Nämen Tjena!

Då var midsommarhelgen förbi, den var fin och väldigt lugn, det behövdes. Idag spenderades dagen i stan med mina fina kusiner, lunch och lite shopping. har spenderat eftermiddagen hemma bara, städning och sånt står på schemat.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

LIVSTIL, MODE

Tänkte ge er en recension på denna brun utan sol - Cocoa Brown by Marissa Carter.

Jag är supernöjd, jag har tidigare provat en massa olika tidigare men eftersom jag har känslig hud har de flesta inte fungerat men denna, har inte märkt något alls på allergi vilket är så himla skönt. Den luktar litegrann som brun utan sol brukar men helt klart bättre än de flesta faktiskt. Färgen blir väldigt fin och jämn OM man använder en handske som gör att du kan applicera produkten mycket bättre.

Jag är supernöjd, och denna kostar ca 90 kr, helt klart ett bra pris för en bra produkt faktiskt.

Likes

Comments

LIVSTIL

Igår blev det en ordentlig familjemiddag med trerätters, vi åkte ut i skärgården och käkade, helt okej gott men tror glass och jordgubbar va höjdpunkten.

Vädret var också på vår sida och det är ju för härligt!

Idag är planen att bara ta dagen som den kommer, majoriteten av mina vänner jobbar så jag får vänta till eftermiddag innan jag kan göra något med dem, nackdelen med att man själv har sommarlov är att inte alla har det. Men jag ska väl inte klaga, mitt livs sista sommarlov och jag kommer och tänker njuta till max.

Likes

Comments

LIVSTIL, MODE

Har suttit hela dagen och väntat på att posten ska komma och JA mina nya mjuksibyxor är äntligen här! Ett par Adidas mjukisar som är gudomlig sköna! och snygga. Dessa kosta ca 500 kr.

Likes

Comments

LIVSTIL

Jag har världens bästa mamma, hon har varit utomlands och se vad hon hitta på flygplatsen. Victoria Secret necessär. Kan inte bli gladare faktiskt.

Dagen har bestått av att städa, känns skönt att få det gjort såhär i början på veckan, vi har haft främmande nu under förmiddagen och nu blir det en välförtjänt powernap. Jag är så trött haha!

Hörs senare!


Likes

Comments