Inspiration


Hey allesammen

Jeg er virkelig kommet i den sygeste julestemning! Jeg elsker at høre julemusik på fuld skrue, drikke varmt kakao og hygge mig med min familie. Og så glæder jeg mig som et lille barn til juleaften!! Derfor tænkte jeg at det ville være oplagt, at skrive et julerelateret indlæg til jer. Plus så er denne slags indlæg en af mine egne favoritter at læse, de er så hyggelige og giver mig en hel masse inspiration!

Jeg har samlet nogle super fine ting, som man kan ønske sig eller give som en fin julegave. Det er måske lige ved at være sidste øjeblik, men hellere sent end aldrig. Så hvis du ligesom mig stadigvæk går og tænker over hvad du kan ønske dig, eller hvis du mangler at købe de sidste julegaver, så håber jeg at du kan få lidt inspiration her.

Jeg synes virkelig at bogen Milk and honey er sååå fin! Den står helt klart på min egen ønskeliste i år. Og så har jeg måske også forelsket mig en lille smule i nederdelen fra Ganni.

Jeg håber at i allesammen har haft en super skøn tirsdag, og er lige så meget i julestemning som jeg er!

Kys

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Personligt

Hey venner

Nu prøver jeg lige endnu en gang. Hvis du har lyst til at lære mig at kende, så læs endelig med..

Mit navn er Matilde og jeg er 14 år gammel. Jeg går i ottende klasse på en folkeskole, som ligger i en lille by lidt udenfor Kolding, hvor jeg bor det meste af tiden hos min mor. Her bruger jeg også det meste af min tid, på cafébesøg med mine veninder, eller i fitness hvor jeg træner 2-4 gange om ugen, alt afhængig af om jeg har lysten og tiden til det.

I ser mig for det meste med musik i ørerne, for jeg går ikke en eneste dag uden. Jeg elsker simpelthen musik så himmelhøjt og kan ikke undvære det i min hverdag. Det gør altid mit humør lidt bedre!

Jeg er en hyppig bruger af instagram og det er faktisk gået hen og blevet en hobby. Jeg elsker at tage billeder af min hverdag og dele dem med andre, det er så hyggeligt! Du kan finde min instagram lige HER. Det er sådan en genial måde at få og dele og inspiration på, jeg er fan!


Jeg har valgt at starte på en frisk, da jeg sidste gang ikke havde tiden til det og det var bare super dårlig timing. Nu har jeg alt tiden og lysten til at komme igang igen. Og her er stadigvæk en hel ny og spændende platform at udforske!

Det har altid interesseret mig, at læse andre bloggere. Og jeg har bare længe haft en tanke om selv at begynde at blogge, så nu vil jeg ikke lade noget eller nogen stoppe mig (igen).
Jeg vil skrive om alt hvad der lige falder mig ind, simpelthen bare holde alle døre åbne og se alting som en mulighed.

Jeg glæder mig til at komme igang!
Kyskys Matilde

Likes

Comments