Ni såg bilden jag la ut igår, där jag har min nya pyjamas. Den fick jag av Fia i försenad födelsedags present. Hon har spenderat en månad i Turkiet så jag har fått massor av fina kläder därifrån. Skiter fullständigt i om det är äkta eller inte, bryr mej inte särskilt mycket om att det ska vara märke eller inte. Sålänge jag tycker att det är snyggt och bekvämt, så kommer jag att använda det. Jag tycker iallafall att pyjamasen är sjukt söt, känner mej som en liten flicka när jag har den på mej haha! (Fia är förresten Emils mamma, för er som inte vet)

Ligger i sängen och kollar på King of Queens, kan vara en av dom bästa serierna jag sett någonsin. Den delar plats med Vänner & Family Guy, förstår ni då hur bra jag tycker den är? Helt galet!

Emil jobbar natt så jag ska sova själv inatt & imorgon, sen går han på fri-vecka (5 dagar). Vilket innebär att han kommer att vara ledig denna helgen och vi har planerat att åka & kolla på bio och bara mysa, han och jag. Ska bli så himla skönt! När man är tillsammans med någon som jobbar 5-skift, så uppskattar man tiden tillsammans på ett helt annat sätt. Jobbar man 7-4 tex så jobbar man oftast samtidigt och kommer hem samtidigt. Och innan jobbade han 3-skift, så då var han alltid ledig på helgen, så då träffades man också. Inte var dag dock för vi jobbade om varandra. Och nu är det ännu jobbigare när han börjat på 5-skift, vi ses inte alls lika mycket längre och många gånger så kommer han hem när jag går och lägger mej eller redan somnat och vissa gånger så är jag redan påväg till jobb när han kör hem. Så man uppskattar VERKLIGEN tiden som man får tillsammans när man väl ses.

Hur gör ni som jobbar 5-skift eller hur gör ni som känner någon som jobbar 5-skift, tycker ni att det är jobbigt?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har varit på Mio för att lämna tillbaka en hylla som Fia fått i födelsedagspresent som var för stor, hon skulle tydligen ha en storlek mindre än den hon fick. Sen inom Rusta & sen Ica Maxi.

Vi kom hem därifrån och sen åt vi och sen har jag inte gjort mycket mer. Jo, hjälpte Fia att sätta ihop hennes hylla, men annars har jag inte gjort någonting!

Så det har varit en lång söndag där jag egentligen inte varit ledig så mycket, ifall man kan säga så. En söndag ska man göra så lite som möjligt egentligen. Så just nu sitter jag med en ansiktsmask & doftljus står framme och flimrar överallt i rummet. Älskar ljus!

Emil kommer snart hem och gud vad jag har saknar honom idag..

  • 2 Readers

Likes

Comments

Fredags:
Slutade jobba kl 4 som vanligt, sen skjutsade pappsen hem mej till Emil. Tog någon öl innan jag gick och la mej, helt slut i både kropp & knopp.

Lördags:
Larmet ringde vid 10, då vi skulle samlas i Perstorp kl 11 och samköra till Verum. Det var alltså match för Emil som gällde. Färingtofta - Verum. Väldigt bra och jämn match, 3-3 blev det. Körde hem därifrån så gick jag och E & la oss direkt. Sen sov vi till dagen efter haha (alltså idag söndag).

Jag har mått jätte konstigt enda sen jag fick massage på jobb. Känns som att världens influensa är påväg att bryta ut.. någon som känt så innan eller varit med om det? Det går inte riktigt att förklara, man känner sej bara dödssjuk och har ont i precis HELA kroppen. Så idag har jag mer eller mindre sovit hela dagen. Så jag blir nog hemma från jobb imorgon, för både min och arbetets säkerhet.

"Man ska inte trotsa livsmedel."

  • 16 Readers

Likes

Comments

Har tillbringat 22 år här på jorden nu. Räcker fingret till allt ont som hänt tidigare i livet och välkomnar allt gott som händer och kommer att hända i framtiden.

Jag vill tacka min underbara pojkvän, mina fina arbetskollegor, min familj & Emils föräldrar för en fin födelsedag. Jag uppskattar allting ni gjort och gör för mej dagligen, till tusen. Underbara är ni.

Med all kärlek klarar jag allt.

  • 20 Readers

Likes

Comments