Header

Vet ni vad jag är otroligt sugen på att göra? Jo nämligen att åka på kryssning. Jag saknar att springa runt i taxfree, äta frukostbuffé och ha baren utanför sovrummet. Ja, ni förstår vad jag menar. Har kollat runt på kryssningar och Jesper är också sugen på att åka på en. Han har nämligen aldrig varit på kryssning förut vilket är det sjukaste jag har hört. Därför tänkte jag bjuda på en throwback samtidigt som jag kollar upp datum för att boka in en ny kryssning.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

En Ipad mini 4 fick också följa med oss hem i måndags. Jag har aldrig ägt en Ipad förut så jag är super glad över den. Anledningen till varför vi köpte dessa saker är för att vi vill ha med oss det när vi åker till Asien i vinter. Och varför vänta med att köpa det tills vi åker? Supernöjd. Jesper ville ha en gråsvart och jag ville ha en guld så vi kompromissa och det blev en guld. Nöjd nöjd nöjd!

Likes

Comments

God morgon! Igår när jag kom hem från jobbet så blev jag glatt överraskad. Jesper hade lagat mat, städat och fixat allt det där som man själv inte orkar göra efter en dag på jobbet. Världens finaste kille! Så våran onsdagskväll spenderades med tacos, cheesecake och film. Mys mys mys! Nu är det dags för mig att åka till jobbet igen så hoppas ni får en bra dag.

Likes

Comments

Fick en utmaning tilldelad av @FruSandberg - jag ska presentera mina 5 största rädslor.

1. Havet - är en av mina största rädslor och jag får panik inombords varje gång jag badar i havet. Jag tycker om att se vad jag gör och känna mig trygg vilket jag anser att man inte kan göra i havet. Jag har ingen aning om vad som finns under mig och det skrämmer mig. Oavsett om det är en fisk, ett stort svart hål eller något annat.

2. Ensamhet - är också något som kan skrämma mig. Jag har aldrig behövt känna mig ensam och kan bara inbilla mig hur jobbigt det skulle kännas. Vad skulle hända om ens familj och vänner helt plötsligt inte fanns längre?

3. Döden - jag är rädd för döden men inte när det gäller mig själv utan när det gäller min familj och dom jag älskar. Jag är rädd för att förlora en person som betyder mycket för mig.

4. Hajar - påminner lite om den första rädslan jag skrev om. Jag är rädd för hajar och det kan även förknippas med havet. Tror att det handlar mycket om att jag såg skräckfilmen "Hajen" när jag var ett litet barn. Jag kan inte se något fint med hajar och hade jag kunnat så hade jag utrotat dom.

5. Prata inför publik - Jag är otroligt social av mig och har inga problem med att prata egentligen. Men att stå på scen eller prata inför människor jag inte känner har alltid varit ett problem för mig. Jag tyckte det var sjukt jobbigt att ha muntliga redovisningar i skolan. Jag gjorde det dock ändå vilket jag ser som positivt men det är inget jag gör frivilligt.

Likes

Comments

Likes

Comments

Contains affiliate links

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR// 5. HÄR

Helst av allt så skulle jag vilja ha allt på bilden men det som är prio ett just nu är en liten Michael kors plånbok. Jag älskar min plånbok som jag fick av mina vänner förut men jag skulle behöva ha en mindre då jag ofta går runt i kuvertväskor på sommaren. Får se om jag klickar hem en eller inte.

Likes

Comments

Gud vilken mysig dag jag hade igår! Runt sex tiden så åkte vi till Södertälje hem till Naomi och Putte. Där bjöds det på tacos och en massa goda saker. Hur trevligt? Alla mina barndomsvänner var där så det var så klart kul att träffa dom igen, vi ses ju inte så ofta längre nu när man har blivit äldre och bor på olika ställen. Nåja. Hade en superbra måndag!

Likes

Comments

Herregud vad nöjd jag är efter gårdagens köp. Hoppade runt som en litet barn gör på julafton, haha. Jag och Jesper gick verkligen loss på Media mark igår och köpte en hel del roliga saker. Detta är i alla fall ett av köpen! En sprillans ny kamera som kommer att få följa med mig en hel del i sommar, och det bästa med den är att alla bilder jag tar via kameran hamnar direkt i min mobil. Hur bra? det är en Nikon Coolpix A900 om ni är sugna på att köpa!

Likes

Comments

Idag är det måndag och jag har hunnit göra en hel del idag. Hämtat ut nya linser, lunchat med mamsen, varit och shoppat med Jesper och nu ikväll så ska vi snart åka till Södertälje för att fira Naomi som fyller år idag! Mysigt! Nu ska jag fixa lite här hemma så vi hörs senare. Ha en jätte bra måndag nu alla fina!

Likes

Comments