Header

Hej hörrni, idag hade jag lite tid dock inte tillgång till studion så spelade in på ipaden, så ljudet är kast vet det finns fel oså lite här och var men Jaja detta är en början❤️

Likes

Comments

Vad ska man inleda detta med, ett gokväll på er eller vad säger man? Hahha, tjo på dig som läser iallafall. Rubriken säger väl allt, "I don't trust words I trust actions" och precis så är det om man frågar mig. Och så är det något jag bara lärt mig i livet, man lär sig utav sina misstag brukar man säga och det är sant. Under mina år på jorden har jag träffat på vänner för livet men även människor som säger saker de inte kan leva upp till, säger saker de inte menar osv, så jag litar mer på människors handlingar än vad för ord som kommer ur deras munnar. Jag skriver bara detta inlägg för att jag tycker du som läser detta borde göra detsamma. Är trött på människor som endast snackar skit. Handlingar visar vad man vill och vad man verkligen är.

Likes

Comments

Var riktigt nervös innan mötet och trodde det skulle gå dåligt, men det blev tvärtom. Är riktigt nöjd, tack vare dem kring mig.kände mig hörd och att de finns människor kring mig som bryr sig, som vill hjälpa mig och det är en obeskrivlig känsla. Känner mig motiverad inför skolan! Om cirka en månad blir de uppföljning på mötet ang hur det gått.

Likes

Comments

Godmorgon hny's 💋, vaknade runt 8 låg i sängen över en timmes tid och bara bläddrade genom instagram och alla dessa sociala medier. Nu ligger jag i ett varmt bad, efter detta får det bli en stor frukost känner jag. Klockan 14-17 har jag nätverksmöte, vilket är ett möte där alla kring mig kommer (tex soc,kontaktpersoner,familj,lärare osv) där man bestämmer massa saker kring mig som bland annat i skolan, som jag snart inte besökt på 3 veckors tid😩
Det är väl de ända jag har planerat idag.. Får se hur jag känner efter mötet, ifall jag vill hitta på nåt eller inte.

Likes

Comments

Alla ❤️-dag för mig är inte att vara med flick/pojkvän, vill bara spendera den men nån/några jag älskar såsom familj/vänner. Vilket jag också gjorde, spenderade den med Nina. Vi lagade tacos och bakade kladdkaka, super mysigt! Förutom det så har jag gymmat som vanligt, idag blev det mest armar och mage, avslutar denna dag med ett varmt bad😍.

Likes

Comments

Åh hörrni, idag blev det som sagt ännu ett träningspass och fyfan vad jobbigt det var, vaknade upp med värsta träningsvärken imorse så de var riktigt tufft på gymmet idag alltså 😩. Strävar efter ett tredje pass imorgon fast kanske lite lugnare då jag lär vara helt död efter 2 dagar i sträck tidigare gympass. Men är redo att satsa allt för drömkroppen känner jag just nu, är sjukt motiverad och Vill verkligen detta. Btw har även bokat ögonfransförlängning den 18 på Lily garden i Linköping, längtar något extremt 😍.

Likes

Comments

Inte varit i skolan på ca 2 veckor, ångest gaahh😩 Måste verkligen börja sköta skolan men vi får väl se hur det blir med de, har nätverksmöte på onsdag så det märks då vilka beslut vi tar. För övrigt har jag inga planeringar framöver men kommer bli många timmar på gymmet. Tog mig tiden att gå dit idag efter snart 3 månaders uppehåll så det blev ett extra hårt pass idag med Klara, detsamma gäller imorgon. Dags att ladda upp inför sommaren så man kan gå på stranden utan skämmas 😂👌🏽.

Likes

Comments

Take it or leave it.

- XOXO MATTI