Den här låten alltså.. denna låten nedan.. jag har inte ens ord för hur jag ska beskriva den. Men låten säger rätt mycket.

Den här låten betyder så himla mycket för mig, av många olika anledningar! Så mycket fina minnen av just den här låten! Den gör mig glad, men samtidigt ledsen, ledsen för att den har så mycket bra minnen som jag bara vill återuppleva.. men jag borde vara glad över att jag har så bra minnen! Den är speciell för mig.

Denna låten får mig att tänka på en speciell person, den här låten lyssnade jag på hela hela vägen hem från Vietnam.

Ja exakt, lyssna på den här.. varje ord. Den får mig att bygga upp mitt självförtroende, den får mig att känna mig värd nått ändå.

Lite nyfiken är jag ändå, tänker inte säga så mycket 😝

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ja det var väll i stort sätt så helgen gick till. Fest på fredagen, jobba lördag morgon & fest lördag kväll & sen jobba söndag kväll. Inte direkt taggad på den här veckan eftersom vi har otroligt mycket plugg.. 😪
Lycka till..

Likes

Comments

Just nu är det bara så mycket, mycket överallt. Det är mycket i skolan, & bara för mycket tankar om allt & ingenting. Ena stunden känns allt bra & andra stunden känns allt dåligt, allt går upp & ner supersnabbt.
Nu känns allt ändå hyfsat bra, trots all press jag lägger på mig själv när det gäller skolan. Nästa vecka är verkligen ingenting jag längtar efter.. usch så mycket prov jag har då.. jag hoppas det går bra jag är så nervös & stressad. Det är bara kämpa!

Likes

Comments

Ibland behöver man det, ibland behöver man höra att man är bra, att man är accepterad för den man är, att det inte är fel på sig för det är det inte. Livet går upp & ner & det gör det för alla! Man är inte ensam, man är ALDRIG ensam.

Likes

Comments

Helgen har ju bara varit för bra!! Jag har umgåtts med riktigt härliga kompisar både fredag & lördag! Josephine är ju bara för bra alltså, alla skulle ha en vän som henne! ❤️

Likes

Comments

Äntligen är det helg!! Så jag längtat!!
Veckodagarna är så himla jobbiga, all stress, all press osv. Nu kan man slappna av lite & bara ha kul! Jag har lite planer för dagen, men annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra under helgen! Idag ska jag träffa Jospehine & sen kanske vi ska träffa några kompisar lite senare & sen imorgon ska jag också vara med Josephine hehe & så får vi se, något kul brukar vi alltid hitta på! Sen på söndag är det väll bara kolla igen plugget & träna 💪🏼 Jag hoppas denna helg blir bra nu, jag har så mycket förväntningar på att den ska bli bra🎉

Likes

Comments

Ibland tänker jag tillbaka.. tillbaka på hur bra jag haft det. Att jag aldrig är nöjd? Att jag aldrig ser vad jag egentligen har? Varför nöjer jag mig inte med det jag har? Så många frågor, men inga svar. Jag har haft det så otroligt bra, jag hade verkligen allt i världen. Jag hade allt jag kunde önska mig, jag har verkligen haft det bra, men jag har också haft det dåligt, otroligt dåligt. Livet går verkligen upp & ner. & just nu vet jag inte vart jag befinner mig. Är jag nere på botten nu? Eller är jag påväg upp? Jag vet att jag inte befinner mig på toppen, men jag vet att det är dit jag vill. Jag hade så mycket, nu känner jag mig mer eller mindre tom, ensam, kall.. samtidigt som det växer en liten gnista inom mig, allt på samma gång. Hur länge ska man känna såhär? Det är den gnistan som behövs, den behövs för att man ska orka, den får mig att gå upp om dagarna. Den får mig att vilja kämpa, att jag verkligen klarar av att ta mig till toppen! Jag är på väg nu.

Ibland tänker jag att jag inte har något kvar, men jag har allt. Jag har allt kvar. Jag har min otroligt underbara familj, jag har mina fantastiska vänner & jag har massor av fina personer runt om mig. Tack så himla mycket för att ni finns här, tack tack tack tack!! Ni är guld värda allihopa! Ni är helt fantastiska! ♡♡♡♡

Likes

Comments

Jag har äntligen börjat med övningskörningen på allvar nu, det är så himla kul! Visst är det svårt ibland, men jag har så himla lätt att lära mig & då blir det kul att bara öva!
Skolan rullar på, jag har massor med plugg men ändå pluggar jag inte? Vad är det för fel på mig?! Jag måste typ känns pressen för att kunna plugga ordentligt.. jag måste verkligen lära mig komma igång med pluggvanorna igen!
Idag känns det som att jag inte gjort mycket alls jag har varit så himla trött.. men ändå har jag varit i skolan, träffat en kompis, övningskört & jobbat.. dock hann jag inte med något plugg.. jag måste verkligen försöka hinna med det imorgon då! Men jag vet redan nu att jag har mycket på schemat imorgon & inte kommer hinna med det.. men man ska aldrig säga aldrig, det kanske kommer en lucka då jag har tid med lite plugg! 💪🏼

Godnatt 😴

Likes

Comments

Idag har jag i stort sätt inte gjort något alls.. jag har försökt vänja mig vid min hårfärg...
Morgonen var iaf helt fantastisk idag, så bra har den inte varit på länge! Jag tillbringade i stort sätt hela morgonen & förmiddagen i sängen bara för att mysa & slappa lite. Sedan fixade jag lite med plugg, lunch osv & sedan drog jag iväg till gymmet vid 18.00. Där träffade jag min kompis & vi körde bröst & mage. Jag var hemma igen vid kl 20.00 & då åt jag, duschade & fixade mig för att sova.
Nu ligger jag i sängen & är hur trött som helst, lyssnar lite på musik & ska snart sova!

Dröm sött 💤 Nattiiii

Likes

Comments

Idag vaknade jag tidigt för att åka till jobbet, jag jobbade till kl 14 & sedan hann jag knappt hem innan jag drog ner på stan för att möta en kompis. Vi gick runt & shoppade lite, & sedan skulle vi hem till mig för att färga mitt hår, ja ni läste rätt FÄRGA MITT HÅR. Det är det värsta jag gjort, jag hoppas jag vänjer mig men just nu önskar jag bara jag kunde spola tillbaka tiden. Jag ser hemsk ut. Hur ska jag kunna gå till skolan såhär? JAG SKÄMS. Jag hoppas jag hinner fixa till det innan måndag eller att jag på något sätt kan dölja det. Aja, nu är det gjort & man lär dig av sina misstag, jag hopps jag vänjer mig & att det inte är så hemskt som jag tycker!
Nu kommer snart min kompis tillbaka efter att ha varit hemma & ätit & fixat oså, sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Jag tror vi kommer titta på någon film, bara prata, äta gott & kanske träffa några!
Jag har en sån längtan till kvällen, särskilt om det blir som jag hoppas, dock kan jag inte berätta varför 😜 det är en hemlis!

Puss 😘

Likes

Comments