Kollade igenom mina bilder på datorn och fann dessa fina. Tre underbara bilder på tre underbara männsikor. De två första från vänster är tagna för exakt ett år sedan i Karlskoga., när jag Ebba, Malwa och Lollo hade reunion & sleepover!! Älskar dom och saknar dom såå mycket.
Den högra bilden är tagen nån gång under sommalovet från 9an till ettan, älskar den bilden på Amanda. Vi hade nyss lärt känna varandra och sedan dess har hon varit en av mina allra närmsta och bästa vänner. Den männsikan alltså, vilket stort hjärta. Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Slutade runt 11 idag, såå skönt!! 

Har länge velat testa en ny veggyrätt, jag handlande med mig det som behövdes och satte mig på tåget till Albin. Resultatet blev så färgglatt, fint, fräscht och gott! Nu ska vi plugga en stund:) sen ska vi fortsätta titta på bästa Homeland. 


Likes

Comments

Jag älskar verkligen hösten.

Idag har varit en fin dag. En vanlig tisdag i livet helt enkelt. Kom hem från skolan för någon timme sedan och nu ska jag sätta mig ner för att plugga kriminologi. När tålamodet börjar ta slut ska jag bege mig ut på en löptur i spåret. Det var ett tag sen! 

Likes

Comments

Min käre vän Carro har ju bloggat ett tag och idag tänke vi att även jag skulle testa på bloggandet. Älskar att ta bilder och redigera, så mycket bilder kommer det bli! Är dock inte lika säker på om jag kommer skriva så mycket men vi får se. Min tanke är att det kommer se ut som en öppen dagbok, som jag sedan kan titta tillbaka på när jag är gammal ;) 

Likes

Comments