Header

Allmänt

Hej bloggy, första skoldagen idag! Underbart. Nej, men har faktiskt inte så mycket skola nu den här perioden vilket är skönt! Bilderna är när jag börjat kolla på Gossip Girl igen, säkert sjunde gången men det blir aldrig dåligt! Och sen en kväll när jag var hos pappa och äta och Skorpan var där <3<3 Saknar honom varje dag.

Har börjat läsa lite natikka men har läst det så många gånger så kan allting utantill och undrar varför jag fortfarande inte kommit igenom..Koncentrationen är noll. Här är en bild när jag var hos Ida en kväll efter att båda varit hemma hela dagen och försökt göra skola dvs.scrollat instagram i fem timmar.

Massa matbilder nu haha, men det är det enda jag gillar att fota!! Här när mamma o Tomppi kom till mig och vi gjorde vietnamesiska vårrullar. Gott!!!!

På fredagen hade jag kvällstur på jobbet, efter det beställde vi sushi med Sascha och så kolla vi Friends! Börja känna mig super förkyld på kvällen och efter lördagens jobbtur var jag hes. Ni som känner mig vet vad hes betyder i mitt fall, samt hur mycket jag hatar det. På kvällen var det iallafall dags för Nattys hejdå middag, hon åker på utbyte på fredag..Först pizza på Pjazza (rimmar typ) (inte konstigt då det nästan är samma ord okejokej ointressant) och sen till Pastor där det bara var bekanta!! Hade så sjukt rolig kväll men blev bara hesare och hesare och tillslut orka jag inte ens hälsa på människor för det tog så mycket kraft att få fram ett hej. Ännu mer kraft att säga haha blir alltid såhär hes om jag är förkyld eller festar för mycket. Säkert mest använda meningen under veckoslutet. Nåja, hade helt lite krabbis på söndagen ifall nån av er undra! Efter morgontur på söndag åkte vi till mamma för raclette middag där Walter o Daniela också var!! Fortfarande lika hes och snart mot skolan<3 Massa text lite stressig text också drack just massa kaffe och det steg väldigt snabbt i huvudet. Eller gör ens kaffe det? Menar på samma sätt som alkohol alltså. Skämmer säkert ut mig nu så säger hejdå!! Hejdå. Herregud..

Likes

Comments

På torsdagen hade jag alltså helt ledig dag, träffa Ipi på dagen och så gick jag och träna! Var så roligt att ses då vi inte gjort det på länge!! Sen en frukost jag satt på twogirlseating..Våra drömmar om att bli kända och rika börjar försvinna sakta men säkert. Orkar inte fota all mat och redigera och posta bilden, ni hör ju själva hur jobbigt.

På fredag morgon tränade jag, sen gick jag på promenad med Ida, då vädret var så fint. Dock iskallt och hade typ tio lager med kläder på mig, men älskar nog vintern. Eller älskar varendaste en årstid bara det är sol ute, hatar hur mycket vädret påverkar mitt humör, och att jag dessutom glömmer bort det varje höst, att det är vädret alltså.

På fredag kväll var och äta middag med Sascha!! Hade superroligt men blev ganska full haha. Yolo?! Lol. Usch nu låter jag som världens tonåring som bara använder förkortningar "yolo, lol, XD" vem är jag egentligen..Jaja sen kom vi hem och kolla ett avsnitt Gåsmamman och somnade!!

Igår efter en kaos jobbtur, sluta typ 1,5h senare än vanligt (och roskisbilden är bara början av hur det sen såg ut) kom Ida och My till mig! Vi drack vin och prata hade så roligt!! Hade inte sett My på så länge, fast okej har inte sett nån kompis på så länge pga. skolan. Måst ännu säga att jag är så glad över att jobba på samma ställe som Ida, dendär roskisgrejen sku ha kunna vara det värsta som hänt under veckan men för att det var vi två blev det typ det jag skrattat mest åt under den här veckan. Lät kanske lite sorgligt haha men ni fattar vad jag menar!! Nu ska jag snart börja mot jobbet igen<3<3 med bla. Ida då<3 ihqqqq

Likes

Comments

Allmänt

Två dagar före vi åkte till Dubai fira vi julen hos mamma. Kändes faktiskt precis som julafton då vi åt julmat och Momi var hos oss osv. Var superrolig kväll och så sov jag i mitt gamla rum, som nuförtiden är ett arbetsrum, men räknar det ännu som mitt!

