LIVSTIL

1. Har våren börjat som du tänkt dig? - Absolut, mycket skola med blandning av ledighet hemma hos mina föräldrar.

2. Hur såg ditt liv ut förra våren? - Ungefär lika som denna vår faktiskt.

3. Hur hoppas du våren blir i år? - Jag hoppas på mer värme och sol.

4. Var är ditt vårplagg nummer ett i år? - tror min nya jeanskjol faktiskt.

5. Föredrar du våren eller hösten? - Våren helt klart, ljusare tider och sommaren är precis vid hörnet.

6. Tre saker som stoppar vårkänslorna? - 1. Att till hösten kommer min klass splittras, 2. En sista kurs som verkar va tråkig och tre är att stressen över att få jobb i sommar är stor.

Har du några sommarplaner? - Planerna just nu är att umgås med familj och vänner, vila upp mig och göra någon roadtrip. Både Borlänge och kanske Gotland står på önskelistan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links LIVSTIL, MODE

Då var det dags att påbörja inhandling av sommarkläder, jag har väl aldrig varit en sån person som lagt ner varken tid eller pengar på en sommargarderob men tänkte att i år köra på en kanske mer somrig garderob, det är ju trots allt bara sommar en gång per år hehe.

I år är det ju verkligen inne med off-shoulder toppar, jag har väl aldrig riktigt gillat just sådana toppar men tycker det är så himla fint på andra. Så har faktiskt beställt hem några som kommer passa perfekt till sommaren.

Vad tycker ni det ska finnas i en sommargarderob?

Likes

Comments

LIVSTIL

Efter att ha fått sömn inatt mår jag mycket bättre än igår ( tack för det) men har kvar hostan så dagen har spenderats i sängen med film och youtube. Var ner till affärerna en sväng och fick med mig brun utan sol hem så nu jäklar ska jag få färg på denna bleka kropp. Kvällen kommer bestå av städning och film. Imorgon blir de antingen jobb eller hemgång. Spenderar valborg hemma hos familjen, som alltid <3

Likes

Comments

LIVSTIL

Det blev bokstavligen en sömnlös natt, inte för att jag satt och pluggade hela natten utan för hostan såg till att jag inte alls kunde få sova. Somnade av utmattning vid halv 6 imorse och alarmet ringde vid 7.... snacka om att jg var förstörd och inte nog med det så var det dags att kliva upp för att skriva salstenta.

Vet inte hur jag ska känna till denna salstenta, antingen gick det bra, relativt bra eller så gick det åt helskotta... återstår att se om några dagar.

Har sen jag kom hem försökt att vila, men det är ju helt omöjligt för hostan blir bara sämre, usch hatar verkligen hosta. Dock har jag påbörjat förberedelser för nästa kurs, beställt böcker och även börjat läsa lite kurslitteratur. Känner att eftersom det är en hemtenta denna kurs så måste jag läsa så jag inte sitter där med F eller FX igen.

Nä nu ska jag ta ett varmt bad och sen försöka sova faktiskt. Är helt fruktansvärd slut i både huvud och kropp.

men hörni - vädret?! vad är det med vädret?!

Likes

Comments

Måndag, ny vecka och nya möjligheter.

För min del har dagen bestått av studier (läs: storstädning av hemmet) hela förmiddagen, allt för att inte plugga hehe. På eftermiddag kom en vän hit och vi gick och åt på Mall of Scandinavia, köpte med oss glass, chips och dipp till kvällens studier. Vi har nu sammanlagt pluggat i tre timmar och ingenting har fastnat i min hjärna?!

imorgon blir det salstenta och jag måste ha minst 25 rätt för att bli godkänd. Nervositeten är enorm.

Tur jag har bra sällskap och känner att det får gå hur som helst, finns ju faktiskt en omexamination i juni som man kan göra. allt löser sig!


Likes

Comments