Mad

Idag har min skønne veninde Laura og jeg besøgt Cafe klein, som allerede er en af mine yndlings spisesteder! Den er placeret lige i hjertet af Kolding by.
Stedet byder på et bredt udvalg af lækkert mad og drikke, til en pris der er helt i orden. Du kan tjekke menukortet ud lige her!
Vi var i humør til pandekager, en lækker jordbær smoothie og en god kop chai latté, som alt sammen smagte super godt!
Hvis du mangler et sted at spise eller et sted til en god kop kaffe er Café Klein helt klart forsøget værd.

Du må have en skøn torsdag, knus!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

1. HM // 2. Minimum // 3. HM
// 4.
Monki // 5. SamsøeSamsøe 6. // Zara

Det begynder snart at blive køligere udenfor og derfor er det smart allerede nu at begynde, at kigge på vinterjakker, da jeg ihvertigfald tit ender med at vente til sidste øjeblik.
Og jeg tror ikke at jeg er den eneste, der har svært ved at finde den helt rigtige vinterjakke.
Her har jeg samlet 6 jakker, som jeg selv synes er vildt lækre og til en overskuelig pris.
Jeg håber at det kan give jer lidt inspiration til jeres valg af vinterjakke.

Knus

Likes

Comments

Inspiration

Hey.

Mit navn er Matilde og jeg er 14 år gammel. Jeg har rigtig længe haft en lille tanke og idé om, at starte min egen blog. Jeg har ikke haft specielt meget tid til at starte, da jeg har haft en masse andet at se til og haft fokus på en masse andet. Men nu da jeg har fået nogenlunde styr på tingene og har tiden til det, kan jeg ikke se en grund til at lade vær.
Til hverdag bruger jeg det meste af min tid med mine venner, familie, skole og træning. Jeg holder virkelig af mode og så kan jeg rigtig godt lide at tegne. Og så er jeg også en rigtig hyppig bruger af Instagram. Jeg har altid set på Instagram som værende min hobby og mit frirum. Jeg ELSKER at man kan få inspiration igennem en masse andres billeder og hvordan man selv kan inspirere og motivere andre.
Nu synes jeg bare, at jeg har lyst til at udforske endnu en platform, så jeg kan udvikle og fordybe mig mere i denne hobby. Jeg kan ikke svare på hvad denne blog kommer til at indeholde, da jeg egenligt bare har tænkt mig at poste lige det der falder mig ind og lige præcis hvad jeg har lyst til.
Jeg har ikke så meget andet at sige, end at jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang.

Mange knus Matilde!

Likes

Comments