​Denna vecka har varit så hektiskt & det blir även nästa vecka. Nu sitter jag i soffan i min nya fina lägenhet som är klar efter lite slit. Det blev 25 flyttkartonger & en massa ullaredspåsar med kläder men nu är jag äntligen klar. Nu är man Kungsbackabo på riktigt & bor riktigt central och bra! Igår sov jag i lägenheten första gången vilket var en konstig känsla. Min första egna lägenhet som är bara min. Flyttade ju direkt hemifrån och ihop med mitt ex & jag måste säga det har vart så skönt att gå på Ikea utan någon som klagar på att jag är långsam, aldrig bestämmer mig och det spelar ingen roll, ta vad du vill. För det är precis vad jag gjort, valt allting själv! 

Nu ska jag ut på kvällspromenad med Aron och sedan är det sovdags, imorgon ska jag upp till jobbet, Lindt store är det som gäller. Men imorgon ska jag försöka ta bilder på lägenheten & lägga upp så ni får se. Gärna säga vad ni tycker? Godnatt så länge! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Nu står jag här, vandrandes med blicken över lägenheten och funderar på i vilken ände jag ska börja.. Vad ska jag packa ner, hur ska jag packa ner det och vad ska med till lägenheten och vad ska till lagret? Ush, ångesten när jag behöver tänka, ta beslut över vad jag ska ta med sig och inte till min nya lägenhet är stor. Vad är det jag verkligen behöver ha med mig och vad jag jag ha på lager sålänge? 

Självklart så behöver jag inte 40 stycken glas, 30 st tallrikar osv, nu gäller det att prioritera & tänka smart. Jag flyttar från 80 kvm till knappa 40 kvm, jag måste sålla bland mina saker. Alla kontorssaker är nerpackade, bara datorn som ska läggas ner i en låda på flyttdagen. Nu står jag i köket och undrar, vart ska jag börja? Sen så behöver jag ju saker fram tills jag flyttar så kanske dumt att börja packa? Kanske ska man börja med kläderna, jag har ju ändå just nu 5 garderober och dit jag flyttar har jag bara en.. Jag måste skära ner på vissa saker... 

Vem hade trott att så många beslut behövs tas när man ''bara'' ska packa ner sitt hem i lådor för att sedan packa upp dom igen? 5 lådor är redan packade, ett litet hörn av lägenheten är nerpackad, nu är det bara resterande 65 kvm som ska packas ner.. Jag flyttar på fredag och tills dess borde jag kommit på hur jag ska göra, eller? 

Likes

Comments

Tänk att det snart gått ett år sedan jag sålde mina hästar.. Lupus & Nina Ricci, mina stjärnor..
Jag är så glad att veta att jag hittade de bästa hemmen till de båda & att de har det minst lika bra som de hade det hos mig..
​Men trots detta så är dem inte mindre saknade för det..

Likes

Comments

Jag önskade så mycket att det skulle vara Han & Jag genom allt, att ibland förväxlade jag nog verkligheten med fantasi. Ibland är det lätt att vilja ha något så mycket att man till slut intalar sig själv att det kan bli så bara jag försöker lite till, ändrar lite på detta eller gör såhär istället. Men ibland så får man inse att man kanske inte alltid delar samma dröm & då får man skilja på verklighet och fantasi. Det är oftast då man inser att det är något man saknar i sin verklighet som man kanske inte kan få. Men vissa drömmar och fantasier kan man inte släppa taget om. Dem drömmar & fantasier är en del av en själv. Det är hjärtats önskningar och dem kan man inte bortse från.. Jag kan inte bortse ifrån min dröm, mitt hjärtas innersta önskan.

