allmänt, gymnasiet

Tjo allihopa idag har det varit -20 ute vilket är extra roligt när vi har bad på idrotten. Men jag körde iallafall klädsim och det gick bra. Imorgon har vi också bad så vi får hoppas det är lite varmare imorgon. Imorgon åker jag till Övertorneå efter skolan för vi är lediga på fredag för nån anledning som jag inte kommer ihåg Hahah. Så jag har städat exakt hela lägenheten och gjort lite läxor, och de drog ett tag. Asså är det bara min jag som har typ 5. prov, 8 inlämningar och 1 redovisning veckan just innan jul...okej kanske inte så där överdrivet men jag har väldigt full upp. Men nu ska jag gå och sova för har bara lyckats sova cirka 3 timmar inatt för att jag hade sån huvud värk hela natten, god natt ❤️

Likes

Comments

Idag var jag och min kompis och handlade julklappar i Luleå. Det vart inte så många men ska nog dit fler gånger så. Jag är inte den bästa på att slå in men jag tycker de vart helt okej.

Likes

Comments

baka , gymnasiet

Den den här veckan har varit så rolig måndag rullade på som vanligt. På tisdag gick jag och mina kompisar och badade och försökte göra bort lite av våran idrottsuppgift där vi ska göra massa saker i vattnet. Så först så gick vi och ”värmde upp” i äventyrsbadet på nordpoolen för att vi inte hade badat på länge. Sedan trampade vi vatten i 12 minuter sedan åkte vi lite rutschkana i äventyrsbadet sedan gick vi och duschade. Vi kom ju på fritiden då vi inte hade idrott så vi gjorde inte så mycket för de kunde vi ju göra på idrotten sen. På onsdag skulle vi också bada men den här gångs var de faktiskt på idrotten då simmade jag 60 längder. På torsdag flöt vi först på rygg i 12 minuter vilket var väldigt svårt för mig för jag är jätte dålig på att flyta men jag klarade det. Sedan hoppade vi från högsta hopptornet, för att få högsta poäng skulle man dyka men jag har typ aldrig hoppat från en trampolin då det inte finns sånna i Överkalix så jag vågade inte dyka men fick 2 poäng iallafall. Sedan skulle vi dyka 3m bassängen var 3,8 så man skulle ta i en rockring som var på 3m, jag har försökt de tidigare att dyka så djupt men aldrig klarat de så jag gjorde ett test försök och lyckades dyka ner till 3,8 men for snabbt upp för det gjorde så himla ont, jag försökte tryck utjämna men de hjälpte inte så jag gick in i duschen för att det gjorde så ont.

På fredag så var de fordons hela dagen och jag fick hålla på med en Saab typ hela dagen och hissa upp och ned den säkert 15 gånger. Men även fast vi går till 15:35 en fredag så är dom alltid så mysiga för vi spelar dansband i verkstaden och alla dansar till musiken till och med lärarna. Jag stannar i boden i helgen för jag ska handla julklappar och det finns inte direkt så mycket ställen att köpa julklappar på i Överkalix.
Efter skolan gjorde jag pepparkakor och alla fick bli i formen av lastbilar fast jag typ åt upp halva degen Hahah

God natt nu alla och trevlig helg

Likes

Comments

allmänt

Idag testade jag att göra egna lökringar Hahah kanske inte de vackraste men. I början var jag svin rädd att värma upp oljan för hade sett massa videos där de varnade om att de kunde börja brinna. Så jag hade ett lock i närheten och inte på så hög värme det är därför de är ganska bleka i färgen. De smakade helt okej men inget jag skulle göra igen för det tog lång tid det blev väldigt stökigt och smutsigt och de smakade inte så super gott. Så det blir att stor städa hela lägenheten eftersom jag är lektions fri varje tisdag.

Likes

Comments

A- traktor, volvo
Okej kanske är jobbigt att jag lägger ut här när jag själv gör videos och när Gustav gör videos. Men han lägger ned mycket tid på det här och jag vill att han ska få den support han förtjänar så här är hans nya video för er bil intresserade


Likes

Comments

allmänt

God morgon idag är första riktiga höstlovsdagen så de första jag gjorde när jag vakande var att sticka till gymmet och träna lite ben och gå på löpbandet i en halvtimme de gick ganska bra för att vara första gången jag använder de. Nu har jag kommit hem och ska duscha och efter det ska jag till tandläkaren och efter det ska jag nog till Gustav

Likes

Comments

gymnasiet

Sorry för super dålig uppdatering men internet har krånglat super mycket och har fortfarande inte fått till det. Men Jaja idag har iallafall varit en super bra dag tycker jag först så åkte jag och klassen till Luleå på studiebesök till en lastbil och buss verkstad det var super intressant tycker jag. Efter det åkte vi tillbaka till skolan och då fick jag byta däck på ett släp och göra lite annat. Det börjar bli kul nu när vi inte bara läser i böcker om fordon utan vi gör saker också. Efter det gick jag och en kompis på frasses och pratade sjukt mysigt var det.

Efter det har jag städat hela lägenheten för min bästa kompis kommer hit imorgon och ska sova. Men har ett stort problem hon ska sova på en luftmadrass och har kommit på att jag har glömt pumpen i Överkalix så har suttit och försökt blåsa upp den ett tag men blir sjukt snurrig i huvet så vet inte hur vi ska lösa de här Hahah. Nu ska jag gå och plugga om bromsar för de har jag prov på nästa vecka.

Likes

Comments