​I måndags började jag min praktik på varbergs sjukhus som jag länge längtat efter. Vem vaknar då inte mitt i natten till Tisdag med jätte ont i huvudet och en näsa som är täppt och snuvig? Självklart var det jag.. Så nu har jag suttit hemma 2 dagar och kurerat mig så jag snarast kan återgå till min praktik på varbergs sjukhus.. 

Dagarna har tillbringats med att då kurera mig men även lite pluggandes här hemma och sedan varvat med att kolla på tv, som jag ofta inte kan kolla klart på för det gör ont i huvudet att kolla på tv för länge.. 
Nu så hoppas jag att jag blir frisk så jag kan återgå till praktiken på fredag, då huvudvärken för det mesta är borta och snuvan kommer och går som den vill.. Det enda positiva med att vara hemma är att jag har världens bästa vovve som gosar med mig i soffan och ligger och håller mig varm när jag fryser, samt man har en anledning att tvinga sig utanför dörren då han behöver ut på promenad för sina behov. Man får inte glömma bort att man behöver frisk luft när man är sjuk. Nu ska jag kolla på något serie avsnitt och sedan försöka gå och lägga mig och sova i hopp om att jag kan få sova natten igenom utan att vakna i andnöd och panik för min näsa inte vill fungera... 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag var jag och lilla vovven Aron iväg på eftermiddagen för middag med min familj innan vi skulle vidare till min mosters barns kalas. Lilla Tuva som inte är så liten längre fyller 6 år imorgon och därför ska vi dit och fira med presenter och glass. Till Tuvas förvåning så var alla presenter förutom ett kopplat till Minions!! OM hon blev glad!
Innan det blev glassätning så satt vi allihopa och kollade på tre kortfilmer med minions och vi alla satt och skrattade.​En glad Tuva som fick två lila Minions & en lite gul. Hennes födelsedagskalas kommer vara ett arga/lila minions kalas! 

Likes

Comments

Efter en lång vecka med nytt jobb och många bollar i luften så var det skönt med en ledig lördag.
Jag och Aron var ensamma hemma fredag till lördag då Jim jobbade borta, så igår kväll var vi hemma hos mina föräldrar och kollade på idol och hade myskväll med två av mina syskon. Super mysig kväll och jag måste säga att ghettobarbie är sjukt duktig i idol, tror vi kan ha nästa stjärna där!

Imorse tog både jag och Aron sovmorgon då vi var uppe rätt sent igår framför tvn. När jag vaknade så låg Aron och sov så sött på Jims sida av sängen och det är alltid lika tomt utan min man bredvid mig. (Dock skönt att slippa hans snarkande ibland.. Hehe...)

Lilla Aron som sov så gott på Jims sida i sängen.

Nu sitter vi hemma och kollar på drop dead diva och väntar på att Jim ska komma hem så vi kan ha myskväll!
Ska bli spännande och se vad det blir för film ikväll vi ska se, är sugen på något roligt eller spännande!
Nu ska jag och Aron ut på promenad i det höstliga vädret..

Likes

Comments