I'M BACK! Helt otroligt egentligen, snabbare mot alla andra gånger.

Jag har precis haft höstlov, eller aah egentligen inte, jag hade det för ett tag sen men sen var jag sjuk direkt efter också. Höstlovet gick fruktansvärt fort, jag vet i stort sett inte ens vad jag gjort. Eller jo, jag har firat en kompis som fyllt år och jag har även umgåtts med ganska mycket olika människor. Något som är ännu mer otroligt är att jag och Adde blev vänner under lovet??? Alla ni som känner oss vet att vi båda har haft väldigt svårt för varandra av olika anledningar, men nu är det lugnt mellan oss och vi har till och med börjat umgås lite igen, som vänner.

Och JA jag vet att många inte tycket om att vi är vänner, det har blivit mycket reaktioner och frågor men nu är detta upp till oss att vara vänner eller inte. Många tror att vi kommer bli något igen och att detta stör dessa, samma gäller där, allt är upp till oss. Men för tillfället är vi endast vänner och om vi känner i sinom tid att det känns rätt eller liknande så får vi ta det då, så nu kan alla sluta fundera och anta saker. Tack.

Det är något jag tänkt på väldigt mycket faktiskt... Många anser att man inte kan vara vän med sitt ex eller någon man älskat/älskar. Varför det egentligen? Ja jag kan förstå vissa i den situationen jag och A hamnade i, men samtidigt är det så att om man mår bra av varandra spelar det egentligen ingen roll om det är som ett par eller som vänner? Ibland funkar man inte som ett par eller så ligger det annat i vägen som andra inte vet om som gör att man inte är ett par, men bara för det så behöver man ju inte vara vänner egentligen, eller har jag fel?

Jag tycker att det är något som är väldigt olika från person till person, diskuterade detta med en kompis här om dagen. Den här personen sa att h*n absolut inte skulle vilja bli vän med sitt ex men jag är helt tvärt om. Jag har inget som helst problem med att vara vän med mitt ex, jag tycker mer att det är skönt helt ärligt. Vi hade en speciell kontakt och vi fanns där för varandra på ett annat sätt mot vad alla andra fanns där för oss. Vi märkte direkt om det var något med den andre och vi visste hur vi skulle finnas där (nästan alltid). Det är skönt att ha den personen där igen, den personen som verkligen alltid förstår en och även den personen som verkligen märker bara på hur man skriver om det är något som inte stämmer. Det blir en trygghet att ha en sådan vän i sitt liv, det blir en trygghet att ha en sådan vän som känner en inifrån och ut och som kan säga till en att "nej jag märker att du inte mår bra och att det är något, berätta" utan att man ens har sagt nått eller gjort nått för att det ska visas.

Det finns visserligen andra som kan vara likadana av ens vänner, absolut. Men jag tror ändå att någon som varit ens partner eller som är ens partner förstår en på ett annat sätt. En partner är någon man träffar (oftast) väldigt ofta, kanske till och med varje dag och den personen ser ens svängningar på ett annat sätt än vad vänner gör. Sen kan jag tycka att om du har en vän som du umgås med dagligen, du kanske bor med personen eller träffar denne varje dag, så kan den personen absolut förstå en på samma sätt som en partner skulle göra. Jag har nog tre personer som verkligen förstår mig på samma sätt som A har gjort, det är Alva, Bella och Nathalie.

Alva gör det för att vi umgåtts så mycket och vi har i princip bott ihop och hon är även bra på att se sånt på personer. Bella förstår mig för att vi känt varandra så pass länge och hon har lärt känna mig så pass bra som person så att hon vet hur jag fungerar, hon har även sett mina absolut värsta sidor, värre sidor än vad någon annan förutom A har sett liksom. Nathalie förstår mig för att vi har kommit varandra väldigt nära men även för att vi är så sjukt lika. Vi är i princip kopior på varandra beteende och tankemässigt, det är ganska sjukt hur lika två människor kan vara varandra egentligen. Men förutom dessa brudarna tror jag inte att jag har någon kompis som faktiskt har sån koll på mig, och att jag har 3 stycken som känner mig så bra så de verkligen vet hur jag funkar är också ganska sjukt.

