Jag har faktiskt inte helt enkelt haft tid att skriva alls under denna sommaren och med handen på hjärtat kan jag erkänna att jag totalt glömt vilket lösenord jag haft. Jag brukade ha samma överallt men efter att ha haft det sen urminnernas tid och att min facebook blev "hackad bytte jag och har nu lite olika överallt med oro att det ska ske igen.

Hela sommaren har bestått utav jobb och tid med mina vänner så det har blivit ytterst lite datatid. Det var först i slutet av Augusti jag fick all tid i världen då jag tragiskt nog blev sjukskriven med hinder att få köra bil vilket vissa dagar har tagit knäcken på mig eftersom jag bor tekniskt sett i min bil och på vägen.
Det jag åkt som längst var med tåg till Göteborg över en helg plus lite till men fick lov att åka hem för en läkarundersökning. Förhoppningsvis kommer jag kunna åka dit snart igen bara läkaren frisk förklarar mig och ekonomin tillåter. Man blir ju inte precis rik av att vara sjukskriven ;)
Under sommaren gick jag förresten över till Iphone istället för Xperia efter midsommar när min mobil havererade i Sundsvall. Inte för det kanske är så intressant x)

Under sommaren träffade jag även en fantastisk person vars sällskap jag trivs med men så mycket har vi inte hunnit träffats eftersom han bor i Göteborg. Jag börjar faktiskt tycka om honom men hela situationen är jobbig och då pratar jag inte avståndet utan även att jag är rädd att han inte känner samma sak. Ibland känns det som det men ibland känner jag mig bara som ett objekt i sängen men så är inte fallet. Bara jag med mina hjärnspöken så det känts NÄSTAN varenda kille sett mig så. Jag har faktiskt lessnat på det här med one-night-stands och saknar någon att komma hem till och någon som finns där. Aja är vi menade att bli så är det så men jag är då villig att flytta om det känns rätt. Det positiva är att han tog sig förbi min månadsgräns. Haha! Efter en månad brukar jag stöta bort killar jag är på g med för jag blir osäker och rädd för att bli sårad. Jag vet att jag säkert kommer bli det i framtiden igen med stor sannolikhet men så länge jag kan undvika det är jag nöjd.

Imorgon emigrerar jag till Mora för att få middag av mor min och där blir jag tills på torsdag för då har jag ett läkarbesök. Haha skrev lite iaf så lär väl läsa detta om något år och skratta åt mina tankar kring det här med kärleksdelen :')


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag vill verkligen inte förstöra något vilket jag kommer lyckas göra.
Jag vägrar att öppna mig igen och bli till ett åtlöje! Men kan jag verkligen hjälpa dessa tankar när dem oväntat kommer?
Så fort någon vill komma mig nära inpå livet sårar jag dem för ingen får såra mig. Räcker redan med att det skett en gång och jag orkar inte jobba med det igen med tanke på att det tog tid innan jag kunde bli någorlunda normal igen och ändra inställning till det.
Just nu vill jag bara vara lycklig vilket jag är men svårt när tankarna slår till och hårt dessutom. Här kan jag verkligen inte vara självisk,

Likes

Comments

Haha jag har inte glömt bort bloggen men har inte haft tid och skriva. Galet mycket den senaste veckan med både jobb och vänner. Mina vänner är verkligen mycket av mitt liv nu för jag umgås med dem jämt eftersom det är dom som levererar skratten till mig och något skjut underbart är att senaste året har jag fått bättre kontakt med gamla vänner med efter jag gick ut gymnasiet.

