View tracker

Dagen efter julafton och jag sitter hemma hos min bror och myser med katter. Igår firade vi julafton på samma sätt som vi gjort i några år nu, hemma och sen med brorsan och mormor. Fick jätte fina julklappar och jag skall om några dagar träffa Vilma, Frida och Emeline och dela ut julklappar till dom. En julklapp som jag tyckte var klockren var en mugg som stod the boss på. Jag gillar att bestämma och sköta allt även fast jag inte kan allt och mina kompisar har märkt de för Lina köpte mig denna mugg.

Ikväll skall jag och Johanna K ut. Kommer bli skönt att gå ut och festa för kommer sen inte hända så mycket förens nyår.

Likes

Comments

View tracker

Jag tänkte prata mitt UF-företag som jag har i skolan. UF står för ungföretagare och ungföretagsamhet ger oss möjligheten att starta, driva och avveckla ett eget företag. Jag och fyra till har startat ett företag som heter Coolcup och vi säljer kylmuggar. Kylmuggen är en platsmugg som har dubbelväggar med en vätska som fryser när man lägger den i frysen, Man slipper då använda isbitarna som smälter i glaset och blandas ut med drycken i muggen. Muggen håller sig nerkyld i ungefär 2 timmar så du kan avnjuta med med läsk, vatten, saft eller någon annan vätska.

Vi har möt motgångar, ganska många faktisk men sånt lär man sig av och blir starkare av. Jag är VD´n för företaget och även fast man får ta "skit" och "stå som ansvarig" så har jag ändå mina vänner som backar mig. Vi är ett trevligt litet företag och vi kommer avveckla vårat företag i slutet av maj 2017

Följ oss på Instagram och gillar vår Facebook sida

​Som ni ser så gillar jag att ta selfie med min kylmugg😝

Likes

Comments

View tracker

Hej, har inte hänt så värst mycket därför har jag inte haft något att skriva om. Bara varit på treafest nummer 2 och de var jätte kul som förra. Var dock väldigt trött och så dagen efter då jag gick i skolan men så är det att vara tre😅

Jag har nu kollat över julklappar och jag är helt klar snart. De är så många underbara personer jag skall köpa till så jag vill inte ens se hur mycket jag har kvar på mitt bankkonto, men va gör man inte för dem man älskar?

Skall nu upp på Hemse och köpa lite mat. Idag är jag ledig för att jag stod med mitt företag på julmarknaden den första advent. Behövs verkligen för jag börjar bli förkyld.
Ta hand om er

Likes

Comments

Hej på er, sitter just nu med datorn och väntar på att klockan skall bli 12. Det är Black Friday vilket betyder REA och även fast jag skall upp 6 imorgon så tänkte jag sitta uppe ett tag till och se om jag hittar något spännande.

Så länge jag väntar så pluggar jag lite, har just gjort ett inlägg på min skolblogg så kolla i den om ni vill @WetterlundMatilda. Skall också plugga på till ett prov jag har imorgon i inköp. Tyvärr är inköp den första handels kursen som jag inte tyckte är intressant över huvud taget. Det handlar ungefär bara om hur man väljer leverantörer för sitt företag och vad allt heter. Dumt nog har man ännu inte fått lärt sig hur man betalar så det får man nog lära sig själv.

Likes

Comments

Hej, i helgen har jag bara arbetat med mitt UF företag. Vi fick hem våran produkt på fredagen och vi har suttit hela lördag och söndag plus igår och idag efter skolan för att fixa med våran produkt. Jag är ganska positiv med våran affärside och på söndag skall vi börja sälja våran produkt.

Nu på senaste tiden har min mobil (Samsung Galaxy S6) börjat krångla så igår innan skolan började byte jag in 4 olika mobilen och köpte en Iphone 6S. Hade en Iphone 4s för ungefär 2 och ett halvt år sedan så är ganska ovan. Än så länge tycker att Samsung är bäst men det kan ändras.

Likes

Comments

View tracker

Hej, idag vaknade man upp med en klump i magen. Tog mig ändå ut på vägen med bilen och fick hålla hårt om ratten, var lite korkade och körde om en buss när det var svin halt. Det gick men bilen gick vingligt om den stora bussen som stod stilla, väldigt nära att köra rakt in i bussen men jag kom förbi och körde vidare.

I skolan följde vi president valet i USA och mer tänker jag inte säga förutom att min dröm att besöka USA har blivit mindre.

Som rubriken lyder så gymmade jag idag. Jag tror det är exakt ett år sedan jag gymmade sist, känns lite pinsamt men aja jag gymmar ju bara för att jag inte vill upp för mycket i vikt.
Jag tänkte ta det lugnt nu första gåncen men det blev lite mer träning av mage och lår så får se hur jag mår imorgon.

Likes

Comments

Hej, idag tog jag bilen till stan och det är faktiskt första vinter för mig att köra, åkte med Johanna L igår och då kände man verkligen att det var halt även fast vinter däcken satt på så jag var ganska nervös imorse. Som tur var vägen skottade och på vissa ställen var det sandat så det gick faktiskt ganska bra tills jag kom in till stan. det var snö överallt och det kändes som att man skulle tappa kontrollen över bilden och åka över på andra sidan av vägen. Tror det blir bättre imorgon eller jag hoppas det iallafall.

I skolan har jag fortsatt att arbete med mitt UF-FÖRETAG, det går framåt men det finns saker vi skall få reda på först innan vi kan fortsätta.

Likes

Comments

Hej nu är jag hemma på ön igen. tillbringade princip hela mitt höstlov hos min syster. Det var fyra år sedan jag och mamma åkte upp och besökte henne, så himla kul att se henne igen även fast vi syntes i somras. Vi besökte tännforsen och Åres choklad fabrik, kul att se att inget har förändras på fyra år, hehe.

Förutom att vi besökte ställen har vi också bastat, bowlat och vart på krogen Broken. Så himla roliga dagar jag har haft.

Åkte hem i fredag och såklart var flyget sent. jag skulle ha 40 minuter på Arlanda men flyget var så sen så även fast jag fick gå av flyget nästan först och fick springa lite så hann jag inte med flyget. Hade lite panik för trodde inte det skulle gå ett till flyg till Visby den dagen men som tur gick det ett flyg tre timmar efter så tillbringa tre långa timmar på Arlanda innan jag fick sätta mig på flyget mot Visby. Min bror hämta mig och jag sov hos honom, på lördagen åkte vi in på en lite Scania mässa eller vad man skall kalla det.

Imorgon börjar skolan igen, är inte riktigt taggad men det är bara att tänka att om några månader är skolan över för min del. Snön har också kommit och det känns lite sådär. när snön är här vill man ju ta fram all julbelysning men det är ju börja  av November så känns lite fel, eller?

Likes

Comments