Hoppas ni har haft en både bra nyår och jul! Det har iallafall jag! Ett år att minnas iallafall! Trots att jag har spenderat min tid med feber har de ändå blir en väldigt lyckad jul o nyår! Vi var hos några fina vänner o firade nyår o julen spenderades hemma i flahult med familjen o willas fick så många julklappar! Min favorit julklapp vart den här älgen en flaskhållare ! Så underbart fin! Har en fortsatt bra fortsättning! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sonya hydrate shampoo

Detta underbara schampo, jag använder detta tillsammans med sonya hydrate conditioner. Behövs en väldigt liten mängd schampo då de lödra väldigt lätt! Har en underbar doft det ger ditt hår lyster och gör de enkelt att styla passar även för dig med färgat hår! Ett vårdande schampo med aloe vera, panthenol (provitamin B5) och bidrottninggele (Royal Jelly)

❤️🐢💎Forever Aloe lips 

Som vi säger, håll leendet i form i alla väder!

Denna kombinationen av Aloe Vera, jojobaolja, och bivax gör dina läppar lena och mjuka, skyddar även dina läppar mot väder och vind.. Kan även användas på nagelband och vid klåda av insektsbett tex!

Jag tycker den luktar oerhört gott och smakar även gott🙈

❤️🐢💎

Likes

Comments

Brrrr! Kallt o det finns fortfarande lite snö kvar här! Tänk liten har blivit stor! Så liten han va innan willas du är han klumpig och stor! Idag har vi varit ute på en lång o fin skogspromenad tillsammans o vi hittade 4 kantareller i vägkanten! Nu har willas myst ner sig i soffan med sin rosa filt! De märks att de bli vinter nu!

❤️


Likes

Comments

Åhh till de roliga!

Denna underbara tandkräm från forever! Utan fluor,, som rengör och du får en god smak i munnen. Jag använder denna tandkräm dagligen även till min hund då den inte har något fluor i sig! Jag super nöjd med den! 


Aloe propoliskrämen

Perfekt för torra tassar eller för spruckna torra händer, härlig doft. Man kan använda den på hela kroppen. En av våra mest omtyckta produkter. Den mjukgör och återfukta torr hud! Helt enkelt räddaren i nöden! Propolis kommer i från biet, bina använder det som ett skyddande tätningsmedel i ingången i boet


Likes

Comments

Som ni flesta kanske vet, så jobbar jag ju som sagt med aloe vera! Jag har haft mina drömmar mina mål och mina funderingar! Jag har velat och jag har kämpat... Och jag vet om man bara lägger ner tid på de, vill och tror på de så kan man komma oerhört viktigt! Jag har många gånger undrat om jag oxå kan komma lika långt som alla andra ha gjort! Och ja! Jag kan, men vilja måste finnas där, tiden måste läggas ner och framför allt hoppet och tron! Jag kommer dela med mig av recept, träning och min resa genom livet! Kommer dela med mig av mina erfarenheter! Är du intresserad och vill veta mer om produkterna, Skicka ett meddelande till mig! Mitt nya liv börja Nu! Kram! ❤️

Likes

Comments