View tracker

Hej på er, sitter just nu med datorn och väntar på att klockan skall bli 12. Det är Black Friday vilket betyder REA och även fast jag skall upp 6 imorgon så tänkte jag sitta uppe ett tag till och se om jag hittar något spännande.

Så länge jag väntar så pluggar jag lite, har just gjort ett inlägg på min skolblogg så kolla i den om ni vill @WetterlundMatilda. Skall också plugga på till ett prov jag har imorgon i inköp. Tyvärr är inköp den första handels kursen som jag inte tyckte är intressant över huvud taget. Det handlar ungefär bara om hur man väljer leverantörer för sitt företag och vad allt heter. Dumt nog har man ännu inte fått lärt sig hur man betalar så det får man nog lära sig själv.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej, i helgen har jag bara arbetat med mitt UF företag. Vi fick hem våran produkt på fredagen och vi har suttit hela lördag och söndag plus igår och idag efter skolan för att fixa med våran produkt. Jag är ganska positiv med våran affärside och på söndag skall vi börja sälja våran produkt.

Nu på senaste tiden har min mobil (Samsung Galaxy S6) börjat krångla så igår innan skolan började byte jag in 4 olika mobilen och köpte en Iphone 6S. Hade en Iphone 4s för ungefär 2 och ett halvt år sedan så är ganska ovan. Än så länge tycker att Samsung är bäst men det kan ändras.

Likes

Comments

View tracker

Hej, idag vaknade man upp med en klump i magen. Tog mig ändå ut på vägen med bilen och fick hålla hårt om ratten, var lite korkade och körde om en buss när det var svin halt. Det gick men bilen gick vingligt om den stora bussen som stod stilla, väldigt nära att köra rakt in i bussen men jag kom förbi och körde vidare.

I skolan följde vi president valet i USA och mer tänker jag inte säga förutom att min dröm att besöka USA har blivit mindre.

Som rubriken lyder så gymmade jag idag. Jag tror det är exakt ett år sedan jag gymmade sist, känns lite pinsamt men aja jag gymmar ju bara för att jag inte vill upp för mycket i vikt.
Jag tänkte ta det lugnt nu första gåncen men det blev lite mer träning av mage och lår så får se hur jag mår imorgon.

Likes

Comments

Hej, idag tog jag bilen till stan och det är faktiskt första vinter för mig att köra, åkte med Johanna L igår och då kände man verkligen att det var halt även fast vinter däcken satt på så jag var ganska nervös imorse. Som tur var vägen skottade och på vissa ställen var det sandat så det gick faktiskt ganska bra tills jag kom in till stan. det var snö överallt och det kändes som att man skulle tappa kontrollen över bilden och åka över på andra sidan av vägen. Tror det blir bättre imorgon eller jag hoppas det iallafall.

I skolan har jag fortsatt att arbete med mitt UF-FÖRETAG, det går framåt men det finns saker vi skall få reda på först innan vi kan fortsätta.

Likes

Comments

Hej nu är jag hemma på ön igen. tillbringade princip hela mitt höstlov hos min syster. Det var fyra år sedan jag och mamma åkte upp och besökte henne, så himla kul att se henne igen även fast vi syntes i somras. Vi besökte tännforsen och Åres choklad fabrik, kul att se att inget har förändras på fyra år, hehe.

Förutom att vi besökte ställen har vi också bastat, bowlat och vart på krogen Broken. Så himla roliga dagar jag har haft.

Åkte hem i fredag och såklart var flyget sent. jag skulle ha 40 minuter på Arlanda men flyget var så sen så även fast jag fick gå av flyget nästan först och fick springa lite så hann jag inte med flyget. Hade lite panik för trodde inte det skulle gå ett till flyg till Visby den dagen men som tur gick det ett flyg tre timmar efter så tillbringa tre långa timmar på Arlanda innan jag fick sätta mig på flyget mot Visby. Min bror hämta mig och jag sov hos honom, på lördagen åkte vi in på en lite Scania mässa eller vad man skall kalla det.

Imorgon börjar skolan igen, är inte riktigt taggad men det är bara att tänka att om några månader är skolan över för min del. Snön har också kommit och det känns lite sådär. när snön är här vill man ju ta fram all julbelysning men det är ju börja  av November så känns lite fel, eller?

Likes

Comments

Hej, sitter just nu på Arlanda flygplats, har tagit flyget från Visby till Arlanda. Helt sjukt att jag äntligen sitter här, har aldrig flugit förut så det var väldigt nervöst. Skall snart gå på flyget till Östersund där jag skall träffa min syster, Skall bo hos henne i några dagar. Det är verkligen skönt att komma ifrån ön i några dagar.

jag hoppas jag får massor med bra bilder som jag dela med mig av😊

Likes

Comments

Hej i höstvädret.Jag gick i skolan i måndags och tisdags och sen hade jag praktik i onsdags, inte så intressant att skriva om så jag tänkte skriva om UF- kick off som jag var på igår. Jag går ju handel och då måste man ha ett UF- företag som sitt gymnasiearbete. UF står för "ungföretagare" och har man UF så får man chans att starta upp ett eget företag. Jag och 4 stycken har hittat en idé på en produkt vi kommer sälja som jag hoppas kommer gå bra.

Så igår på UF-kick off fick vi gå igenom några moment och fick massor med tips och peppning, jag var nog den enda som tog med mig ett anteckningsblock men vi har redan fyllt några sidor så den kom till använda. På eftermiddagen kom banken och berättade lite snabbt om hur vi skall göra för att starta ett företag sen pratade två andra företag innan Erik Grönwall och Simon Vikström kom och pratade om sin väg till att äga ett företag. Dagen var lärorikt och helt okej, på kvällen satt jag och mitt lilla UF- företag på Skype och pratade en massor.

Nu skall jag snart ge mig iväg mot Visby och ha praktik. Ta hand om er

Likes

Comments

Dagarna har bara flugit förbi, har i stort sett bara gått i skolan och haft praktik. Tänkte egentligen hitta på något igår men blev ändrade planer men bra det för idag hade jag ork att städa rummet. Gjorde verkligen en grovstädning, dammsugare, tvättade golvet och putsade fönstren. Känns verkligen fräscht på rummet nu och jag hoppas att jag kan hålla det rent åtminstone några veckor.

Har nu tagit bort min ansiktsmask och tänkte läsa på till ett prov jag har imorgon.

Likes

Comments