Hellllloooo våra kära kinderägg!

Här ekar våran frånvaro som vanligt men det är ju som det är med det. Tiden räcker inte alltid till, hade gärna haft 48 timmar på ett dygn istället för 24.

Under de senaste dagarna har vi i princip levt på handbollsplanen varje dag, vi har dock hunnit med lite äventyr i Kil med vårat älskade ÖRJESQUAD! Igår kväll sov vi alla hos Frida (kilsbon) där vi åt härliga delikatesser och lirade lite monopol och andra spel. Vi åkte även ut på lite bus som vi inte kan nämna här ;)) Det var en intressant kväll/natt, men lika rolig och mysig som alltid med vårat älskade ÖRJESQUAD.


Dipp, morötter, gurka, vitlökssmör, kex och pepsi max <3 #livet

Här har ni en bild på en av de sötaste hundarna vi någonsin träffat, denna hund får 10 kinderägg av 10!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla våra små kinderägg!!

Vi glömde bort att blogga på bloggisen igår så vi tänkte berätta lite om gårdagen nu.

Dagen startade med en uppstart med handbollen. Där träffade vi ett mycket troget fan som ville ta en bild med Krisse. Fanet är ganska ungt och lite stölligt men sånt gillar vi. Denna ,lektion varade i 45 minuter vilket innebar att våran skoldag då var slut. Men Mattekrisse ville inte lämna skolan ännu, så vi beslöt oss för att checka årets klubbshow!! Vi funderar på att skapa en Mattekrisse klubb, är det något ni är intresserade av?? Isåfall kommentera gärna det här nedan.

Efter klubbshowen tog vi bussarna hem (vi har privata bussar som kör oss vart vi vill). Senare under dagen hade både Matte o Krisse träning. 

Men nu ska vi gå och ha hum sam, så ett inlägg om dagens dag kommer senare!! STAY TUNED!! puss och nyp i stjärten på er våra kinderäggisar <3

Likes

Comments

God kväll våra kära små kinderägg!!

Det har verkligen ekat tomt här på bloggisen men Mattekrisse har haft fullt upp med jobb och annat ståhej. Vi funderar på att göra ett inlägg längre fram om vår sommar och hur den har varit,, är det något ni vill läsa/se??

Nu har ju ungdomsfängelset åter igen fångat in oss så där kommer vi nu att spendera i princip halva våra dygn i ett år till. Med andra ord har den kära skolan börjat igen<3 Vårat schema har vi inga kommentarer o,m och livet i stress kommer återigen att starta. Det är dock inget problem för superkvinnorna Mattekrisse.


På den första bilden får ni skåda Mattekrisse och deras största fan Frida. Dagen innan skolan bestämde vi oss för att ha en fan träff på hemligplats bara för just Frida. Det bjöds på tacos och avslutades med en mysig skräckfilm.

Såhär fina var vi första dagen, vi är ju nästan sponsrade utav snapchat så vi ville såklart visa upp deras fina snapchatfilter.

Den andra bilden var lite mer galen och kommer från vår kära instagram (@mattekrisse)

Den här bilden får stå för vår andra dag i skolan och redan den dagen började vi med vanliga lektioner, skit kul!!! Det är ju så skönt att skolan har börjat igen och att vi slutar 17 varje dag!! WIHO säger vi bara!!!!!!!!!!

Idag var det fredag och det innebar.............................. LÖNING OCH HÄLJA!! <3

För att fira in lite allt möjligt hade vi en mys lunch med stekis 1 och stekis 2 aka kil och Årjäng. Vi fick en fin lunch på Sandys och en härlig biltur med fin musik och fina glajjor. <3 En mycket fin dag, det tråkiga var att Mattekrisse skiljdes åt redan vid 16 tiden idag och risk finns att vi inte ses förrens på måndag igen --> no bloggisinlägg.

Nu lär ni dock få se mer av oss som tur är, vet att ni längtat efter oss!!

Men detta var allt för idag, puss och nyp i stjärten på er kinderäggisar!! (P.S kommentera gärna vad ni vill läsa och glöm inte att följa oss på youtube också där vi heter........ mattekrisse!!! D.S)

Likes

Comments

Hej alla små kinderägg, haft en bra dag?? Det har vi iallafall!
Vår dag har bestått av träning, solning, mat och FILMNING!! På vår lilla video får ni ta del av vår träning och lite övningar som vi kört, riktigt bra övningar faktiskt!

