Godmorgon på er, trots att det som vanligt inte ens är morgon egentligen. Har haft en jobbig vecka och känner att allt bara skiter sig. Praktik,skola,relationer,kärlek precis allt. Dock så kan skola faktiskt lösa sig då dem erbjudit sig att ha lektioner med mig i stora biblioteket i stan. Men om jag kollar på hur det hela ser ut i dagsläget så funkar verkligen ingenting. Innerst inne är jag verkligen helt förstörd just nu men försöker verkligen vara kring dem jag älskar och som älskar mig, som vet hur man gör mig glad. Försöker bara tränga bort det som är skit och fokusera på dem bra sakerna, vilket är ganska få.

Whatever idag vet jag inte riktigt vad som är planerat får helt se vart kvällen leder mig och erbjuder mig. Ska strax hämta ut mina byxor ifrån nelly

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

som jag sa skulle jag på studiebesök idag på ett gymnasium, de verkade okej men är inte något fan av själva skolan. efter studiebesöket var jag, min lärare och en annan elev och bowlade. är inte ens förvånad över att jag förlorade men kul var det. avslutade denna dag med att softa med några vänner.
Imorgon har jag ett möte och därefter tagga till min praktik. Har smått ångest över praktiken imorgon, ganska konstigt då jag tyckte det var roligt att vara där i måndags.

Likes

Comments

godmorgon hörrni! Det var några dagar sedan sist.
Helgen spenderades med att fira en kompis som fyllde 18, så vart gääääähda såklart😂 Var iallafall jätteroligt, mycket nya ansikten men alla var trevliga.

Förresten igår var det min första dag på praktiken. Praktiserar på netto var ganska kul men blev väldigt trött. ska till en början vara där i 3 veckor därefter kanske förlänga då jag har praktik istället för skolan som ni vet.

Just nu sitter jag och väntar på min kontaktperson då hon har skrivit en anmälan jag och pappa ska läsa igenom och godkänna (återkommer nog med detta). Därefter ska vi åka äta sen har jag studiebesök på ett gymnasium ang introduktions programmet, ska även på ett annat studiebesök imorgon.

Likes

Comments

Nu var det några dagar sedan sist så dags att uppdatera! Igår hade jag dunder dag rent ut sagt, träffade nuvarande vänner, gamla vänner man tappat kontakten med och även nya så typ perfekt ifall man frågar mig. Det var väl typ vad som hände igår, träffade skönt folk, åt på Mcdonalds som vanligt med Nina och även en gång på Mcdonalds med min kontaktperson hahahaha. Om nåra år så rullar jag fram kasta körkort och bil liksom 😄.

Idag hade jag Nationella prov känns som dem gick riktigt bra, har bra magkänsla och kändes väldigt rätt. Har NP SV på fredag också, sen har jag inga NP förens slutet av april.

Nästa vecka känns det som att jag har fullt upp. Ska göra två studiebesök på två olika gymnasieskolor, Berzelius och Ljunkan, Ev pandion. Det är typ vad jag har för alternativ inför hösten. På fredag nästa vecka ska jag och min kontaktperson ha avslutning eftersom hon ska sluta. Vi ska göra gelenaglar. På tisdag ska jag och skolan bowla. Det är sagt att jag ska träffa min nya kontaktperson nästa vecka men inte blivit kontaktad ang dag ännu så får helt enkelt se.

Likes

Comments

Hej på er! Inte uppdaterat alls idag då jag inte riktigt haft nåt att skriva om. Men har en händelse ifrån helgen jag kan dela med mig av.
Igår (lördag kväll) var jag och min kompis gåendes i stan. en bit längre fram ser vi en kvinna som är väldigt ostabil och går runt och sliter i portdörrar till olika trapphus. Jag vill direkt byta håll då jag tycker det är väldigt obehagligt med främmande och dessutom påverkade människor. Min kompis övertalade mig att följa med fram och kolla hur hon mådde då hon hade lagt sig ner på gatan. Hon var barfota och dessutom utan något på benen med en väldigt kort klänning och en tunn kappa. När min kompis börjar prata med henne kan tjejen inte ens formulera ord, vi frågar om det finns någon vi kan ringa åt henne ifall hon kan något nummer utantill men som sagt kunde hon inte ens prata utan la sig på backen och skrek och grät. några minuter senare dyker en man upp, antagligen hennes kille. han kommer bärandes på hennes skor och andra föremål som min kompis tar emot av honom för att ge tjejen. Min kompis råkar tappa en av sakerna och direkt blir han arg och får ett hotfullt och aggressivt beteende. det började med att han sa till min vän "Men fan vad bra att du är här" sen började han skrika åt tjejen och hon satt och grät bara.  Vi tyckte de behövdes ringa polis då båda var väldigt påverkade och dessutom låg hon på en gata utan knappt kläder eller skor och mannen var väldigt arg och hotfull. vet inte hur det slutade då polisen så att vi kunde gå därifrån men hoppas att allt löste sig. Det var hur som helst en hemsk syn att se vad alkohol och även droger kan göra med människor. Jag hoppas alla andra haft en bra helg för det hade jag för övrigt ❤

