Idag er lille sjarmøren min rukket å bli 2 måneder og jeg føler at det ikke har godt mer enn 2 uker. Men slik er vel baby tiden, den blir slukt opp av alt rundt. Og når vi i tillegg er inn og ut av sykehus, helsestasjon og fysioterapeut, ja da får tiden. Han har hatt stor fremskutt siden fødsel, men jeg klarer ikke helt å huske hva han har lært og hva har han kunnet hele veien.


Dexter må videre opp i vekt , men han har tatt igjen fødselsvekten sin med 1 kilo og 1,3 kg mer enn der laveste han var på. Dermed dokumenterer jeg godt hva han spiser til hvert måltid slik at man kan holde øye med mat inntaket og hvor mye eventuelt han må øke.

Idag skal vi besøke gamle klassen min og ellers bare slappe av og kose masse. Dette var en kjedelig og rask oppdatering, men jeg har flere innlegg på lur. Jeg har som sagt ikke all verdens tid og når han først er våken så bruker vi det godt sammen. Jeg syntes det er utrolig viktig med godt samspill og mener bestemt at vi utvikler oss sammen og blir kjent på en bedre måte.

Ønsker alle en riktig god helg og håper dere vil følge med videre!

  • 6 lesere

Likes

Comments

Nå er det snart 13 måneder siden min lille Didrik måtte forlate oss før han i det hele tatt hadde kommet. Jeg husker dagen som om det var I går. Jeg skulle gjort alt for å gå tilbake i tid. Jeg skulle ha Grini meg til keisersnitt, så jeg slapp å gå over termin og oppleve at gutten min ble kvelt av sin egen navlesnor på vei ned i bekkenet.

Hele verdenen sto stille og eneste legen klarte å hutre fem var "det er ikke en statistikk man ønsker å være en del av"


Jeg har valgt å være åpen om hva som hendte 30.juli 2015, men jeg har aldri klart å finne ord for sorgen som tok oss. Har ikke funnet ut hvordan jeg kan fortelle historien min om hvordan dagen endte slik den gjorde. For jeg bærer for mye skyld, selv om jeg vet hvor fort kveling skjer så klandrer jeg meg selv vær eneste dag og det kommer jeg til å gjøre resten av mitt liv.

Målet mitt for 2017 er å kunne klare å sette ord og fortelle historien min. Hvordan jeg opplevde torsdag 30 juli 2015. Hvordan livet mitt ble dratt videre og hvordan jeg har det nå.

Lille gull, håper du vet at mamma elsker deg. At du var høy ønsket og dypt savnet.

Likes

Comments