Nyårsafton har jag inte en enda bild från, satt inte ens en story. Tecken på bra kväll haha. Var hos Sascha hela kvällen, först middag med ca.10 personer och så kom det mera människor. Lyckad kväll då jag inte är den största fan av nyår, man har så ofta för höga förväntningar. Raketer är jag heller inget fan av (livrädd för), vi var ute och kolla med jag hade ögonen fast och höll för öronen, pinsamt. Kvällen vari iallafall super lyckad!! Nästa dag var det jobb 9.30 och så åkte jag till mamma för pizza och skålande (smakade sådär) då det var Walters sista kväll innan armén. Sen sov jag i 11h.

Har jobbat senaste tre dagarna och före jobbet har jag bara chillat! Hade självklart krabbis ännu på måndagen, och på tisdag chilla jag med Sascha före jobbet. Kan inte komma ihåg senast vi har sett varandra på dagtid, kanske i augusti? Skojar inte haha. Så det var roligt med omväxling!! Igår var jag o träna för första gången sen jul, riktigt skönt faktiskt, efter kvällstur kom Ronja till mig<3<3 Nu ska jag snart träffa Ipi och sen träna, helt ledig dag så galet skönt!!!!

Likes

Comments

Utomlands

Hej bloggis. Sov 11h den här natten och har sen dess inte gjort nånting. För att bryta mitt första nyårslöfte (gnälla mindre över skolan på bloggen) så ska jag bara chilla hela den här veckan och nästa vecka börjar omtentläsningen. Orkar inte ens haha. Nåja, tänkte skriva om resan, fredag den 23.12 åkte vi till Dubai med pappa, Leena, Leo, Walter, Sandra, Sascha och Daniela.

De första fyra dagarna var vi i Dubai, vi bodde alla i samma villa på hotellet så det var skitroligt! Vi sola, simma, åt jätte gott. Första bilden är från andra kvällen på julafton då vi åt middag på en kryssningsbåt. Den andra bilden är från när vi sista dagen i Dubai gick omkring i gamla stan och sen åt en "cultural lunch" som var så gott och vi hade världens skrattattack precis hela tiden. Hade så fel bild av Dubai, tänkte att det bara är shoppingmalls och lyxiga hotell men lärde mig så sjukt mycket om deras historia som faktiskt existerar.

En annan dag i Dubai åkte vi på Jeep Safari i öknen. Jag var så nervös före att jag inte kunde äta eller dricka, det enda jag tänkte på var att jag kommer uppleva samma situation som hände då vi krocka med bilen förra året påväg till kräftskiva. Var säker på att bilen kommer börja snurra och jag seriöst ville spy och skaka och skrika på samma gång. Hade ögonen fast första fem minuterna men våga sen öppna och det var faktiskt roligt!! Så stanna vi mitt i öknen och tog en massa bilder, här är alla barnen på resan<3 Eller barn och barn, men ni fattar!

Selfien jag satt på ig måst ju komma med här på bloggen. Fick över 100 likes..

Efter den här dagen åkte vi på middag till pappas kompis som bor i Dubai, Walter skapa en ny drink och så var vi där resten av kvällen, hade helt superroligt! Det är ganska svårt att förklara alla domhär sakerna för vi fick så mycket inside skämt av alla våra aktiviteter och saker som inte alls går att förklara på ett förståeligt eller roligt sätt men no can doooo!!!

