​Jag som trodde jag var på g att bli helt frisk så slår febern till igen... orkar inte att vara sjuk och detta tar kol på mig. Inatt var jag vaken till fyra-fem tiden för hostan var helt outhärdlig. Vaknade klockan åtta i soffan av att det var så himla kallt. där hade jag tydligen däckat tillslut. Usch nä jag vill helt enkelt bli frisk nu. 

Jag var iallafall ner på affären tidigare idag för att köpa ost och marmelad ( ja jag fick en craving på det sådär halv fyra imorse) så insåg jag att hur dyrt ost egentligen är?! och aldrig att jag betalar närmare 100 kr för en liten ostbit... Så istället unnade jag mig messmör. Och tro mig det var lika gott som om det hade varit ost och marmelad. 

Det slog också idag att jag verkligen är en student, menar förr har jag inte ens kollat på prislappen när jag har handlat utan jag har tagit det jag var sugen på. idag skulle jag aldrig köpa något som är dyrare exempelvis ost. 

Nu har jag varit hemma ett tag och har städat lite här hemma, har tvättstugan vid 17 och då ska jag bege mig mot mall of scandinavia och handla lite gotta till kvällen samt ska jag unna mig MAX. Åh har längtat så efter att få unna mig lite god mat. 

Resten av fredagskvällen blir lugn, ska kolla på idol, ha ansiktmask och ja bara vara liksom. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu börjar jag känna mig som en människa igen, dock sitter hostan i och den är så dryg alltså.

Idag har jag klättrat på väggarna här hemma haha, har inte lämnat lägenheten sen i tisdags och ja jag klarar fan inte av att bara sitta här. Har studerat, städat lite och kollat på en hel del filmer.

Morgondagen är lite oklar, beroende på hur jag får sova inatt och hur jag känner mig imorgon ska jag göra lite ärenden på stan. Handla för kvällen då jag ska ha spakväll för mig själv, behöver unna mig lite och sen har jag tvättstugan på kvällen. Om jag hinner ska jag försöka bege mig till skolan någon timme och studera där, behöver helt enkelt ta mig ut ur denna lägenhet.

Nej nu ska jag gå och äta upp yoghurten jag har i kylen och sen försöka sova.

Hoppas ni har haft en bra dag!

​ÄR SÅ HIMLA HUNGRIG

Likes

Comments

Det är fascinerande hur en kropp bara kan ge vika på 24 timmar... i Söndags mådde jag relativt bra, lite hosta och ont i kroppen men var inte mer än så. Måndag morgon och jag trodde jag var döende, gjorde ont i varenda kroppsdel, igentäppt nästa, hosta som gjorde att det kändes som jag hade hostat sönder lungorna och ja ni vet.

Hade grupparbete hela måndagen och när jag kom hem däckade jag, var helt slut och vaknade upp av att jag fick världens hostattack. Tisdag blev det redovisning i skolan i fyra timmar och när jag kom hem däckade jag igen. Går knappt att förklara hur dåligt jag mådde, men med andra ord influensa.

Sedan dess har jag varit däckad, knappt orkat tagit mig ur lägenheten och brist på sömn på nätterna, varför ska hostan alltid bli värre på natten?!

Där har ni anledningen till varför det har ekat tomt här.

idag har det bestått av att skicka in en examination som jag är så osäker på, två uppgifter är inskickade och nu sitter jag och försöker pyssla ihop sista examinationen för denna termin. Tänkte gå och lägga mig men tror knappast att jag kommer få sova... denna hosta är inte att leka med alltså.

Ska fortsätta pyssla lite med examinationen och samtidigt se film.

Imorgon får jag se om det blir en föreläsning på morgonen eller om jag helt enkelt inte kan gå. Beror ju helt på om jag får sova inatt eller inte.

Nej nu ska jag sluta tycka synd om mig själv och avsluta här.
Hoppas ni slipper influensaepedemin och har haft en bra dag!

​Längtar tills jag känner smak och kan äta god mat igen. 

Likes

Comments

Söndagar när det är som bäst, idag ringde klockan vid 10 tiden. Var ändå pigg efter Lördagskvällens bravader och gjorde mig iordning för att möta upp en vän i Skanstull. Vi åt en god Lunch och sedan blev det vollybollmatch. Vi åkte sedan hem till mig för att studera och har blandat film, matlagning och studier denna kväll. Resten av kvällen blir att studera ett tag till innan det är dags att sova. Hon ska nämligen sova över här så det är kul och imorgon blir det grupparbete för fulla muggar.

Likes

Comments

Igår var det ju dagen vi alla längtat efter Fredag och jag spenderade den med mina klasskamrater för att påbörja ett grupparbete som vi ska redovisa till veckan. På eftermiddagen var jag SÅ trött att jag orkade knappt tänka haha så det blev en tidig kväll faktiskt. Behövde de då min hals har fått någon form av virus som gör det halvt möjligt att sova... så drygt och har ju inte tid med att bli sämre nu när vi går in mot kanske skolans tuffaste vecka hittills.

Dagen kommer att spenderas med två uppgifter och så ska sista delen på examinationen skrivas. Allt ska in till veckan och ja, om jag inte börjar idag kommer ångesten bara bli värre så detta blir ju en rolig lördag, not.

Aja hoppas ni får en bättre lördag iallafall så hörs vi senare!

P.S gå in och följ mig på Twitter matteeaaa heter jag där!

Likes

Comments