Header

Allmänt

Hej bloggis!! Är i skolan på vardagarna och på jobbet på veckosluten. Tränar på morgonen och chillar med kompisar på kvällen. Ändå känner jag att mitt liv måste dokumenteras på blogg. Fattar ej. Får se hur det går. En bild från en brunch hos mamma några veckor sen, riktigt roligt och gott men slutade i bråk! Familjegruppchatten var vild timmarna efter.


En utställning jag och Ida skulle gå på som var stängd, men genom fönstret såg man allt så vi var mer än nöjda! Så en bild på en kokoslatte från Robert's Coffee (dvs med kokosmjölk inte kokos-sirap) som Ida rekommendera då hon nuförtiden jobbar där.. Läser ni min blogg läser ni om Idas liv också tydligen!!


En middag hos mamma som också den var supergod men inte sluta i bråk! Och så en bild från vinkväll på fredagen! Ny vecka nya möjligheter etc! Får se hur mitt bloggande går under hösten, saknar att kunna kolla tillbaka på vad man gjort, vilka tenter jag läst till och vem jag gått på lunch med och vad vi ätit hos mamma eller pappa en tisdag kväll <3<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Listor, Allmänt

Varit på Corfu med Ida. Tredje året i rad vi åker nånstans på tumis, fjärde året om man räknar med vår Magaluf-tjejresa 2013. Kan något bli mera klyschigt haha. Sjukt lyckad resa men det behöver jag egentligen inte ens skriva, allt med Ida blir alltid lyckat! Hade en av årets roligaste dagar under resan när vi var på dagsfest i La Grotta och en kanna vin kosta 8€. Behöver man ens säga mer. Troligtvis inte!


Haft fest i muncca tillsammans med Wade. Lätt en av årets roligaste kvällar hittills! Självklart skulle man ha minsta klänningen och tunnaste jackan (fortfarande brun efter resan), så några dagar senare fick jag feber. Värt dock. Lätt. (Lol).


Åkt ut med Isbjörn en fredag för att kolla på Finland100 (?) flygshow. Lätt bästa eftermiddagen år 2017 hittills. Juni mycket bra månad so far haha. Dock gjorde jag samma misstag här och hade klänning nästan hela kvällen så blev inte frisk precis. Jaja, lever ju ännu.


Varit på förfest hos Sascha i +22 grader. Varför detta är med i min bloggpost är för att Natty överraska mig från sitt utbyte!! Alltså!! Blev så lycklig kan inte ens beskriva!! Men kanske ni fattar med mängden utropstecken. Har inte varit topp-blogger den senaste tiden, men där är några saker jag gjort istället. Imorgon är det midsommar så åker till lande idag och stannar säkert några dagar!! Puss och hej bloggis, vet inte när jag skriver igen, kanske efter juli..

Likes

Comments

Allmänt

Ätit frukost med Ida och fotat bilder till vår instagram @twogirls_eating.


Träffat Emmi som var i Finland på Pastor<3 (Hjärtat åt Emmi, inte Pastor. Inte för att det är något fel på Pastor alltså, gillar Emmi mer bara helt enkelt.)


Firat morsdag med brunch hemma hos mig. Super gott och roligt.


Ätit middag med mamma och så till Torni på drink!


Solat hos pappa, haft afterwork med Ida. Denna bild från Idas snap. Funfact varför hon heter Linn Omg på min telefon: när vi var 17 och hade lånade id-kort (får man ens skriva ut det här på blogg??) så hette Ida Linn, och har hetat det på min telefon sen dess.


Ätit middag med Sascha på Pastor<3 (Hjärtat åt Pastor inte Sascha. Skämttt LOL). Sen joina Ida oss och vi fortsatt till Grotesk och nästa dag firades Lotta och blev en till utgång. Så lyckat veckoslut!


​Haft juice-detox-dag med Sandra i muncca. Den dagen sluta dock med shots så detoxen var ju int så lyckad men ett bra försök iallafall! Sola precis hela dagen dessutom.


Försökt fota en solnedgång och så fotat Saschas pizza. Interesting and fun! 

Nåja, där var några extra roliga saker jag gjort sen jag sist bloggat (speciellt fota solnedgång och pizza?!). Hörs väl..Puss och hej bloggy

Likes

Comments

Listor

LOV!! Trots att det ännu kommer snöa (gjorde ju det igår) och att jag har ungefär sju projekt kvar (skojar inte) och dessutom omtenter i juni så gör det faktiskt ingenting för det är ändå sommarlov!! Så skön känsla. Har inte desto mer att skriva just nu, ska träna med Sandra på kvällen och träffa Emmi imorgon. Tänkte ni kanske vill läsa om vad jag skrivit de senaste åren jag fått sommarlov. För det är ju alldelles otroligt intressant! vi kör!!