Drömmen om att ha en egen familj, en man man älskar högt över allt annat och som älskar en tillbaka. Någon att göra framtidsplaner med, dagdrömma med, att ha någon att hålla i handen genom allt. En tröstande axel att luta sig emot när man känner sig ledsen, någon som torkar ens tårar istället för att skapa dem. Någon att skratta med och ibland åt. Som kan få mig att le när man behöver det som mest, men även någon som går runt och ler utan någon som helst anledning. Någon som uppmuntrar en, utmanar en, någon som får en att känna sig speciell när man inte alltid själv känner så. Någon som älskar en för den man är, för sina styrkor men även sina svagheter & brister. Någon som känner en utan och innan, som vet vem man är och vad man behöver. Någon som får en att känna mig älskad och vet hur man vill bli älskad. Någon som skulle gå genom eld & vatten för ens skull för den vet att man själv skulle gjort detsamma för den. Någon man kan lita på oavsett vad, som alltid är ärlig. Någon som är ens klippa. Någon som vet vad dom vill i sitt liv, har mål och drömmar & kämpar för att uppnå dem. Någon som är omtänksam, varmhjärtat, rolig, ärlig, flitig, pålitlig.. Någon  man stolt kan hålla i handen och kalla för sin. Någon man varje dag jobbar tillsammans på sig själv, sin relation för att bli den bästa möjliga personen för den andra. Någon som vet ens mörkaste hemligheter och hjärtats djupaste önskningar. 

Tänk att ha någon som kysser en så tiden stannar så man känner fjärilar i magen att man bara vill pausa den stunden förevigt. Tänk att ha någon man älskar så mycket att man inte kan tänka sig världen utan den personen, för den personen är hela ens värld.
Tänk när man träffar denna någon & den känner exakt samma som man själv gör? 


Likes

Comments

Det ska bli så härligt att flytta till helgen. Lämna lägenheten man delat med sitt ex & starta sitt nya liv i sin alldeles egna lägenhet. Det ska bli riktigt spännande och blir ett nytt kapitel i mitt liv. Detta blir första lägenheten som jag har ensam. Jag och mitt ex flyttade ju ihop direkt när jag flyttade hemifrån. Så jag har ju faktiskt aldrig bott ensam. Men det kommer gå bra för jag har ju hunden, så helt ensam är jag inte.

Jag kommer få nycklarna till lägenheten lagom till helgen så jag kan börja flytta in och förhoppningsvis ha flyttat ut allt från gamla lägenheten innan månadsskiftet. Blir rull rulle denna vecka med saker som sker. Flytten går till  en lägenhet vid torget i Kungsbacka. Jag kommer bo nära allt för en gång skull. Aron blir ''stadsvovve' & jag kan inte längre släppa ut han i trädgården på morgonen utan måste klä på mig, gå ner för trappuppgången och gå ut på en promenad. Så blir en liten omställning för oss, men det blir bra!

Imorgon börjar jag packa ner allting i lådor, ush vad jobbigt. Men det blir kul sen när man ska packa upp allt och själv bestämma vad som ska vara vart & inreda nya lägenheten precis så som jag vill. Rosa överallt? haha.
Någon som har tips på hur man får själva flyttningsprocessen att blir enklare & roligare?

Likes

Comments

Party like Gatsby på trädgår'n i Göteborg tog plats igår. Jag och vännerna var självklart där! Så kul att klä upp sig i 1920'tals kläder, jag älskar ju hela den tidsepoken. Kvällen var riktigt lyckad och bjöd på många överraskningar. Det var liveband från klockan 22 fram till klockan 01 som var riktigt duktiga. Det bjöds på god musik från 1920' talet men även nutida musik i gammal form. Riktigt, riktigt bra var det. Det var även folk som gjorde konster och en trollkarl som gick runt och trollade & hela kvällen. Allt var riktigt mysigt. Hade jag inte haft så ont i fötterna & ryggen idag efter allt dansande så hade jag lätt gått ikväll igen. Detta är en kväll jag länge kommer minnas.


Likes

Comments

Idag tog vi åter igen en långpromenad ner till havet där vi njöt av den underbara dagen. Solen skiner, snön gnistrar och havet svajar försiktigt.. Dagar som denna är man ändå glad att man lever i Sverige, när vi väl får vinter så är den helt underbar. Håller bara tummarna att det stannar såhär fram tills det är dags för våren att komma fram.

