Header
View tracker

Okej kollegor, familj, vänner och randoms. Det är dags för mig att skriva mitt sista inlägg här i bloggen! Under en längre period så har jag känt att bloggandet inte är min grej längre och jag har varken tid eller ork till att göra det längre. Det är tråkigt att det blivit så men under alla dessa år som "bloggare" så känner jag nu att det räcker. Kanske kommer jag tillbaka om några månader och år (eller aldrig) men det återstår helt enkelt att se. Är det så att ni fortfarande är sugna på att följa mitt liv så kan ni följa mig på INSTAGRAM. Jag heter MATIILDAWEST där och uppdaterar där lika sällan som här, lol. Nej men om jag känner mig själv rätt så lär uppdateringen bli dubbelt så bra där nu då jag inte har bloggen kvar. Vilket som, ha det bra så kanske vi ses in the future.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Måndag idag och vädret är inte på topp så därför har jag en riktig städdag idag. Har slängt in alla kläder i tvättmaskinen och är nu redo att fixa här hemma. Annars så har jag även hunnit luncha med mamsen idag och även planerar kvällen. Jobbar mellan 18-22 och sen står det fest på schemat. Man måste ju passa på när man ändå är ledig imorgon eller hur..? hoppas ni får en bra start på veckan ni också!

Likes

Comments

Godmorgon! Nu har jag slängt på mig min myströja och är snart redo för jobb. Jobbar mellan 13.00-23.00 så det är på Fridays jag kommer hänga idag! Imorgon är det måndag vilket jag ser framemot för då ska jag städa och tvätta. Det är inte ofta man ser framemot att städa men jag är så taggad på att få en fin lägenhet igen efter alla "efterfester" som jag haft den senaste tiden! Nej nu har jag inte tid att sitta här längre. Ha en bra söndag så hörs vi sen. Kram!

Likes

Comments

Hola amigos! Nu är min lilla "blogg paus" över och jag är redo för ett ny start. Det är inte lätt att hinna blogga, umgås med vänner och hitta på roliga saker samtidigt så jag ger helt enkelt lite creed till dom stora bloggarna som lyckas med alltihop. I onsdags så var jag och tatuerade mig hela dagen, ont men värt. Den blir bara snyggare och snyggare och jag är så så nöjd! Synd bara att min mamma inte kunde vara lika nöjd som jag 😊

Efter det så kom Mikaela hem till mig, vi tog några glas vin och sen blev det netflix and chill innan vi gick och la oss. Vaknade ganska tidigt på torsdagen för att möta upp Anna och Emilia i Humlegården. Blev jordgubbar, musik och härligt sällskap hela dagen. Mot kvällen blev det en sväng förbi jobbet innan jag deckade fint i min säng. Igår blev det girls night out med några kollegor. Även det var en bra kväll men nu känner jag mig klar med alkoholen på ett tag..

Likes

Comments

Herregud vad fort dagarna går.. Vilken dag är det idag? Onsdag? Iallafall.. I lördags så blev det tanto med mina fina vänner, tog årets första dopp och hängde i solen hela dagen tills det var dags för jobb. Efter jobbet så blev det tjejmys med min fina vän Sesen. Vi satt kvar och tog nån öl på jobbet innan vi åkte hem till mig och sov. Trevligt! Började måndagen med lunch i solen med mamsen innan jag mötte upp Johanna och Mikaela. Vi åkte till Skansen för att titta på djur och umgås innan jag och M åkte vidare till Rålis och mötte upp några andra för drinkar och parkhäng! Jag älskar vädret och alla mina fina vänner runt om mig!

Likes

Comments