Det som hänt under sista tiden är att jag har fått ett tjockare skal, jag är inte alls så ledsen längre mot vad jag varit förr, jag är inte lika känslig och jag blir mer arg än ledsen nu för tiden. Men av någon anledning så är jag mer mjuk med A, jag vet inte varför, har alltid varit så, har lätt som f*n för att visa känslor för honom. Jag kan visa aggression för andra men att vara ledsen eller liknande är något jag nästan aldrig är längre, jag vet inte varför, men jag har haft väldigt mycket humörsvängningar under en väldigt lång period och jag blev väldigt ledsen väldigt lätt tidigare. Nu är det dock inte så längre, det har liksom avtagit, jag tror att jag stärkte mig själv och kom över det när jag och A gjorde slut. För då var jag tvungen att ta mig igenom något som var sjukt jobbigt och väldigt mycket större för mig än de saker jag tidigare blivit ledsen över. Det har på nått sätt fått mig att inse att det jag tidigare varit ledsen över bara är småsaker som egentligen inte spelar någon speciell roll. Vårat brakeup har stärkt mig som person och efter den värsta perioden så har jag verkligen grinat typ en eller två gånger max varav A var med en av gångerna.

Ett hjärtekross är alltid skitjobbigt rent ut sagt, och det var det jobbigaste jag varit med om. Jag har fått mitt hjärta lite halvt krossat efter också. Men grejen är att jag har inte grinat över en ända kille sen dess, det får mig att inse att inget varit så äkta som det var mellan mig och A. Det var pissigt, men det var äkta. Många tror att jag hade känslor för (någon jag inte tänker nämna vid namn men vi kan kalla honom X). Grejen med X är att ja jag tyckte om honom, men jag hade verkligen inga sådana känslor. När han svek mig grät jag inte ens, om det varit så att jag haft känslor för honom så hade jag gråtit och varit ledsen vilket jag faktiskt inte gjorde, inte en enda gång. Ja, jag blev sårad ish, men jag klarade mig ut det väldigt lätt. Lättare än vad jag klarade mig ur det med A. Det är skillnaden på något som är äkta och något som inte är det.

Jag har verkligen svårt att hantera mina känslor och när det kommer till kärlek så har jag extra svårt, jag är rätt för att bli sårad men vill heller inte såra någon. Vilket jag tror att jag har lätt för tyvärr.. Jag ser hellre mig själv sårad än att såra någon annan, när jag sårar någon annan sårar jag mig själv och väldigt ofta när jag sårar mig själv sårar jag någon annan också. Jag har svårt för att uttrycka mina känslor ganska fota, jag vet inte hur jag ska berätta saker och vågar typ inte ta risker. Varför? Jag är för rädd för att såra någon eller bli sårad själv.

Jag vet hur dåligt jag mådde när jag och A gjorde slut, jag grät i flera veckor och jag mådde verkligen dåligt. Jag vill verkligen inte vara med om det igen, aldrig. Inte den sortens smärta, den sortens sorg. Jag vet inte hur jag ska förklara, alla som förlorat någon de älskar förstår mig. Det är ett helvete och att sedan gå vidare till någon ny är något man är extremt rädd för, att få känna samma smärta igen är något man är rädd för, att ligga flera veckor och gråta.. Man är rädd för att bli sårad igen, skiträdd.

Det jobbigast för mig tror jag var när jag insåg att det verkligen var slut, att jag såg hur han förändrades och hur han gled längre och längre ifrån mig. Jag såg honom bli någon som han inte varit tidigare, jag såg honom leva vidare utan att ens se tillbaka på mig. Eller om det jobbigaste var att vi sa att vi skulle försöka igen, men sedan kom alla andra före mig. Rädslan för vad alla andra skulle tycka kom före våra egna känslor och nu står vi där vi står, som vänner. Men jag mår bra av att vi är vänner, jättebra!

Jag vet att det varit väldigt oklart mellan mig och A nu på sista tiden, det är många som tycker det. Och jag förstår det, men vi har beslutat att vi endast ska fortsätta vara vänner och inget mer. Rädslorna är för stora och jag har lite intresse för någon annan eller hur man ska säga... Så alla som varit jätte emot mig och A som par, varsågoda, njut. Men inget kommer komma i vägen för vår vänskap, aldrig. Den betyder för mycket för oss och vi klarar oss inte utan varandra, vi behöver varandra och även om vi inte är ett par så vill vi vara vänner och behålla kontakten, det är något som vi tror kommer funka och sedan vad alla andra tror och tycker. Ja det är upp till er.

