Hey there, som nogle af jer ved er jeg i Argentina og har været nu i 5 måneder. Jeg har førhen brugt min facebookside, hvor jeg har skrevet et par opslag, men det kommer fremover til at foregå her, da facebook var en ret dårlig og kedelig platform til netop det - det bliver dog kun for mit udvekslings år, ikke så´n en personlig blog.

Til dem af jer, som ikke har set min Facebook og bare jer andre, vil jeg lige kort opsummere, hvad jeg egentlig render rundt og foretager mig. I slutningen af juli måned tog jeg til Argentina, hvor nye mål, udfordringer og fornøjelser skulle til at begynde. Efter en næsten to dages lang flyvetur, landende jeg med min søster til en argentinsk vinter og 25 grader.

24. December

I dag er jul og det skal jeg fejres med argentinsk manér, udover den danske juleret jeg selvfølgelig lige skal prøve kræfter af med at lave. Det bliver min første jul uden min familie og de traditioner jeg normalt er vant til, samt jeg er lige skiftet host family, så skal literally holde jul med en familie jeg har kendt i to uger. Jeg er slet ikke på samme måde i julestemning, her er ingen vinter, sne, eller julemusik - tværtimod tilbringer jeg sommerdagene i en pool og med høje temperature. Vi skal samles med hele familien til mad i nat, hvor man tænder noget fyrværkeri og åbner gaver - gaver gør man generelt ikke så meget ud af hernede, da man ikke har pengene til det. Argentinere er altid festglade, så er sikker på at det nok skal blive en fin og med sikkerhed en anderledes jul.

god jul, knus Fischer

Likes

Comments