Nu har vi lämnat lägenheten för gått. Det är så skönt att slippa allt tjafs med hyresvärdarna & att slippa gå utan värme och varmvatten.

Underbart!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I väntan på att T ska vakna så tittar jag på vänner som vanligt, bästa serien i hela världen.

Idag kanske är en bra dag, det känns iallafall så, än sålänge.

Likes

Comments

Hej på er!

Det är mycket som hänt på senaste. Allt är mer eller mindre väldigt rörigt i mitt liv just nu. Så av många olika anledningar så har jag och Tobias bestämt oss för att flytta hem till min mamma och pappa i Bjuv. Där vi ska repa oss, spara pengar och förhoppningsvis få en ny start. Och såklart att jag ska (förhoppningsvis) få må bra igen!

Så nu går jag bara hemma om dagarna, lite som en hemmafru haha. T ska iväg på arbetsintervju idag vid 2-3 tiden, så håller alla tummar och tår för min prins att det går bra. Han ska på en annan arbetsintervju någon gång denna veckan eller nästa. Ska försöka att bli bättre på att blogga, förhoppningsvis så blir det så nu också, vissa dagar kommer det inte att komma ut något här, för vissa dagar har jag inte ens telefonen i min närhet.

Nu vet ni iallafall hur läget ligger till. Hoppas att ni mår bättre än vad jag gör. Hej så länge!

Likes

Comments

Nu va det ett tag sen jag skrev här, igen.

Jag jobbar inte längre på Polarn O. Pyret längre. Utan jag jobbar numera på min pappas jobb. Rp Frukt i Hässleholm. Så jag pendlar dit med buss, tåg & cykel. Bussen tar ca 10 min, tåg 40 min & cykel 20-25 min. Så jag pendlar i över 2h sammanlagt per dag. Men det funkar ändå!

Vad Rp Frukt är för något? Jo det är ett lager och anställningen som jag har eller vad jag tillhör på företaget är "helplock", jag tar alltså en vagn, hämtar varor från en order och sen lämnar jag vagnen. Man tar alltså runt 240 vagnar per dag. Jag trivs med hela grejen. Inte att behöva gå upp så tidigt kanske, men allting annars. Att man springer rundor med sin vagn/ sparkar rundor på den som att den vore en sparkcykel haha! Att det är kallt. Att alla skriker och hojtar och har sej. Att alla sjunger högt, riktigt högt. Tempot.

Jag trivs helt enkelt. Riktigt jäkla bra! Där blir man inte dömd för något, inte hur man ser ut, hur man pratar eller någonting sånt alls. Utan man kan bara vara sej själv!

Tänkte dela med mej av en låt som spelas ungefär 300 gånger (jo krydd) per dag, som är bra i vanliga fall - men som när man sparkar rundor på sin vagn, blir helt sjuuuukt bra. För man har så mycket energi och att se alla så himla glada och sjunga och ha sej, aeh, ren och skär lycka i den låten!

  • 22 readers

Likes

Comments

Dagboksinnehåll

Va ju hos frisören när jag fyllde år, 22 augusti. Klippte av allt det slitna och sen la jag i en toning några dagar senare. Trivs så himla bra i detta. Varför har jag inte vågat mej på att klippa det kort tidigare? Jag som dock lever för att ha håret uppsatt och aldrig orka ha det nere så är det världens pain in the ass, för man måste ha ca 30 klämmor i håret för att få upp allt hår så arr det inte flaxar i ansiktet på en. Men jag trivs ändå. Så himla bra.

Likes

Comments

Clothes and stuff

Tack JFR för denna fina skapelse som jag typ kommer att leva i. My god, vad jag älskar den!

Tusen tummar upp

Likes

Comments

Dagboksinnehåll

9.30 hade T en tid hos vårdcentralen här i Åstorp, och iomed att jag är ledig idag också, så tänkte jag att jag kan hänga med och vara "moraliskt stöd" typ haha. Har suttit här och väntat i ca en halvtimme nu och jag börjar tänka att det inte var en så jäkla bra idé ändå. Min förkylning plus massa äldre människor, det va inte ett dugg genomtänkt. Hoppas att han är klar snart, för då ska vi inom nånstans och köpa bullar och ha en go-frukost och bara mysa och ta det lugnt.

Ifall T såklart inte blir skickad vidare till röntgen nu vill säga.. Skulle ju absolut inte slagit fel. Vi får se! Uppdaterar er senare mina friendisar.

Likes

Comments

Clothes and stuff

Lite av det som införskaffades idag på vår spontantripp till Ullared! Ska se ifall jag kan fota resten av det imorgon. Är ledig imorgon också, super skönt.

Har förresten fått världens förkylning som ett brev på posten också. Perfekt nu när man varit ledig ett par dagar... Eller inte.

Hör av mej imorgon istället, ni får ha det bäst sålänge!

Likes

Comments