När allt är som jobbigast. När du inte kan andas, du kan inte röra dig, du kan inte tänka på annat än det där du bara inte får tänka på alls. Det är förbjudet. Ja, gråten tränger sig förbi ögonlocken, allt suger. Du har allt i hela världen, men du nöjer dig inte för allt är dåligt nu. Du vill ha det bra, du vill må bra, men du kan inte. När du bara vill gömma dig, eller somna ett tag & vakna när allt är bra eller enär allt är över. Vill du att allt ska bli bra? eller vill du att allt ska vara över? Eller vill du att allt bara ska vart en dröm?
Jag där är jag. Jag vet inte.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det här är nog största anledningen till att jag inte bloggat så mycket på senaste. All min tid har jag lagt ner på min pojkvän. Bättre kille finns inte, jag är så stolt över mig själv att jag träffat en så fin kille som han.
Jag älskar dig ❤

Likes

Comments

Ett krossat hjärta. Det är olycklig kärlek. Vi alla har varit där någon gång & om inte så kommer man vara där någon gång. Det gör ont att älska men ännu med ont att inte få känslorna bekräftade & kärleken besvarad. Det är som att leva i en död värld, att sitta själv i mörkret. Den gråa verkligheten. Dina tankar är smittade, du kommer aldrig komma ifrån dem. Du kan inte välja vad du tänker, du kan inte komma ifrån vad du tänker. Du kan inte kontrollera hur den personen dyker upp i tankarna hela tiden. Oavsett om du försöker blunda eller tänka dig bort ifrån vart du är nu så känns det som att personen fortfarande är precis bakom dina ögonlock. Allt du hör & allt du ser är den personen & rösten personen har. Du drömmer dig bort, vart du än hamnar så kommer personen vara där. Du drömmer om alla ord du aldrig fick höra av personen. Det känns som du har tusen knivar i bröstet, du tappar andan. Kärleken är så stark att den fortsätter slå hårdare & hårdare men egentligen är ditt hjärta brustet på mitten. Du tappar andan, men du fortsätter andas. Även om allt du känner borde brunnit upp så fortsätter det brinna & brinna bara av tankern på personen. Du känner dig så tung, så tung att du inte orkar röra på dig. Du känner dig förlamad. Det ända som kan få dig levande igen är den där personen. Du känner dig död, det ända som kan få dig att känna dig levande är så länge du drömmer dig bort med den där personen. De där drömmarna, som du bara önskar kunde vara verkligheter. Men när du vaknar från drömmer & märker att det aldrig kommer bli verklighet längre. Nej. Du är död. Igen. & igen. & igen.
Du känner dig värdelös. Du känner att du gjort bort dig. Om du bara kunde spola tillbaka tiden & göra om allt det där. Du drömmer dig bort till den tiden där allt gick fel & tänker "tänkt om" då du kan göra allt annorlunda. Hur skulle det vara då? Du klandrar dig själv. Du har gjort fel. Allt är ditt fel. Du kan inte berätta för någon, men du kan inte bära på allt själv. Du kan inte ge personen en kärleksförklaring för då känner du dig dum. Men sväljer du orden & låter de bli osagda har du dödat dig själv. Du vet att det inte går längre, du vet att personen inte kan eller vill. Men ändå fortsätter du längta efter personen. Du försöker kväva känslan. Den dödar dig. Du frågar dig hur kan det kännas så rätt när personen är så fel? Hur ska jag göra nu? Vad gör jag? Vad händer? Du försöker kväva känslor & tro att du inbillar dig. Detta händer inte. Men den ända du försöker övertala är dig själv. Du hatar dig för att du lät dig falla för en så fel person, att du inte får vara med personen, men du vill, du önskar, du drömmer & du gör allt du kan. Det kittlar men det bränns samtidigt, knivar i hjärtat. Du tappar andan, du är förlamad. Du känner dig död, men själen lever. Kärleken får dig att känna dig levande men den gör så himla ont. Ibland dödar den dig.

Du bär på en hemlighet som ingen i hela världen vet om.

Likes

Comments

Att det alltid ska vara något problem, så fort något löser sig så ska det komma nya. Varför är det så?

Likes

Comments

Jag behöver verkligen plugga, både plugg i skolan & för körkortet. Men just nu är mina tankar på helt andra vägar & jag kommer verkligen inte ifrån tankarna oavsett hur mycket jag vill. Det tar verkligen på krafterna & sabbar allt. Så himla irriterande, jag vill så gärna men jag kan liksom inte. Hatar det här.
Som tur är har veckan gått snabbt & det är redan torsdag imorgon sen är det i princip helg 😝✌🏼🎉

Likes

Comments

Dessa dagar sedan sist har varit bra men också dåliga. Riktigt mycket tankar som yr omkring i mitt huvud & jag kan liksom aldrig få dem på plats.. så mycket oklarheter & så mycket oroligheter. Så mycket tankar, så mycket känslor & jag vet inte hur jag ska få det på plats. Det känns som jag har svårt att hitta mig själv. Jag känner mig så förvirrad, det är som att hjärnan säger en sak men hjärtat en helt annan sak & så är det hela tiden nu.. det känns som jag inte kan samarbeta med mig själv. Jag måste hitta mig, få mig på plats.
Så många som finns vid min sida & som visar att de bryr sig, guldvärt för mig ❤️ ni behövs så mycket!

Likes

Comments

Bestod utav en massa härliga människor!
Min fina Jospehine fyller snart år & såklart behövdes de firas🎉 jag hade en jättehärlig fredag & jag hoppas Jospehine också tyckte det var superkul, det tror jag!

Josephine kom hem till mig vid kl 14.00 i fredags & så började vi fixa massor, städa, duka fram, fixa musik osv! Runt kl 21 började folk komma & vi hade hur kul som helst, massa dans, spel, prat & en hel del god dricka & massa snacks!

Likes

Comments

Dagen vart riktigt bra, det var faktiskt oväntat. Jag hade riktigt trevligt! En god lunch på Mocca Deli med en bra person❤️
Sedan åkte jag vidare till stallet med Josephine & myste lite med hästarna & nu sitter jag & tittar på hennes ridlektion. Superkul! Efter ridlektionen ska jag hem & duscha & fixa, för imorgon är det en stor dag! 🎉

Kram

Likes

Comments