View tracker

Accessoarer är ju aldrig fel att önska sig och det kanske vanligaste som man önskar sig är den där klockan du har suktat efter länge men inte köpt. Eller smycket från det där märket som du bara vill ha men inte vill/kan lägga pengar på själv. Perfekt att önska sig då i julklapp.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

I lördags överraskade pappa med att han hade bokat hotellrum till hela familjen, så efter vi hade varit i Mall of Scandinavia åkte vi ut till hotellet. Jättefint hotell och god frukost, riktig lyxhelg med andra ord.

I går Söndag åkte vi in till stan för att gå lite i affärer, vädret var verkligen inte på vår sida så vi struntade i Skansen. Men vi gick och kollade julskyltningen på NK iallafall.

En så himla bra helg och jag kan medge att säga hejdå till mina föräldrar var jobbigt, grät hela kvällen i stort sett för jag vill liksom också följa med hem men jag kan ju inte... så det är så jobbigt att behöva säga hejdå.

Vi hörs lite senare!

Likes

Comments

View tracker

Att få vakna upp och kunna gå till frukosten som var upplockad och i alla dess rätter var ju fantastiskt, tänk om kan fick bo på hotell lite oftare. Efter frukosten gjorde vi oss iordning och åkte till stan för att gå lite i affärer, planen var att åka till Skansen och gå på julmarknaden men eftersom vädret blev ju som det blev strunta vi i det. Men vi hann gå till NK och se julskyltningen där, så fint.

Nu har familjen åkt hem och ja, jag grät som en treåring när jag skulle säga hejdå. Usch hatar att behöva säga hejdå och det här att alla dem åker hem och jag får inte åka hem för jag har skola här.... usch hemskt.

Nu ska jag sätta mig en stund och plugga, några få dagar kvar av kursen men vet redan nu att jag kommer få göra omexamination.

Imorgon ska jag arbeta med bloggen, måste ju visa er vad jag har köpt nu under Black Friday helgen!


Likes

Comments

Åh sen jag flyttade "hemifrån" har jag köpt en hel del med hemrinredning.... det är ju så himla roligt! Bara denna helg har jag köpt typ tre saker bara till hemmet? okej det kanske inte var överdrivet extremt men ändå.

Och eftersom många av er kanske är påväg till att flytta hemifrån och då är det ju så bra att det snart är jul så ni kan önska er heminredning. Dock skulle jag hellre önska mig en sak exempelvis glasen ni ser på bild, dem är liksom ovala och det finns sådana från Iitala som jag vill ha och då är det så bra att önska sig det i julklapp!

Ljustavlan är också en favorit jag skulle vilja ha.... skulle va så snyggt att ha!

Likes

Comments

Första advent, årets finaste högtid är här, julen. Jag älskar denna årstid och högtid och tycker det är så mysigt med att dekorera hemmet med julsaker, klä julgran, slå in paket och baka.

Nu ska jag äta upp frukosten och sen ska jag och familjen till Skansen.
Hur firar ni första advent?

Likes

Comments