Likes

Comments

Ebbas snygga outfit.
Lika vacker på insidan som på utsidan. 

Likes

Comments

Några pics från lunchen med min underbara mamma. 💗 Vi åt på resturangen Olssons elektriska. Supergod mat och mysig inredning. Bra ställe.

Fick med mig tre bälten från second hand som jag tänkte visa er. Är jättenöjd och det var precis det jag letade efter. För endast 30kr styck, kap! Charmen med att fynda på seconhand (förutom att det är as billigt) är att köpet ofta är unikt. Eftersom produkten kanske inte tillverkats längre är det inget som alla andra har. Vilket är najs. Dock har jag tyvärr aldrig hittat kläder som faller mig i smaken på second hand. Enligt mig finns det knappt någon bra sh butik här i Karlstad. Om man är ute efter just kläder då. Meen har sett att dem har as nice butiker i Stockholm, så nästa gång jag är där ska jag ta en titt!! Även om man inte är ute efter något så är det väldigt kul att kolla.
Iallafall här är mina söta bälten:

Gör er själva en tjänst och Lyssna på LOVE med Lana Del Ray.

Kram

Likes

Comments

Hej!! Just nu sitter jag i skolan. Snön utanför är fin men jag ogillar släsket på backen. Hoppas inte det håller i sig. Jag vill ha soool och energi!!! Men äsch jag ska inte klaga över vädret, det är ju en världslig sak ;) Idag är en bra dag ändå. Efter skolan ska jag jobba, vi ska dansa på gymmet. Wiho. Det får man energi av, trots att jag inte alls kan vissa steg så är det kul ändå.
Hade tänkt att jag skulle leta efter ett bälte på secondhand efter lunch. Hoppas jag hittar det jag vill ha.
Nu ska jag sätta igång med plugget. Ha en fin onsdag hörni!


Likes

Comments

Märks det att jag gillar min nya kamera? Jag älskar den!!!
​Tyvärr försämras kvaliten när man för över bilderna till datorn, menmen

Idag har jag umgåtts med mina älskade vänner Carro och Amanda. De bjöd mig på en mysig fika på skutberget och sedan fotade vi en stund vid vattnet, som ni såg.
Visst känns det underbart att vi är inne på sista veckan innan lovet? Har en massa foto-ideer jag vill verkställa så hoppas att det blir fint väder.

Hoppas ni mår bra! kram

Likes

Comments