Detta inlägget har tagit väldigt lång tid att skriva, men nu börjar jag faktiskt närma mig mitt slut. Kände att det började bli dags för att skriva av mig lite och sedan vad alla andra tycker är som sagt upp till dem, vi har egna val och en speciell kontakt. Punkt slut.

Nu ska jag avrunda detta så att jag kommer till ett slut någon gång, men jag hoppas att alla får en fortsatt bra vecka! Pusshej <3


Bildresultat för kille och tjej som pussas

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan gott folk detta inlägger tog väldigt lång tid för mig att skriva klart men nu är jag tillbaka igen efter några (många) månaders uppehåll.. Jag har märkt att jag är ganska bra på detta med uppehåll men nu är det dags att ta tag i detta igen. Det är kul när man väl är igång så nu ska jag kämpa med detta!

Jag har på sista tiden gjort väldigt mycket men samtidigt väldigt lite på en och samma gång. I början på sommaren flyttade vi, nu bor vi ännu mer år h*vete än vad vi gjorde innan om man ska vara rakt på sak. Har inte riktigt koll på om jag berättat detta men jag bor i alla fall inte kvar där jag gjorde innan.

Jag har fyllt år också, vi firade det med familjen och min släkt, firade mig inte direkt med mina vänner men Alva var med när jag firades. Jag fick ju dock inte dagen för mig själv, jag och pappa firar alltid tillsammans då jag firade mig med honom, men det är för min del lugnt och ganska mysigt att vi gör något ihop liksom. Jag tyckte att dagen i sig var väldigt trevlig, farmor gjorde smörgåstårta då jag önskade att hon skulle göra det. Hennes smörgåstårta är sååå himla god!!! Vi firade oss dagen innan min födelsedag då pappa fyllde torsdagen innan helgen och jag på måndagen efter helgen, så då beslutade vi att fira mig på söndagen.

Dagen efter min födelsedag började skolan... Jag är ganska skoltrött fortfarande men jag ska kämpa mig igenom detta, det måste jag och det vill jag.. Och ja, det blir väldigt jobbigt nu när det är mitten året men det är bara att kämpa på om jag ska nå mitt mål vilket jag verkligen vill!!!!

Annars har jag mest umgåtts med vänner under senaste tiden, vänner och tagit det lugnt. Jag har varit vääldigt mycket med Alva på sista tiden. Vi gör inget speciellt, ibland hittar vi på saker och ibland sitter vi bara inne och sover eller tar det lugnt. Jag har även på sista tiden börjar umgås med väldigt mycket nya människor, kommit vissa närmare än andra men så är det ju alltid. Men det är ett as härligt gäng verkligen!!

Sista tiden har dessutom varit full av drama.. Väldigt mycket drama också... Jag vill bara att alla ska veta att jag verkligen inte orkar bli indragen i massa drama, ja jag kan finnas där för att lyssna om ni vill prata av er bara jag inte blir indragen i skiten. Men om man bortser från all drama så har jag haft det bra på sista tiden och jag har börjat fokusera mer på mig själv och mitt egna mående.

Utöver detta har jag varit väldigt mycket med Nathalie, Emma och Frida. Men även massa anda människor som jag inte alls hängde med förut, men vi är ett as skönt gäng!! Jag har träffat N nästan varje dag i 2 månaders tid nu, tyvärr så måste hon flytta hem igen för att jobba.. Har sååå mycket separationsångest så att jag började gråta efter att vi sagt hejdå, vi har ju umgåtts så mycket sista tiden och hon bor liksom inte i Nyköping så därför blir det as jobbigt just för att vi inte kommer kunna ses som innan. Men vi kommer kunna ses på helgerna i alla fall och det är bättre än aldrig.

Under sista tiden har det hänt ganska mycket med andra ord, men ibland tror jag att en förändring kan behövas för att man själv ska kunna må bra eller bättre. Jag mår självklart inte dåligt när jag umgås med andra vänner men t.ex. jag och N har klickat så extremt bra och vi är så pass lika så att vi förstår alltid varandra i olika situationer, det är väldigt skönt att umgås med någon som förstår hela tiden och som tänker likadant. Vi är liksom som tvillingar i hjärnan, de är i princip synkade med varandra vilket gör att vi alltid kommer överens. Jag saknar visserligen vissa av de jag umgicks med väldigt mycket förut, vissa inte alls dock.

