Om boken

Boken handlar om Alexandra, som startade bloggen och Kissie, ett kaxigt och provokativt alter ego. Hennes läsare provocerades av hennes kaxiga öppenhet, festande och jakt på kändisskap. Alla älskade att hata henne. Media kom in i bilden och och formade vad vi tror kissies liv handlar om. Nu får vi läsa om det som media missat, vad priset för berömmelse egentligen är. Alexandra skriver öppenhjärtigt och insiktsfullt om den glammiga bloggvärldens brutala baksida och tillåter läsaren kika in bakom röda sammetsrep. Det är dags att lära känna Alexandra.

Mina egna ord

Ungefär runt 2011 fick jag lära mig att den där Kissie var en taskig tjej och jag tyckte inte om henne men åren gick och hon förändrades. Jag kollar inte på hennes blogg men följer hennes youtubekanal och hon har verkligen förändras. Alexandras bok kom ut för inte så länge sen och när hon hade ett samarbete med Nextory tog jag min chans att läsa hennes bok. Hennes berättelse är chockande och så intressant att jag inte kunde sluta läsa. Tog mig 3 dagar men hade säker läst ut den snabbare. Jag ger boken 4/5. Även fast ni inte vet vem hon är så rekommenderar jag hennes bok då hon också skriver om viktigare saker.

Om boken

Att må dåligt psykiskt är inget att skämmas över, säger Therése Lindgren, I den här boken fördjupar sig den storslagna youtuben mer i sin bakgrund och varför hon ibland inte mår så bra. Hur känns panikångest? Vad kan man göra för att peppa sig själv? När ska man söka hjälp och vad finns det för hjälp att få? Hur kan någon som är så framgångsrik också må så dåligt?

Jag har sett några av Therese´s videor men jag följer inte hennes kanal, Ändå beslöt jag mig för att lyssna på hennes bok. Jag har lyssnat på hennes bok när jag kört till och hem ifrån skolan och det har verkligen varit mysigt att sitta där i bilen i det dåliga vädret och bara lyssnat. Hennes berättelse är intressant och jag tycker andra borde ta del av boken, dock så tycker jag hon ger ut så mycket fakta som en fakta bok. Hon berättar inte bara om alla hennes problem, utan hon berättar också fakta om allt. Det blev lite tråkigt för min del även fast det bra att få sån fakta.

Boken får 3/5

Likes

Comments

Hej, kom hem för en stund sen och sitter nu och kollar på snön som faller ner. Regnade inte för en halvtimme sen och har man sagt att det skulle bli varmare nu? aja jag hoppas våren kommer snart för våren är den bästa årstiden.

Idag har det varit en sådär bra dag, har haft historia och UF idag och min historia lärares föreläsning blir bara längre och längre. Hur skall man hinna mer allt om man måste sitta still och tyst i 50 min och sen sätta igång direkt och jobba dom 25 minuterna man har kvar på lektionen. nej det är bara att jobba på hemma också. På UF lektionen var jag den enda i min UF grupp som var där men jag satt ändå var kvar i skolan i två timmar och planerade. Det är mycket med UF, UF tar mycket av min skoltid och privatliv och man blir bara stressigare och med orolig hur det skall gå. om några veckor skall vi tävla med vårat företag och stå på en mässa. Det är mycket planering och mycket motgångar men det är bara att kämpa på.

Nu skall jag arbeta lite med UF igen och sen försöka arbeta med historia.

Likes

Comments

Har just skrivit en recension om en bok jag läste ut igår. Planerar att göra en recension av två böcker efter jag läst ut dom som jag kan lägga upp här på bloggen.

I fredag var jag på treafest igen. Hade det jätte kul med kompisarna men jag fick tyvärr gå hem tidigare pågrund av huvudvärk, hade nog druckit för lite vatten den dagen och mat valet var väl inte så bra så jag mådde ganska dåligt. Men vad gör det när man kan umgås med sina kompisar? Som tur kommer det någon en till treafest snart igen.

Idag har det bara varit en vanlig tråkig måndag. Plugg, plugg, plugg. Aja jag har iallafall mot bra idag och orkar med dagen. Det är det som är viktigast, att njuta av din dag.

