View tracker

Det har inte ens gott en månad på detta nya år och jag har blivit sjuk, förkylning med halsont, snorig och feber, KUL!

Jag fick dock lov att klä på mig och bege mig ut tur det är helt okej väder ute, svängde förbi Mediamarkt och köpte mig en ny kamera som jag ska visa er sen! dock blev jag så arg i kassan för det var ta två få billigaste för halva priset. Men i kassan gick inte det utan jag skulle ha pratat med en säljare?! man ba eeh okej och vad är durå?! Men aja skitsamma och huvudsaken är att jag har kameran. Den är så cool haha!

Nu ska jag vila en stund framför tvn, fryser så himla mycket usch jag ville verkligen inte bli sjuk!


Likes

Comments

Bestämde mig igår att jag skulle va produktiv idag, tidig morgon på universitetet med fokus på att förbereda inför en den nya kursen som började idag. Efteråt var planen att åka hem, studera en timme för att sedan göra lite ärenden på stan. Senare i eftermiddag intervaller på gymmet. Jag vill börja med min kondition och målet är att kunna springa utan att få ont när 2017 är slut.

Men efter skolan åkte jag hem, åt lunch och sen däckade jag helt i soffan haha. Vakna upp tre timmar senare och hade spränghuvudvärk, visste att det var något i kroppen som ville ut och nu sitter jag här fryser ena sekunden och svettas andra sekunden. Huvudvärken är kvar och nä F*N F*N F*N. Men ja nya tag imorgon.

Nu sitter jag här och kollar tv med min bror, pappa kommer om en stund och då blir det köttbullar och mjölkstuvade makaroner till middag. Sen måste jag försöka läsa lite kurslitteratur vill ligga i fas nu i början på terminen och om jag ska ha möjlighet att läsa vidare sen måste betygen upp.

Nej nu ska jag få bort huvudvärken, hoppas er Tisdag har varit bra!

Likes

Comments

Börja denna vecka med jobb, har saknat arbetet faktiskt under praktiktiden. Sen jag kom hem har jag suttit i soffan och kollat Vänner, älskar den serien.

Resten av kvällen kommer bestå av läsning ur kurslitteratur och sen måste jag färga håret, är så himla trött att det kommer bli en väldigt tidig kväll. Imorgon blir det Föreläsning på universitetet och sen får vi se om det blir jobb eller inte. Iallafall så kommer min pappa och bror ner på kvällen, eventuellt blir det IKEA då vi måste köpa ramar till tavlorna jag har köpt.

Nä nu ska jag få i färgen i håret och sen äta, hoppas ni har haft en bra start på denna vecka.

Likes

Comments

Har länge velat haft en ny soffa då den jag hade var så himla obekväm. Så förra veckan fick jag en ny och jag älskar den. Skönare soffa får man leta efter och eftersom soffan är dubbelt så stor som den förra så blev det ett nytt soffbord. 199 kr på Ikea, riktig kap om ni frågar mig!

Fåtöljen är också ny, har länge velat ha en retrostol i hörnet och en dag kom pappa hem med denna, perfekt. Det ska upp tavlor och en hylla här också så blir det bra sen. Längtar tills det är helt klart så jag kan visa er.


Likes

Comments