Jag håller på och ska strukturera upp mitt liv lite, planen är att jag ska (försöka) ta tag i att träna, ta tag ordentligt i skolan och hade även tänkt att börja vara hemma lite mer. Dessa är saker som jag är ganska dålig på att ta hand om men jag ska i alla fall försöka och framförallt gäller detta skolan och att vara hemma mer.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer just nu men jag tänkte ladda upp lite bilder från sommaren och från sista tiden oxå.

Ha en bra dag alla!


Likes

Comments

Godmorgon på er alla!

Jag tycker att bloggandet börjar ta fart igen, känns ju as bra!

Idag är jag extremt trött och seg, G sov hos mig inatt. Vi åkte till mig ganska direkt efter skolan och satte oss och pluggade ekonomi. Budget.... Jag tror att jag förstår det ganska bra nu, men det återstår att se. Jag förstod det i alla fall igår så det är bara att hoppas att det fastnade ordentligt! Efter att vi pluggat satt vi och snackade ett tag.. mellan 2-3 nån gång somnade vi. Detta är en vana för mig som hamnat i en ond cirkel, jag somnar sent, går upp tidigt... Inte speciellt bra för hälsan, kanske är dags att ända på detta?

Idag har jag bara två lektioner, vilket innebär plugg för min del. Dock inte direkt efter skolan, jag ska träffa F efter skolan och umgås lite med henne. Efter det ska jag plugga, har lite grejer att få in så snart som möjligt. Annars vet jag inte vad som händer idag, det får vi se helt enkelt.

Resterande tiden av veckan ska jag plugga och antagligen träffa folk! På fredag ska vi vandra med klassen.. otagg.. Inte ett dugg road av att gå ute i skogen, hade hellre haft vanliga lektioner.. men men, det är obligatoriskt så det är väl bara att gå dit tyvärr.. Jag har inga som helst problem med skolaktiviteter annars, men att vandra... Det är ju huuur tråkigt som helst! Hoppas på att vädret blir bra i alla fall!

Lägger ut lite bilder också, gamla som nya. Ha en bra dag alla <3

Likes

Comments

Hejsan alla!
Idag är jag huur seg som helst! Jobbade på ett bröllop igår, eller ja för att vara exakt, på efterfesten. Det var jätte fint dukat och allt gick i vitt och lila😍 blev taggad på att gifta mig när jag såg allt det där asså! Det var liksom så himla fint😍 vi jobbade ganska sent, efter träffade vi några kompisar ett litet tag som körde mig till Bella och sen gick jag och B och la oss ganska direkt. Jag somnade dock efter en timme eller två efter att vi lagt oss i sängen, jag var ganska pigg men kroppen var heelt slut!
I morse kom T in och väckte oss vid 11, Bella tyckte inte om det något direkt men för mig var det skönt då jag gillar att vakna tidigt! Känner mig mycket piggare då än om jag skulle gå upp vid 1 liksom, dock är 11 inte sådär jätte tidigt men det var ändå skönt!
Vi gick iaf upp ur sängen och då hade C köpt hem vattenmelon och annat gott som vi käkade till frukost. Vi satt och käkade ett tag och nu ligger jag ute i solen och hoppas på att bli lite brun😅😂
Ska ta bussen till stan snart, måste hämta lite grejer hemma hos A och sen hem för att packa lite inför flytt.
Vet inte om jag berättat det, men om ca en månad ska vi flytta. Det ska bli såå himla skönt asså! Jag längtar! Men jag längtar ännu mer till att bli 18 så att jag kan flytta hemifrån på riktigt när jag skaffat jobb och så.
Imorgon är det dags för skola igen, börjar vid halv 1 men ska tidigare till skolan och plugga så att jag får in uppgifter eftersom jag fortfarande ligger efter.

Nog om detta, idag är det morsdag❤så jag vill gratta alla underbara mammor där ute som gör ett sånt otroligt jobb! Men jag vill framförallt tacka min egna mamma för allt hon gör för mig, älskar dig massor min fina❤
Sen finns det en till mamma jag verkligen vill tacka för allt och det är min Mormor Lena. Du har alltid ställt upp på mig vad den än gäller och det betyder massor ska du veta! Du satt på sjukhuset med mig en hel dag när alla andra var tvungna att jobba och du bryr dig alltid om mig! Tack❤ dessa två är mina absoluta förebilder och jag älskar er mest❤

Likes

Comments

Godmorgon alla!

