Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Tänkte bjuda på ett litet smakprov om hur det ser ut hemma hos mig just nu. Jag har ju en del vänner som tjatar på att jag ska visa bilder men jag vill inte riktigt visa allt ännu då jag inte känner mig helt klar. Lite inredningsdetaljer som jag köpt hem den senaste tiden är iallafall detta under.

Jätte fina sittdynor (tyvärr i äkta päls) finns att köpa HÄR.

Tvättkorg i svart finns att köpa HÄR.

Svart/guld taklampa finns att köpa HÄR.

Likes

Comments

Hej på er! Igår efter jobbet så åkte jag raka vägen hem till Jespers familj och åt middag och sov sedan kvar hos Jesper. Därför blev det ingen uppdatering men det har väl aldrig skadat någon. Nu har jag precis kommit hem till mig och ligger och planerar veckan som kommer. Jag har även tagit ledigt från jobbet idag då jag har en leverans som ska komma hit. Hur kul? Älskar att få paket. Känns lite som julafton!

Likes

Comments

Som jag berättade i tidigare inlägg så valde jag att stanna hemma och ta hand om katten hela kvällen. Jag lagade min klassiska hallonpaj som är to die for och sen låg vi och myste framför Idol resten av kvällen. Så så mysigt. En perfekt fredag i mina ögon! Nu ska jag alldeles straxt åka till jobbet så vi hörs mer sen. Hoppas ni får världens bästa lördag. Kram

Likes

Comments

Min stackars knubbis har gått och blivit deprimerad. Även fast jag tycker att det är supergulligt att en katt blir deprimerad för att jag flyttat från honom så tycker jag såklart även att det är jätte tråkigt. Knubbis har nämligen tappat aptiten, börjat gömma sig under sängen och går runt och jamar hela tiden. Han har ändrat personlighet och enligt veterinären så kan det vara för att han blivit deprimerad. Katter blir lätt deprimerade ifall en av ägarna flyttar och att han känner att han "trygghet" är borta. Jag var ju hans trygghet och han såg mig som hans mamma. Jag gav honom mat på morgonen, tvättade hans låda, låg och klappade honom i flera timmar på kvällarna och han kom alltid och la sig vid mig när vi skulle sova. Därför förstår jag att han kan tycka att det är jobbigt med en förändring att jag inte är här lika ofta, trots att jag vet att Jesper tar hur bra hand om honom som helst. Vilket som så har vi bestämt att jag ska vara här varje kväll den här helgen och sova här så att knubbis ska få matlust igen och känna sig trygg. Han är verkligen min lilla bebis han ❤

Likes

Comments

Titta vilken fin tisha jag köpte igår när jag svängde förbi Åhléns. Jag älskar ju vanliga basic-tröjor så varför inte göra det lite roligare och köpa en märkes? Den kostade ynka 300:- och den sitter precis så som jag vill att den ska sitta! Supernöjd och jag kan lova er att ni kommer få se den på mig många gånger!

Likes

Comments

Hej på er! Efter att ha jobbat och slitit hela dagen så känner jag att det är dags att lägga mig i ett långt och varmt bad. Ta ansiktsmasken "Black head" som jag alltid använder mig utav, lyssna på musik och göra en rejäl helkroppsskrubbning. Det behövs kan jag lova er! Därför säger jag god natt redan nu, hoppas ni haft en jätte bra dag så hörs vi mer imorgon. God natt!

Likes

Comments

Jag har börjat prenumerera på Glossybox igen och månadens glossy som jag fick hem innehåll detta ovanför. Är mest nöjd med concealern från Emité make up och det ska bli spännande att testa den! Jag som inte använder foundation älskar ju concealers så att man kan gömma dom där mörka ringarna under ögonen. Något som jag också uppskattar är ansiktskrämen från L'occitante och rengöringsgelen från Naobay. Mitt vinteransikte är räddat känner jag!

Likes

Comments