Likes

Comments

Hej den här veckan har varit proppfull med stress i skolan, som vanligt men nu är det bättre. Nästa vecka börjar det igen men då går jag tre dagar i skolan sen är det ledig två dagar och sen sportlov, mitt sista sportlov.

Igår följde jag med mina kompisar Johanna L och Vilma för att se fifty shades darker på bio. Jag såg ettan på bio när den kom ut så det var en självklarhet att se tvåan. Tvåan är mycket bättre än ettan och filmerna är väldigt intressanta så killen är lite sjuk i huvudet men vill ändå förändras pågrund av tjejen.

Ikväll laddade jag ner nextory och jag har läst första kapitlet av kissies bok hatad och älskad. Är redan fast i boken och jag vill bara läsa mer. Jag kommer ihåg för några år sedan när jag avskydde henne men tiden har förändras och det är verkligen spännande att läsa den riktiga kissie eller Alexandra som hon heter.

Likes

Comments

Nu sitter jag här och tar en paus ifrån pluggandet. Har varit kattvakt åt min brors kattungar i 10 dagar nu så rivsår har man på händerna, tur att jag älskar katter😅

I fredags åkte jag på fest och tänkte gå ut på lördagen också men det blev mer alkohol än jag trodde på fredagen så mådde sådär dagen efter. Det blev istället en kväll framför Melodifestivalen medans katterna log bredvid och myste. Tyckte inte det var så bra låtar igår, iallafall inte i början. Höll på att somna på soffan men höll mig vaken tills mello var slut sen somnade jag direkt.

Imorgon blir det prov och jag är inte alls taggad. Det ganska mycket räknade och jag som har svårt för matte, det här kan inte gå bra. Sen gör det ju inte saken bättre att om det här provet går bra så får jag högre betyg vilket jag verkligen vill ha... nej snart är allt det här över.

Likes

Comments

Hej nu var det väldigt länge sen jag bloggade. Har inte haft lust att blogga även om det hänt en del. Hade ett bra nyår och andra mysiga stunder med kompisar. Min pappa fyllde 60 år och jag har gått in på sista terminen i mitt liv. Känns helt sjukt men skönt att snart slippa skolan, tyvärr kommer denna termin bli jobbigt. Det är mycket plugg och stress så det kommer ta mycket energi men man får bara tänka på det snart är studenten. Klänningen är inhandlad och min studentmössa skall komma när som helst.

Mina julklappar 2017

Likes

Comments

Dagen efter julafton och jag sitter hemma hos min bror och myser med katter. Igår firade vi julafton på samma sätt som vi gjort i några år nu, hemma och sen med brorsan och mormor. Fick jätte fina julklappar och jag skall om några dagar träffa Vilma, Frida och Emeline och dela ut julklappar till dom. En julklapp som jag tyckte var klockren var en mugg som stod the boss på. Jag gillar att bestämma och sköta allt även fast jag inte kan allt och mina kompisar har märkt de för Lina köpte mig denna mugg.

Ikväll skall jag och Johanna K ut. Kommer bli skönt att gå ut och festa för kommer sen inte hända så mycket förens nyår.

Likes

Comments

Jag tänkte prata mitt UF-företag som jag har i skolan. UF står för ungföretagare och ungföretagsamhet ger oss möjligheten att starta, driva och avveckla ett eget företag. Jag och fyra till har startat ett företag som heter Coolcup och vi säljer kylmuggar. Kylmuggen är en platsmugg som har dubbelväggar med en vätska som fryser när man lägger den i frysen, Man slipper då använda isbitarna som smälter i glaset och blandas ut med drycken i muggen. Muggen håller sig nerkyld i ungefär 2 timmar så du kan avnjuta med med läsk, vatten, saft eller någon annan vätska.

Vi har möt motgångar, ganska många faktisk men sånt lär man sig av och blir starkare av. Jag är VD´n för företaget och även fast man får ta "skit" och "stå som ansvarig" så har jag ändå mina vänner som backar mig. Vi är ett trevligt litet företag och vi kommer avveckla vårat företag i slutet av maj 2017

Följ oss på Instagram och gillar vår Facebook sida

​Som ni ser så gillar jag att ta selfie med min kylmugg😝

Likes

Comments