Det blev ingen promenad för mig igår, jag satte mig och umgicks med min familj istället. Det är något som jag varit ganska dålig på under sista tiden så det var mysigt! Jag gick och la mig efter hockeyn, dock kunde jag inte somna förns runt två tiden kanske. Jag låg och skrev med A tills jag somnade. Känns som att vi börjar komma till ett riktigt avslut nu, vi har liksom börjat acceptera det som hänt och vi är fortfarande vänner trotts att vi bråkar ibland. Vi har pratat ut ganska mycket vilken vi båda behöver och vi finns där för varandra och det är något som jag vet att vi båda mår bra över. Men tillslut somnade jag och då sov jag verkligen!

Jag vaknade i morse av att min lillasyster kom in i mitt rum och sa att jag skulle gå upp, då var klockan bara 6. Kan säga att jag var extremt trött så när hon kom in till mig vid kvart i 7 gick jag bara upp och gjorde mig i ordning och sen gick jag till bussen. Jag valde att dra en sminkning i skolan ist öfr att stressa sönder på morgonen. Jag satte mig ch pluggade språkförhållanden ett tag och sen träffade jag A en liten snabbis och sen kom F och höll mig sällskap under tiden jag sminkade mig. Vi satt och snackade om allt som hänt i helgen och på sista tiden vilket också var väldigt skönt och trevligt. Sista tiden har vi träffats en del och under den tiden har vi fått ganska bra kontakt om jag ska vara ärlig! Vi har liksom inte direkt snackat tidigare utan bara varit i samma umgänge men nu snackar vi som att vi alltid känt varandra liksom.

Idag har jag inge direkta planer, jag ska träffa J efter skolan, vet inte om G är med också. Annars ska jag mest plugga och skriva slutprovet i spanska. Det är tydligen en läs och hörförståelse så jag känner mig lite trygg på just läsdelen, det är ganska lätt, iaf lättare än resterande grejer. Jag ska snart möta Denise också, vi ska käka tillsammans och när hennes liktion börjar ska jag dra och träffa A en snabbis innan jag ska tillbaka och plugga. Bortsett från detta vet jag inte vad som händer idag, kanske ska försöka träna? HAHA observera orden FÖRSÖKA och KANSKE! Jag är ganska dålig på att ta tag i saker som har med träning att göra. Jag och Kajsa hade planerat att börja träna efter att jag hade opererats och jag fick börja träna, men det kom ju lite grejer i vägen...

Men men, vi får väll se hur det blir med mina planer inför idag. Jag måste iaf plugga så att jag klarar av alla kurser. Därför är det dags för mig att avrunda detta inlägg så att jag hinner plugga lite till innan Denise kommer!

Önskar er alla en bra dag❤

Likes

Comments

Hejsan alla!
Nu är jag här igen med ett nytt inlägg efter det sista! Ja det blev ett ganska deppigt inlägg men ibland får det lov att vara så.
Jag har varit med folk varje dag sen jag och A gjorde slut. Jag har inte klarat av att vara själv och nu har det hänt lite annat som inte har med honom att göra vilket också är jobbigt, men inatt är det planerat att jag sover själv iaf!
I onsdags sov jag hemma hos Bella, guud vad jag har saknat att umgås med henne! Vi satt och snackade om allt som hänt och även gamla minnen, det var extremt mysigt och något som måste göras oftare!
I helgen har jag faktiskt haft det ganska bra! I fredags firade vi Gabi som fyllde 18, as mysig kväll och as härligt folk!
Igår hade jag några sovandes hos mig, vi hade det ganska trevligt om jag får säga det själv!
Och idag har vi mest legat i sängen hela dagen och efter att K och G åkt var det först lite jobbigt men jag gick ner och umgicks med min familj ett tag vilket jag inte gjort på länge!
Nu ligger jag i sängen igen och skriver detta. Jag har sån ångest över skolan asså! Har lite att ta igen innan sommarlovet och jag orkar typ inte! Jag vet inte hur jag ska hitta orken, den är borta helt! Dels för att jag har det ganska jobbigt just nu men även pga att jag verkligen inte pallar! Det blir för mycket till slut, är bara så skoltrött liksom! Usch för skolan😅 men jag ska kämpa vidare, jag måste! Men det får bli imorgon, jag tänkte ladda min mobil och sen ta och gå ut och gå ett tag för att rensa tankarna, efter det tror jag att jag ska ta ett bad, duscha måste jag i alla fall!
Imorgon börjar jag 14.10 med spanskaprov, slutprov dessutom, men då jag inte är bra i spanska har jag två inplanerade F. Med andra ord ska jag få F i spanska och måste få godkänt k resterande kurser! Kommer bli tufft men jag SKA klara det! Jag vill, jag kan, jag ska. Resten av veckan har jag inga som helst planer mer än att jag ska jobba i helgen som kommer.
Utöver det har jag inget direkt planerat, eller jo jag måste plugga!

