Vi skulle bara gå en promenad och lämna lite papper till vår ekonomiska förvaltare för brf men slutade med en långpromenad och söndagsmiddag på Jernet (Lidingö). Nettan kom också förbi och åt mat med oss. Mycket trevligt. Har tidigare varit missnöjd många gånger på Jernet men igår levererade de så hoppas det fortsätter så. Trevligt att ha en bra kvarterskrog att gå till när man inte orkar laga mat själv.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag åkte jag och Christoffer ner till Södermalm och mötte upp My och Molle vid Skrapan. Vi promenerade Katarina Bangata ner till Greta Garbos Torg. Där ligger ett café som heter Älskade Traditioner. De har massor av småkakor och annat gott. Härligt att sitta inomhus och fika med vänner när det är snökaos utanför fönstret.

Likes

Comments

Igår var jag, Diana och Ronja hemma hos Anders och jobbade med vårt skolprojekt. Dagens Dag. En Facebook-sida som handlar om vilken dag det är idag. Alltså olika temadagar som t.ex. kanelbullens dag eller internationella champagnedagen. Nästan varje dag är det en särskild temadag. Syftet med sidan är att vi ska lära oss att använda vår Facebook-sida som ett företag. Vi lär oss hur man arbetar med Business Manager och Ads Manager som ger oss möjlighet att administrera sidan, skapa annonser och se statistik. Intressant att se vilken spridning sidan kan få på fb under bara åtta veckor.

Jag kom till Anders kl. 10. När han öppnade dörren stod han och fixade till frisyren så jag frågade om han nyss hade vaknat. Men han hade minsann uppe ett par timmar och bakat en rulltårta - med hemmagjord sylt! Fantastiskt! Stannade kvar och jobbade med vårt projekt till 15-tiden sedan var jag tvungen att åka och jobba.

Likes

Comments

Efter Wallmans gick vi vidare till cafét. Kom dit vid kl. 23:30. Blev en ytterst trevlig utgång!
Drinkar. Skratt. Dans. En bra kväll/natt helt enkelt.

Många var halloween-utklädda och ett grabbgäng från Umeå hade klätt ut sig till Teletubbies. Samuel frågade en av dem om man kunde se på tv på hans mage. Men då svarade han att ja, kan du se tv på min mage då är det nog dags att gå hem! haha

Likes

Comments

Min vän Samuel har fyllt 28 år och det firade vi igår på Wallmans. Vi har nämligen som tradition att vi bjuder ut varandra på mat och någon form av underhållning när vi fyller år.

Jag har besökt Wallmans vid två tidigare tillfällen och har alltid varit mycket nöjd med upplevelsen. Artisterna är fantastiska. Wallmans stjärnor behöver kunna mycket. Sjunga, underhålla, presentera och servera mat och dryck. Mycket som ska fungera när salongen är fullsatt med över 300 personer. Imponerad!

De byter show och meny med jämna mellanrum. Nu under hösten har gastronomen Edward Blom komponerat menyn som består av 6 rätter. Bra kvalitet på både mat och underhållning. Kan verkligen rekommendera alla ett besök på Wallmans.

Likes

Comments

Igår firade Berghs Shool of Communication 75 år. Berghs är en av världens bästa och mest prisbelönta reklamskola någonsin. I somras gick jag en intensivutbildning där i digital kommunikation. Självklart var jag på plats för att fira deras jubileum med min goda vän Johanna som också har gått på skolan. Vi kom dit strax efter kl. 20 och välkomnades i entrén där vi fick två smileys (drinkbiljetter). Tänkte attans! Jag som har flera sådana där hemma från ett tidigare event på Berghs 😉 haha

En trappa upp var festen! Här bjöds det på bubbel, musik och mingel. Dock får de ett litet minus för att det inte fanns något tilltugg, inga snittar, inget snacks. Men överlag en mycket trevlig fest och med bra priser i baren. På våningen ovanför fanns det en fotoautomat som vi lekte med. Vet inte hur många bilder det togs 😂

Om man la upp en bild på Instagram med #berghs75 skrev de ut bilden och satte upp den på en vägg. Då tyckte jag det var lite roligt att först ta ett par bilder i fotoautomaten och sedan fota de bilderna och lägga upp på Instagram för att de sedan skulle skrivas ut och sättas upp på väggen haha

Vi drack ett par flaskor bubbel och hade en kul kväll med trevliga reklammänniskor. Stannade framåt 01-tiden när de stängde. Kaos i garderoben när alla skulle hem samtidigt! Därefter blev det taxi hem till Lidingö.

Idag blev det en efterlängtad sovmorgon. Men snart är det dags att börja ladda om inför kvällens festligheter. Ikväll ska jag fira en nära vän till mig som har fyllt 28 år. Vi ska fira honom på Wallmans. Berättar mer om det imorgon 🙂

Ha en fin kväll alla!

Likes

Comments

Välkommen till min blogg!

Likes

Comments