Allmänt


Hej bloggy! Sitter i bilen påväg hem från landet. Nånting många älskar men jag hatar. Långa bilresor alltså. Var iallafall på lande över veckoslutet för ett plugg-vs. Har inte gjort mycket annat än räknat och läst, badat bastu ätit mat (okej var rätt mycket ändå) men det har varit så skönt!!En bild på solupp-eller nedgång. Minns inte och de är ju typ samtidigt den här tiden på året så spelar inte så stor roll hehe. Andra bilden är var jag suttit då jag inte lekt med Skorpan eller fått en svacka i allt med skolan och ätit karkki i soffan! Tips på att i Heinolas köpcenter kostar 1kg ca 7-8€?! Imorgon och hela kommande vecka är det bara räknande som gäller igen och på veckoslutet fest!! Så ovanligt för att vara mig denna höst! Men nu ska jag fortsätta koncentrera mig på vägen och se till att ingen kör för nära oss eller ser ut att vara berusad vid ratten. Såntdär klassiskt man gör när man kör bil. Puss och hejdå bloggis!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Hej bloggis! Vakna idag 06:10 då jag sku o träna med Sandra. Som alla våra träningsmornar börja också denna med att nån av oss skickar smset "skip?" ihopp om att få fortsätta sova. Idag var det jag. Men orka dra mig till gymmet vilket nästan alltid är skönt efteråt. Ibland kan en tidig träning göra mig så trött och illamående så det känns som man festat till 05 kvällen före. Inte effekten man vill ha.. Men Anyways ska jag nu mot bibban och sen jobb! Hoppas på att orka kolla bachelor efter jobbet ännu! Livet! Moro

Likes

Comments

Hej bloggis. Ligger i min säng efter att ha gymmat + ätit middag och borde duscha nu men orkar inte..Hatar när detta händer. Stackars mig! Anyways, November, det blir mörkt kl16, och jag bor i bibban! Har inte fotat mig själv på typ tre år men ni som ännu läser min blogg är väl vana vid att det bara är bilder på mat! Så vi sätter igång (lol). Första bilden är när vi skulle göra pokébowls med Natty som slutade med att vi beställde istället!! 10/10 information!

Så följande dag gjorde vi vietnamesiska springrolls med Sascha innan jag baka kex hos Ida och kolla Paradise Hotel. Livets fredag och jag är inte sarkastisk!! Hur är kex så gott..Eller årets ph så bra..Eller Ida så rolig..Fattar ej..

En frukost på lördag före jobbet! Så jobba jag hela söndagen också, hann träna med Sandra och äta tortillapizza också som inte var 10/10. Så trött på det! Börjar bli en person som äter en specifik maträtt för ofta och sen tröttnar, kommer hända med vietnamesiska springrolls när som helst. Åt det senast igår med Ida till middag. Det var allt jag hade att komma med..Hejdå!

Likes

Comments

Allmänt

Började med skola, gym och stranger things season 2 !! Fattar inte hur den här säsongen kan vara så jävla bra!! Fattar inte!!


Fortsatt med Masquerade Ball på lördagen!! Hade masken i handen på bilden....


Och avslutades med sushimiddag hemma hos pappa! Riktigt lyckat veckoslut trots mitt mående på söndag, helt löjligt kan ju knappt dricka vin till maten utan att må dåligt nästa dag.. Undrar hur det kommer gå på mitt utbyte där man tydligen festar hela tiden :-) Får låtsas vara full som man gjorde när man var liten. Kul barndom! Puss och hej

Likes

Comments

Allmänt

Hej bloggis!! Aldrig har en månad gått så snabbt som oktober, fattar ingenting snart är det julmusik och pepparkakor?! Sitter i bibban och läser och fick blogglust. Klart man får de när man borde lösa! Lite osäker på vad jag ska göra med min blogg, känns så konstigt att skriva om mitt liv nuförtiden. Men tänkte nu ge det en chans igen!! Frukostbilden är från ett veckoslut i början av Oktober i Vasa som var så roligt!!

