Vi har julpynta här hemma och försökt oss på att göra fudge.. den blev inte så lyckad så vi får nog testa att göra något annat julgodis.

Idag så har vi varit på söndagsmiddag hos Filips mamma, mysigt!  Filips mamma hade även en tratt som man kunde lyssnade på bebis hjärtljud med, så det gjorde vi. Nu ikväll ska vi bara ta det lugnt och vi hoppas.. som alltid att bebis väljer att komma. Imorgon är det bara tre dagar kvar till igångsättning, snart är vi föräldrar!♡

Förövrigt har jag inga tecken mer än molande värk och att brösten har börjat läcka lite mjölk.

Kram ♡♡♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

En liten uppdatering.. nio dagar över tiden och inga känningar alls nu efter hinnsvepningen.. hade lite tryck neråt och förvärkar inatt men inget som tog sig. Min kropp verkar inte fatta att den ska föda.. just nu så känns det verkligen som att jag kommer att behöva bli igångsatt för att det ska hända. Jag vill verkligen inte det utan jag vill att det ska hända av sig självt. Hela graviditeten har jag längtat efter vårt slutdatum och efter att jag ska vakna mitt i natten av värkar eller att vattnet går men det känns inte som att det kommer hända så jag får helt enkelt ställa mig in på att bli igångsatt. Jag ska be om en till hinnsvepning på måndag och fungerar det inte så så är det väl meningen att jag ska bli igångsatt.

När ska du få ligga i denna tro? Vi vill att du kommer nu hjärtat! ♡

Likes

Comments

Idag hade vi tid hos barnmorskan en sista gång. Hon gjorde en hinnsvepning på mig och jag var öppen 1-2 centimeter. Hon kunde även känna bebis huvud. Inom 48 timmar så kan förlossningen dra igång om den funkar.. det hoppas vi på!

Annars så har vi fått en tid för igångsättning om en vecka, så nu har vi iallafall ett slutdatum vilket är den 7 december.

Jag kommer att uppdatera här om jag börjar att få några känningar på att det är igång!

kram

Bb-väska och våra väskor står framme och vi är så klara för en förlossning! Hoppas att det kommer igång av sig själv och att hinnessvepningen fungerar.

Likes

Comments

Jag har fått hormonbristningar straxs över navel och "vanliga" bristningar under naveln samt en hormonrand. Som tur är så ljusnar/försvinner de röda bristningarna. Hormonranden ska försvinna helt. Men de andra bristningarna får jag nog leva med. Jag har inte fått några på höfterna eller rumpan så det är jag tacksam för men som sagt så har hon inte kommit ut än så jag kanske hinner få fler, men det är nog inget jag kommer att hinna reflektera över när våran skatt äntligen kommit.

Imorses så vakna jag när Filip skulle iväg till jobbet och hann och få två ganska så kraftiga värkar men inget som tog sig, har haft lite mensvärk hela dagen men annars så händer inget. Hoppas, hoppas att hon väljer att titta ut i natt!!

Likes

Comments

I natt så har jag haft problem med min höfter. Jag kan bara sova på sidorna men i natt så har jag vaknat flera gånger av att det värker i mina höfter. Jag har fått bytt från sida till sida. Trots att det är jobbigt och frustrerande eftersom det stör min sömn så är det nog ett tecken på att höfterna mjukas upp och blir större eftersom att jag inte har haft något problem med detta sen tidigare. Vi hoppas på att det är nära nu, jag har gått över fem dagar och det börjar bli väldigt påfrestande eftersom att jag inte kan sova på nätterna.

Vi får se om hon har kommit innan torsdag. På torsdag har jag ett barnmorskebesök inbokat så då kommer jag nog ta upp detta för att det är så pass jobbigt. Jag är inte hundra på när man som senast blir igångsatt men att sova såhär dåligt i två veckor till känns hemskt.

Idag så har vi myst med frukost framför några vloggar, fotat lite och hämtat paket, vi ska snart ta och laga lite mat med. Jag uppdaterar om något skulle ske men just nu så är allt lugnt.