Här får ni se resultat, hope you like it❤️ gilla/kommentera/dela/subscriba så får ni en puss <3


PUSS OCH NYP I STJÄRTEN<3

Likes

Comments

Hejsan alla våra små kinderägg!!! Saknat oss?? Nu är vi äntligen tillbaka!! Vi har haft fullt upp senaste tiden men som ni förmodligen inte missat så är det ju faktiskt sommarlov så nu finns det gott om tid<3

Vi kommer att kompensera upp vårat svek med en överraskning imorgon, så STAY TUNED !

Just nu befinner vi oss på hemlig ort, anledningen till att vi inte berättar vart är att vi vill försöka undvika alla fans, vi behöver faktiskt lite semester ibland.

Här nedanför kommer lite bilder från dagen

Puss och nyp på stjärten kinderäggisar<3

Likes

Comments

Hallå alla våra små kinderägg!!
Här får ni se en video, gå gärna in och ge den en tumme upp och subscriba vår kanal!

PUSS O NYP O STJÄRTEN

Likes

Comments

HALLÅ alla våra små kinderägg!!

IGÅR: Åkte vi polisbil.... ELLER INTE HAH, där fick vi er!!!! Det var faktiskt såhär, att polisbilen ville ta en fanbild med oss och snälla som vi är så ställer vi upp! Hoppas du blev nöjd polisbiliz<3
Annars hade vi en trevlig kväll, så trevlig att mathilda åkte hem en timme tidigt.. Men det är en annan historia!
Annars har vi inte så mycket att berätta, hoppas ni hade en bra lördag<3

IDAG: vi ska pluggapluggaplugga men först lite handbollisar på datisen<33

Eventuellt kommer det en överraskning här på bloggisen senare, hoppas att ni kommer tillbaka och kollar hihi :)

Likes

Comments

Hej alla våra små kinderägg, hur skönt är det inte med fredag? och HÄLJA?! Det tycker iallafall mattekrisse är megagött!

Idag har det inte varit en sån händelserik dag, FÖRUTOM att vi blev inbjudna på lunch på Fria Läroverken av ett fan, det var riktigt mysigt och gott. Det bjöds på ris, chicken nuggets och en god currysås med massor av sallad såklart! Sallad är det viktigaste på hela måltiden tycker mattekrisse, eller inte. Lunchen får helt klart 10/10 kinderägg, kunde inte blivit mer komplett! Så fortsätt med inbjudningar, vi gillar det! Förgyller vardagen <3 Här nedanför är en bild på det fantastiska fanet vid namn Emelie sterner, följ henne på insta hon följer tbx!!!! emeliesterners, bara att haffa pojkar<3 she likes it

Kom även fram fler fans under lunchen som ville ta kort men tyvärr så har vi bara en av bilderna. Så om du är en av de som tog kort eller om du har någon bild får du gärna skicka in till oss så lägger vi upp! Mailen är mathilda.jagvillevajagvilldöiforshaga.dinmamma@orten.se bara att maila på!!

PUSS OCH NYP I STJÄRTEN ALLA FANTASTISKA VÄNNER OCH OVÄNNER, ha en SUPERbra helg för det ska vi ha <3 See you tommorow puss puss

Likes

Comments

Idag på sundsta hände en hemsk och tragisk olycka!
Krisse skärde sig på ett vass.. det var mycket blod och såret var mycket djupt. Det är nu omplåstrat och vi har försökt att stoppa blodflödet!

Det som hände var att ett galet fan kom och buttade in henne i vass snåret, vi gillar att fansen kommer fram men det blir lite jobbigt när de beter sig såhär... Det kunde liksom gott illa.. Vi hoppas ni tar till er.

Men ni som inte känner er träffade så är det lugnt, PUSS o nyp i stjärten

Likes

Comments

Hallå alla våra kinderägg! (smaskigt va?? inspo från tova helgesson)

Vi ber om ursäkt för våran frånvaro på bloggen men nu hörreni är vi igång igen!!

Idag har vi gått i skolan sedan kl 18.30 var der fys som gällde, en hejdundrande träning med en massiv träningsvärk.

Vi funderar på att göra en video till, what do u want to see? & Vad vill ni läsa om?
Vi tycker det är viktigt att våra kära läsare får vara med och bestämma också!! HIHI PUSS o nypni stjärten

Likes

Comments