Såja då har praktiken börjat och det har redan gått en vecka! Stället jag praktiserar på heter Marriott hotel som ligger i Glasgow. Det är ett sjukt soft team i köket, dom ni ser på bilden är alla praktikanter eller liknande. På hotellet är det totalt 31 olika nationaliteter vilket gör det jävligt roligt för att alla kommer från olika kulterer och har olika bakgrunder. Nu har jag även flyttat till mitt permanenta boende så det är skönt. Det är en tvåvånings lägenhet och jag bor med två andra som verkar softa. Lägenheten är fin och alla har egna rum och ett schysst kök. 

I veckan har även Merike och Maria varit här och hälsat på så det var kul att träffa dom o snacka lite o se hur det är här i Skottland. Annars finns det inte mycket mer att säga, jobbar för det mesta nu vilket är skönt, förutom idag för idag slog man till på en tatuering :) 

ha det fint.

Mvh, Mat Mat & Mat

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är bra mellanrum mellan mina inlägg men men vad ska man göra. Nu har jag iallafall varit har i Glasgow i tre veckor och det är mycket som har hänt. Tiden går fort det känns som att jag har bott här i ett par år redan så det är väl ett gott tecken. Snart börjar praktiken, en vecka kvar! Men det tar vi då.

Det är sjukt kul här har blivit bra polare med några här så det är skönt att ha dom nu när William åker. Vi har åkt till Edinburgh två gånger eller Edinburra som dom säger o kollat in det staden sjukt fin! (bilden ovan) 

I onsdags åkte vi upp till ett whisky destileri och hade whisky provning o fick en rund tur sen fortsatte vi upp i Highlands vilket var typ det finaste jag sätt på länge. Det är svårt att sammanfatta tre veckor av roliga och spännande grejer så får väl börja göra detta oftare men det är riktigt bra här och ett eller annat whisky glas har det även förtärts :) 

Mvh, MatMat & Mat

Likes

Comments

Så nu är det dags! nu är jag här! på riktigt! Det känns fortfarande lite overkligt men jag bor hos en bra värdefamilj som är hjälpsamma och allmänt sköna människor, men att vakna upp i en annan säng i ett annat hus i ett annat land är en konstig känsla men nu börjar det kännas mer bekvämt. Vi har träffat dom andra studenterna nu och börjat English School och redan fått läxor..... Idag har vi varit på city sightseeing och lekt lite på ett museum som ni ser ovan. Så nu har man börjat lära känna denna vackra stad lite. Nu blir det fan att kolla lite netflix, ha de fint tills nästa gång.

Mvh, MatMat & Mat  


Likes

Comments