt men det var det inte, den är så fin och väntar på att hon flyttar in vilket är idag typ så behöver inte vänta längre.

Ã…t middag hos mamma med Momi och Sandra och Sascha osvosv under veckan oc kså, kommer verkligen inte ihåg dagarna allting bara flyter ihop till en enda massa! Var iallafall jätte god mat!! Känns lite onödigt att blogga då jag bara gör skolsaker men har nu fotat lite matbilder och solnedgångar så måste ju skriva någonting..Detta är säkert det mest otaggade inlägget någonsin haha förlåt!!

Bild på Felle från lördagen<3 Hade jobb på veckoslutet och åkte till Natty&Felle direkt från jobbet på lördag, har inte gjort det på länge och hade glömt bort hur snuskig man faktiskt känner sig efter sju timmar bland mat. Hade iallafall skitrolig förfest och så drog vi ut efter det, men åkte hem ganska snabbt sen pga jobb. Kvällen var iallafall så lyckad och hade självklart två dagars krabbis för det får jag utan att ens dricka känns det som. Men det var värt det iallafall och på söndag efter jobbet åkte vi till älskade Makuuni med Sascha och så kolla vi Friends!

Igår var jag på jobb med Ida efter skolan till kl21.30, sen promenerade vi hem tillsammans (viktiga detaljer på G) och så läste jag till klockan elva innan jag somnade! Idag gymma jag tidigt på morgonen innan jag kom hem och gjorde projekt och läste och nu ska jag fortsätta. Önskar verkligen jag var en sån person som bara läser allt en gång igenom och så går det hur bra som helst. Là ¤saläsa skolaskola värre saker har hänt Mattis... Ska försöka bli bättre med bloggen speciellt när det börjar bli jul för jag älskar julen!! Inte för att det har något med min blogg att göra men man blir väl allmänt taggad på allt. Vet inte längre själv ens vad jag menar så ska sluta nu! Puss och hej<>

Likes

Comments

Hejhej, ligger hemma i min säng och är sjuk. Så jobbigt skulle inte alls orka, har som tur inget viktigt i skolan nu förutom då att alla nya kurser börjar! Panik!!! Igår var jag lite friskare på morgonen så träna hemma en timme, missade min gymtimme för hade kollat fel tid ok ingen bryr sig!

Sen promenera jag till skolan för att göra ett redovisningsarbete med Franceska som enligt Sandra "tog flera månader att göra" men vi var klara på två dagar. Började alltså dagen före, satt inte två dagar i streck i skolan. Men det fatta ni säkert. När jag berätta för Sandra fick jag svaret att det troligtvis inte var samma arbete. Så typiskt att storasyskon alltid måste vara bäst.

Kom hem typ vid 16 och då kolla jag nyaste Paradise Hotel och Bachelor och börja känna mig supersjuk. Drack te och det var min intressanta eftermiddag!! Tog självklart en selfie med halloweenhund filtret. Lizzuuu.

Så skjutsa Sascha mig till mamma för vi fira att Sandra hade fått sin kandidatexamen ett halvår sen! Var superroligt osv. Var hemma vid tolv och somna genast. Idag ska jag inte göra något, kolla typ Hollywoodfruarna nyaste avsnitt. Imorgon veckoslut hoppas jag är friskare då!! Puss och hejjjj

Likes

Comments

1. Hej bloggy. Ligger i min säng och har haft riktigt tråkig tisdag. Bara dagen låter ju tråkig! Ni vet där det är skola, gym och så är man så slut att man bara går hem och inte gör nåt speciellt. Och ute snöslaskar det såklart. Iallafall, kan ju faktiskt vara värre (för att nu poängtera självklara saker). Men tänkte i brist på tv serier skriva om min sommar! De b ästa sakerna då, inte rangordnade såklart blabla ingen tar illa upp. En av mina absolut favoritsaker var att jag då bodde hemma och chilla med Walter eller Leo eller Skorpan på dagarna. Eller det var så lätt att göra det. Saknar alla dom tre såå mycket nu när jag flyttat hemifrån. Minst fem gånger varje dag haha. Och Sandra då också såklart men hon var i Stockholm hela sommaren så träffade inte henne så mycket under sommaren men sakna henne såklart! (Så ingen blir ledsen osv). Nåja, nästa sak!!

2. Alla AW:s med mina vänner, att göra någå efter kvällstur på jobbet 21.30 en tisdag (hehe lol) var en självklarhet, att bara gå hem gav nästan ångest. Bara att sitta utomhus och prata eller köpa drinken med mest alkoholer i sig och kunna ha kortärmat!! Herregud..Och det var ljust klockan 23 fortfarande och igen säger jag självklara saker men blir så taggad då jag tänker på det.

