Nu har jag varit hemma i Göteborg i några veckor. Jag vet att jag inte har skrivit något sen San Fransisco men jag hade verkligen ett bra avslut på min resa, vi åkte till LA och sedan så spenderade vi några dagar i New York också innan vi åkte hem. Att lämna USA kändes så konstigt och det var ännu konstigare att komma hem. Nu har den jobbiga känslan lagt sig lite dock och jag börjar leva mer "normalt" här hemma nu. Det betyder inte att jag inte saknar Utah varje dag för det gör jag. Det har varit tillfällen då jag önskar att jag var i Utah med alla mina Amerikanska vänner och familj. Det är verkligen jobbigt att alltid sakna det stället som du inte är på. Är dock ganska glad ändå då det är ganska bestämt att jag ska åka tillbaka på påsklovet och hälsa på. Längtar verkligen så mycket.

Eftersom detta är slutet på mitt år i USA så betyder det också att detta är slutet på den här bloggen, så tack till alla som har följt mitt år och ställt frågor och massa mer. Jag vet att jag kanske inte var bäst på att blogga vissa gånger men hoppas ni har tyckt att det var bra ändå.

Om det är så att någon vill kontakta mig på något sätt om ni har några frågor om vad som helst så kan ni maila mig på matildasahlberg@gmail.com eller lägga till mig på Facebook och skriv där. Ännu än gång! Tack tack tack för detta året! Hejdå!

Gillar

Kommentarer

Här är några bilder från när jag var i San Francisco. Vi lämnade idag och tog bilen mer söder ut. Vi är påväg till Los Angeles men stannar på vägen för att se lite mer. Kör på Highway 1 vilket är den långa kuststräckan i California. Idag stannade vi i Carmel och just nu är vi i Cambria. Allt detta ligger på kusten så just nu ligger jag i hotellrummet och hör vattnet utanför. Ganska mysigt faktiskt.

San Francisco var för övrigt en jätte trevlig stad. Älskade den även fast det var blåsigt och kallt största tiden.

Gillar

Kommentarer

Pictures from my last day in Utah. Sitter just nu och kollar på bilder från min mobil och insåg att kag behövde lägga upp dom här. På fredagen Träffade jag först Stauney, Brandon och Alice, vi bowlade och åkte till Fiiz och sen under kvällen så åkte vi till Aarnes Goodbye party. Åt mat, träffade kompisar och hade bonfire. Han åker tillbaka till Finland på torsdag. Älskar alla dom här människorna så mycket!

Gillar

Kommentarer