Efter fyra dagar i Dubai tog vi bilen några timmar till Ras Al Khaimah! Där sola vi, chilla, festade på Club XclusiV (väldigt fyndigt namn), spela kort och spela vem man tänker på. Vem man tänker på tror jag vi spela över 100 gånger på resan, världens roligaste spel. Och alla tänkte på Anika. Svårförklarat..

Näst sista dagen på resan hade pappa bokat bergsklättring åt oss. Det var så roligt men så sjukt nervöst emellanåt när man skulle åka ziplines mellan bergen. Vill inte sätta mera foton pga. Mattis i hjälm är helt enkelt inte snyggt. Annars så bara chilla vi somsagt i Ras Al Khaimah. Resegänget var nog så roligt, vi skratta så sjuk mycket hela tiden, saknar alla massor nu, Sandra är i Afrika, Walter i armén vilket betyder att jag varken kommer se honom eller Daniela nästan alls, Leo ser jag annars också så lite nuförtiden sen jag flytta..Blää borde bara åka på resa igen hehe.

Några timmar före vi skulle åka bestämde sig Wade för att klippa sitt hår för armén! Höll ögonen fast nästan hela tiden men blev riktigt snyggt och nu har han åkt.. Sen åkte vi till flygfältet och sov nästan hela flyget hem! Sandra åkte några timmar före oss för hon ska resa i Afrika nu några månader. Vet inte egentligen varför jag skriver det kanske avundsjuka.. Nåja, jag ska berätta om nyåret och dagarna före Dubai också i nåt skede, men nu ska jag fortsätta att inte göra nånting före jag ska på jobb om några timmar!

Likes

Comments

Listor

Squad bild i Hangö på Regattan<3<3

Hejhej, är hemma från min resa nu som jag kommer blogga om senare, för har super tight schema nu i några dagar! Landade igår på kvällen, sov fem timmar och ska nu på morgontur på jobbsi. Resan var iallafall helt amaze. Amaze. Men nu är dags för att summera det otroliga året 2016!! Samma frågor som jag haft sen jag börja blogga på åttan typ, så häng med vettja!! LOL!!! Väldigt många utropstecken märker jag. !!!.

Gjorde du nåt i år du aldrig gjort förut? Flytta hemifrån, betalade räkningar, fixade ett elavtal, åt tapas i Barcelona klockan 03 (yolo!?), promenerade till skolan, börja gymma på Elixia, ni hör ju vilket år!

Hur har ditt 2016 varit? Speciellt haha. Jämfört med förra året så har det varit mer rutin kanske, inte mellanår och sen en ny skola utan bara "fortsätta". På nåt sätt tänker jag alltid på sommaren när jag tänker tillbaka på året, och min sommar var helt galen och så rolig!! Ett riktigt bra år sku jag nog kalla det för!! Resorna har iallafall varit alldeles på topp detta år!! Utropstecken igen!!


My och jag i Thailand, tror vi hade världens krabbis här faktiskt..En av dom dagarna jag säkert skrattat mest i hela mitt liv haha. Och dagen efter Nikki Beach i StTropez. Är krabbis lika med lycka?!?!?!

Jävla brun Sascha i Thailand. Tror ingen krabbis. Viktig info.

Tror du att 2017 kommer bli bättre? Säkert sjukt bra men annorlunda då jag troligtvis åker på utbyte på hösten! Så förhoppningsvis typ roligaste någonsin!

Vad är din största framgång 2016? Att jag inte hoppat av skolan? heh skämt såklart! Jag vet faktiskt inte.. lyckat Mattis!!

Vinkväll hos Mina med Ida och Jonna och Mina då! Och hennes stora nallebjörn..Mest bilder på den från kvällen.. Dock inte på denna bild som ni ser.
Utekväll med Ida, ser ut som hissen i hennes pappas trappa. Bästa förfest stället före vi flytta in till stan.

Vilket datum från 2016 kommer du aldrig glömma? Så svårt..Tror inget datum det här året har satt ett livslångt spår..Sorry 2016..Alltså det här året verkar ju skittråkigt. Men det var inte lovar.