Likes

Comments

godmorgon mina kära läsare. Igår skrev jag ju som sagt att hela min fredag kändes förstörd men det vände när kvällen närmade sig. Blev att softa med Nina,Felicia, Michelle och en killkompis. Tyckte det var en riktigt tung kväll om ni vill höra min åsikt. Jag och Nina sov kvar och eftersom lägenheten ligger ganska centralt så fick det bli frukost på Subway. Både jag och Nina är super lessa på McDonalds då vi är dagliga stammisar där så fick bli något annorlunda idag, men det var sjukt gott!

Har inte fått någon direkt sömn inatt då jag låg på en stenhård soffa och frös ihjäl så blir att slagga nu några timmar. Med lite tur ska jag träffa en vän till mig som är här över helgen (han bor på behandlingshem).

Likes

Comments

Hej hörrni! hoppas allt är bra med er, min dag började iallafall bra. För er som läst mina storytimes har jag tidigare blivit utsatt för en våldtäkt för ett år sedan. Personen som utförde detta har nu sedan några veckor tillbaka börjat i min skola igen. Jag kände mig tillräckligt stark för att gå till skolan idag, det var ju ett bra tag sen. Vi spelade kort, fikade och pratade lite allmänt. Det var så kul att se alla igen nu när det var ett tag sedan sist. klockan 12 när jag slutade ville min lärare Sophia göra mig sällskap ut till min pappa.

Det värsta händer, halvvägs ut så möts jag av hennes (hon som utförde våldtäkten) blick då hon satt i korridoren. Jag önskar att jag gick ensam för när jag går tillsammans med någon vet jag inte hur jag riktigt ska bete mig. jag fortsatte gå mot entré dörren men min blick fastnade och förvandlades till en grov mordblick vilket bara händer utan att jag tänker på det, men jag kan känna det. Jag känner hur mitt hjärta slår allt hårdare, jag kan känna hur min puls ökar, Hur mina andetag blir som att jag sprungit flera mil, jag blir snurrig i huvudet och vet inte vart jag ska sätta mina fötter. Jag glömmer allt för några sekunder. Hur går man? Vart ska jag lägga mina händer? Ska jag lägga händerna i fickorna eller bara låta dem hänga? Ska jag ta upp mobilen och låtsas som att jag inte märkt av henne? Vart ska jag kolla? Ibland blir det nästan svart för ögonen. min hjärna tänker miljontals tankar per sekund och ibland så mycket på så kort tid att den håller på stänga av känns det som. Den får inte stänga av, slutar jag tänka på över hur jag ska bete mig så tror jag att mina spärrar släpper helt. Alltid efter jag tvingats se på henne såhär så börjar jag tänka hemska tankar, ibland blir jag rädd för mig själv. Hur många gånger ska jag klara av att se någon som ärrat mig för livet utan att tänka hämnd? Om jag fick en önskan skulle hon försvinna.

Nu är klockan 12:43 men jag kommer må dåligt resten av dagen efter detta. bara några sekunder har förstört hela min dag. jag är uppriven på nytt. Jag har redan varit flertal gånger nära på att bryta ihop under 40 minuter.

Likes

Comments

Lite sent att säga godmorgon nu men för mig startade dagen vid 13-tiden. Har hunnit ta ett bad och nu sitter jag och äter lunch. Blev Panang curry med kyckling och ris, riktigt gott ifall du frågar mig men något så sjukt starkt.

Igår var jag och min kontaktperson på ungdomsmottagningen och träffade en kurator där som ställde mig lite frågor då min kontaktperson snart slutar. Vilket innebär att jag kommer få en ny hos ungdomsmottagningen och målet är att jag ska börja BUP därefter då det bara är dem som jobbar med trauma om jag förstått det rätt? Och som jag skrev i ett tidigare inlägg så tyckte jag inte bup var något för mig då när jag hamnade där precis efter våldtäkten. får se vad jag känner när jag är klar på ungdomsmottagningen ifall jag är redo att ge bup en ny chans eller inte.

För övrigt har jag inga planer idag utan får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda.

Likes

Comments

Be inte för att livet ska bli lättare,

Be för att du själv ska bli starkare