2016: Mitt sommarlov börjar idag! Kan inte förstå det, ingen skola på fyra månader. Fyra!! Typ det bästa som nånsin kan hända. Börjar dock bloggpost med en bild på ett kompendie, har ingen aning om varför, typ det tråkigaste man kan fota.


2015:Jag har sommarlov! Efter att jobbet slutade bodypumpade jag, sen hitta jag en klänning på Zara, köpte den. Dessutom kom Leo till oss idag som jag inte sätt på tre veckor ungefär. Så vi satt upp trampolinen på gården, hoppade, härjade, åt middag. Sen gick vi till butiken och köpte choklad och jordgubbar. Vitchokladen råka jag bränna upp i micron (lågor var involverade) men mörka chokladen lyckades jag med. Nu har vi kollat gossipgirl på trampolinen några timmar. Så jävla skönt att ha sommarlov!!!


2014: Sjukt lyckad student, sista panikläsning till Hanken, inträdesprov, för mycket fritid, Paris, sex and the city, drinkar, gym, shopping är vad som har hänt de senaste veckan! Efter inträdesprovet var jag så lost med hela mitt liv, hade plötsligt fritid för första gången den December (eller egentligen Jun 2013). Nästa vecka börjar sommarjobb vilket blir kul hoppas jag!! Så taggad på allting, mest på att jag inte kommer sitta vid en skolbänk förrän tidigast hösten 2015, på att jag kommer vara i Asien hela finska äckliga hösten, på att det är sommar(lov), kvällarna är ljusa, hade världens bästa tid i Paris med Sandra, och allting är bara så glatt och gulligt och löjligt bra. Ska försöka blogga för det är så roligt att kolla tillbaka på vad som har hänt! Nu till butiken i regnet för att köpa mat. Gotta luuuuv them funfacts. (Vem använder ett sånt uttryck?? Och vilken klänning har jag köpt på Zara..Och varför har jag fotat ett kompendie..Fast det gjorde jag ju typ förra månaden så..Många frågor..)

Önska så mycket att jag hade mera bloggar kvar, några har lösenord men t.ex. mina högstadie bloggar... <3 Dock vet jag inte om jag påriktigt skulle vilja läsa vad där står haha. Anywayss, bloggar säkert efter veckoslutet igen, puss och hej bloggis.


Likes

Comments

Allmänt

Hej bloggy! Inte bloggat på nån vecka, ber om ursäkt för min frånvaro som självklart var dramatisk. Pinsamt. Men är väl tillbaka nu? Kommer jag någonsin vara borta påriktigt? Kommer nog aldrig sluta blogga, stackars er läsare. Iallafall är denna bild från lördag, dagen före Vappen när jag var hemma hos mamma på prevappu middag. Förut gick man till Kaivo för att fira prevappu, nu till mamma. Vet inte om det är ett bra eller dåligt tecken. Vet inte varför det ens borde vara ett tecken.


Har inte hänt något desto mer speciellt sen jag sist bloggat, har haft mina återkommande omtenter en gång i veckan och så firades Vappen och Första Maj som båda var så sjukt lyckade!! Har sen dess haft världens festlust och allmänt taggad på sommaren och livet (dvs sommaren).


Förra fredagen firades "16 grader och sol" med Ida. Inom citationstecken pga det kändes som fem grader. Men vi kämpa i solen med våra varma skumpan direkt från Alko, så misslyckat men så roligt. Blir typ roligare när man misslyckas ibland. Eller så är det någon försvarsmekanism jag utvecklat. Kul! Efter detta till Pastor och hade en sjukt rolig kväll!


Var i muncca både lördag och söndag, så skönt veckoslut! På söndagen hade vi brunch med hela familjen och så läste jag i solen tills jag somnade. Nu är sommarlovet iallafall så sjukt nära (börjar i princip på torsdag, men i princip i juli haha) och längtar så mycket! Känslan av att vakna på morgonen och inte behöva göra någonting (förutom jobba då men det är en helt annan sak). Kan inte ens förstå känslan, att kunna kolla en tv serie utan dåligt samvete, kunna festa utan att måsta läsa på tent följande dag i krabbis, inte behöva tänka "nu borde jag egentligen..". ALLTSÅ!!


