Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 1 readers

Likes

Comments

Svar: JA.

Igår ringde telefonen runt kl 5 & Matilda blev helt överlycklig. Dom ringde från stället jag var på intervju på & idag började jag helt enkelt jobba! Så från & med idag (23/5) så har jag alltså jobb!

Stället där jag ska jobba på, är DHL, genom ett bemanningsföretag som heter EnFuturum. Så jag började jobba där idag, full dag direkt. Så just nu så ska jag jobba 07:30-16.30 måndag-fredag. Ska gå upp kl 6, för att ta tåget 06:45 från Kvidinge. Tåget tar 5 minuter & det tar ca 10 minuter att gå till jobb från stationen. För en gångsskull så mår jag faktiskt helt underbart

Helt jävla underbart!

  • 1 readers

Likes

Comments

Har haft tvätt och städdag idag. Började dagen med en långgrunda med Mira, sen springa ner till tvätten och börja städa lite - ner i tvätten igen - städa - gå en långgrunda med Mira igen - städa. Så ska alldeles strax gå en långgrunda med henne igen hade jag tänkt. Eller om jag väntar med det tills Emil kommer hit (om ca 10 min skulle jag väl gissa på)

Mitt i städningen så ringde telefonen, första gången så hann jag inte svara och jag kände inte igen numret så jag struntade mest i det och städade vidare. Sen ringde det igen från samma nummer så jag sprang till telefonen och svarade så snabbt jag bara kunde, pratade lite med personen och det slutade med att jag ska på arbetsintervju imorgon kl 1. Detta gjorde min hittills hyfsat värdelösa dag, bra på typ 2 sekunder. Sen skrev Emil strax efter det att han kunde komma hit idag och då blev jag ännu gladare!

Vad är oddsen? Är det nu allting ont vänder till gott tro?

  • 4 readers

Likes

Comments

Ni vet när man får en låt på huvudet och absolut inte kan sluta varken lyssna på den eller gå rundor och sjunga på den? Har en sån period just nu. Vi hade överraskningsfest för Oliver i fredags (fyllde år i lördags, så vi firade det lite tidigt) och då spelades denna låten x antal gånger, för verkligen ALLA gick igång till den låten. Folk dansade i soffan, på borden, balkongen - det var helt galet! Helt underbart lyckad kväll/natt måste jag ju säga!

Så tänkte bara dela med mej av lite glädje som den låten sprider sej. Tänk er en riktigt härlig sommarfest med tusen lekar, allt ifrån vanliga lekar till mindre barnvänliga lekar. Allting blir såklart tusen gånger roligare när alkohol & ballonger är inblandade! Nu känns det verkligen som att sommaren är på ingång, och den är mer än välkommen!

Eller vad säger ni?

Likes

Comments

Som vanligt så kunde jag inte somna igår (onsdag natt) och jag provade med alla knep som jag kan för att försöka få mej själv trött. Men ikke. Testade att bara kolla på tv, testade att lyssna på musik, testade att gå ut på balkongen med mitt kära blueberry muffin-te och testade att lyssna på musik. Vid halv 5 kollade jag på klockan sista gången och då startade jag Vänner och sen stendäckade jag. Vet inte varför jag inte börjat med att kolla på Vänner direkt när jag ska sova? Jag vet ju om att jag somnar typ direkt..

Vaknade vid halv 1 idag och då frågade B ifall jag somnade sent, svaret var såklart ja. För hon om någon vet hur grova sömnproblem jag har. Då klämmer hon ur sej att det varit fullmåne. Och när det är fullmåne så kan jag absolut inte somna, vet inte varför. Har alltid varit så.. Och vad såg jag när jag gick ut på balkongen med ett glas te, alldeles nyss, var att det är fullmåne inatt också. Lycka till med att somna inatt också Matilda Jacobsson. Jävla idiot sömn. Vad är det ens bra för? Onödigt som fan haha.

Inatt så kom iallafall Emil hit vid 2 tiden och då käkade han, jag & Bettis god frukost och sen har vi bara tagit det lugnt hela dagen. Det har varit så himla skönt att spendera dagen med honom. Bettis åkte iväg en runda mer Emelie och träna, i någon timme. Så då fick jag och Emil egentid, vilket behövs ibland. Annars är vi alltid inärheten av någon annan, för det är mer eller mindre alltid folk här hos oss. Så att gå ifrån fullt hus till typ, tomt hus. Var helt underbart. Det är mycket snack om att Emil letar efter lägenhet, så hittar han någonting snart så flyttar han och då flyttar jag såklart med honom. För så som det är nu så vill vi träffas varje dag osv men kan inte pga att hans bil är sönder (lagas förhoppningsvis nästa vecka). Och det är absolut inte så att jag inte tycker om att bo med Bettis, men detta är bara en tvåa. Så det är inte riktigt så att man har sitt egna ifall man kan säga det så, och jag har fortfarande inte fått hit mina saker än. Men sen å andra sidan så är det inte jätte lönt att hålla på att flytta hit allting osv om Emil nu skulle få en lägenhet. För då kommer det bara att flyttas vidare, igen! Och så kul är det inte att bära upp massa tunga saker till högsta våningen liksom.

Känner att det kommer att bli ett jävligt konstigt avslut här nu, men nu har jag startat Vänner på paddan och jag ska alldeles strax försöka sova. Så, godnatt på er alla mina små pinglor!

Likes

Comments