Hey!
Velkommen til min blog, som vil komme til at handle om, hvad jeg bruger mine dage på. Jeg vil bruge mit første opslag på, at præsentere mig selv, sådan at i kan lære mig lidt at kende.

Mit navn er Matilde og jeg er 17 år. Jeg har indtil for 2 år siden boet i Viborg, men nu bor jeg i Virklund, lidt udenfor Silkeborg. En uge i mit liv er fyldt med svømning og skole. Lige nu går jeg på Silkeborg gymnasium og skal starte i 2.g efter ferien. Når man som jeg, svømmer 6-7 gange om ugen, kan det godt være svært både at have tid til skole, lektier og træning, derfor er det super vigtigt, at man lærer at strukturere sin tid og prioritere hvad der er vigtigst for en selv. Dette synes jeg selv, at jeg efterhånden er blevet ret god til.

Når jeg ikke svømmer, bruger jeg så meget tid med min familie, som jeg overhovedet kan. For mig er det vigtigt, at man har stærke bånd til dem i sin familie, og at man bliver ved med at pleje dem. Jeg er rigtig glad for min familie, fordi vi respektere hinanden for den man er. Selvom jeg ikke svømmer når jeg er sammen med min familie, kan man ikke ligefrem sige jeg sidder stille... min familie er meget aktiv og vi laver alt fra at stå på ski, løbe, vandre og deltager i forskellige aktive arrangementer.

Det var lidt om min familie og jeg. Jeg håber i vil følge med i min hverdag.

//Matilde

Likes

Comments