Så en sushimiddag från veckoslutet. För ful för att komma med på min och Idas Instagram @twogirls_eating (följ) vilket betyder att den är perfekt för min blogg haha. Nu känner jag att det är dags att avsluta detta inlägg för att återgå till skola<3 Kan inte säga att min comeback var på topp precis men iallafall kan inte nästa inlägg bli ointressantare än detta. Fast när jag tänker efter kan det visst, herregud. Puss och kram<3<3

Likes

Comments

Allmänt, Mat

Hej bloggis! Inte haft tid för blogg senaste veckorna, mycket skola just nu! Men tänkte ge lite update vad jag gjort sen jag sist bloggade! Firat påsklov på lande, sov typ elva timmar varje natt och fick några skolprojekt gjorda. Kolla filmer, spela spel, simmat för förlora i vad är oddsen (att Mattis går och simma). Katastrofkallt haha. Momi var också på påsklunch under långfredagen och så sökte vi påskägg etcetc. Skönt lov!!


Haft drinkkväll med Ida då vi inte setts på en vecka! Lång paus för oss då vi oftast ses nästan varje dag... Som det kanske märks i bloggen..


Firat pappas födelsedag på Gaijin! Var på tumis middag då alla andra var borta. Så god mat, var senast där i augusti 2015 med Sascha, var så nervös att jag drack fyra shots före middagen ensam hemma, ändå skakade mina händer när vi drack första drinken...Pinsamt...Och outfit-krisen där före..Ja ja var iallafall en superlyckad kväll med pappa<3


Ätit healthy snacks före min tent igår, som gick sådär men det spelar inte så stor roll för jag kom igenom min Finance tent vilket betyder att jag åker på utbyte nästa år! Skönaste känslan någonsin..Om jag kommer igenom alla kurser nu på våren (dock väldigt osannolikt) kan jag skriva min kandi ren på hösten...Fattar inte.


Och igår efter tent på morgonen och jobb på kvällen hade vi pizza&vinkväll med Ida! Skrattade så mycket som alltid..Snart ska jag på jobb igen och på kvällen middag med Sascha. Väldigt mat-centrerad bloggpost (som alltid), men det är typ det bästa jag vet! Dock har det ju varit perioder i livet när mat inte varit på topp listan, väldigt oförståeligt!  Men nu jobbs puss och hej bloggis<3<3

Likes

Comments

Listor

Fem saker jag ser framemot just nu: Att kunna ha på sig klänning och tröja på kvällen utan att frysa och det är ljust ännu klockan 23. Greklandsresan med Ida för där kommer man kunna ha på klänning utan tröja utan att frysa. Hela sommarlovet; vara på lande, festa, äta bär, äta glass, träden har blad (har typ glömt hur det ser ut i Finland med gröna träd haha). Sol och sommar och ljust. Lever ännu i tron om att finsk sommar är supervarm och solig trots att det inte ofta är så.. Längtar också till vappen och påsklovet som börjar på torsdag<3

Fyra favoritfilmer som barn? Om man bortser alla ritade filmer + Harry Potter så var det Mean Girls, Bring it On, Princess Diaries och Heartbreakers som vi alltid kolla med Nathalie och Felicia haha. Försökte alltid ha mitt hår som Lana i Princess Diaries med clips på sidorna. Önskade att vi hade skoluniformer i skolan och det bästa med cheerleadingen då var att ha uppvisning för vi fick ha på oss cheeruniformerna. Mattis 11 år <3


Tre saker jag önskar mig just nu? En ny telefon, en ny garderob samt 180 studiepoäng. Eller sen bara oändligt med pengar.. Och såklart fred i världen osv men tänker ur ett mer självcentrerat perspektiv. Kul egenskap.

Två fobier? Hålla presentationer (om det nu kan klassas som en fobi) och ormar. Fatta paniken att måsta hålla en presentation om ormar haha. 


Ett drömresemål? Vill nog till Mexico så sjukt mycket, äta tacos och dricka goda drinkar (inte alls stereotypiskt). Har inte alls någon längtan till typ Maldiverna, fint såklart men vad gör man där... Solar och sover typ. Men det är också så typiskt mig, på vintern vill jag alltid åka nånstans och bara sola och sova i två veckor och på sommaren får jag alltid lust på mer festresa.

