Hej hej det var länge sen 😅
Har hänt så sjukt mycket men ändå lite på dessa veckor men tänkte dela med mig lite av det som hänt.
Jag och min sambo (!) åkte ju till Dalarna och då var det tänkt jag skulle stanna men nej jag åkte med honom hem igen och började söka jobb. Jag jobbade lite extra några veckor så det var väl bra.
Julen och nyår var toppen för jag fick fira den med han jag älskar ❤ mitt 2016 startade värdelöst och fick en vändning mot sommaren och hösten var kass. Slutet blev dock fantastisk och början av 2017 även så.
Det som har hänt lite nu är att jag och Eric är officiellt sambos och riktigt så här kär har jag aldrig varit. Den här människan bringar mig så stor lycka men planerar ett eget inlägg för hur vi träffades och så för det sen så jag kan gå tillbaka och läsa. Redan nu finns lite smått material från vår historia från inlägg i somras 😊
Nej nu måste jag försöka sova lite 😴 natti

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I mitt förra inlägg så skrev jag ju att jag skulle till Dalarna i helgen men så blev inte fallet 😅 både jag och min pojkvän (känns förresten helt amazing att skriva det 💕) blev väldigt förkylda så kändes dumt att åka då.
Mot helgen blev vi pigga dock och på lördagen träffade vi på mamma en sväng som hade med sig kläder åt mig innan dom for vidare mot Ullared. Kvällen slutade upp med lite fylla och trevligt folk.
Jag kan ju säga att under dessa veckor har jag träffat mycket folk och jag blir alldeles snurrig men men man vänjer väl sig 🙂
Idag så gick vi på julbord med hans pappa och sambo vilket var hur trevligt som helst. På kvällen kom Johan förbi lite sen har det bara vart lugnt vilket är skönt det med.
Dock börjar jag känna mig så kluven inför jul och nyår. I helgen ska vi ju till Dalarna och jag blir kvar troligtvis men jag vill ju så gärna fira in nyåret med min pojkvän ❤️ den där kyssen vid tolvslaget känns ju så magisk på nå sätt. Dalarna känns just nu bara mindre och mindre som mitt hem.
Och det är helt insane att det bara är tre veckor kvar på det här året 😱
Men nästa år finns det så mycket att se framemot som jag riktigt längtar. Det känns som 2017 kommer ha mer att ge än det här året 💕

Saknar ju dock min lilla mysfia men henne ser jag ju om en vecka ❤️

Likes

Comments

Tiden bara flyger iväg och försvinner!
Känns så sjukt att om en vecka är jag hemma i våmhus igen ensam. Det ska bli skönt att komma hem till min familj och vänner men kommer ändå sakna Göteborg mycket.
Veckan har varit lugn då jag vart lite slö men svårt att veta lite vad man ska göra när alla ens saker är i Dalarna 🤔
På fredagen kom några av hans vänner förbi och vi hade trevligt och både lördagen och söndagen har vi varit på kalas. Jag har fått träffa en massa nya människor under helgen och jag som är så blyg överlevde men ibland ville jag bara sjunka genom marken för man inte vetat vart man ska ta vägen 😱
Nu ligger jag i soffan och bara myser och laddar upp inför veckan. På fredag åker vi till Mora sen kommer vi inte träffas förrens om fem veckor vilket inte är förrens om nästa år vilket känns lite tufft 😕 men under 2017 kommer vi ha mer med varandra att göra om det går som vi båda önskar just nu.
Känns skönt att allt börjar vända och att jag blir lyckligare 💕

Likes

Comments

I måndags gjorde jag ett spontant val som nu känns så fantastiskt bra!
Jag valde att följa mitt hjärta framför förnuftet för första gången på länge.

Jag och min mor åkte ju till Göteborg för mitt läkarbesök men det blev inte riktigt nå svar utan jag får genomlida lite mer väntetid.
Vi åkte på söndagen tidigt så vi skulle hinna gå på jul på Liseberg. Väl där mötte jag upp en vän som var med oss hela dagen tills kvällen kom och då vågade vi äntligen öppna oss för varandra. Måndagen kom och efter besöket hos läkaren var det dags för hemgång och jag och mamma började åka hemåt. Jag kom aldrig hem. Mamma fick vända för jag ville vara kvar hos denna fantastiska människa.
Mycket har hänt under veckan och mycket mer kommer ske framöver ❤️

Likes

Comments

Haha jämt och ständigt händer det mig. Men nu ber jag faktiskt om en vändning här för vad jag än gjort för dumma saker tycker jag att karma straffat mig nog 😅 eller så är jag nig helt enkelt en otursfia 👌🏻
2016 har faktiskt inte varit mitt år så nu hoppas jag verkligen att jag iaf kan få ett lyckligt avslut på det och en bra början på nästa 🙂

Lite har faktiskt hänt på senaste tiden men jag vill inte skriva ned det här eftersom det är liiite privat men något bra är det iaf känns det som 😉