Nu måste jag ladda min mobil, men hoppas att ni får en bra fortsatt kväll💕

Likes

Comments

​Hej alla. 

Denna helgen har varit ganska okej vissa stunder men även åt helvete rent ut sagt... Jag vill bara berätta för alla att jag just nu inte mår speciellt bra och jag hoppas att alla ska respektera detta. Varför jag mår så pass dåligt är pga att jag och Adde har valt att göra slut. Det har varit väldigt upp och ner senaste tiden och vi kände att detta är bäst öfr oss båda just nu.. Jag älskar honom fortfarande men ibland måste man lämna den man älskar för att tänka på sitt eget och dennes mående. Därför har vi valt att göra slut, vi är fortfarande vänner men båda tycker att detta är ganska jobbigt och jag ber därför er alla att respektera det. 

Mer ingående på hur allt gick till och så tänker jag inte skriva ut helt öppet utan ni kan skriva till oss och fråga så väljer vi själva om vi vill svara eller inte. 

Jag lär nog ha ganska mycket humörsvängningar och sådant och tårarna lär rinna ganska mycket, men jag har mina vänner runt omkring mig och det är jag tacksam för! Vill tacka alla som ställt upp för både mig och Adde under detta och även tacka alla som fortfarande finns där för oss. Ni är guld värda❤

Jag hoppas att ni får en bra dag, själv ska jag spendera dagen åt att plugga men jag ska även träffa Kajsa och Adde lite senare. 

Likes

Comments

Hejsan alla!

Jag har inte skrivit något på ett ganska bra tag, detta på grund av bland annat skolan och operationen. Jag Har lite att fixa nu i skolan då jag varit borta i över en vecka, Varför? Jo jag har äntligen opererats. Det blev dock lite problem med operationen. Jag fick hem en kallelse där det stod att jag skulle opereras torsdag den 27/4 så jag ställde ju in mig på det. Sedan på måndagen veckan då det var dags för operation fick jag en sms påminnelse om min tid.. Där i stod det att jag skulle opereras redan på onsdagen den 26/4.. Jag ringde upp sjukhuset och de ringde upp mig dagen efter, då de sa att det var på onsdagen operationen gällde. Jag gick och pratade med min mentor och fixade så att jag blev sjukskriven en dag tidigare än vad jag redan var, det visade sig att jag skulle missa ännu ett nationellt prov på grund av detta, jag som redan skulle missa några NP..

Jag blev jätte nojig inför operationen och kände mig inte ett dugg redo, vilket alla mina vänner fick höra... Väääldigt mycket.. Men jag och mamma åkte i alla fall till operationsavdelningen och skulle skriva in oss.. Väl där fick vi reda på att det inte alls var på onsdagen jag skulle opereras utan att en annan avdelning gjort fel i systemet... Där stod jag och hade missat mitt prov och min mamma hade tagit ledigt från jobbet.. Man blev ju inte sådär jätte glad kanske... Det var alltså bara att åka hem igen..

Tillbaka på sjukhuset dagen efter.. nu var det verkligen dags och jag kan säga att jag knappt kunde gå för att jag var så pass orolig över att sövas och att det skulle bli några komplikationer... Adde skrev dessutom NP den dagen så jag hade inte lika lätt att få tag på honom.. Men han stöttade mig så gott han kunde. Men det var tur att mormor var där med mig och att jag hade mina stöd genom telefonen av massa kompisar. Jag var extremt nervös innan och alla sa att det skulle gå bra och väl på operationsbordet var jag stel som en fiskpinne, men jag somnade nästan direkt och det sista jag kommer ihåg är att jag blev klappad på kinden av en sköterska som skulle vara med vid operationen.