Har inte så mycket mer att berätta just nu, skola på dagarna, jobb eller gym på kvällarna, varit så glad senaste dagarna, säkert pga sol.  Träffa My igår på kvällen och idag kommer Jonna till mig, på torsdag kväll till Ekenäs efter jobbet där jag kommer sova!!! (Fast har ju inte lust att sova nu utan "festresa" haha pinsamt..Inte för att jag klassar lande som en resa. Nu är jag igen helt borta från ämnet) Anywayss puss och hej hopas ni gillade min lista samt Lanas frisyr<3

Likes

Comments

Allmänt

Hej bloggis! Har just kommit hem från tent+stan och ska snart mot jobbet! Solen skiner och tenten gick mycket bättre än förväntat (detta betyder dock inte att jag kommer vara godkänd, det är ett helt annat ämne). Gick till Gina Tricot efter tenten för att köpa ett par nya jeans då mina sprack idag på morgonen. Som tur före jag gick till skolan haha. Vet inte om man borde se det som nån slags varningssignal. Om ens jeans spricker.. Har mest läst under veckan och gymmat. Åt middag med Ida på torsdag då vi emellanåt gör samarbete med Foodora! Emellanåt = andra gången haha, pinsamt..


Köpte min första nocco efter tenten idag. Var galet trött då jag vaknat 06 för att ännu läsa lite men hade inte lust på kaffe. En fun fact är att jag är så rädd för alla slags "energidrycker" (vad är detta för fun fact haha), är rädd att jag ska få nån slags energi överdos och typ känna mig full (och tycker också de är supersnuskiga, fast nocco väl är nån "fitspo" grej). Säkert den enda personen i världen som är rädd för en nocco:) Efter jobbet ska jag kanske på drink med Ida&My men får se!


Måste avsluta med denna bild (eller måste och måste, väljer ju själv att göra det). Min Momi var hos oss och äta middag nån vecka sen och hon har då en iPad. Hon visste inte vad texten betydde så hon skrev ner det på en lapp och tog med den för att fråga oss. Vet inte varför jag tycker det är så roligt, varför inte bara ta med iPaden haha. Okej, kanske inte världens roligaste grej. Vet inte mera vad jag skriver kanske jag blev för full av min nocco. Puss och hej ha ett super veckoslut!<3

Likes

Comments

Allmänt

Igår åkte jag till mamma på middag, supermysigt och vi åt god mat och catchade upp (efter att jag varit ifrån min familj exakt en dag). Som ni ser på mammas dukning närmar sig påsken, ifall ni inte annars skulle ha vetat. Längtar så mycket pga åker till lande även om jag kommer måsta göra typ fyra projekt där. Hoppas på sol!


Min favoritmiddag just nu! Kyckling med grönkål och random grönsaker samt turkisk yoghurt som dressing. Det är så gott att ha i mat.


Idag har jag läst en massa finance, prommat med Ida, varit på gym där jag endast tänjde och så gick jag ännu en promme på kvällen då jag ville se solnedgången men missade. Lyssnade på pod och köpte hälsosamma snacks då jag verkligen försöker vara utan godis på vardagar. Typ svårare än svårast. Nu har jag just börjat kollat på 13 Reasons Why på Netflix och tänker inte göra nåt annat ikväll bara låta min hjärna stängas av<3 (Tror inte man kan säga så egentligen för det låter super fel men min hjärna stängs iallafall av nu då) Nati bloggis

Likes

Comments

Allmänt

Resten av veckoslutet efter att jag kom hem var sjukt lugnt och så skönt!! Läste ganska mycket skolsaker, kunde träna, åt karkki och bodde i muncca. Så skönt trots att jag i princip bara läste på dagarna, men att vara hemma hos mamma<3 Hann också äta middag med pappa&co samt krama skorpan och kolla på otroliga hundtricks!


Skypeade med Kira och åt så goda hemmagjorda hamburgare. Bilden otroligt sorlig, försökte på inspo-food pic men resultatet..Så kolla vi film med W&D (och mamma och tomppi joo) på söndag kväll. Hade hört att den sku vara skrämmande men egentligen var bara de sista fem minutrarna äckliga haha, men helt bra film nog (pga de sista fem minutrarna). Kolla alltså Secret In Their Eyes(?). Ett superskönt veckoslut men är ändå inte helt utvilad. Vill ha sommar och värme... Borde ju snart bli vår påriktigt! Men nu ska jag börja läsa innan jag ska gå och rösta med Ida och så träna och så läsa och så till muncca och äta middag igen haha. Puss och hej bloggis<3

Likes

Comments