Bästa köpet? Hmm..Kan jag räkna min hyra som ett köp haha? Annars väl alla resor! Som vanligt. Man ändras inte mycket under ett år..Eller två..Eller tre..Herregud..

Pappa och jag i Muncca<3<3

Jag och Wade när jag ännu bodde hemma och vi sola och läste på skolsaker hela maj<3<3

Gjorde nånting dig riktigt glad? Självklart! Allting gör mig glad, är ju glad varje dag! Lät sarkastiskt haha men seriöst! Men nåt mera konkret är ju då mina vänner och familj<3 Fast det är kanske ännu mer diffust. Who know

Vilka sånger kommer påminna dig om 2016? One Dance, Perfect Strangers, Let me Love You, Carry Me, Raging, Rockabye (speciellt efter Dubai) det är bara att lyssna på Loop eller NRJ en timme så kommer dom hehe..

Jag och Ida som försökte ha en photoshoot i Barcelona men blev väl för fulla och det blev för mörkt..Och så sku vi börja montera upp en selfiestick och ni ser ju resultatet....
Bild på Sascha från Nobu där jag alltså somna vid matbordet..Får ångest ännu idag när jag tänker på det hahah.

Har du haft ett förhållande 2016? Jepsi pepsi

Vad spenderade du mest pengar på? Hyra och resor! Kanske julklappar också..Jävla jul..

Vilka länder/städer besökte du under året? Thailand (Khao Lak), Stockholm, Frankrike (StTropez), New York, Barcelona, Dubai & Ras al Khaimah

Dagfezzzttttttt roligaste dagen 2016 typ

Bästa minnet? Hangöregattan, Nikki Beach-dagen i St Tropez, New York med Sascha, kräftskivan var superrolig och nu är det ju bara sommarminnnen haha..Alla veckoslut på lande, Barcelona måste man väl nämna också alltså stackars Barcelona resan, mobbas minst en gång i veckan här på bloggen..Och lätt resan jag nu kom hem från, säger det alltid alltid alltid men tror aldrig jag skrattat så mycket som under den här resan.

Vad önskar du du gjort mera? Lugnat ner mig när det blev stress och panik, kanske brun utan sol i November..

Vad gjorde du på din födelsedag? Åt brunch med min familj, sen kom mina kompisar till mig för vin och snacks på dagen då Sascha hade planerat en överraskning på kvällen. Visa sig att det va en surprise födelsedagsfest så träffa alla mina vänner igen några timmar senare, stackars dom. Hade iallafall supeeerrolig födelsedag jämfört med mina förra..

Två bilder från Vappen, den första är från min Första Maj brunch där jag spydde hela morgonen och Sascha o Sandra fick fixa brunchen haha. Sov första halvtimmen av brunchen innan jag orka stiga upp. Goals<3 Och andra bilden är dagen före där man ännu var glad haha.

Finns det nåt som skulle ha gjort ditt år bättre? Kan inte komma på nåt såhär direkt, mindre omtenter kanske haha. Säger mycket haha, ett tecken på nervositet:)

Vad vill du säga åt dig själv inför 2017? Pinsamt att jag tror jag sa detta förra året åt mig själv men komma igenom natikka kursen..och festa mera. Men det säger jag också för det blir vår och sommar så man gör det automatiskt.

Ida och My på fezzzt<3<3<3<33<3
Jag och Emmi i Hangö<3<3<3333

Nyårslöften? Kommer inte på något.. Börja tänja!! Måste bli vig nu herregud ändå..Och inte tänka så mycket i katastroftankar. Typ om jag inte kommer igenom en tent tänker jag på hur mycket mina studier kommer skjutas upp, och tänk om jag aldrig kommer igenom tenten, då blir jag aldrig färdig från skolan, då kommer jag aldrig få ett bra jobb och då kommer jag aldrig lyckas i livet. Allt detta pga en misslyckad tent haha,(nervöst haha igen) så måst bli bättre på att vara lugn i mitt huvud, tänker så sjukt mycket och analyserar allt precis hela hela tiden. Tror ingen vet hur mycket jag tänker och analyserar och observerar människor. Och sen seriöst festa mera, den här hösten har jag inte hunnit (!??!) så längtar till våren med en massa onödiga utgångar man egentligen borde ha skippat men ändå är så värt!