En bild från när vi åt middag på Natura med pappa & co, och så en bild från promme på Fölisön! För ett par år sen när jag brutit mina fingrar efter en kräftis och dessutom hade några veckor kvar före min Asien-backpacking-resa gick jag runt den 1-2 gånger om dagen så man säkert var i skick för stranden! Easy life att det var ens största prio!!!

En fredag när vi baka halloweenkex med Ida och kolla paradise hotel. Börjar smått förstå varför jag inte bloggar längre. Vad ska jag egentligen skriva om, varför kommer det inte alls naturligt längre att rabbla upp vilka jag träffat och vad jag ätit!! Ska försöka göra detta igen för det är så roligt att kolla tillbaka sen! Men nu ska jag återgå till min läsning innan jag drar till gymmet:) friyayyyy

Likes

Comments

Allmänt

Sushimiddag i muncca, kaffe hos Momi och överlag bara några fina munccabilder <3

Sandra på middag hos mamma, frulle med Kira & Ronja, sushimiddag med Sascha!

Likes

Comments

Allmänt

Hej bloggis!! Är i skolan på vardagarna och på jobbet på veckosluten. Tränar på morgonen och chillar med kompisar på kvällen. Ändå känner jag att mitt liv måste dokumenteras på blogg. Fattar ej. Får se hur det går. En bild från en brunch hos mamma några veckor sen, riktigt roligt och gott men slutade i bråk! Familjegruppchatten var vild timmarna efter.


En utställning jag och Ida skulle gå på som var stängd, men genom fönstret såg man allt så vi var mer än nöjda! Så en bild på en kokoslatte från Robert's Coffee (dvs med kokosmjölk inte kokos-sirap) som Ida rekommendera då hon nuförtiden jobbar där.. Läser ni min blogg läser ni om Idas liv också tydligen!!


En middag hos mamma som också den var supergod men inte sluta i bråk! Och så en bild från vinkväll på fredagen! Ny vecka nya möjligheter etc! Får se hur mitt bloggande går under hösten, saknar att kunna kolla tillbaka på vad man gjort, vilka tenter jag läst till och vem jag gått på lunch med och vad vi ätit hos mamma eller pappa en tisdag kväll <3<3

Likes

Comments

Listor, Allmänt

Varit på Corfu med Ida. Tredje året i rad vi åker nånstans på tumis, fjärde året om man räknar med vår Magaluf-tjejresa 2013. Kan något bli mera klyschigt haha. Sjukt lyckad resa men det behöver jag egentligen inte ens skriva, allt med Ida blir alltid lyckat! Hade en av årets roligaste dagar under resan när vi var på dagsfest i La Grotta och en kanna vin kosta 8€. Behöver man ens säga mer. Troligtvis inte!


Haft fest i muncca tillsammans med Wade. Lätt en av årets roligaste kvällar hittills! Självklart skulle man ha minsta klänningen och tunnaste jackan (fortfarande brun efter resan), så några dagar senare fick jag feber. Värt dock. Lätt. (Lol).


Åkt ut med Isbjörn en fredag för att kolla på Finland100 (?) flygshow. Lätt bästa eftermiddagen år 2017 hittills. Juni mycket bra månad so far haha. Dock gjorde jag samma misstag här och hade klänning nästan hela kvällen så blev inte frisk precis. Jaja, lever ju ännu.


Varit på förfest hos Sascha i +22 grader. Varför detta är med i min bloggpost är för att Natty överraska mig från sitt utbyte!! Alltså!! Blev så lycklig kan inte ens beskriva!! Men kanske ni fattar med mängden utropstecken. Har inte varit topp-blogger den senaste tiden, men där är några saker jag gjort istället. Imorgon är det midsommar så åker till lande idag och stannar säkert några dagar!! Puss och hej bloggis, vet inte när jag skriver igen, kanske efter juli..

Likes

Comments

Allmänt

Ätit frukost med Ida och fotat bilder till vår instagram @twogirls_eating.


Träffat Emmi som var i Finland på Pastor<3 (Hjärtat åt Emmi, inte Pastor. Inte för att det är något fel på Pastor alltså, gillar Emmi mer bara helt enkelt.)