Efter att dessa dagar även varit fylld med studenten inser jag hur mycket jag ändrats under ett år.
Mina förväntningar förra året var att försöka flytta uppåt i landet inom ett år. Något jag faktiskt fortfarande är väldigt sugen på men jag fick ju jobb här hemma så hellre att jobba ihop pengar för en framtida flytt.
Under hela min gymnasietid var jag i ett förhållande även så jag släppte aldrig riktigt loss heller och vågade prata med så många och särskilt inte om dom var utav manliga könet av rädsla att folk skulle tro saker vilket alla gör än. Haha undra hur många jag förklarat för att jag och Jeppe enbart är bra vänner när folk vill tro annat :)
Efter gymnasiet tog det slut och det knäckte mig totalt vilket jag var för stolt för att visa då och jag var inte mig själv och gjorde saker jag på ett sätt ångrar men ändå inte. Det jag ångrar var avsikterna till att jag gjorde dem eftersom dem inte gentemot mig själv. Inga allvarliga saker dock!
Haha det tog ett bra tag för mig att förlåta och gå vidare tills jag kom underfund med att det finns ingenting att riktigt förlåta heller för jag funderade på om rollerna skulle vara omvända så vad hade jag gjort då?
Efter det släppte en tung börda och jag kunde äntligen sakta med säkert börja gå vidare och lita på människor igen.
Att börja lita mer på människor gör att jag släppt mitt kontrollbehov över vilka som finns i mitt liv och utan kontrollbehovet känner jag mig mera fri att göra vad jag vill och leva efter mig och henne jag vill vara vilket jag snart uppnått, Min hälsa är även bättre än någonsin och jag bryr mig mer om mitt yttre.

Den tillbakadragna Lollo ligger i det förflutna med allt dåligt hon varit med om för henne vägrar jag leva som igen utan jag föredrar denna positiva människa jag vuxit till.

Tänkta iaf slänga upp lite gamla bilder jag kan sitta och blicka tillbaka på och skratta åt om ett år tillsammans med det här inlägget för att se om det gick så bra med att vara positiv :)

Bilden vid Norges riksgräns är faktiskt vid det är laget ett år gammal och genom att kolla på den ser jag resultat på mig. Jag är inte längre rödhårig vilket jag var längre och jag är några kilo tyngre där och helt ohälsosam :')
Där var det även första gången flera på jag var i Norge och senaste året har jag varit där väldigt många gånger.
Jag och Kajsa har varit dit bara för vi ville köpa glass och kika på killarna i Oslo.
Annars har jag åkt själv och hälsat på en kompis som jag skaffat mig. Haha himla tur för mig att han även talar svenska :) 

Likes

Comments

Hallå igen!
Jag har haft så fullt upp i helgen att jag inte kunnat skriva.
På fredagen jobbade jag och körde i Älvdalen vilket gick långsamt då jag blev klar för fort. Efter jag slutat åkte jag hem och fixade mig för en utekväll med Emma och så for vi runt mycket den kvällen med trevliga människor. Emma var trött vid ett och ville hem så jag fortsatte kvällen med en gammal klasskamrat och vänner och vi hamnade i Rättvik. Eftersom jag nu tror att jag är så fit på fyllan sprang jag på Rättviks bryggan hela vägen. Med handen på hjärtat erkänner jag att jag stannade två gånger och andades. Dock bättre resultat än tidigare 😉
Fem var jag hemma och dagen efter leverade Älvdalen eftersom det var drifting. Jag for dit själv men träffade kompisar där. På kvällen körde jag jeppe fram och tillbaka till krogen och var även i Orsa på crusingen och umgicks med vänner och fick mycket skratt.
Söndagen var lugn hemma hos mor.
Nå mer har jag inte att skriva för inläggen är fortfarande ägnade till mig eftersom ingen läser ändå vilket jag inte är lidande av för så jävla intressant är jag inte för andra anser jag men för mig själv å minnas är det guldvärt 😄

Likes

Comments

Haha har faktiskt inte någon stor lust alls att skriva om dagen då inget intressant har hänt utan den här dagen skiljer sig inte mycket från andra.
Imorgon börjar jag jobba 05:45 så jag borde vara vettig och sova nu men som vanligt har jag svårt för det.
Känner mig så otrygg på något sätt när jag ska somna själv för att jag får så många tankar då som inte vill ge sig av. När jag väl lyckas med att somna så sover jag däremot som en stock.
Jag vet inte men jag är så förbannat förvirrad över saker och svårt att prata ut om det med och lösa det eftersom jag är så rädd att bli bränd igen eftersom så många jag litat på svikit mig.
Att släppa in en människa är nästan omöjligt för när dom kommer så nära inpå stöter jag bort dom vilket jag gjort senaste halvåret.
Men men jag jobbar för fullt på det och försöker även tro gott om alla men vissa veckor är det svårare än andra 😊
Imorgon efter jobbet ska jag och Jeppe iaf handla och eftersom jag tycker att det är så tråkigt gör vi det samtidigt så jag kan jävlas som jag älskar så mycket att göra 😄