Nåjaaa det var lite kort sammanfattning om mitt år, hoppas på ett så roligt 2017 och mycket mindre skolstressigt, har gnällt om skolan så mycket här på bloggen haha. Ber om ursäkt.. Om ni är mega stalkers och vill läsa om vad jag skrev om mitt 2015 kan ni läsa det här! Pussss och gott nytt år!!!!

Likes

Comments

Jullov!!! Kan inte förstå det för en sekund. Hade tre tenter på två dagar och när jag sen skulle till gymmet efteråt blev det absolut ingenting, var så trött!! Så kom hem, vila i typ 4 timmar haha innan jag våga mig upp till vinden för att hämta min resväska..Så börja jag packa för Dubai! Bilden är från förra julafton på mig och Wade när vi klär julgranen på dagen. Kolla hur mörkt! Annars har jag inte gjort mycket senaste veckan, jobbat lite, förberett mig för tenter och missat balett och två glöggfester pga måste läsa, deppigt! Så har jag också skrivit klassiska mitt-2016 bloggpost som kommer upp 31.12 som vanligt!

Sen duschade jag (väldigt detaljerat!) och fixa mig, kände inte igen mig själv med smink haha. Så gick jag och Sascha och äta middag på  Ragu! Tog en surprise meny (yolo??), det var så gott!! Bakom oss satt en lite awkward dubbeldejt så det var ganska roligt att följa med i smyg. Hoppas på i smyg.

Efter att vi ätit börja vi öppna julklappar och så skulle vi se Home Alone men jag somnade före filmen ens hade börjat. Skojar inte, såg noll sekunder av filmen. Nu kollar jag Bachelor finalen och ska sen till gymmet, på kvällen firar vi jul med mamma, momi osv. mera julklappar!!!! Fast det är ju inte det vikigaste med julen jag vet...På fredag till Dubai!! Därför till gymmet idag....Pussssssssssssss

Likes

Comments

Glad Luciadag! Efter att jag igår skrev bloggpost var min plan att gå till gymmet och sen fortsätta läsa, men börja må så dåligt så låg i sängen hela resten av dagen, brukar typ aldrig börja må illa utan anledning så var självklart panik. Kunde inte äta något eller ens stå upp. Idag mår jag lite bättre så var på gymmet på morgonen och ska nu börja läsa! På kvällen jobb i några timmar på grund av Lucia. Bilden är tagen typ år 1999? 2000? Före bilden har tagits har jag gråtit i cirka en timme över att det var min systers tur att vara Lucia det året (vi bruka lussa för mamma och pappa på morgonen och sen för momi och morfar, inte så dramatiskt alltså). Valde därmed att inte se glad ut i protest. Nåja ska fortsätta (eller börja då alltså) läsa till mina tenter! Moroooo

Likes

Comments

Heyyy!! Long time no write. Lol. Blogga en vecka sen sist och har inte haft en enda minut över till att göra det under förra veckan. Det här är första hösten som jag seriöst känt att skolan begränsar hela mitt liv. Förklarar kanske mina vitsord i gymnasiet haha, men verkligen jobbigt. Har iallafall bara ett arbete och tre tenter kvar! Skrev en idag. Okej ingen bryr sig. Första bilden är från när Wade kom till mig och vi gjorde tortillapizza och kolla Black Mirror och chilla etc!