Likes

Comments

Självklart är klockan rätt så mycket när skriver på bloggen men har alltid så svårt att somna vid denna tid för alla tankar kommer då vilket gör att jag somnar sent och sover bort halva dagarna, bra jobbat Lollo!...
Men igår var jag äntligen hos studievägledaren och pratade om att plugga så nu gäller det att jag ska fundera på vad jag ska inrikta mig mot men är rätt så säkert faktiskt.
När jag gick i gymnasiet fanns inte ens tanken på att studera vidare. Jag skulle ta studenten och få ett jobb så fort som möjligt och bilda familj nån gång lite framöver. Men efter studenten började jag sakna skola och ångrade hur jag presterade. Jag hade kunnat gjort allt så mycket bättre och fortsatt och bli vad jag vill.
Nu när jag pratat med studievägledaren känns det som om jag håller min framtid i min hand och jag beslutar vad som kommer näst.
Jag är även villig att lämna livet i Dalarna för ett nytt och spännande någon annanstans. Visst, jag har trivts bra här men det finns kvar och det är inte säkert jag lämnar men om jag inte gör det kommer jag säkert ångra mig senare i livet när jag är nedslagen med en familj om det nu sker.

Annat roligt är att jag blev moster igen idag vilket jag blev för någon månad sen för första gången då både äldsta och näst äldsta fött. Det har varit världens babybomb i år och folk skaffar förhållanden och här är ligger jag forever alone... When will this beast find her beauty prince?.... Okej så jävla ensam är jag ju inte eftersom Mollan ligger och snarkar och jag trivs rätt så bra själv just nu :)
Det innebär bara mer tid att fokusera på mig själv och när man minst anar det så har prinsen kommit och händer det inte, må så vara för jag har vänner och familj jag älskar så behöver aldrig känna mig ensam.
Jädrar vad jag skriver idag! Kändes väldigt skönt. Förhoppningsvis läser jag det här om något år och det ska bli intressant vart jag befinner mig då ;)

Idag får det bli en liten selfie sen skoterns dag då jag hade väldans roligt med bra människor även om jag inte kommer ihåg alla och dagen efter förtjänade jag verkligen hur jag mådde xD
Likes

Comments

Nu var det ju det här med att min uppdatering suger fast mycket har med att jag egentligen inte alls vill minnas den här lilla skit perioden i mitt liv men det känns skönt ändå att den skrivs ned för jag ska kunna läsa och se hur jag stärkts som människa

Några bra saker:
Haha jag sparar en massa soppapengar genom att hålla mig hemma.
21 november besöker jag Sahlgrenska i Göteborg för att kaaaaanske ha en chans att bli friskförklarad.
Jag har stärkts som människa med tanke på hur allt tar på en psykiskt men ändå har jag kvar min kämparglöd och livsglädje.
Och nu på onsdag ska jag möta en studievägledare, japp jag läste rätt! Lollo ska nog sätta sig vid skolbänken igen för jag funderade länge på plan b och det var att studera. Nu är ju det osäkert än om jag blir friskförklarad men även om jag blir det har plan b blivit plan a och jag är sugen på polisyrket eller barnläkare. Beror på vad läkaren säger för får ju inte bli polis om jag har epilepsi.
Fått en någorlunda ny frisyr.

En annan grej även är att jag skjuter kärleken lite åt sidan för jag har så svårt att släppa in någon. Jag skrev med en men hjärnspöken från mig tar över och jag kände att jag hade nog med funderingar och tankar att oroa mig för än att även ha kärleksbekymmer så det hamnade lite på sidan nu och är man ämnade för varandra blir man tillsist.

Haha fick med lite nu så får vi se vad som händer framöver 😊

Slänger med en bild på havet just för där har jag ett fint minne jag gärna vill bevara ❤️

Likes

Comments

Jag har faktiskt inte helt enkelt haft tid att skriva alls under denna sommaren och med handen på hjärtat kan jag erkänna att jag totalt glömt vilket lösenord jag haft. Jag brukade ha samma överallt men efter att ha haft det sen urminnernas tid och att min facebook blev "hackad bytte jag och har nu lite olika överallt med oro att det ska ske igen.

Hela sommaren har bestått utav jobb och tid med mina vänner så det har blivit ytterst lite datatid. Det var först i slutet av Augusti jag fick all tid i världen då jag tragiskt nog blev sjukskriven med hinder att få köra bil vilket vissa dagar har tagit knäcken på mig eftersom jag bor tekniskt sett i min bil och på vägen.
Det jag åkt som längst var med tåg till Göteborg över en helg plus lite till men fick lov att åka hem för en läkarundersökning. Förhoppningsvis kommer jag kunna åka dit snart igen bara läkaren frisk förklarar mig och ekonomin tillåter. Man blir ju inte precis rik av att vara sjukskriven ;)
Under sommaren gick jag förresten över till Iphone istället för Xperia efter midsommar när min mobil havererade i Sundsvall. Inte för det kanske är så intressant x)

