Köpte mig ett par nya 2xu tights häromdagen, då passade jag även på att springa lite kvalité lopp, bestod av 3x100 3x80 och 3x60 meter där jag valde att ligga på runt 80-90% av min maxhastighet.

Det märks att jag har vart borta från träningen, har tappat mycket fart i benen och har inte samma driv i steget som jag haft tidigare. Men jag kommer fortsätta ge gärnet fram till 13 juni då det blir min första tävling DM i Uddevalla!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag medverkade i årets lejonrus i Strömstad skapad av military fitness sweden.

En bana som är ca 5 km lång där man får utmana sig själv i att pröva styrka, kondition,samarbete och viljestyrka genom att hoppa över hinder och springa i gyttja och rodd.

Jag och mitt team ville utmana oss extra och klä ut oss!😂 star wars tema! Jag blev den nya kylo ren, och darth vader vad med så klart!😉 dom 2 andra kan ni nog lista ut vilka det är😉

Detta är absolut nått jag kan rekommendera att göra, man kan också vad med i kategori (run for fun) hur kul som helst!😄

Likes

Comments

Det finns absolut inget bättre än, när man kämpar och sliter för det man brinner för och det går åt rätt håll!!

Lång period med skador och motivationsbrist, till att vända på det och lyckas och kämpa sig tillbaka!! Bjuder på en lycklig rehabass som visar att jag är tillbaka! 😄😄

Vet inte vad jag hade gjort utan min träning hade garanterat hamnat vid soffan och stannat där! Men istället välja att röra på sig och må bra och göra saker Som är kul!

Det finns roliga saker att göra för alla som får dig att må bra, det gäller bara att hitta det som passar för dig. För mig är det träning!

Ha det gott!

Likes

Comments

Man har haft lite lediga dagar nu. Under den Tiden har man märkt att umgås med familj och vänner är väldigt viktigt!

Det handlar också om att man är inte familj bara för att man är släkt, utan det är familj när man har en fin kontakt med varandra, nåt som inte blir med vem som helst, som hund och katter.

Är så glad att jag har min familj som vi har roligt tillsammans vi stöttar varandra och finns alltid där för varandra även om de kommer lite bråk in emellan!

Tack!❤️

Likes

Comments

Funnit tillbaka motivationen med träningen! Och satsar 100%!

Helgen blev en bra träningshelg med backintervaller på lördagen 10x70 meter och började få tillbaka farten i benen. 😄
Söndag blev dubbelpass med morgon intervaller på bana 10x100 meter med 1 min vila och snittade på 14.80sek vilket kändes väldigt bra faktiskt!!

Kvällen blev ett tufft gympass innehållande, mark, frivändning, knäböj, ståenderodd, så både ben och armar är trötta på morgonen nu!😉

Bästa känsla! Ha de gott!

Likes

Comments

Träningen går framåt! Och jag har hittat mitt starka tränings motivation igen! Känns väldigt bra!

Tisdags träningen bestod av distans 15 minuter, och backintervaller 10x80 meter kändes i benen!😉 därefter bålstyrka och medicinbolls övningar, visar en övning här som är effektiv och lätt satt göra, bålvridning med boll.

Kvällspasset bestod av knäböj och mark! Så en bra träningsdag!😉

Hoppas ni haft en bra dag?

Likes

Comments

Träningen går framåt tiden går framåt och jag går framåt!

Just nu känns det väldigt bra, har haft ledigt Nu med lite semester! Så man har haft tid att hitta tillbaka till rutiner med frukost, mat och träning så känns väldigt bra.

Det gäller nu i nuläget att hålla detta flytande även när Man börjar jobba igen hehe!😉

Annars har det inte hänt så mkt just nu, slänger upp 2 träningsbilder på köpet!😉

Ha det gott folket!

Likes

Comments

Många frågar hur min frukost brukar se ut.

Inte så komplicerad faktiskt, havregryn, ägg och celsius om jag har hemma, då brukar de bli.

Havregryn: 2 DL
Ägg: 4-6 st

Så har jag antingen god proteinella😋eller blåbär på havregrynet. 😊 enkelt och gott och innehåller bra saker för att starta dagen bra. 😊

Hur startar ni eran dag?😄

Likes

Comments

Idag började jag dagen med gym träning, vilket kändes väldigt bra när man inte tränat på länge! ;) sedan blev de jobb 12-20.15 vilket var segt :-!

Sedan när jag kom hem rensa jag och städa lite, då hitta man sina gammla priser vilket var riktigt kul! 😄 fick tillbaka väldigt mkt tränings motivation igen och ska ge gärnet nu för säsongen ute 2017! Följ min resa dit! 😄

Hur har ni haft det?

Likes

Comments

Sista tävlingen för inomhus var i Göteborg, det blev ingen bra tävling då jag fick känning av en äldre skada i baksida lår,

Så Istället för att chansa och dra baksida skada, avstannade jag och joggade i mål för att inte utomhussäsongen skulle drabbas då det är min bästa säsong, 😉 annars har det vart en seg tävlingssäsong med dålig träning och låg motivation till att träna, men ska ge gärnet för sommaren och satsa allt!!💪

Avslutade den tävlingsdagen med en pizza iaf hehe!😉 det är ju alltid gott 😄

Ha en bra kväll!

Likes

Comments