På fredag hade jag kvällstur på jobbet, och åkte direkt efter det till Ekenäs för tent-läsnings-veckoslut. Livet alltså! Nej det var så skönt trots att det enda jag gjorde typ var läste. Mamma ska fira jul där så vi klädde granen och julpyntade. Så fick jag också julpynt av mamma till min lägenhet. Högg tillochmed en liten gran åt mig. Juljuljul!

Där var typ mitt veckoslut. Kom hem igår på kvällen från Ekenäs och så åt vi tacos med Sascha och somnade! Längtar så mycket till att det blir jullov och jag äntligen kan börja träffa människor igen, helt sjukt att man inte har tid?! När man är 21 borde man ha all tid i världen tycker jag.. Har förresten laddat Zadaa-appen, håller på o sälja mina gamla Uggs, Primeboots, några klänningar o tröjor. Vet int helt hur det funkar, om man kan söka på person eller bara på märken. Men ni kan ju köpa dom så får jag pengar<3 tack på förhand.Nåjaaaa lite halvrandom inlägg haha, ska fortsätta analysera artiklar nu! hejhej

Likes

Comments

Allmänt

Så patriotisk bild. Betyder fosterländsk bild men det kanske ni alla ren visste. Själv lärde jag mig ordet några dagar sen och det kom ju bra till användning. Självständighetsdag, helgdag och alla ska kolla på balen. Första året jag varken har självständighetsmiddag hemma eller kollar på balen. När jag bodde hemma bruka vi alltid kolla julfilm på dagen o sen balen på kvällen..Nu har jag istället haft en sådär dålig dag när inget riktigt går rätt. Massa skolprojekt och tenter på kommande och så kolla jag dessutom fel gym till min gymtimme så missa den. Och så åt jag lite torr kyckling till middag medan jag skrev projekt på självständighetdagen..Ångest. Tycker alltid man ska fira högtider ens lite så tanken på att jag inte gjort det idag ger mig sån stress haha lol!! Hur djupt kan det riktigt bli pga Finlands födelsedag....

Igår var en lite bättre dag, fortfarande sjuk skolstress, men efter en stressigare jobbtur (tack Sara Aalto) hämta Sascha mig och dessutom hämta Foodora killen sushi! Så kolla vi på Napapiirin Pikajuna. Vet inte varför jag bara kan det finska namnet, ser den alltid på engelska förutom när dom sjunger chokladsångden, då måst det vara på svenska. Funfacts om Mattis kanske nåt att skriva upp? Så somna jag till filmen och så vakna jag då upp till idag som varit lite sådär. Nåja nu ska jag snart börja sova, kanske kolla Friends eller Bachelor om jag orkar. Puss och förlåt för negativitet<33334

Likes

Comments

Allmänt

Hej bloggy, sitter på jobbpaus och ingen bloggare har bloggat, alla instagrambilder är likeade och analyserade och snapchat storyn kollade...Somvanligt bara blogg kvar. Det är iallafall december!! Har dock inte så mycket julkänsla trots att jag gör mitt bästa, lyssnar på julmusik köper julklappar osv. Har två julkalendrar, fick en av mamma och en av Sascha haha, men har ju faktiskt haft det sen jag var nio, dock aldrig bredvid varandra! Okejokej julkalendrar världsviktigt ämne!

Veckoslutet har varit chill, på fredagen borde jag haft jobb men det avbokades så skrev färdigt nästan alla arbeten som ska in i December, så jävla skönt!! På kvällen åkte jag o Sascha till mamma och äta och så kolla vi Idol och dömde allas sångröster för själv är man ju en mästare på att sjunga!

På lördag jobba jag morgontur och så gymmade jag en stund efter jobbet, och tog en onödig bild på mina gamla gymskor från 2013 och en 5kg tyngd.

På kvällen kom Ida till mig och vi gjorde tacos och drack vin och chilla! Senare kom Masa också och chilla en stund innan jag somnade! Somnade alltså efter att Ida och Masa åkt hem inte medan de var där. Nu är jag igen på jobb, sen på gym och på kvällen träffa My. Pussss och hej god jul etc

Likes

Comments