Fick lite härliga bilder även idag nere vid havet. Trots att iphonen dog pga att det är för kyligt ute..
Ser det inte underbart ut?

Glad Aron som studsar runt i snön..

Haha finns ingen lyckligare hund än denna❤️

Aron stod länge och små morra åt fåglarna men så fort de kom nära så krälade han bakåt, kaxig men rädd..

Går snön upp till magen så får man hoppa för att ta sig fram..

Kommer sakna att ha havet nedanför gatan sen när jag flyttar...

Likes

Comments

Jag tror det var Geoffrey Chaucer som en gång skrev; Tiden läker alla sår..
​Det är ofta jag får höra från folk att de går igenom en svår tid och har det jobbigt med något i livet. Men har inte vi alla det? Vi alla bär på svårigheter som vi tidigare haft i våra liv eller kanske går igenom just nu och jag vill bara säga, det blir bättre. Oavsett hur tungt ens liv ibland kan kännas så är det inte mer än vad just du klarar av. Ibland så kanske man behöver gå igenom något ensam men det är aldrig fel att be om hjälp. 

Jag har många gånger i mitt liv haft svåra, jobbiga stunder som jag inte velat dela med mig av för jag vill inte vara jobbig. Jag vill inte vara den tjejen som sitter och klagar på att mitt liv är jobbigt och att jag mental/psykiskt  kan må riktigt dåligt ibland. Jag säger inte att man ska dela med sig av varje jobbig sak man går igenom i sitt liv men vissa saker kan man behöva ventilera och faktiskt prata med någon om. Det innebär inte att man är psykiskt sjuk eller störd utan tvärtom. Att man är stark som vågar ta itu med det man går/gått igenom. 

Jag tror alltid det har varit lite tabu med att gå och prata med någon för man mår dåligt psykiskt. Det är inte gärna något folk öppet pratar om. Varför inte? Vår psykiska hälsa är minst lika viktig som vår fysiska, om inte  viktigare. Det är vår psykiska hälsa som ger oss orken att gå upp på morgonen, gå till jobbet eller skolan, orka träna och göra vardagliga saker. Mår vi inte bra psykiskt så kommer vår fysiska hälsa sakta men säkert dala nedåt.. 

Jag tror det var Geoffrey Chaucer som en gång skrev; Tiden läker alla sår..  Det han inte nämnde är vad ärren efter såren lämnar efter sig. Smärtsamma upplevelser som vi har, fysiskt som psykiskt lämnar bestående spår på oss, så som ärr gör. Det betyder inte alltid att att ärren fortfarande gör ont. Men dem finns alltid där som en påminnelse, ett minne av vad som en gång har hänt. Med tiden så kan ärret och minnena blekna lite. Men vi kommer alltid ha ärren där som påminner oss om det vi gått igenom. Att vi faktisk har gått igenom det och överlevt. 

Jag vet att jag själv bär på en hel del ärr. Men det kommer inte hindra mig från att fortsätta leva mitt liv. Jag vet att jag antagligen kommer få flera ärr under mina levnadsår, för så är livet. Vi kommer bli sårade, ledsna, gå igenom saker vi gärna hade sluppit. Jag kommer antagligen ha fler ärr än vad jag nödvändigtvis behöver ha men jag vet att de kommer blekna och att ärren betyder bara att jag faktisk har gått igenom det och överlevt. 


Likes

Comments

Trots att det är nästan -15 grader ute så är mitt hjärta varmt av lycka. Jag älskar kylan & snön, det blir så vackert ute.
Jag trotsade min huvudvärk, förkylning och halsont och tog en snabb promenad ner till havet med Aron.
Så vackert var det & Aron tyckte havet var mycket intressant, speciellt med fåglar som simmar runt.

Här är några bilder från när vi var nere vid havet & njöt av solskenet & den friska luften.

Likes

Comments