Firat morsdag med brunch hemma hos mig. Super gott och roligt.


Ätit middag med mamma och så till Torni på drink!


Solat hos pappa, haft afterwork med Ida. Denna bild från Idas snap. Funfact varför hon heter Linn Omg på min telefon: när vi var 17 och hade lånade id-kort (får man ens skriva ut det här på blogg??) så hette Ida Linn, och har hetat det på min telefon sen dess.


Ätit middag med Sascha på Pastor<3 (Hjärtat åt Pastor inte Sascha. Skämttt LOL). Sen joina Ida oss och vi fortsatt till Grotesk och nästa dag firades Lotta och blev en till utgång. Så lyckat veckoslut!


​Haft juice-detox-dag med Sandra i muncca. Den dagen sluta dock med shots så detoxen var ju int så lyckad men ett bra försök iallafall! Sola precis hela dagen dessutom.


Försökt fota en solnedgång och så fotat Saschas pizza. Interesting and fun! 

Nåja, där var några extra roliga saker jag gjort sen jag sist bloggat (speciellt fota solnedgång och pizza?!). Hörs väl..Puss och hej bloggy

Likes

Comments

Listor

LOV!! Trots att det ännu kommer snöa (gjorde ju det igår) och att jag har ungefär sju projekt kvar (skojar inte) och dessutom omtenter i juni så gör det faktiskt ingenting för det är ändå sommarlov!! Så skön känsla. Har inte desto mer att skriva just nu, ska träna med Sandra på kvällen och träffa Emmi imorgon. Tänkte ni kanske vill läsa om vad jag skrivit de senaste åren jag fått sommarlov. För det är ju alldelles otroligt intressant! vi kör!!


2016: Mitt sommarlov börjar idag! Kan inte förstå det, ingen skola på fyra månader. Fyra!! Typ det bästa som nånsin kan hända. Börjar dock bloggpost med en bild på ett kompendie, har ingen aning om varför, typ det tråkigaste man kan fota.


2015:Jag har sommarlov! Efter att jobbet slutade bodypumpade jag, sen hitta jag en klänning på Zara, köpte den. Dessutom kom Leo till oss idag som jag inte sätt på tre veckor ungefär. Så vi satt upp trampolinen på gården, hoppade, härjade, åt middag. Sen gick vi till butiken och köpte choklad och jordgubbar. Vitchokladen råka jag bränna upp i micron (lågor var involverade) men mörka chokladen lyckades jag med. Nu har vi kollat gossipgirl på trampolinen några timmar. Så jävla skönt att ha sommarlov!!!


2014: Sjukt lyckad student, sista panikläsning till Hanken, inträdesprov, för mycket fritid, Paris, sex and the city, drinkar, gym, shopping är vad som har hänt de senaste veckan! Efter inträdesprovet var jag så lost med hela mitt liv, hade plötsligt fritid för första gången den December (eller egentligen Jun 2013). Nästa vecka börjar sommarjobb vilket blir kul hoppas jag!! Så taggad på allting, mest på att jag inte kommer sitta vid en skolbänk förrän tidigast hösten 2015, på att jag kommer vara i Asien hela finska äckliga hösten, på att det är sommar(lov), kvällarna är ljusa, hade världens bästa tid i Paris med Sandra, och allting är bara så glatt och gulligt och löjligt bra. Ska försöka blogga för det är så roligt att kolla tillbaka på vad som har hänt! Nu till butiken i regnet för att köpa mat. Gotta luuuuv them funfacts. (Vem använder ett sånt uttryck?? Och vilken klänning har jag köpt på Zara..Och varför har jag fotat ett kompendie..Fast det gjorde jag ju typ förra månaden så..Många frågor..)

Önska så mycket att jag hade mera bloggar kvar, några har lösenord men t.ex. mina högstadie bloggar... <3 Dock vet jag inte om jag påriktigt skulle vilja läsa vad där står haha. Anywayss, bloggar säkert efter veckoslutet igen, puss och hej bloggis.


Likes

Comments