3. Borde ju egentligen ha börjat med det här för sommaren börja officiellt för mig på Wades student, trots att jag hade haft nästan te veckors sommarlov före det! Hela dagen var så rolig och varm och solig och så drog jag till Frasse därifrà ¥n och sen till Kappeli var jag och Ida hade så konstig men rolig kväll. Så yr kväll. 

4. När jag och Ida gjorde drinkar och åt jordgubbar då det var Summerburst och vi ångra oss så mycket att vi inte köpt biljetter. Undrar vad jag istället gjorde med pengarna.. Eller när vi köpte (hämtade) glass från Walters glasskiosk (Ingmans glasskiosk Wade sommarjobbade i). Och himlen såg ut såhär typ 00! ! Klockslag verkar spela väldigt stor roll för mig idag.

5. En av roligaste resorna någonsin!! Ã…kte till StTropez och var där en vecka, den övre bilden är från lördag när vi var på Nikki Beach och var säkert hela årets roligaste dag hittills. Festa så mycket och nästa dag har jag säkert aldrig skrattat så mycket som vi gjorde med My. På vägen hem mot Nice hade jag krabbis och var dödstrött, och just när vi kommer till Nice märker jag att jag har glömt min svarta bomberjacka (väldigt viktigt för er att veta vilken jacka) och börja gråta som om nån h ar dött. Vet inte varför jag berättar det men väl för att summera att jag var så död efter resan. Fick feber men fick inte ledigt så jobba några dagar på café i feber vilket inte var en ideal situation. Men överlevde gjorde jag!

6. Nån vecka efter Frankrike var det dags för sommarens absoluta höjdpunkt (trots att hela listan bara varit höjdpunkter) nämligen Hangöregattan! Enligt tradition bodde all a Magaluftjejer (inga kommentarer) hos Mina och vi hade nog så roligt som alltid!! Festa på Isbjörn på fredag och hos Miili på lördag. Trodde också att Wade hade drunknat på fredagen men han hade slocknat i hytten. Hade ren börjat planera hans begravning skojar inte! Så dramatiskt..Skönt nog var det den enda draman under regattan vad jag minns iallafall, tidigare år har det varit så mycket drama  men hittade ingen att bråka med det här året...SKoja!!!!!

7. Sen fyllde jag år och Sascha hade ordnat en överraskningsfest åt mig!! Några dagar efter min födelsedag åkte vi till pappas lande och åt kräftor och Sandra var hemma från Stockholm och kolla solnedgången. Alltså ni skall kolla på solnedgången. Sandra kom inte till Finland för att kolla solnedgången. Kommer dock inte ihåg klockslaget för denna..

8. När jag och Ida drack för många drinkar och åt världens godaste middag på Holiday och allting var så typiskt oss! För många drinkar såklart men vi visste inte vart vi skulle gå och våra filtar blev stulna från stolarna och vi skrattade ihjäl oss åt allting. Kanske svårt att förstå som utomstående men det var så roligt!! Efter det var det fekke på Relandersgrund som tidigare år. Tog det dock ganska lugnt vad jag minns, för en till höjdpunkt hände nästa dag.

9. Kräftisen!! Även denna den första utan drama för min del, så skönt att bara ha roligt hela kvällen och natten och morgonen (yolo!!)

10. Och sist men verkligen inte minst mina två sista veckor av sommarlovet, där den första spenderades i New York med Sascha som födelsedagsresa. Hade så jävla roligt trots att jag sista kvällen somnade på restaurangen. Inte så att jag låg på bordet utan ni vet när man sitter och så rycker man till mitt i allt. Vem gör ens så som är över 5 år gammal?? Det var iallafall så roligt och skratta så mycket och såg Lejonkungen och ja ja ni har säkert läst när jag bloggat om det! Sen var det ju Barcelona dagen efter att jag kom hem, och det är nog den konstigaste resan jag varit på. Går inte ens att beskriva men allting var så konstigt, vi skulle göra oss fina för att gå ut och äta middag som två sofistikerade (eller helt enkelt normala??) gör, och bara ta en liten fördrink på balkonge n men slutade alltid med att klockan var två och vi var stupfulla och så åkte vi in till stan och antingen festade eller åt middag på en tapas restaurang halv tre på natten. Dock hade vi så jävla roligt tillsammans hela veckan och skrattade ihjäl oss. Sista bilden är just lika random som hela resan: hemma hos två killar vi träffa på Puro Beach och skulle äta middag med, direkt från beachcluben alltså, hade säkert bikini under och allt var bara så konstigt haha. Hade iallafall en av de bästa somrarna någonsin<><><><33 kul="" om="" ni="" orka="">

Likes

Comments