Ni vet när man får tillbaka blickar? När man börjar tänka att allt var så himla mycket bättre förr osv. Har ett sånt moment just nu. Samtidigt som jag har den bästa stunden i mitt liv just nu. Så saknar jag ändå så som saker och ting var innan. Hittade en "gammal" låtlista från ca 2 år sen och jisses vad jag kan sakna den tiden. Inte vissa människor såklart. Men hela grejen med att jag hade egen lägenhet, ett eget ställe att kunna kalla hem. Att faktiskt kunna känna sej hemma osv? Jag saknar det. Jag saknar min underbara granne som jag hade i Nyvång. Caroline & hennes dotter Ninja som jag passade väldigt ofta. Och i och med att vi bodde grannar så var Ninja inne hos mej var & varannan dag. Den tiden då jag fick ta henne till dagis tex. Att klä henne och fixa henne på morgonen, det kan jag sakna som tusen! Jag och Caroline var världens bästa vänner, märktes inte att det nästan skilde 20 år mellan oss. Vi var oslagbara tillsammans!

Hur kunde allt bli så himla fel?

  • 14 readers

Likes

Comments

Ni vet dom där äckliga sömnlösa nätterna man har ibland? När man absolut inte kan sova. När man har testat alla knep som går och ändå så kan man inte somna? Jag är i det stadiet nu. Lyckas inte somna vad jag än gör. Och som pricken över i'et så har Emil fått halsfluss, vilket jag aldrig har haft innan. Så det är typ 100000000000% risk att jag får det. Jag tar hand om honom nu så mycket jag bara kan, så får han ta hand om mej sen ifall jag skulle bli dålig haha. "Försöker tänka positivt"

Likes

Comments

Något jag inte brukar göra längre, det är att tänka på vad jag har på fötterna. Skor är liksom bara någonting man slänger på sej i sista sekunden innan man ska iväg nånstans. Men idag, i väntan på bussen till jobb så insåg jag att mina skor faktiskt är rosa. Eller snarare gammelrosa?

För att påpeka varför jag ens lägger ut detta: jag är verkligen ingen "rosa-tjej".

  • 17 readers

Likes

Comments

Påväg till jobb nu, jobbar kort pass idag. Från 16.00-19.00, efter det ska jag ta mig till Klippan där Emil kommer att hämta mig.

Idag åkte jag tidigt från Emil, till Bjuv (där mamma och pappa bor) och tvättade lite. Dom är iväg på Gullholmen, så får passa på att låna deras tvättmaskin osv hehe. Har ju fortfarande kläder där osv så jag samlar på mig nytt var gång jag åker dit. Blir ju lätt så.

Likes

Comments

  • 18 readers

Likes

Comments