Hej, om ni har läst min beskrivnings å vet ni förmodligen detta redan men jag berättar det för er som inte läste.

Jag heter Matilda och är 15 år. Jag kommer från en liten by i Skåne och går sista året på grundskolan. År 2019 ( när jag går i andra ring ) så hade jag tänk att åka till USA på ett utbytesår. Alltså så söker jag nu till hösten. Jag har väldigt dåligt minne och mycket händer på ett år så jag tänkte att jag kan skapa en blogg och göra lite inlägg då o då för att jag ska kunna se tillbaka på detta och för att ni kanske ska få någon slags underhållning :).

Just nu är det ju bara jul 2017 så det är ett tag tills jag ska söka men jag har hållit på att kolla runt på olika sidor och sånt enda sen i våras. Jag tror att jag har bestämt mig för att åka med Sts.

Det jag hade tänkt var att åka till USA och önska att få åka till staten new york. Kanske inte det roligaste eftersom det är den första staten som man tänker på när man nämner USA men jag tycker och hoppas att det kommer bli kul.

Det som jag är mest rädd för är nog att jag kommer få hemlängtan, ska ju vara där i ett år och som sagt på ett år händer det rätt mycket.

Jag sjölv har en storasyster som är 19 och en mamma o en pappa. Jag älskar djur speciellt hundar. På min fridtid så håller jag på med dans, sjunga, spela piano, träna och drilla ( om du inte vet vad drillning ör så är det bara att söka på " twirl " på Google ). Jag är väl helt okej på att prata engelska, eller ja engelska överhuvudtaget.

Jag tänkte att jag ska uppdatera här lite då och då när jga har lite ny information, vet inte hur ofta det kommer bli så vi får se.


Vi ses :)

Likes

Comments