Jag vaknade upp efter ca 2 timmar, kan säga att jag inte kommer ihåg så mycket mer än att jag blödde i munnen. Jag kände ju på mig att något inte stämde så en läkare tillkallades, så sant... Jag hade en blödning dom gjorde att jag höll på att opereras om och skickas till Eskilstuna. Jag fick lite smått panik, jag fick i mig en massa olika typer av morfin och jag vet inte vad, jag fick massa smärtlindring, sprutor i halsen och läkaren fick hålla kompress ner i min hals i 20 minuter... Tänk att jag låg med öppen mun och en sak ner i min hals i 20 MINUTER... Det känns ganska sjukt, men läkaren var jätte nöjd över hur bra vi samarbetade tillsammans. När det precis hade slutat blöda kom Adde och Mamma till sjukhuset och höll mig sällskap.

Jag fick bekräftat att jag skulle vara tvungen att stanna kvar på sjukhuset över natten och då rasade min värld. Jag ville hem och sova med han skulle sova där med mig, men icke.. Mamma fick sova med mig men trotts detta så grät jag och efter att tag kom D och höll oss sällskap, jag fick i min ännu mer snurrmedicin för att bli lite lugn och för att inte känna lika mycket smärta i halsen. Jag fick mitt i allt för mig att ringa till P också, men då han sov gick det fram till telefonsvararen... Det meddelandet är något jag inte ens kommer ihåg att jag lämnat i stort sett.. Och tyvärr så lyssnade vi på det här om dagen... Jag kan ju säga att jag skämdes ihjäl..

Dagen efter operationen kom pappa och höll mig sällskap, vid ca 11 fick vi åka hem och snacka om att jag hade med mig många olika mediciner... Jag har under sista dagarna tagit MINST 21 tabletter varje dag. Detta på grund av blödningen och på grund av att jag behövde få i mig antibiotika och massa annat. Jag åt tabletter i ca 7 dagar och sista 3-4 dagarna trodde jag att de skulle komma upp så fort jag svalde en till.

Men nu har jag slutat äta alla mediciner så mitt antibiotika är slut och jag känner att jag verkligen inte kan äta fler. Halsen känns mycket bättre och det finns heller inget tecken på att det ska bli en till blödning.

Med detta sagt så måste jag verkligen sätta mig och plugga nu! Ha en fortsatt bra lördag alla ❤

(Tillkommer bilder) 

Likes

Comments

Hejsan alla!
Länge sen sist och nu får ni ett inlägg av ilska.

Hur f••n kan människor lägga över allt på någon annan? Jag fattat verkligen inte hur folk tänker?! Ja de som läser detta och känner sig träffade bör nog göra det oxå och framförallt vissa:) Jag är så j•vla trött på människor som själva gör fel men sedan anser att det är någon annans fel. NEJ DETTA ÄR INTE MITT FEL OCH HELLER INTE NÅGON AV OSS ANDRAS FEL ALLT LIGGER HOS ER:)
Jag tänker inte nämna namn men ser ni detta så hoppas jag att ni förstår att jag fått nog av ert djävulstyg. Jag vet någon som vänder och vrider på sig i graven just nu, och den åsikten står jag fast vid:)
Jag förstår inte hur ni orkar? F•n gå och lägg er istället för att sitta uppe som nå j•vla ugglor och tro att ni är störst, bäst och vackrast.
Detta är något väldigt många människor borde ta åt sig av, typ hälften av befolkningen i Nyköping.

Väx upp.

Nog om detta nu, kände bara för att skriva av mig lite:)
På torsdag vid 10.30 ska jag opereras😅 jag är ganska nervös och svårt att sova om nätterna... Men det är bara att bita ihop och få det gjort, eller ah inte under operationen då eftersom det är halsen de ska ner i;)
Idag har vi inga direkta planer längre då våra ändrades ganska dramatiskt, men vi ska träffa lite människor och umgås och sen vet jag inte😅
Jag hoppas i alla fall att NÄSTAN alla får en fortsatt bra kväll😊❤

Likes

Comments

Denna vecka har det hänt ganska mycket faktiskt. Måndag och tisdag var helt vanlig dagar, jag gick i skolan och kom hem och pluggade. Dock drog jag och Kajsa ut och tränade i tisdags, vi både gick och sprang ca 5km.🏃🏼‍♀️ tyvärr fick jag ont i foten så att jag blev tvungen att hoppa på kryckor under resten av dagen.

