Nu har lillebror kommit till världen! Vi är stolta föräldrar åt två prinsar. Den 17 september kom lilla Felix :) Fabian är en stolt storebror som går stryker Felix på huvudet hela tiden!

Åh vad jag älskar mina prinsar!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Den 8 maj typ vid 9 på morgonen ringer mamma och berättar att min lillebror har varit med om en allvarlig arbetsplatsolycka och ligger på operartionsbordet, han har legat där sen 3.30. Det började spruta tårar och jag fick en chock. Mamma sa även att hon var på väg ner till Umeå samt brors tjej och son. Han fastna i ett timmerstocksgrejs med både benen och ena foten är väldigt illa däran. Operartionen var klar vid 13-13.30 typ.

Han kommer att bli bra men det tar tid. Min värsta tanke var att han skulle få amputera fötterna men det behövde han inte. Han låg i Umeå i två veckor och gjorde två operartioner till, nu ligger han här i sunderbyn men får komma hem om några veckor. Är och hälsar på han varje dag en kort stund efter jag har lämnat Fabian på dagis.

Är så glad att han lever, för det kunde gå ännu värre. Jag älskar dig älskade lillebror <>

Likes

Comments

Nu börjar mitt liv bli komplett. Fabian ska bli storebror i september :) vi är så lyckliga!Likes

Comments

Säger bara ett ord, LYCKLIG!

Skulle börja jobba den 1 feb, men är sjukskriven just nu. Och Fabian har börjat på dagis och han trivs. Han har vuxit så mycket. Och Andreas har tagit c-kortet, nu är det bara resten kvar av utbildningen. Livet börjar bli bättre och bättre! Älskar er min familj <3


Likes

Comments

Jag vill så gärna! Ger upp snart. Får sluta tänka så kanske det blir bättre.

Börjar jobba nästa helg och Fabian börjar dagis den 14 januari, lite ångest att lämna han där. Min lilla bebis :) Andreas har börjat lastbilsutbilningen och sen börjar han jobba. Och jag har fått fast jobb :) men ändå saknas nå i mitt liv...

Likes

Comments

Idag fyller min älskade Fabian 1år!

Denna dag kommer jag ihåg exakt vad som hände för ett år sen, min lyckligaste dag!

23.43 blir du 1 år! <3 älskar dig mammas kille!


Likes

Comments

Jag förlorade den underbara känslan igår men nya tag blir det..

Snart hoppas jag att alla stenar ramlar från mitt hjärta och allt blir som det nästan har varit förr skillnaden är att vi har Fabian :)

Nu faller snön hära och börjar bli kallt så ni ska vi flytta bak Fabian i baksätet så kupevärmaren inte bränner sönder stolen. Kommer kännas konstigt att ha han bak när man är själv, vill egentligen inte de. Men vill inte förstöra stolen.
Till helgen ska Fabian sova hos mormor och Dick, vi ska på ólerys med Andreas familj, vi ska bowla och äta gott. Fabian kommer ha det så bra där med mormor, Dick och Harry. Harry älskar ju barn och Fabian älskar hundar.

Men nu ska jag leka med min son innan han ska få mat.

Likes

Comments

Jag sitter verkligen och drömmer!
Har så mycket drömmar som jag vill ska slå in. Några är kanske på väg, men jag vet inte :)

Likes

Comments

Är lycklig och glad men även ledsen och ensam.

Sen blir min bebis 1 år om 18 dagar, det är blandade känslor. Han var ju nyss liten bebis och låg på bröstet och nu är han verkligen en stor bebis med envis vilja. Han går omkring, kryper och leker varje dag :)

Kalas blir det i två dagar, ena dagen för släkt och familj. Andra dagen för vänner men jag vet inte hur många som kommer, typ ingen har ju svarat! Tråkigt men sant.


Likes

Comments

Jag vill så mycket, men vill Andreas. Ligger och drömmer om massa saker!

Likes

Comments