Kram


Likes

Comments

Idag tog jag och Filip en lång sovmorgon.. sen så fixade Filip en pannkaksfrukost åt oss, riktigt gott! Vi har tagit en promenad och kikat lite på stan samt fikat.. allt för att fördriva tiden.


Har haft många sammandragningar ikväll,  en del har gjort lite ont men det är inget som verkar vilja ta sig. Idag har vi gått fyra dagar över tiden och det känns sådär.. vi vill ju träffa våran skatt snart! Dagarna känns som en evig väntan och orken till att hitta på saker finns inte.. jag har känslan av att det kommer att ta ett tag till innan något händer men jag hoppas att min magkänsla har fel. Imorgon så ska jag uppdatera här mer om det sker lite saker vill säga.

kram

Likes

Comments

Nu har vi gått över tre dagar och både jag och Filip väntar ivrigt på att det ska komma igång så vi får träffa våran dotter!


igår mådde jag knas på kvällen och hade molande värk på natten men idag har jag mått bra, väldigt trött bara. Känns som att det aldrig kommer sätta igång.. Vill verkligen inte behöva bli igångsatt men som sagt så har hon ju en/två veckor på sig att titta ut innan en igångsättning blir aktuellt.

Vi försöker fördriva dagarna med lite aktiviteter men som sagt så är jag väldigt orkeslös så ikväll så blir det enbart vila och lite god mat.

Ska försöka att uppdatera här nu in i det sista för att det kan vara roligt att ha och titta tillbaka på sen!

kramar

Likes

Comments

Nu har det gått ytterligare någon vecka sen jag skrev här.. det har inte hänt så mycket sen sist utan vi går och väntar på att lillan ska vilja komma ut. Filip jobbar många kvällar så det blir mycket ensam tid i lägenheten och mer aktivitet på dagarna. Idag lunchade jag med mamma, vi fixade även vinterdäck till bilen vilket känns väldigt bra eftersom vi ska ha den till förlossningen.

Magen har växt en del sen sist och nu är jag i vecka 39 (38+5). Imorgon är det en vecka kvar tills hon är beräknad, våran lilla skatt. Jag har börjat att känna att kroppen förbereder sig. Jag har känt av lätt mensvärk, brösten ömmar och två gånger har jag vaknat av lätta förvärkar. Jag hoppas att det är tecken på att nått kan hända snart för nu börjar jag bli rastlös och går och känner efter hela tiden efter minsta symtom. På torsdag ska jag till barnmorskan och hoppas att det är sista gången.

Lovar inga fler inlägg innan hon är här, har inte så mycket motivation nu, är väldigt trött och seg och har inte lust till alls mycket. Känt mig väldigt deppig de senaste och haft mycket fokus på mig själv och Filip har fått stå ut med en del men jag hoppas att det lägger sig efter förlossningen. Har läst att man kan bli lite deppig innan det är dags så vi hoppas att det är det som det beror på.

Ni får två bilder, en på magen i daxläget och en på min goda sallad som jag slängde ihop nyss, mumsigt.

Likes

Comments

Denna vaggan fick vi av Filips mamma och hon hade även gjort ett babynest till bebisen, så fint!
En liten uggla som spelar lugnande ljus och har en liten lampa, så mysigt för bebis
Här är lite av det som jag fick på min babyshower. Blev så himla överraskad när jag kom hem, jag och Filip hade gått på stan och shoppat lite och när jag kom hem så stod alla i vardagsrummet och hoppade fram. Dom hade gjort det så fint, är så tacksam!

Likes

Comments

Jag och Filip började dagen med en mysig sconesfrukost. Senare åkte vi iväg och kollade på en bil och efter det hann vi med veckohandlingen och en god lunch.

I eftermiddags började jag att tvätta lillans kläder och har även diskat hennes flaskor och så vidare. Det är så mysigt att gå och pyssla i hennes rum och drömma om tiden när hon är här.

Imorgon tänkte jag även börja att packa bb-väskan, kan vara bra att ha den klar om det väl sätter igång. Jag tänkte också försöka att ta lite bilder på de fina presenterna som vi fick från babyshowern.

Kramar

Likes

Comments