Frukosten serveras mellan 8-10 varje dag. Det finns otroligt mycket härlig frukt, färska frallor, bacon, äggröra, yoghurt och mycket mer. Det är på frukosten många brukar fråga om tips om vad de kan göra under dagen eller vilken strand de ska åka till. Vi brukar fråga hur de mår, hur länge de stannar osv :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nedanför hotell Feliz ligger Paseo Maritimo, en lång gata som sträcker sig ända till katedralen. Längs havet är det en stor strandpromenad och cykelbana som är perfekt för en härlig tur. Hamnen Puerto de Palma är väldigt stor och den går längs hela vägen. Här finns även många fina restauranger och det är oftast hit vi brukar tipsa gästerna om att gå. På kvällen är det jättemysigt att ta sig in till gamla stan i Palma på strandpromenaden, där brukar vi rekommendera Santa Catalina, där ligger de flesta restaurangerna :)

Likes

Comments

Lite mer än tre veckor har nu gått och vi båda kan inte säga annat än att vi trivs som fisken i vattnet. Som vi tidigare skrivit tar Feliz emot sina gäster som vänner och det märks verkligen. Vi tycker att det roligaste är att man får en väldigt god kontakt med gästerna och personalen. De som jobbar här har blivit som en andra familj för oss och det är vi väldigt tacksamma för! Den största skillnaden mellan här och hemma i Sverige är väl att alla som är här är på semester. Det blir en skönare stämning och alla är på gott humör. Många svenskar pratar gärna med oss om vår praktik vilket är jättekul! Många frågar även om tips angående bussar, restauranger, stränder och Palma. I Sverige är det kanske fler som ser praktikanter som "sämre" medan alla här tycker att det är häftigt att vi fått denna möjlighet i skolan och berömmer oss. Vi ska verkligen njuta av de sista dagarna på Feliz :) 

Likes

Comments

Idag har vi varit i Sineu och besökt den stora marknaden som staden förvandlas till varje onsdag. Det fanns otroligt mycket olika saker och det var både turister och spanjorer där. De sålde till exempel solglasögon, väskor, djur och mat. 08:55 tog vi bussen in till Palma där tåget väntade på oss för att ta oss vidare. Efter ca 20 minuter bytte vi tåg till ett mindre och smalare som till och med vinglade när vi åkte. Nästan alla på tåget skulle till marknaden. På vägen dit kunde man se den långa bergskedjan som sträcker sig över stora delar av ön. Det fanns även många vingårdar, olivträd och apelsinträd :)

Likes

Comments

Hej!
Imorse tog vi en promenad i portals och vi upptäckte en till strand. Den vi tidigare gått till är mycket mindre, denna var stor och hade solstolar vilket vi tycker är bra. Det var mycket folk där och det är kanske mer passande för barnfamiljer än till exempel illetes. Det var en lång strand med långgrunt vatten. Det fanns även två restauranger som sålde milkshakes, drinkar, mat, glass och mycket annat. De hyrde även ut trampbåtar och surfbrädor. En jättebra strand tycker vi, absolut något vi kan rekommendera!:)

Likes

Comments