Under sommaren träffade jag även en fantastisk person vars sällskap jag trivs med men så mycket har vi inte hunnit träffats eftersom han bor i Göteborg. Jag börjar faktiskt tycka om honom men hela situationen är jobbig och då pratar jag inte avståndet utan även att jag är rädd att han inte känner samma sak. Ibland känns det som det men ibland känner jag mig bara som ett objekt i sängen men så är inte fallet. Bara jag med mina hjärnspöken så det känts NÄSTAN varenda kille sett mig så. Jag har faktiskt lessnat på det här med one-night-stands och saknar någon att komma hem till och någon som finns där. Aja är vi menade att bli så är det så men jag är då villig att flytta om det känns rätt. Det positiva är att han tog sig förbi min månadsgräns. Haha! Efter en månad brukar jag stöta bort killar jag är på g med för jag blir osäker och rädd för att bli sårad. Jag vet att jag säkert kommer bli det i framtiden igen med stor sannolikhet men så länge jag kan undvika det är jag nöjd.

Imorgon emigrerar jag till Mora för att få middag av mor min och där blir jag tills på torsdag för då har jag ett läkarbesök. Haha skrev lite iaf så lär väl läsa detta om något år och skratta åt mina tankar kring det här med kärleksdelen :')


Likes

Comments

Jag vill verkligen inte förstöra något vilket jag kommer lyckas göra.
Jag vägrar att öppna mig igen och bli till ett åtlöje! Men kan jag verkligen hjälpa dessa tankar när dem oväntat kommer?
Så fort någon vill komma mig nära inpå livet sårar jag dem för ingen får såra mig. Räcker redan med att det skett en gång och jag orkar inte jobba med det igen med tanke på att det tog tid innan jag kunde bli någorlunda normal igen och ändra inställning till det.
Just nu vill jag bara vara lycklig vilket jag är men svårt när tankarna slår till och hårt dessutom. Här kan jag verkligen inte vara självisk,

Likes

Comments

Haha jag har inte glömt bort bloggen men har inte haft tid och skriva. Galet mycket den senaste veckan med både jobb och vänner. Mina vänner är verkligen mycket av mitt liv nu för jag umgås med dem jämt eftersom det är dom som levererar skratten till mig och något skjut underbart är att senaste året har jag fått bättre kontakt med gamla vänner med efter jag gick ut gymnasiet.

Efter att dessa dagar även varit fylld med studenten inser jag hur mycket jag ändrats under ett år.
Mina förväntningar förra året var att försöka flytta uppåt i landet inom ett år. Något jag faktiskt fortfarande är väldigt sugen på men jag fick ju jobb här hemma så hellre att jobba ihop pengar för en framtida flytt.
Under hela min gymnasietid var jag i ett förhållande även så jag släppte aldrig riktigt loss heller och vågade prata med så många och särskilt inte om dom var utav manliga könet av rädsla att folk skulle tro saker vilket alla gör än. Haha undra hur många jag förklarat för att jag och Jeppe enbart är bra vänner när folk vill tro annat :)
Efter gymnasiet tog det slut och det knäckte mig totalt vilket jag var för stolt för att visa då och jag var inte mig själv och gjorde saker jag på ett sätt ångrar men ändå inte. Det jag ångrar var avsikterna till att jag gjorde dem eftersom dem inte gentemot mig själv. Inga allvarliga saker dock!
Haha det tog ett bra tag för mig att förlåta och gå vidare tills jag kom underfund med att det finns ingenting att riktigt förlåta heller för jag funderade på om rollerna skulle vara omvända så vad hade jag gjort då?
Efter det släppte en tung börda och jag kunde äntligen sakta med säkert börja gå vidare och lita på människor igen.
Att börja lita mer på människor gör att jag släppt mitt kontrollbehov över vilka som finns i mitt liv och utan kontrollbehovet känner jag mig mera fri att göra vad jag vill och leva efter mig och henne jag vill vara vilket jag snart uppnått, Min hälsa är även bättre än någonsin och jag bryr mig mer om mitt yttre.

Den tillbakadragna Lollo ligger i det förflutna med allt dåligt hon varit med om för henne vägrar jag leva som igen utan jag föredrar denna positiva människa jag vuxit till.

Tänkta iaf slänga upp lite gamla bilder jag kan sitta och blicka tillbaka på och skratta åt om ett år tillsammans med det här inlägget för att se om det gick så bra med att vara positiv :)

Bilden vid Norges riksgräns är faktiskt vid det är laget ett år gammal och genom att kolla på den ser jag resultat på mig. Jag är inte längre rödhårig vilket jag var längre och jag är några kilo tyngre där och helt ohälsosam :')
Där var det även första gången flera på jag var i Norge och senaste året har jag varit där väldigt många gånger.
Jag och Kajsa har varit dit bara för vi ville köpa glass och kika på killarna i Oslo.
Annars har jag åkt själv och hälsat på en kompis som jag skaffat mig. Haha himla tur för mig att han även talar svenska :) 

Likes

Comments