God morgon, för det är vell morgon? jag har sovit allt för få timmar för att kunns avgöra skillnaden. Jag jobbade sent i går och åkte sedan hem för att fixa lite, jag som många andra har även insperats, och hos oss bor nu också en liten varelse med luva. Sent i går satt jag och fixa och dona allt för att sätta lite magi i Nellies söta lilla hjässa. Hon börjar förstå mer och mer och denna jul kommer vara något speciellt det vill ja lova.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För mer än ett år sedan så började Nellie på förskolan, efter två veckor av inskolning så gick all bra. Hon trivdes  och det var sällan hon trugade med att sätta på sig kläder och gå till dagis. I dag nästan mer än 1 1/2 år sedan så lämnar jag min älskling med tårar i ögonen och hennes små armar som stäcker sig efter mig samt upprepar -mamma, mamma, Ni som gott igenom detta vet hur ont det gör, jag kommer ihåg dom där första veckorna av inskolning hur ont det gjorde men nu för det nästan ondare. Missförstå mig rätt men i dag vet Nellie vart mamma och pappa går och att vi kommer tllbaka, och det är det som gör ont, att hon tidigare har sprungit in vid lämningar och varit så glad, för att nu klänga sig fast vid mig som ett plåster. Ingenting är annorlunda hennes vanliga pedagoger är fortfarande där och tar emot henne med öppna armar. Hon har även blivit ledsen under dagarna och totalvägrat att äta, allt går bra när hon är ensam med en pedagog eller någon annan lekkamrat men så fort dom blir fler så beskriver pedagogerna det som att hon spänner sig och inte alls vill vara där, jag känner mig maktlös!, vi ska boka in ett möte med pedagogerna för att se vad det är som har triggat igång det här, i dag fick hon vara hemma med mig och ha lite mys tid, jag hoppas att hon snart skuttar in på förskolan igen.

Likes

Comments

•Rosett=lindex
Jacka=köpt i london
•Klänning=pompdelux
Strumpbyxor =pompdelux
Skor=Kavat

Likes

Comments

Likes

Comments

lördaaaag! yeey! I går fredag, så hämtade farmor och farfar Nellie och begav sig till småland täta skogar. Detta betyder att vi hade en barnfrikväll. Vi bestämnde att utnyttja detta unika situation och gå på bio. innan vi fick barn bodde vi typ på biosalongen och popcorn var våran största diet. Jag jobbade till 8 och bion började halv 10 i MOS. filmen vi valde hetta balde runner och visades i VIP salongen. Det bästa med vip salongen är att man kan beställa in mat! gahh hade inte ätit sen lunch så det blev kyckling istället för popcorn yum! michel tog en hamburgare och verkade lika nöjd över maten som jag. Jupp allt var tiptop tills filmen på ca 3 timmar började, filmen va alls inge bra, även 3 timmar i en skön stol gör ont när filmen är plågsamt dålig, SÅ synd! men VIP loungen besöker jag gärna igen.

Likes

Comments

bouuu booo.. har jag ont i magen eller kanske hjärnspöken? inget av dem. Jag har haloween i tankarna så jo ja kanske ett litet hjärnspöke som hoar i mitt huvud, ett liten spöktanke som fastnat. Jag sitter eller ligger brevid Nellie som somnat till kaninen som inte kunde sova, jag tänker just nu på vad Nellie ska ha för dräkt, ja helst vill jag beställa hem en fin prinsess klänning men jag vill verkligen att Nellie ska bli glad och vilja sätta på sig den utan att blinka, har ni några ider? hm hade nyligen fått ut dräker till vuxna. Såg då att kaknonstert fans tänk om kak dräkt fanns till barn, hah de hade varit något. Vad ska era barn vara för roligt?

förra årets lilla älskling

Likes

Comments

blandat

En månad utan socker, tror ni att jag klarar det? nej inte jag heller, inte helt iallafall. Jag har redan fuskat 2 gånger men det var såå värt det! första gången var i söndags när vi besökte mos, där finns det nämligen ett fik som har ett otroligt härligt utbud av chocklad i alla dess former. Det finns allt från chockad shot till en massa annat som blir otroligt gott när man blandar det med chocklad. Jag valde ett chockladspett, det var som det låter 5 jordgubbar doppade i choklad, super gott! Andra gången var när jag efter jobbet skulle hämta Nellie hos farmor. I en av hennes kökslådor låg en av mina många Akilles hälar. Pepparkakor! o jo jag vet det är bara oktober men gahh vad jag älskar dessa små julkakor. Tanken med att inte äta socker är nog att först och främst trampa ner, jag är verkligen socker beroende och det kliar i mina fingrar efter något gott framför tv:n. Detta gör jag för min kropp, inte utseendet mässigt utan för min insida, att kanske vakna piggare och inte känna mig sockerbakis varje morgon och även tänderna mina kommer må bra. Jag känner mig redan piggare och en aning sundare, det är en bit kvar på denna månad och jag ska kämpa ända ut.

Likes

Comments

höst, love

Oftast när jag är ledig så får Nellie vara hemma med mig och ha en sån där mor och dotter dag. Eftersom det är kanelbullens dag i morgon så passade vi på att förbereda med att baka ett gäng. Det är helt otoligt vad det kan slå mig ibland att Nellie börjar bli så stor, hon var med i varje moment. Hon blandade knådade och kavlade och så klart smakade på degen. Hon var super nöjd! Vi kollade när bullarna växte och blev gyllenbruna i ugnen, kanske inte dom vackraste men väldigt goda blev dem. Efter allt bullbak så skulle vi ut och kratta löv, vi passade då på att ta lite fina bilder. Det blev dock inte så mycket krattande utan mer fottande och springande då regnet plötsligt börja ösa ner. Det blev film mys i stället och när regnet lagt sig så åkte vi med en bullpåse till morfar.

Likes

Comments

Hej Oktober och välkommen hösten, säga vad man vill och klart man saknar solens varma strålar men attans vad vackert det är när löven faller. Dock så kommer nu det börja mökna ordentligt både på kvällen och tidiga mornar, Nellie går redan runt vid 7 halv åtta på kvällen och säger " det är mörkt på kvällen" Med dessa månader med mörker så blir man rätt tröttare än vanligt, vissa blir till och med deprimerade. Så jag harsamlat ihop lit tips på saker som kan ge ljus i mörkret i höst.

1. Maxa mysfaktorn, bjud över dina vänner på middag eller bara en vinkväll. gärna mitt i veckan.

2.Böra följa en ny serie, helst med din partner eller vän.

3.planera, det kan vara en resa eller något annat roligt att se fram emot.

4.Ställ till med en "halv åtta hos mig cirkel" med vänner eller med personer du kanske inte känner så bra.

5.Tänk positivt, du skulle bli överraskad av vad inställning kan göra med dig och ditt liv.

6.​ Köp fina blomsterarrangemang, gör om hemma, starta ett projekt.  Likes

Comments