En bra vecka har passerat.
En skön känsla infinner sig när man känner att förändringar man gör i livet inte är någon ansträngning. Nyttig mat och lagom med träning samtidigt som man kan tillåta sig lite onyttigare dagar ibland. Livet behöver ju inte bli tråkigt bara för att man bestämmer sig för att skaffa sig en bättre hälsa 😀
Veckans höjdpunkt när det gäller egen lagad mat blev en underbar rotsakssoppa.
Har även införskaffat en matberedare för att förenkla hantering av bla. rotsaker.
Har även idag bakat systrarna Voltaires fillimpa samt 2 plåtar med fröknäcke.
Har i veckan gått över 91000 steg. 👍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hallå där på er!
Veckan har rullat på och helgen är snart slut.
Det känns som att kombon av nyttigare mat och mer rörelse har blivit en del av vardagen nu. 10000 steg nästan varje dag och betydligt mer på helgerna.
Årstaviken runt både lördag och söndag.
Igår lördag slutade det på 16700 steg 👍😀
När man är så duktig så får man unna sig lite "strössel" så det blev fish and chips och en öl på Pitchers (Mariatorget) och sen en öl på Black and Brown.
👋

Likes

Comments

Dagens middag och stegräknarinfo.
Över 10000 steg och lunch powerwalk.
Perfekt att utnyttja tiden.
Dagens middag bestod av lårkycklingfile broccoli och lite rest av grönsaksbiff från igår. Mindre portioner hjälper helt klart till för en mer lagom mättnadskänsla.
😀👋

Likes

Comments

Söndag med promenad runt Årstaviken. Ca 10 km och 12000 steg med hund. Undrar hur många steg Stella tog?

Väl hemma blev det knäckemacka med riven morot och kalkonskinka samt kaffe. Känns som en bra nystart på hälsoresan. Vi kommer vara skyldiga Svenne många öl när vi når våra mål. Inte för att vi missar söndagsrapporterna utan som tack för att du engagerar dig i allas vår hälsa. Stort tack på förhand

Likes

Comments

Lördagen den 30 januari blev det en härlig promenad i Nyckelviken. Vi har ofta varit där men upptäckte nya områden på vår 5 km promenad. Härliga stigningar och jobbiga trappor. Middag bestod av ryggbiff med rotsaksgratäng och rödvinssås.

Likes

Comments