Likes

Comments

God kväll!
Nu några dagar framöver blir jag morabo några dagar då jag ska vara husvakt 😊
Som vanligt har jag jobbat vilket gick bra men haft lite träningsvärk i kroppen men det är ju bra för då händer det saker med kroppen 💪
Sen oktober började jag med en ny livsstil då jag rörde mig mer och blev mera aktiv vilket gav resultat och nästan 20 kg försvann och mer ska bort har jag beslutat.
Efter jobbet for jag hem och packade och for till Mora.
Efter det for jag till Jeppe och följde med upp på gesunda berget för att se honom cykla och försöka knäppa nå kort men med mobilkamera blir det inte så bra resultat.
Lite kaffe senare for jag till huset och här ligger jag nu och kollar på roadkills. Haha det är en serie på Youtube förresten.
Nu ska vi se om jag lyckas somna bättre än igår då jag har många tankar på lagret nu men många kluras ut mer och mer och jag ser saker klarare.

Likes

Comments

Haha tänk att jag kom på att det var dags å skriva nu!
Dagen har varit helt okej trots det dåliga vädret men jag jobbar konstigt nog bättre då eftersom man helst inte vill vara ute i regnet så mycket när man levererar så fötterna går automatiskt fortare då.
Eftermiddagen kan däremot diskuteras då det blev mycket stress när man då ingrep för att hjälpa en kollega i någon sorts kris. Många tunga pallar drog man så snabbt som möjligt så jag använde inte kroppen som jag skulle vilket känns i ryggen nu.
Dagen avslutades hos Jeppe på en kopp kaffe tills det var läggdags och jag for hem.
Nu ligger jag med världens bästa sovsällskap vilket är min katt som har sin plats intill mig i sängen. Hon är ju världens raraste och mysigaste 😍
Imorgon blir det mer jobb men får hoppas på en lugn dag med bättre väder 😄

Likes

Comments

Haha efter många försök startar jag återigen en blogg. Jag har märkt av mycket att jag gärna skriver av mig på dokument på datorn med tankar och minnen och visst går det bra men så slog tanken mig att en dator kan krascha och då försvinner mina minnen. Jag förväntar mig inte att någon kommer att läsa den här bloggen men den är mest till mig själv så jag även kan se hur jag utvecklas som person 😊

Så vem är då jag?
Jag heter Louise och är nitton år gammal någon månad till.
Att skratta och leva livet och uppleva saker. Roadtrips med knasiga och roliga vänner står högt upp på listan av saker jag tycker om att göra.
För nuvarande bor jag hemma hos min far med hund och katt tills jag får tag i något eget men det är en lång kölista på lägenheter.
Jag jobbar sen i mars på PostNord där jag kör lastbil och trivs bra med det.

Haha ja jag vet inte riktigt mer vad jag ska skriva om faktiskt eftersom jag inte riktigt strävar efter att få nå läsare. Jag har ju tidigare bloggat från devote som jag tror bytte namn till nouw fast sån bra koll har jag inte riktigt så jag kan ju ha helt fel också.

Just nu ligger jag i sängen och ska väl strax sova för imorgon blir det jobb. Under helgen har jag tagit det lugnt faktiskt bara och var chaufför under lördagen till min kompis Johnny. Länge sen vi umgicks faktiskt men kul hade vi och klockan fem på morgonen var jag hemma.
Bäste brorsan Jeppe kom hem till Gesunda idag så jag for väl dit och var lite jobbig på honom men det får han tåla när han överger mig en hel helg så jag inte får någon att vara jobbig på 😉
För tillfället åskar det så det är lite jobbigt att försöka sova men det är mysigt ändå.
Nej fortsätter jag här kommer jag aldrig lyckas somna så hörs hej!

Likes

Comments