För er som inte vet har jag en skada i foten sen flera år tillbaka pga att jag blivit trampad av en häst, denna skada har under senaste 2 åren blivit värre. Det är något jag får hoppas att det bli bättre för läkarna hittar inget fel i foten så det går inte att göra något åt skadan:/

I onsdags var jag hemma från skolan pga foten, hade ont på morgonen och gör extremt ont att hoppa på kryckor under en hel dag så jag följde med mamma och besikta bilen och umgicks lite med henne.

Sen kommer ju då torsdagen, det var en av de jobbigast dagarna i veckan. Vi var på begravning för min gammelmormor Anna. Det var en väldigt vacker begravning samtidigt som det såklart var jobbigt, men hon var så pass gammal så det var liksom något man var ganska inställd på att det skulle hända om inte så länge. Efter själva ceremonin åkte vi och fikade och hade det jättetrevligt med massa släktingar och anhöriga.

Fredagen var jag hemma från skolan för att jag var så extremt trött efter begravningen. Jag låg mest och sov hela den dagen och tog det lugnt tills adde kom hem från skolan. Då träffade vid Donde och umgicks med honom resten av dagen. Vi gick även och tittade på ett jobb och hur det fungerade osv.

I Lördags jobbade vi på rosvalla ett par timmar och sen drog vi hem till Adde och käkade. Efter att vi hade käkat träffade vi Alva och Donde och umgicks med dem några timmar. Jag och Alva satt och pratade och pojkarna gjorde annat, väldigt behövligt för mig om jag ska vara ärlig! Efter detta gick vi bara hem och myste i sängen och spelade spel på våra mobiler tills vi båda somnade. Men sen fyllde ju även Bella år! Så nu är hon 16 istället, och ja hon är lika dålig som jag på att uppdatera bloggen😂

Idag vaknade vid vid ca 10, då kom Donde hem till oss, igen😂 Ja vi ungås väldigt mycket med honom med det är för att vi har roligt ihop. Jag och kajsa drog ut vid ca 13 och gick i the timmar. När vi kom hem packade vi massa saker och drog till Stigtomta, jag, Adde och Kajsa. När vi kom hit tränade vi lite till innan vi duschade. När vi hade duschar hade vi på oss black mask. Många säger att det känns som att ansiktet ska slitas av men jag tyckte helt ärligt inte att det gjorde speciellt ont. Det gjorde dock Kajsa, hon började nästan gråta😂 Om man ska sätta ett betyg på den från 1 till 5 skulle jag ge den en 2;a, den tog inte bort så mycket som man trodde att den skulle göra:/ men huden blev len efter i alla fall.

Just nu sitter jag och har precis haft på en speciell lera på Amandas Psoriasis. Denna leran gör så att huden blir typ "normal" igen. Psoriasis är en hudsjukdom där huden växer för snabbt på vissa ställen. (Kommer att komma bilder på detta längre ner, så att ni känsliga personer vet det).
Min lillasyster har alltså denna hudsjukdom, vilket hon haft väldigt mycket problem med. Just Psoriasisen har hon över i princip hela ryggen, i hårbotten, på magen, på ena benet och i ansiktet. I ansiktet har hon mestadels i pannan men även i ena ögonbrynet och vid näsan. Det kan klia och se väldigt obehagligt ut, jag vet att i början när vi fick reda på att hon hade det vågade jag inte hålla på med hennes hår och krama henne och sånt. Men sen förklarades det för mig att det inte är farligt och heller inte smittar, nu sitter jag liksom och behandlar henne och håller på med hennes hår och allt. Jag vet många som ger henne konstiga blickar och hon har även fått väldigt mycket kommentarer i skolan och därför rycker jag att det är en viktig sak att ta upp. Hon har även gett mig tillåtande att skriva om detta. Tycker att det är fördärvligt att människor ska ge blickar och kommentarer pga att hon inte ser ut som alla andra. Men nu vet alla som läser detta vad det är och om ni vill veta mer om det är det bara att fråga henne då hon inte har några som helst problem med det om man frågar henne snällt.

Förutom detta har jag och Kajsa kommit igång och träna nu som man kanske märker lite på vad jag gjort i veckan, så nu kommer ni få följa min resa där också!
Men ha det gött och sov gott / M💕

Likes

Comments